17. Június - Szerda

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



3. tipp (Eddigi egyenleg -40)
US Open Kupa, 2015.06.18. 01:00
Richmond Kickers - Columbus Crew
Tipp: 1X
Odds: 1,73
Iroda: bet365

A US Open Kupában már a legjobb 16-ba kerülés a tét. Ezért kűzd majd meg egymással a Richmond Kickers és a Columbus Crew együttese.
A Richmond az amerikai másodosztályban, az USL-ben vitézkedik. Jelenleg a 3. helyen áll a csapat, amelyik simán play-off pozíció, így nyugodtan koncentrálhat a kupára is.
A Culumbus az MLS keleti csoportjának 6. helyén áll, így még éppen csak play-off helyen áll. Ám nagyon sok csapat van, amelyik szeretne bekerülni a play-off-ba, így azt gondolom,
hogy a Columbus fel fogja áldozni a kupát a bajnokságért. Ezért azt gondolom, hogy a Richmond -lehet, hogy csak hoszszabbítás után- de le fogja győzni 1. osztályú ellenfelét.
Tippem tehát 1X erre a mérkőzésre.

1.tipp
Tenisz, Birmingham, nők   ma,13:30
C S Navarro - Babos Tímea
Tipp:25,5nél több játék
odds: 3,15
unibet


Sok mindent nem kell mondani erről a párosításról. Még ezen a borításon sem adnak sok esélyt a mi Timinknek. Ellenfele a szépségkirálynőből lett teniszező Navarro messze előtte jár mindenben, stabilitásban, lábmunkában, mentálisan, egyedül szervában nem. Ebben van minden reménye Timinknek és a jó hálójátékban, hogy jól üti be az elsőket, mert akkor képes lehet 70%körül  pontot nyerni utána. Van Babosnak olyan játéka amivel képes tartani a legjobbakat, de csak egy darabig, mert utána "roló le" és mint aki egy másik Univerzumban játszik, világgá üti a labdát. A magyar lánynak nem erőssége a gondolkodás, ő nem ésszel játszik az ellenfél gyengéire, hanem csak püföli azt a labdát több, de inkább kevesebb sikerrel. Ezek ellenére én ma azért nem várok sima Navarro sikert, ugyanis tétmeccset nem játszott a Garros óta a spanyol, biztos edzett füvön,de azért az nem ugyanaz. A mi Timink már jó néhány meccsen túl van, nyert is, önbizalma is helyén van most, arra számíoók hogy egy szettben legalább megszorítja, sőt is meg is veri a spanyolt, aki ezen a borításon sem rossz..Meccset szerintem nem nyer a magyar,de ha egy szettet el lop, akkor már jó lehet ez a magasabb határ.

1. Tipp (eddigi egyenleg 0)
Kosárlabda - Európa bajnokság női
Törökország - Montenegró
Kezdési időpont: 15:30
Tipp: Montenegró rendes játékidőben nyer
(1X2, 3esélyes tippforma)
Odds: 1,65
Iroda: Unibet


Indoklás: Kicsit más lesz a megközelítésem, mint az eddigi tippelőké, remélem nem jelent problémát! :)
Nagyon fontos női mérkőzés következik, ahol, ha megnézzük a kiinduló oddsokat (2.15-15.00-1.72), akkor kicsivel esélyesebbnek tűnnek a montenegróiak.
Ennek ellenére a fogadók nagy többsége török sikert vár, mondhatni joggal. Előző 2 találkozásukon mindig simán verték Montenegrót és a tippelőket nagyon szépen elcsábították a "hazai" csapat felé. Annyira, de annyira bízik a nép a törökökben és teszi agyon őket, hogy ennek ellenére szépen az esélyesebb montenegrói csapat szorzója megy lefelé. Akkor, hogy is van ez? Továbbá kedvez az is a tippemnek, hogy amíg Montenegró simán kikapott a franciáktól az előző meccsen, addig a törökök simán legyőzték a görög csapatot.
Pszichésen mindenki fejébe beleégették Törökország győzelmét, de eleve női meccsel van dolgunk... Mindenki pakolja agyon a H tippet, eddig mindig török siker született az egymás elleni találkozókon, de most mégis a Montenegró oddsa megy lefelé, mégis esélyesebbek és mégis be fogják ma húzni rendes játékidőben simán ezt a találkozót!

