18. Június - Csütörtök

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



4. Tipp (Egyenleg: -300)
ATP Tenisz, 2015.06.18. 13:30
Dustin Brown - Kei Nishikori
Tipp: Brown nyeri az 1. szettet
Odds: 4,00
Iroda: Bet365

Indoklás: Brown nagyszerűen érzi magát itt füves pályán. Klasszikus szerva röpte amit játszik, első és második szerva után már rohan is fel a hálóhoz. Eléggé be tudja spannolni magát, a közönség is mellé áll ilyenkor. Sokszor a legnagyobbak is tanácstalanok ellene, emlékezzünk csak a Hewitt és Nadal elleni sikereire ezen a borításon. Nishikorinak viszont volt elég baja az előző körben Thiem ellen. A szervája sokszor elég erőtlen volt, rendre küzdött, hogy hozni tudja az adogatásait az első játszmában. De Thiem ellen ez még belefért, Brown ellen aligha fog. Dustin simán képes elhinni magáról, hogy nyerhet, és szerintem az első szettet be is húzza.

4. tippem (+155, és a harmadik függőben van)
Brazília - Kolumbia
Copa América
Kezdés: 22:00
Tipp: Összes kaput eltaláló lövések 7,5 fölött
Odds: 1,50
Iroda: unibet

Keresgéltem az unibet kínálatában, és egyből megakadt a szemem ezen a tippen. Rögtön utánanéztem, a két csapat milyen meccset játszott a VB-n. Az emlékezetemben egy élvezetes, gyors meccs élt, a statisztika is alátámasztja ezt. A két csapat 23 kaput eltaláló lövést produkált, abból 6 és 5 találta el a kaput. Kolumbia elveszítette a Copán az első találkozóját, de még nincs veszve semmi. Abban bízom, hogy ismét egy jó meccset hoz össze a két csapat, sok kaput eltaláló lövéssel.

4.tipp (Egyenleg: +87)

Labdarúgás, DÉL-AMERIKA: Copa America
02:00

Brazília - Kolumbia
Tipp: X
Odds: 3.50
Iroda: bet365

Indoklás: A C jelölésű csoport két legjobbja csap ma éjjel össze. Míg a brazilok egy győzelemmel, a kolumbiaiak vereséggel kezdték meg a Copa Americát. Mivel csak 3 mérkőzést játszanak a csapatok, ezért minden egy pont aranyat ér. A brazilok számára valószínűleg az utolsó meccsen Venezuela legyőzése nem okoz majd nagy gondot, így ők ma egy döntetlennel szerintem tökéletesen meg lennének elégedve. Kolumbiának a vereség után mindenképp pontot kell szereznie, és az utolsó meccsen Perut legyőzni. A feladatuk ma is a nyereség, de a döntetlen az igazságos eredmény. A brazilok se parádéztak Peru ellen, éppen hogy kiharcolták a győzelmet. Véleményem szerint egy szép 1:1-et láthatunk ma.

2.tipp (+215)

Tenisz, ffi, ma, 16:15

John Isner - Feliciano Lopez
Tipp: Első szett 7-6 Isnernek
odds: 3,60
william hill



Ez megint csak olyan meccs, amiről nem kell sokat írni, hisz aki csak kicsit képben van az tudja, hogy Isner egy adogatógép. Elképesztő erejű és pontosságú szervái miatt gyakorlatilag lehetetlen lebrékelni még kemény pályán is, nem hogy füvön. Ő képes arra, hogy az egész füves idény alatt ne veszítsen szervát és mégse nyerjen semmit. Ennek az oka, hogy ha labdamenet van, abban ő kb halott, főleg fonákon. Néha azért a tenyerese megvillan és a hálónál sem rossz, de annyira nem is jó hogy brékelni tudjon. Amekkora előny neki a fű, akkora hátrány is. Lomha mozgása miatt ő is kb esélytelen hogy brékeljen. Nagyon agyhalottnak kell lennie az ellenfélnek, hogy Isner füvön brékelje. Nem is kérdés számomra ezen a meccsen tb lesz az első szettben,de 1,83ért nincs benne érték. Lopez nem mai gyerek, de neki is van egy jó szervája, és a labdamenetben sem fakéz, azonban a tiebreak igazi lutri. Nekem ott kicsit esélyesebb Isner, hisz neki kb a tiebreak létezik, mint szettnyerés füvön. Valahogy azt érzem, könnyebben csinálhat minibreaket Isner a tiebreakben, ugyanis, ha nem jön az első szervája a spanyolnak, egyből nyesi is át a gyengécske másodikat és irány fel a hálóhoz és ott Isner elég jól röptézik és a hiba is benne van hogy nem tud elütni mellette a Lopez. Ha meg megvan a minibreak John azt általában végig is viszi.

4. tipp: (Eddigi egyenleg: -140)
A Lyga, Litvánia
Kruoja - Zalgiris
Tipp: 2,5-nél kevesebb gól
Odds: 2
Iroda: bet365

A litván A Lyga 16. fordulójában a Kruoja a Zalgiris csapatát fogadja. A Kruoja a 7. helyen áll a tabellán, és ez az egyik olyan csapat (holtversenyben az Utenissel), amelyik a legkevsebbb
gólos mérkőzéseket szokta játszani. 15 meccsen mindössze 13 gólt rúgott és 22-őt kapott a csapat.
A Zalgiris jelenleg az 1. helyen áll. A csapat, ellentétben ellenfelével sok gólos meccseket játszik. 15 meccsen 43 lőtt és 10 kapott gól.
Viszont én azt gondolom, hogy a Kruoja védelme elég jó ahhoz, hogy helyt tudjon állni a Zalgiris támadósora ellen. Mindezt hazai pályán kell tennie, ahol könnyebb dolga lehet. Nem azt mondom, hogy a Zalgiris nem fogja megnyerni ezt a meccset, de nem nagy fölénnyel az biztos. Tippem 0-1, vagy 0-2, lényeg, hogy a gólok száma 3 alatt marad.

4.tipp (eddigi egyenleg +44)

Tenisz,ATP London
Müller-Dimitrov
13:30
tie break lesz az 1.szettben
2.37
bet365

Müller az előző körben majd 2 és fél órát töltött a pályán Juznyj ellen, és 2 tie break is volt a háromszettes mérkőzésen. Kifejezetten fekszik a luxemburgi versenyzőnek a füves pálya, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a múlt heti holland versenyen is az elődöntőben esett csak ki Goffin ellen.
Dimitrov 2 nap is pályára lépett Querrey ellen, ugyanis tegnapelőtt sötétedés miatt meg kellett szakítani a meccset. Nagyon közel volt a kieséshez, ugyanis szett- és brékhátrányba is volt a meccsen. A bolgár is az adogatásaiból él, ezért mindenképpen tie breaket várok az első szettben.

3. Tipp ( vagy 2. tipp) egyenleg -18 egység ( vagy -100 egység )

A tegnapi tippjeimre mondjon már valaki valamit. Köszönöm  ;)

Kosárlabda Olaszország Lega A
Sassari - Reggiana
Tipp: Sassari -13,5
Odds: 3,45
Iroda: Unibet

Az olasz kosárlabda bajnokság döntőjének a harmadik mérkőzését rendezik meg ma este, ahol a Sassari a Reggiana gárdáját fogadja. A szardíniaiak nincsennek könnyű helyzetben ugyanis 0:2-ről várják a mai összecsapást, azaz röviden-tömören az életbenmaradásért harcolnak.

