Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: drogos Dátum október 11, 2015, 13:24:03
Planéta, te szar, szedd már össze magad...

Szégyen szar mocsok geci ez a magyar csapat...  :bash: :bash: :bash: :noway: :noway: :noway: :noway:

JA, és minden veszprémi kézis is kapja be, de főleg Iváncsik, meg másik buzi szélső, akik nagyjából 10 ziccert kúrtak el, nehogy jöjjön az over. Hátulról egy baseball ütővel úgy nyakonbasznám azt az Iváncsikot, hogy nyekkenne

A mocskos kurva dán prostik, hogy nem verik be a gólhelyzeteket és a heteseket. Szopjanak le mind!!!  :redchug: :redchug: :redchug: :bash: :bash: :bash: :bash:

A retkes, tetves, baszott kurva anyját már a német női kézilabdás geciknek. Hogy mi a retkes kurva faszért nem tudtok gólokat lőni egy nyomorult szar izlandnak????
már öttel kéne mennetek, faszszo leszboszorkányok.  :bash: :bash:

Tróger Real, az undorító kurva anyátokat!!!!!!!!

#8029 október 12, 2015, 23:38:56, Greipel
Ilhan Haase, remélem karóba húznak te nyomorult pogány kutya!!!
Te bundás tetű!!!! Nem elég, hogy ez a szarházi Teixeira kizárólag salakspecialista, lehet azzal is nagyot mondok, hogy idén 10-nél több meccset nem nyert. 6-2, 6-2, na persze...


DÖGÖLJ MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fabregas, attól hogy 70-es évekbeli női frizurád van, még egy BUZI vagy. Megvettek te szemít?

Mindegy hol, mindegy milyen téttel, mindegy hogy élő vagy meccs előtti, mindegy hány meccs, a lényeg ugyanaz: A KURVA ÉLETBE MÁR!!  :2guns:

Bassza meg a Kazahsztán.....

(csal melegítek  :D )

Holland férfi röplabdázók h basznátok meg a kurva anyátokat ti senkiházi füves, meleg gecik.
Közötök nem volt a szájbabaszott meccshez amin ti voltatok az esélyesebbek!!!!!!!!!!

Uchida képes volt a maga 1,12-jével 6-2, 6-1-re kikapni ettől: http://www.atpworldtour.com/en/players/nathaniel-lammons/li37/overview  hogy baszná teherbe a mocskos bundás ferdeszemű, faszcincáló, tetves sárga fukusimai ocsmány kurva anyját...

Alengyelhiperszupersztároskurvaanyátokatbasszátokszájbaröplabdásokszégyene.

#8036 október 14, 2015, 21:28:13, Greipel
Csicska Lietuvos Rytas, mindig meg kell szívatnotok, retek litván degeneráltak...  :bash: -19 otthon félidőben, innen már baszhatjátok. Látom senki nem szólt nektek, hogy a hétvégén a saját pályáján verték rommá ezt a faszszopó Besiktast...

Ahogy látom, a Bilbao, de főleg az Alba Berlin faszcsicskái is jelentkeztek az önkéntes tekebábu seggbe tesztre, utóbbiakon duplán kell elvégezni a sikeres végeredmény érdekében...  :hanyas:

KURVA ISTEN BASSZA MEG AZ EGY MECCSÉT!!!!!!!!!!!!!!!! ILYEN A VILÁGON NINCS MÁR  :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :lehany:

#8038 október 17, 2015, 20:48:42, Greipel
A büdös román tetves kurva isten verje bele a túrós faszát ebbe a rühes szar VTB Ligába, hogy minden csapat szarrá bundázza a meccseit, bárki ellen is játszik!  :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:




Egyetlen kibaszott meccset sem lehet eltalálni ezen a telibekúrt napon...  :segg: Persze Krka-s patkányok, a Cedevita ellen meg gond nélkül ment a játék a bundás kurva anyátokat.

A mocskos baszott anyját már ezeknek a győri etos kurváknak, hogy 6 kibaszott mocskos perc alatt egy gólra sem képesek.  :bash: :bash: :bash: