bet365 Póker - Premium League

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


október 07, 2020, 16:17:24, SPF Admin
bet365 Póker Premium League

Fel tud jutni a Premium League ranglisták élére?

Tippelje meg a Premier Liga mérkőzések eredményeit és teljesítsen küldetéseket, hogy ranglista pontokat és Premium League díjkerék pörgetéseket szerezhessen.


Játsszon, hogy díjakat szerezhessen minden heti feljogosító időszakban (vagy kéthetente a nemzetközi szünetek alatt), beleértve az 1.000€ értékű készpénzes fődíjat. Továbbá szerezzen jegyeket és további pénzdíjakat a havi és szezon közepi ranglistákon elért helyezésével. Vegyen részt 2020. szeptember 4-én 10:00-tól (GMT) december 20-án 16:29-ig (GMT).

Tegye meg tippjeit

  - Jelentkezzen az egyes feljogosító időszakok kezdetekor a póker szoftver Küldetések részén található "Indít" gomb megnyomásával.
  - Adja le a mérkőzés tippjeit a póker szoftver Küldetések részén, és teljesítse küldetését.
  - Szerezzen egy pörgetést a Premium League díjkeréken, ahol a fődíj 1.000€ készpénz, valamint Twister jegyek, ,,bet365 Coins" érmék, valamint 500€ Premium League freeroll jegyek várnak gazdára.
  - Díjkerék pörgetésekkel jutalmazzák, ha helyesen tippeli meg a Premier Liga mérkőzések legalább 50%-át egy feljogosító időszakban (vagy kéthetente a nemzetközi szünetek alatt), hogy egy extra pörgetést szerezhessen a Premium League díjkeréken.

Premium League díjkerék lebontás



Havi ranglista

  - Gyűjtsön egy ranglista pontot minden megtippelt mérkőzésért, és szerezzen további három ranglista pontot minden helyes tippért.
  - A havi ranglista még egy lehetőséget kínál a díjak nyerésére, ahol a legjobb helyezést elérő játékos 500€ készpénzt szerezhet, míg a következő kilenc játékos Ezüst díjkerék pörgetéseket kap.
  - A ranglista információkat a póker szoftver Premium League részén találhatja meg.

Amennyiben az utolsó díjazott helyezésnél döntetlenre kerül sor a havi ranglistán, a döntetlenül álló játékosok mind megkapják a vonatkozó díjat. További információért, kérik, tekintse meg az alábbi teljes részvételi feltételek "Döntetlen esetén" részét.

Ezüst díjkerék lebontás



Szezon középi ranglista

  - Vonja össze a ranglista pontjait minden játékhétben szeptember 4. és december 20. között, és végezzen a legjobb 50 játékos között, hogy fizető helyen végezzen a szezon közepi ranglistán.
  - A szezon közepi ranglista még egy lehetőséget kínál a díjak nyerésére, ahol a legjobb helyezést elérő játékos 1.000€ készpénzt szerezhet, a következő kilenc játékos egy Premium arany díjkerék pörgetést nyer, míg a további 40 játékost egy Playoff díjkerék pörgetéssel jutalmazzák.
  - A ranglista információkat a póker szoftver Premium League részén találhatja meg.

Amennyiben az utolsó díjazott helyezésnél döntetlenre kerül sor a szezon közepi ranglistán, a döntetlenül álló játékosok mind megkapják a vonatkozó díjat. További információért, kérik, tekintse meg az alábbi teljes részvételi feltételek "Döntetlen esetén" részét.

Premium arany díjkerék lebontás




18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

A Premium League 2020. szeptember 4-én 10:00-tól (GMT) december 20-án 16:29-ig (GMT) tart. A feljogosító időszakok hetente futnak (kivéve a nemzetközi szünetekben, amikor kéthetente futnak). Összesen 13 forduló van. A feljogosító időszakokról a póker szoftver Küldetések részén olvashat bővebben.
Jelentkeznie kell az egyes feljogosító időszakok kezdetekor, amelyhez meg kell nyomnia az ,,Indít" gombot a póker szoftver Küldetések részén. Emellett teljesítenie kell a küldetését, hogy egy pörgetést szerezhessen a Premium League díjkeréken, valamint, hogy a tippjei beleszámítsanak a ranglistákon elért helyezésekbe. A küldetések feltételeiről, azok teljesítéséről, valamint a mérkőzésekről a póker szoftver Küldetések részén találhat információt.
Egy ranglista pontot kap minden egyes mérkőzésért, amelyet megtippel, ha a küldetést teljesítette. További három ranglista pontot kap minden helyes tippért, ha a küldetést teljesítette. A havi és szezonvégi ranglistákat is hetente frissítjük. A pontokat az adott feljogosító időszakhoz tartozó mérkőzések befejezése után írjuk jóvá. A ranglista információkat a póker szoftver Premium League részén találhatja meg.
Díjkerék pörgetésekkel jutalmazzuk, ha az eredmények legalább 50%-át eltalálja a feljogosító időszakban, ezeket a pörgetéseket pedig a feljogosító időszak utolsó mérkőzését követő 48 órán belül írjuk jóvá a számláján. Az elérhető díjkerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver felső részén. A felhasználatlan díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő 7 napon belül lejárnak.
A díjkerekeken nyert díjakat automatikusan jóváírjuk. A ranglistákból származó díjakat a ranglista frissítését követő 48 órában írjuk jóvá.
A díjkerék pörgetésekkel szerzett Twister jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 14 nap után lejárnak.
A Premium League díjkeréken nyert ingyen pörgetések csak a következő nyerőgépeken használhatóak fel: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious Four, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends, Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends és Top Trumps Football Stars: Sporting Legends. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
A Premium League díjkeréken szerzett ,,bet365 Coins" érmék a bet365 Üzletben használhatóak fel. A bet365 Üzlettel kapcsolatos információkat a póker szoftverben találja meg.
A Premium League díjkerék pörgetésekből származó 500€ Premium League freeroll jegyekkel az 500€ Premium League freeroll versenyen lehet részt venni. Ez egy 2-szeres indulási lehetőséggel rendelkező All-in Shootout verseny, amely minden kedden 20:00-kor (GMT) indul 2020. szeptember 4-től december 29-ig. A freeroll jegyek december 29-én 19:59-kor (GMT) lejárnak, míg a freeroll versenyen nyert Twister jegyek a jóváírásuktól számított 60 napig érvényesek.
Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése
A Premium League 2020. szeptember 4-én 10:00-tól (GMT) december 20-án 16:29-ig (GMT) tart.
A feljogosító időszakok hetente futnak (kivéve a nemzetközi szünetekben, amikor kéthetente futnak). Összesen 13 forduló van. A feljogosító időszakokról a póker szoftver Küldetések részén olvashat bővebben.
Jelentkeznie kell az egyes feljogosító időszakok kezdetekor, amelyhez meg kell nyomnia az ,,Indít" gombot a póker szoftver Küldetések részén.
Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Küldetések teljesítése
A tippjét a póker szoftver Küldetések részén kell leadnia. A már leadott mérkőzéstippek megváltoztatása nem lehetséges.
Teljesítenie kell a küldetését, hogy egy pörgetést szerezhessen a Premium League díjkeréken, valamint, hogy a tippjei beleszámítsanak a ranglistákon elért helyezésekbe. A küldetések feltételeiről, azok teljesítéséről, valamint a mérkőzésekről a póker szoftver Küldetések részén találhat információt.
A készpénzes asztalokon megjátszott handek akkor számítanak bele a küldetés teljesítésébe, ha a potot megnyerik a feljogosító időszak alatt. A bajnokságok akkor számítanak bele a küldetés teljesítésébe, miután a bajnokság elkezdődik, és az adott feljogosító időszakhoz tartozik. A heads up játék nem számít bele a küldetések teljesítésébe.
10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake vagy bajnokság díj után.
A Premier Liga mérkőzések eredményeinek legalább 50%-át helyesen kell megtippelnie, hogy pörgetést nyerjen a Premium League díjkeréken. Például, ha egy feljogosító időszak alatt hét mérkőzésre kerül sor, úgy Önnek legalább négyet kell helyesen megtippelnie.

Díj megszerzése
Egy ranglista pontot kap minden egyes mérkőzésért, amelyet megtippel, ha a küldetést teljesítette. További három ranglista pontot kap minden helyes tippért, ha a küldetést teljesítette. A havi és szezonvégi ranglistákat is hetente frissítjük. A pontokat az adott feljogosító időszakhoz tartozó mérkőzések befejezése után írjuk jóvá. A ranglista információkat a póker szoftver Premium League részén találhatja meg.
Legalább egy Premium League mérkőzésnek teljesülnie kell, hogy bármilyen díj jóváírásra kerüljön a ranglistán elért helyezés eredményeként. További információért, kérjük, tekintse meg a teljes részvételi feltételek 25. pontját.
Díjkerék pörgetésekkel jutalmazzuk, ha az eredmények legalább 50%-át eltalálja a feljogosító időszakban, ezeket a pörgetéseket pedig a feljogosító időszak utolsó mérkőzését követő 48 órán belül írjuk jóvá a számláján. A felhasználatlan díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő 7 napon belül lejárnak.
Az elérhető díjkerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver felső részén.
A díjkerekeken nyert díjakat automatikusan jóváírjuk. A ranglistákból származó díjakat a ranglista frissítését követő 48 órában írjuk jóvá.

Döntetlen esetén
A ranglistahelyezése az összegyűjtött ranglista pontokon alapul. Amennyiben ugyanannyi pontja van, mint más játékos(ok)nak, mindannyian holtversenyben lesznek az adott helyezést illetően. A következő ranglistahelyezés a jobb eredménnyel rendelkező játékosok számán alapul. Például, ha három játékos áll az 1. helyen 50 ponttal és Önnek 49 pontja van, Ön 4. helyezett lesz a ranglistán.
Amennyiben a díjkerekeken nyerhető díjak nyerteseinek száma meghaladja az elérhető díjak számát, további díjakat vezetünk be. A plusz díjak a fődíjjal kezdődnek, majd azokat arányosan osztjuk szét a holtversenyben lévő nyertesek száma alapján. Például az Ezüst díjkeréknél, ha egy plusz játékos van, egy 250€ értékű pénzdíjat adunk hozzá a díjkerékhez, így összesen 10 díj lesz elérhető a díjkeréken. Ezt követően, egy 10€ Tiwster jegyet adunk hozzá minden egyes további játékosnál, maximum kilencet. Ha 10 vagy több plusz játékos kap díjkerék pörgetéseket, a fentieket megismételjük.

Díj felhasználása
A díjkerék pörgetésekkel szerzett Twister jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 14 nap után lejárnak.
A Premium League díjkeréken nyert ingyen pörgetések csak a következő nyerőgépeken használhatóak fel: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious Four, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends, Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends és Top Trumps Football Stars: Sporting Legends. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 0,01€ és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 0,20€ lenne ingyen pörgetésenként.
A Premium League díjkeréken szerzett ,,bet365 Coins" érmék a bet365 Üzletben használhatóak fel. A bet365 Üzlettel kapcsolatos információkat a póker szoftverben találja meg.
A Premium League díjkerék pörgetésekből származó 500€ Premium League freeroll jegyekkel az 500€ Premium League freeroll versenyen lehet részt venni. Ez egy 2-szeres indulási lehetőséggel rendelkező All-in Shootout verseny, amely minden kedden 20:00-kor (GMT) indul 2020. szeptember 4-től december 29-ig. A freeroll jegyek december 29-én 19:59-kor (GMT) lejárnak, míg a freeroll versenyen nyert Twister jegyek a jóváírásuktól számított 60 napig érvényesek.

Általános információ
Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
A számítógépes vagy mobil böngészőben játszó ügyfeleknek a Premium League promóciós oldalt kell meglátogatniuk, hogy megtekinthessék a részletes ranglista információkat.
Az akcióban résztvevő mérkőzések dátumai és kezdőrúgási időpontjai megváltozhatnak az utolsó pillanatban.
Abban az esetben, ha a Premium League szezont teljesen törlik vagy elhalasztják a Premium League végső dátumán (2020. december 20.) túlra, a szezon közepi pozíciókat a törlés időpontja szerinti vagy a december 22-i (amelyik hamarabb van) állás alapján fizetjük ki, feltéve, hogy legalább 16 ütemezett Premium League mérkőzést lejátszott a promóciós időszakban. Ha egy vagy több, de kevesebb mint 16 mérkőzést játszanak le a promóciós időszakban bármilyen oknál fogva, akkor 3.475€ készpénzt osztunk szét a legjobb 50 játékos között (döntetlen pozíciókat beleértve) egyenlően. A havi ranglistát a törlés/elhalasztás időpontja szerinti állás alapján fizetjük ki, amennyiben legalább nyolc ütemezett Premium League mérkőzést lejátszottak a havi időszakban. Ha egy vagy több, de kevesebb mint nyolc mérkőzést játszanak le egy havi időszakban bármilyen oknál fogva, akkor 830€ készpénzt osztunk szét a legjobb 10 játékos között (döntetlen pozíciókat beleértve) egyenlően.
Nem tudjuk garantálni, hogy a díjkerék minden díjat kiad a promóciós időszak során. Minden díj látható lesz a díjkeréken, függetlenül attól, hogy azok még elérhetőek vagy sem.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

#1 augusztus 14, 2021, 10:57:35, Admin
bet365 Póker: Premium League 2021

Fel tud jutni a heti ranglista élére, hogy 500€ készpénzt nyerjen?


Tippelje meg a Premier Liga mérkőzések eredményeit és teljesítsen küldetéseket minden héten, hogy freeroll jegyeket, ranglista pontokat és díjkerék pörgetéseket szerezhessen.
Jusson fel a heti ranglista élére, hogy kivehesse a részét az 500€-ból, és szerezze meg az 1.000€ fődíjat a kerékről. Tegye meg tippjeit, és játsszon 2021. augusztus 6. és december 20. között.

Így működik:
  1.  Jelentkezzen minden héten a póker szoftver Küldetések részén található ,,Indít" gomb megnyomásával.
  2.  Adja le mérkőzés tippjeit és teljesítse küldetését, hogy érvényesíthesse tippjeit, és nyerjen egy 500€ freeroll jegyet.
  3.  Tippelje meg helyesen a mérkőzések legalább felét, hogy pörgetést nyerjen a Premium League díjkeréken.
  4.  Nyerjen 500€-t, ha első lesz a heti ranglistán, vagy ossza meg a nyereményt az első helyezettekkel.


Díjkerék és freeroll lebontás

Premium League díjkerék lebontás

Díj                                    Valószínűség
1.000€ készpénz             0,030%
100€ készpénz                0,248%
10€ Twister jegy              2,977%
5€ Twister jegy                12,403%
20 ingyen pörgetés         12,403%
10 ingyen pörgetés         22,326%
5 ingyen pörgetés           24,807%
1€ Twister jegy                9,923%
10 x 0,10€ ingyen vak     9,923%
Öt x 0,10€ ingyen vak     4,961%

€500 Premium League Freeroll lebontás

Díj                            Díjak száma
5€ Twister jegy       100


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
A Premium League 2021. augusztus 6-án 10:00-tól (GMT) december 20-án 23:59-ig (GMT) tart.
A feljogosító időszakok hetente futnak (kivéve a nemzetközi szünetekben, amikor kéthetente futnak). A feljogosító időszakokról a póker szoftver Küldetések részén olvashat bővebben.
Jelentkeznie kell az egyes feljogosító időszakok kezdetekor, amelyhez meg kell nyomnia az ,,Indít" gombot a póker szoftver Küldetések részén. Emellett teljesítenie kell a küldetését, hogy egy €500 Premium League Freeroll jegyet szerezhessen, valamint, hogy a tippjei beleszámítsanak a heti ranglistán elért helyezésbe. A küldetések feltételeiről, azok teljesítéséről, valamint a mérkőzésekről a póker szoftver Küldetések részén találhat információt.
Az €500 Premium League freeroll jegyek az €500 Premium League freeroll versenyre érvényesek. Ez egy 2-szeres indulási lehetőséggel rendelkező All-in Shootout verseny, amely minden kedden 20:00-kor (GMT) indul 2021. agusuztus 17-től december 21-ig. A freeroll jegyek 2021. december 21-én 19:59-kor (GMT) lejárnak, míg a freeroll versenyen nyert Twister jegyek a jóváírásuktól számított 14 napig érvényesek.
Amennyiben a küldetést teljesítette, egy ranglista pontot kap minden egyes mérkőzésért, amelyet megtippel, továbbá három plusz ranglista pont jár minden helyes tippért. A ranglistát hetente frissítik, és a pontokat az adott feljogosító időszak mérkőzéseinek befejezése után kapja meg. A ranglista információkat a póker szoftver Premium League részén találhatja meg.
Díjkerék pörgetésekkel jutalmazzuk, ha az eredmények legalább 50%-át eltalálja a feljogosító időszakban, ezeket a pörgetéseket pedig a feljogosító időszak utolsó mérkőzését követő 48 órán belül írjuk jóvá a számláján. Az elérhető díjkerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver felső részén. A felhasználatlan díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő 7 nap után lejárnak.
A díjkeréken nyert díjakat automatikusan jóváírjuk. A ranglistákból származó díjakat a ranglista frissítését követő 48 órában írjuk jóvá.
A díjkerék pörgetésekkel szerzett Twister jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 14 nap után lejárnak.
A Premium League díjkeréken nyert ingyen pörgetések csak a következő nyerőgépeken használhatóak fel a póker szoftveren belül: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends, Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends és Top Trumps Football Stars: Sporting Legends. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
Az ingyen vakokat olyan bet365 Póker asztalnál kell felhasználni, ahol azonos értékű vakok vannak. Az ingyen vakok automatikusan készpénzben kerülnek beváltásra a játékos fő egyenlegén, amikor a játékos ilyen típusú vakot tesz be. Az ingyen vakok a póker szoftver Ticketek szekciójában találhatók. Az ingyen vakok beváltásához legalább három játékosnak kell az asztalnál lennie. A felhasználatlan ingyen vakok a jóváírásukat követő 14 nap után lejárnak.
Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
A Premium League 2021. augusztus 6-án 10:00-tól (GMT) december 20-án 23:59-ig (GMT) tart.
A feljogosító időszakok hetente futnak (kivéve a nemzetközi szünetekben, amikor kéthetente futnak). A feljogosító időszakokról a póker szoftver Küldetések részén olvashat bővebben.
Jelentkeznie kell az egyes feljogosító időszakok kezdetekor, amelyhez meg kell nyomnia az ,,Indít" gombot a póker szoftver Küldetések részén.
Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Küldetése teljesítése
A tippjét a póker szoftver Küldetések részén kell leadnia. A már leadott mérkőzéstippek megváltoztatása nem lehetséges.
Önnek teljesítenie kell a küldetését, hogy egy €500 Premium League Freeroll jegyet szerezhessen, valamint, hogy a tippjei beleszámítsanak a heti ranglistán elért helyezésbe. A küldetések feltételeiről, azok teljesítéséről, valamint a mérkőzésekről a póker szoftver Küldetések részén találhat információt.
A készpénzes asztalokon megjátszott handek akkor számítanak bele a küldetés teljesítésébe, ha a potot megnyerik a feljogosító időszak alatt. A bajnokságok a küldetés teljesítésébe akkor számítanak bele, amikor a verseny elkezdődik, és az adott feljogosító időszakhoz lesznek hozzárendelve. A heads up játék nem számít bele a küldetések teljesítésébe.
10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake vagy bajnokság díj után.
A Premier Liga mérkőzések eredményeinek legalább 50%-át helyesen kell megtippelnie, hogy pörgetést nyerjen a Premium League díjkeréken. Például, ha egy feljogosító időszak alatt hét mérkőzésre kerül sor, úgy Önnek legalább négyet kell helyesen megtippelnie.

Díj megszerzése
Amennyiben a küldetést teljesítette, egy ranglista pontot kap minden egyes mérkőzésért, amelyet megtippel, továbbá három plusz ranglista pont jár minden helyes tippért. A ranglistát hetente frissítik, és a pontokat az adott feljogosító időszak mérkőzéseinek befejezése után kapja meg. A ranglista információkat a póker szoftver Premium League részén találhatja meg.
Legalább egy Premium League mérkőzésnek teljesülnie kell, hogy bármilyen díj jóváírásra kerüljön a ranglistán elért helyezés eredményeként.
Díjkerék pörgetésekkel jutalmazzuk, ha az eredmények legalább 50%-át eltalálja a feljogosító időszakban, ezeket a pörgetéseket pedig a feljogosító időszak utolsó mérkőzését követő 48 órán belül írjuk jóvá a számláján. A felhasználatlan díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő 7 napon belül lejárnak.
Az elérhető díjkerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver felső részén.
A Premium League díjkeréken nyert díjakat automatikusan jóváírjuk. A heti ranglistán elért helyezésből származó díjakat a ranglista frissítését követő 48 órában írjuk jóvá.

Döntetlen esetén
A ranglistahelyezése az összegyűjtött ranglista pontokon alapul. Amennyiben ugyanannyi pontja van, mint más játékos(ok)nak, mindannyian holtversenyben lesznek az adott helyezést illetően. A következő ranglistahelyezés a jobb eredménnyel rendelkező játékosok számán alapul. Például, ha három játékos áll az 1. helyen 50 ponttal és Önnek 49 pontja van, Ön 4. helyezett lesz a ranglistán.
Az 500€ készpénzt vagy teljes egészében a heti ranglistán a legtöbb pontot elért játékos kapja, vagy egyenlő arányban osztjuk el a legmagasabb pontszámot elért játékosok között.

Díj felhasználása
Az €500 Premium League freeroll jegyek az €500 Premium League freeroll versenyre érvényesek. Ez egy 2-szeres indulási lehetőséggel rendelkező All-in Shootout verseny, amely minden kedden 20:00-kor (GMT) indul 2021. agusuztus 17-től december 21-ig. A freeroll jegyek 2021. december 21-én 19:59-kor (GMT) lejárnak, míg a freeroll versenyen nyert Twister jegyek a jóváírásuktól számított 14 napig érvényesek.
A díjkerék pörgetésekkel szerzett Twister jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 14 nap után lejárnak.
A Premium League díjkeréken nyert ingyen pörgetések csak a következő nyerőgépeken használhatóak fel a póker szoftveren belül: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends, Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends és Top Trumps Football Stars: Sporting Legends. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 0,01€ és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 0,20€ lenne ingyen pörgetésenként.
Az ingyen vakokat olyan bet365 Póker asztalnál kell felhasználni, ahol azonos értékű vakok vannak. Az ingyen vakok automatikusan készpénzben kerülnek beváltásra a játékos fő egyenlegén, amikor a játékos ilyen típusú vakot tesz be. Az ingyen vakok a póker szoftver Jegyek szekciójában találhatók. Az ingyen vakok beváltásához legalább három játékosnak kell az asztalnál lennie. A felhasználatlan ingyen vakok a jóváírásukat követő 14 nap után lejárnak.

Általános információ
Nem garantáljuk, hogy minden asztal vagy nyerőgép elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
A számítógépes vagy mobil böngészőben játszó ügyfeleknek a Premium League promóciós oldalt kell meglátogatniuk, hogy megtekinthessék a részletes ranglista információkat.
Az akcióban résztvevő mérkőzések dátumai és kezdőrúgási időpontjai megváltozhatnak az utolsó pillanatban.
Nem tudjuk garantálni, hogy a díjkerék minden díjat kiad a promóciós időszak során. Minden díj látható lesz a díjkeréken, függetlenül attól, hogy azok még elérhetőek vagy sem.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

#2 január 15, 2022, 09:46:00, Admin
bet365 Póker: Premium League 2022

Fel tud jutni a heti ranglista élére, hogy 500€ készpénzt nyerjen?


Tippelje meg a Premier Liga mérkőzések eredményeit és teljesítsen küldetéseket minden héten, hogy freeroll jegyeket, ranglista pontokat és díjkerék pörgetéseket szerezhessen.
Jusson fel a heti ranglista élére, hogy kivehesse a részét az 500€-ból, és szerezze meg az 1.000€ fődíjat a kerékről. Tegye meg tippjeit, és játsszon 2022. január 10. és május 23. között.

Így működik:
  1.  Jelentkezzen minden héten a póker szoftver Küldetések részén található ,,Indít" gomb megnyomásával.
  2.  Adja le mérkőzés tippjeit és teljesítse küldetését, hogy érvényesíthesse tippjeit, és nyerjen egy 500€ freeroll jegyet.
  3.  Tippelje meg helyesen a mérkőzések legalább felét, hogy pörgetést nyerjen a Premium League díjkeréken.
  4.  Nyerjen 500€-t, ha első lesz a heti ranglistán, vagy ossza meg a nyereményt az első helyezettekkel.

Díjkerék és freeroll lebontás

Premium League díjkerék lebontás

Díj                                    Valószínűség
1.000€ készpénz              0,030%
100€ készpénz                0,248%
10€ Twister jegy              2,977%
5€ Twister jegy                12,403%
20 ingyen pörgetés          12,403%
10 ingyen pörgetés          22,326%
5 ingyen pörgetés            24,807%
1€ Twister jegy                9,923%
10 x 0,10€ ingyen vak      9,923%
Öt x 0,10€ ingyen vak      4,961%

€500 Premium League Freeroll lebontás

Díj                            Díjak száma
5€ Twister jegy        100


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

- A Premium League 2022. január 10-én 10:00-tól (GMT) május 23-án 23:59-ig (GMT) tart.
- A feljogosító időszakok hetente futnak (kivéve a nemzetközi szünetekben, amikor kéthetente futnak). A feljogosító időszakokról a póker szoftver Küldetések részén olvashat bővebben.
- Jelentkeznie kell az egyes feljogosító időszakok kezdetekor, amelyhez meg kell nyomnia az ,,Indít" gombot a póker szoftver Küldetések részén. Emellett teljesítenie kell a küldetését, hogy egy €500 Premium League Freeroll jegyet szerezhessen, valamint, hogy a tippjei beleszámítsanak a heti ranglistán elért helyezésbe. A küldetések feltételeiről, azok teljesítéséről, valamint a mérkőzésekről a póker szoftver Küldetések részén találhat információt.
- Az €500 Premium League freeroll jegyek az €500 Premium League freeroll versenyre érvényesek. Ez egy 2-szeres indulási lehetőséggel rendelkező All-in Shootout verseny, amely minden kedden 20:00-kor (GMT) indul 2022. január 18-tól május 24-ig. A freeroll jegyek 2022. május 24-én 19:59-kor (GMT) lejárnak, míg a freeroll versenyen nyert Twister jegyek a jóváírásuktól számított 14 napig érvényesek.
- Amennyiben a küldetést teljesítette, egy ranglista pontot kap minden egyes mérkőzésért, amelyet megtippel, továbbá három plusz ranglista pont jár minden helyes tippért. A ranglistát hetente frissítik, és a pontokat az adott feljogosító időszak mérkőzéseinek befejezése után kapja meg. A ranglista információkat a póker szoftver Premium League részén találhatja meg.
- Díjkerék pörgetésekkel jutalmazzuk, ha az eredmények legalább 50%-át eltalálja a feljogosító időszakban, ezeket a pörgetéseket pedig a feljogosító időszak utolsó mérkőzését követő 48 órán belül írjuk jóvá a számláján. Az elérhető díjkerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver felső részén. A felhasználatlan díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő 7 nap után lejárnak.
- A díjkeréken nyert díjakat automatikusan jóváírjuk. A ranglistákból származó díjakat a ranglista frissítését követő 48 órában írjuk jóvá.
- A díjkerék pörgetésekkel szerzett Twister jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 14 nap után lejárnak.
- A Premium League díjkeréken nyert ingyen pörgetések csak a következő nyerőgépeken használhatóak fel a póker szoftveren belül: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends, Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends és Top Trumps Football Stars: Sporting Legends. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
- Az ingyen vakokat olyan bet365 Póker asztalnál kell felhasználni, ahol azonos értékű vakok vannak. Az ingyen vakok automatikusan készpénzben kerülnek beváltásra a játékos fő egyenlegén, amikor a játékos ilyen típusú vakot tesz be. Az ingyen vakok a póker szoftver Ticketek szekciójában találhatók. Az ingyen vakok beváltásához legalább három játékosnak kell az asztalnál lennie. A felhasználatlan ingyen vakok a jóváírásukat követő 14 nap után lejárnak.
- Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

1. A Premium League 2022. január 10-én 10:00-tól (GMT) május 23-án 23:59-ig (GMT) tart.
2. A feljogosító időszakok hetente futnak (kivéve a nemzetközi szünetekben, amikor kéthetente futnak). A feljogosító időszakokról a póker szoftver Küldetések részén olvashat bővebben.
3. Jelentkeznie kell az egyes feljogosító időszakok kezdetekor, amelyhez meg kell nyomnia az ,,Indít" gombot a póker szoftver Küldetések részén.
4. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Küldetése teljesítése

5. A tippjét a póker szoftver Küldetések részén kell leadnia. A már leadott mérkőzéstippek megváltoztatása nem lehetséges.
6. Önnek teljesítenie kell a küldetését, hogy egy €500 Premium League Freeroll jegyet szerezhessen, valamint, hogy a tippjei beleszámítsanak a heti ranglistán elért helyezésbe. A küldetések feltételeiről, azok teljesítéséről, valamint a mérkőzésekről a póker szoftver Küldetések részén találhat információt.
7. A készpénzes asztalokon megjátszott handek akkor számítanak bele a küldetés teljesítésébe, ha a potot megnyerik a feljogosító időszak alatt. A bajnokságok a küldetés teljesítésébe akkor számítanak bele, amikor a verseny elkezdődik, és az adott feljogosító időszakhoz lesznek hozzárendelve. A heads up játék nem számít bele a küldetések teljesítésébe.
8. 10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake vagy bajnokság díj után.
9. A Premier Liga mérkőzések eredményeinek legalább 50%-át helyesen kell megtippelnie, hogy pörgetést nyerjen a Premium League díjkeréken. Például, ha egy feljogosító időszak alatt hét mérkőzésre kerül sor, úgy Önnek legalább négyet kell helyesen megtippelnie.

Díj megszerzése

10. Amennyiben a küldetést teljesítette, egy ranglista pontot kap minden egyes mérkőzésért, amelyet megtippel, továbbá három plusz ranglista pont jár minden helyes tippért. A ranglistát hetente frissítik, és a pontokat az adott feljogosító időszak mérkőzéseinek befejezése után kapja meg. A ranglista információkat a póker szoftver Premium League részén találhatja meg.
11. Legalább egy Premium League mérkőzésnek teljesülnie kell, hogy bármilyen díj jóváírásra kerüljön a ranglistán elért helyezés eredményeként.
12. Díjkerék pörgetésekkel jutalmazzuk, ha az eredmények legalább 50%-át eltalálja a feljogosító időszakban, ezeket a pörgetéseket pedig a feljogosító időszak utolsó mérkőzését követő 48 órán belül írjuk jóvá a számláján. A felhasználatlan díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő 7 napon belül lejárnak.
13. Az elérhető díjkerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver felső részén.
14. A Premium League díjkeréken nyert díjakat automatikusan jóváírjuk. A heti ranglistán elért helyezésből származó díjakat a ranglista frissítését követő 48 órában írjuk jóvá.

Döntetlen esetén

15. A ranglistahelyezése az összegyűjtött ranglista pontokon alapul. Amennyiben ugyanannyi pontja van, mint más játékos(ok)nak, mindannyian holtversenyben lesznek az adott helyezést illetően. A következő ranglistahelyezés a jobb eredménnyel rendelkező játékosok számán alapul. Például, ha három játékos áll az 1. helyen 50 ponttal és Önnek 49 pontja van, Ön 4. helyezett lesz a ranglistán.
16. Az 500€ készpénzt vagy teljes egészében a heti ranglistán a legtöbb pontot elért játékos kapja, vagy egyenlő arányban osztjuk el a legmagasabb pontszámot elért játékosok között.

Díj felhasználása

17. Az €500 Premium League freeroll jegyek az €500 Premium League freeroll versenyre érvényesek. Ez egy 2-szeres indulási lehetőséggel rendelkező All-in Shootout verseny, amely minden kedden 20:00-kor (GMT) indul 2022. január 18-tól május 24-ig. A freeroll jegyek 2022. május 24-én 19:59-kor (GMT) lejárnak, míg a freeroll versenyen nyert Twister jegyek a jóváírásuktól számított 14 napig érvényesek.
18. A díjkerék pörgetésekkel szerzett Twister jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 14 nap után lejárnak.
19. A Premium League díjkeréken nyert ingyen pörgetések csak a következő nyerőgépeken használhatóak fel a póker szoftveren belül: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends, Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends és Top Trumps Football Stars: Sporting Legends. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
20. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 0,01€ és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 0,20€ lenne ingyen pörgetésenként.
21. Az ingyen vakokat olyan bet365 Póker asztalnál kell felhasználni, ahol azonos értékű vakok vannak. Az ingyen vakok automatikusan készpénzben kerülnek beváltásra a játékos fő egyenlegén, amikor a játékos ilyen típusú vakot tesz be. Az ingyen vakok a póker szoftver Jegyek szekciójában találhatók. Az ingyen vakok beváltásához legalább három játékosnak kell az asztalnál lennie. A felhasználatlan ingyen vakok a jóváírásukat követő 14 nap után lejárnak.

Általános információ

22. Nem garantáljuk, hogy minden asztal vagy nyerőgép elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
23. A számítógépes vagy mobil böngészőben játszó ügyfeleknek a Premium League promóciós oldalt kell meglátogatniuk, hogy megtekinthessék a részletes ranglista információkat.
24. Az akcióban résztvevő mérkőzések dátumai és kezdőrúgási időpontjai megváltozhatnak az utolsó pillanatban.
25. Nem tudjuk garantálni, hogy a díjkerék minden díjat kiad a promóciós időszak során. Minden díj látható lesz a díjkeréken, függetlenül attól, hogy azok még elérhetőek vagy sem.
26. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
27. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
28. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
29. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
30. A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
31. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.