Sacchetti mester kezei alatt az elmúlt 2 évben Olaszország meghatározó csapatai közé nőtte ki magát a Sassari. Ennek tudatában igen komoly meglepetés volt, hogy a szardíniai csapat csupán az ötödik helyet tudta megszerezni az alapszakaszban alaposan megnehezítve ezzel saját dolgát a rájátszásban. A Trento elleni 3:1 papírforma volt, viszont az alapszakasz győztes és bivalyerős Milánó kiütése már komoly fegyverténynek számít, főleg úgy hogy nem a Sassarinál volt a pályaelőny abban a párharcban. Ez a nagy győzelem után joggal kiáltották ki esélyesnek a Sassarit a döntőben a Reggiana ellen, azonban jött derült égből a villámcsapás és két nagyon sima meccsen 2:0-ás előnyre tett szert a Kaukenas vezette Reggiana. Mit is lehet mondani a Sassari keretéről? Egy gyors, sokat futós csapat kiváló tripla dobókkal a fedélzeten. Na és akkor itt álljunk is meg egy percre. A Sassari a párharc első két meccsén piszkosul rosszul dobott kintről, az első találkozón 24-ből 5, a másodikon 28-ból 7, ami a Sassaritól egy piszkosul gyenge teljesítmény, ugyanis tudnak ők 50% körül, sőt afelett is triplázni. A legnagyobb fegyverük csődölt be, ráadásul a Reggianának is szinte minden összejött, így alakulhatott ki ez a két sima végeredmény. A nagyöreg David Logan, a mára már teljesen felépült Edgar Sosa, az amerikai Brooks, Sanders és Dyson is mind-mind kiváló játékosok akik nem fognak három meccsen zsinórban rosszul játszani.

A Reggiana ezer sebből vérzett a Venezia elleni elődöntőben most azonban egyre közelebb állnak a végső sikerhez. Polonara hatalmasat játszik, a két nagyöreget Kaukenast és Lavrinovicot is összefoltozták a döntőre és hát úgy összességében is az egész csapat kihozta magából a 100%-ot az első két meccsen. Egy jó csapat a Reggiana ez nem is lehet kérdés, viszont nincs bennük annyi, amennyit az előző napokban mutattak. Az alapszakaszban is negatív mérleggel zárt a Reggiana idegenben ami mutatja, hogy nem egy veszélyes csapat saját csarnokát kívül, ráadásul mai házigazdájuknál a Sassarinál igen nehéz is nyerni, főleg egy ilyen nagyon fontos meccsen.

Mit is várhatunk a mai meccstől? A Sassari két nagy pofont kapott az előző két meccsen, azaz ma biztosan hatalmas lesz a motiváció, a vágy a törlesztésre. Négy győzelemig tart a párharc, magyarul még semmi sincs lefutva, hazai pályán azonban nem hibázhat a Sassari. Na de miért hendivel? Először is mert szerintem a Sassari a jobb csapat, sőt nem is kicsivel. Másodszor mert két nagy verést kaptak, ami miatt biztosan nem fognak visszavenni még a biztos vezetés tudatában sem. Harmadszor pedig mert a vendégek húzóemberei már nem mai gyerekek, gondolok itt elsősorban a két litvánra Kaukenasra és Lavrinovicra. Ha veszni látszik a meccs akkor szerintem őket leültetik és dobják ezt a találkozót, ami egy nagy veréshez vezethet. Nekik ugyanis többet ér megőrizni a húzóembereket mint belemenni az öldöklődésbe csak azért, hogy nem 10 hanem 4-5 ponttal kapjanak ki. Nálam sima H1 ez a meccs.

5. tipp: (Eddigi egyenleg -240)
Brazília, Campeonato Brasileiro
Figueriense - Internacional
Tipp: H
Odds: 2,9
Iroda: bet365

A brazil bajnokság 8. fordulójában a 15. helyen álló Figueriense fogadja a 14. helyezett Internacional csapatát. A két csapat nagyjából azonos erőt képvisel, egy nagy különbséggel: óriási köztük a formakülönbség. A Figueriense hazai pályán legutóbbi 5 meccséból 3-at nyert és 2 döntetlent játszott, míg az Internacional legutóbbi 5 idegenbeli fellépésén 2 döntetlen mellett 3 vereséget produkált. Szerintem ez a statisztikai adat fogja a mai meccset a hazai csapat oldalára billenteni. Nem azt mondom, hogy a házat kell felrakni rá, de 2,9-es oddsért kis téttel mindenképpen érdemes bepróbálni.