2. Tipp (eddigi egyenleg 0)
Labdarúgás - Fehéroroszország /Vysshaya-liga/
Torpedo Zhodino - FC Minszk
Kezdési időpont: 18:00
Tipp: H, Zhodino nyer
(1X2, 3esélyes tippforma)
Odds: 2,05
Iroda: Bet365


Indoklás: Fehéroroszország 1. osztályából hoztam el nektek a következő tippemet.
A jelenlegi 11. helyen álló Zhodino fogadja a 9. helyen lévő FC Minszk csapatát. Érdemes megfigyelni, hogy hazai csapat alapoddsa folyamatosan esik, annak ellenére, hogy hátrébb helyezkedik el a tabellán. Továbbá Zhodino az utolsó 3 meccséből 2-t elveszített, míg 1-t döntetlenre hozott. Minszk eközben a 2. helyen álló Soligorks együttesét kapták el hazai pályán. Zhodino hazai mérlege a legrosszabb a ligában, igaz Minszk idegenben szintén nagyon gyengén szerepel. Legtöbben D,V felé teszik a tippjeiket, ami látszik, hogy az oddsmestereknek sikerült bezavarni a népet. Nem véletlen esélyesebb a hazai csapat és nem véletlen csökken az oddsa annak ellenére, hogy hátrébb helyezkednek el a tabellán.
Ilyen odds mozgásnál és ilyen felállásnál ezek a találkozók hazai győzelemmel szoktak végződni, amit tovább is erősít jelen esetben az egymás elleni eredményeik is. Nem szabad attól megrémülni, hogy a hátrébb van az esélyes csapat. Remélem ülni fog a tipp! :)

3.tipp ( eddigi egyenleg + 144)

Tenisz,WTA Birmingham
Krunic-Kuznetsova
15:00
tipp:Krunic nyer
odds:3.05
iroda:Unibet

A moszkvai születésű,de szerb színekben versenyző Krunicnak selejteznie kellett a torna főtáblájára kerülésért, és ezen meccseket sikeresen hozta is egy hazai és egy amerikai ellenféllel szemben.Tegnap az első fordulóban sokak meglepetésére megverte a hazai kedvenc Watsont. A játéka elé meggyőző volt,ugyanis a 7-6 6-4-re megnyert meccsen egyszer sem!!! bukta el az adogatójátékát. Ez nőknél igen nagy szó.
Kuznetsova tegnap játszott először füvön az idén, és majdnem ki is esett Knapp ellen egy 2 óra 15 perces összecsapáson. Az ő játékának amúgy sem fekszik a füves borítás, és ilyenkor nem számít, hogy hatvan hellyel előrébb van a világranglistán.
Ezenkívül egy folyamatos megfigyelés eredményeként van egy szlovák fogadóiroda, amely minden nap kiemel néhány meccset bármely sportágból, és megemeli mindegyik kimenetel szorzóját. Na már most amiket ide betesznek, körülbelül 60%-ban ki is fordulnak.Ez a meccs is benne van mára.
Hajrá Krunic!

3. tippem  (+155)
u21Németország - u21Szerbia
EB
Kezdés: 20:45
Tipp: Németország
Odds: 1,57
Iroda: bet365
Kezdés: 20:45

Kezdődik az u21-es EB is, Németország Szerbia ellen nyit. Fontos ez az EB, mert egyben olimpiai kvalifikációs torna is. A legjobb négy automatikusan ott lesz Rióban, ezért a németek erős csapattal érkeztek Csehországba. A 23-as keretből legtöbben a Bundesligában játszanak. Megnézve a neveket, egy ilyen kezdőt össze lehetne állítani:
ter Stegen-Knoche-Ginter-Günter-Schulz-Geis-Can-Meier-Arnold-Younes-Volland
A keretszűkítésnél például kimaradt Goretzka, bármely más együttesben kezdő lenne.
Nagyon erős csapatnak tűnik, a play off körben Ukrajnát 2-0-ra és 3-0-ra verték a németek.
Szerbia keretében a Dortmundban játszó Jojic a legismertebb név. Szerbiának a EB-re való kijutáshoz meg kellett vernie Spanyolországot. Most újabb bravúros győzelemre lenne szükség, de a német keretet elnézve mindenképp Vollandék a meccs esélyesei.

1 Tipp

Kosárlabda női EB
Fehéroroszország - Csehország
Tipp: Fehéroroszország -9,5
Odds: 2,40
Iroda: Unibet

A kosárlabda női EB egyik, ha nem a legjobb csapata a fehérorosz gárda. A csapat nagy erőssége, hogy nem függ egy játékostól, ugyanis a Snytsina, Leuchanka, Likhtarovich, Papova, Harding ötösből gyakorlatilag bármikor bárki tud robbantani és meccset nyerni. A játékuk nagyon egyben van, az olaszokat a rajton hosszabbítás után 9, a lengyeleket 16, a törököket 15 legutóbb pedig a görögöket 25 pont különbséggel verték.
Mai ellenfelük a cseh gárda csak szenved ezen az EB-n. Montenegrótól hatalmas verést kaptak, de a franciák is kiosztottak nekik egy kétszámjegyű zakót és az ukránok elleni meccs, ami mint később kiderült hogy a továbbjutó kilétéről döntött csak nyögvenyelősen 1 ponttal lett meg a cseh lányoknak.
Nincs mit szépíteni a dolgon, pillanatnyilag a fehérorosz csapat mérfüldekkel a csehek előtt jár és nagyon bízom benne, hogy Leuchankáék ma sem fogják vissza magukat és úgy mint ahogyan eddig is, kiosztanak egy kétszámjegyű verést aktuális ellenfelüknek. 2,40-ért hatalmas értéket látok benne, 1,30-ért pedig a sima fehérorosz győzelem házat-kocsit-asszonyt rá kategóriában van nálam.

