Robmiller's bet-diary

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


18:00 Aalesund - Valerenga

A hazaiak csontsimán visszazuhantak a másodosztályba. Aki olvasgatja Gavrilo norvég főoldali posztjait, az tudhatja, hogy a kiscsapat gazdaságilag nagyon megsínylette itt a Covid körüli mizériát, így nagyon esélyük sem volt megragadni az első osztályban. Velük szemben a vendég Valerenga őrült versenyfutásban van a dobogóért a Rosenborggal! Jó formában vannak, az elmúlt öt meccsen gyűjtött 13 pontjuk is ezt sugallja, valamint hosszas nyeretlenségi széria után mostanság idegenben is jönnek a sikerek. Ahogy a szorzókból látható toronymagas esélyes a Valerenga, így ha sokáig nem lesz gól, avagy vezetést szerez az Aalesund, akkor már érdekes lehet az ütközet. Szerintem a meccsen mindemellett esni fog legalább 2 dugó, így az 1.5 overre is érdemes lehet várni élőzés közben, hátha fogható.

Tipp1: DNB 2 @1.071
Tipp2: 1,5 over @1.15

Live: 50. perc
Mezőkövesd - MTK 0:1
1.5 over @1.25

A semmiből vezetést szerzett az MTK az első félidőben. Pinyő aligha szeretne hazai pályán rögtön egy vereséggel kezdeni. Szerintem egyre inkább kinyílik majd az egyenlítésért a Kövesd, az MTK meg kontrázni fog. Benne van, hogy itt még esik valamelyik oldalon egy dugó.

Live: 32. perc
Aalesund - Valerenga 1:0
X2 @1.40

Vezetést szerzett az Aalesund. Most innentől lehet érdekes ez a meccs.

18:00 Vasas - Nyíregyháza
1.5 over @1.22

A Vasas mindamellett, hogy durván feljövőben van, azt a Nyíregyházát fogadja, akiknél beütött a Covid, s több saját neveléssel a csapatban kezdenek. Mindössze tegnap kora délután döntettek úgy, hogy nagy nehezen vállalják a meccset. Gálhidi meccs előtti nyilatkozata nem sok jót sugallt. A tisztes helytállásban bízik a tréner.