2. Tipp ( egyenleg 0 , 1 függő tipp )

Kosárlabda Németország
Bayern München - Brose Baskets
Tipp: Bayern München
Odds: 1.47
Iroda: bet365

A német kosárlabda bajnokság döntőjének negyedik mérkőzésén a Bayern München fogadja a Brose Baskets csapatát. A bajorok számára kötelező a győzelem hazai pályán, ugyanis 2:1-es hátrányból várják a mai találkozót.

Nem értem... Megmondom őszintén nem érte. Az idei Brose nem egy nagy csapat, mégis karnyújtásnyira vannak a végső sikertől. Az Alba Berlin és a Bayern is elkönnyelműsködte az alapszakasz végét, a berlini sárgák az utolsó három fordulóban két vereséget is szenvedtek, a bajorok pedig a Frankfurt és a Bonn otthonában buktak egymás után a hajrában, így a Brose indulhatott az első rajtpozícióból a play offban. Ez annyit jelentett a Brose számára hogy nem egy hanem két laza párharca is volt a play offban, először a Ludwigsburgot majd pedig az Ulmot intézték el nagyon könnyen. A bajorok elleni döntőben minden úgy kezdődött ahogyan azt vártam, rögtön brékelt a Bayern és a második meccsen Münchenben is kezében volt a meccs ( félidő +14, harmadik negyed közepe +16, negyedik negyed eleje +10 ) majd jött derült égből a villámcsapás és 2 ponttos Brose siker a végén és ezzen egyenlítés a sorozatban 1:1. A harmadik meccset simán nyerte a Brose, igaz azt a teljesítményt mégegyszer nem fogják tudni megismételni. 60%-ban tripláztak, gyakorlatilag amit rádobtak az bement és a sporik is többször igen furcsa ítéleteket hoztak.

A Bayern nagyon sok pénzt belefektetett a kosárlabdába az elmúlt években és ennek meg is van az eredménye. A bajorok jó kosárlabdát játszanak, kiütötték az Euroligában is menetelő Alba Berlin gárdáját, most azonban az életbenmaradásért kell küzdeniük. Igazán nagy fegyverük a magasember páros Bryant és Savanovic akik ellen nagyon nehéz szabályosan védekezni. Előbbi szinte hibátlan volt a harmadik meccsen, utóbbi azonban aládobott pár napja. Kintről Taylor, Micic, Djedovic vagy a német válogatott Benzing és Schaffartzik lehet veszélyes, de nem is a támadásukon fog múlni elsősorban ez a meccs hanem a védelmen. Egészen pontosan azon, mit is sikerül kijavítani az előző meccsen elkövetett hibákból. Pesic egy kiváló mester, biztos vagyok benne hogy leordította játékosai fejét, teszem hozzá teljesen jogosan az előző meccs után. Mire is gondolok? Arra hogy Wanamakernek, Strelnieksnek és Thompsonnak nem szabad fele annyi helyet se hagyni mint amennyit hagytak pár napja a harmadik meccsen. Ők hárman gyakorlatilag zavartalanul dobhattak és szét is lőtték a Bayernt.

Mindent összegezve én jobb csapatnak érzem a münchenieket, jobb edzőjük is van, hazai pályán is játszanak és számukra nincs is más választás mint menekülni a győzelembe. Pesic mester és tanítványai ki fogják javítani a hibákat, rendezik soraikat és ma remélhetőleg egy aránylag sima győzelmet aratnak a Brose felett.

Nincs meg a minimum odds, én írnék a helyedben egy másikat. Csak egy ötlet!

Idézetet írta: prigioni1 Dátum június 17, 2015, 18:46:22
Nincs meg a minimum odds, én írnék a helyedben egy másikat. Csak egy ötlet!

Kössz, de olyan sűrűn járok az oldalra mostanában hogy azt sem tudom mennyi a minimum odds  ;D

Mindegy ha a főszervező elfogadja akkor a tippem ugyanerre a meccsre:

Bayern München -4,5 pont
Odds: 1,82
Iroda: bet365


Ha nem fogadja el, mert ugye már csak 52 perc van a meccsig akkor pedig elfogadom az érvénytelenítést  ;)