20. Június - Szombat

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



5. tippem (-45)

Uruguay-Paraguay
Copa America
Kezdés: 21:00

Tipp: Döntetlen
Odds: 3,10
Iroda: bet365

Az indokom egyszerű, ezért nem is szeretnék sokat írni feleslegesen. Az A csoportban Ecuador 2-1-re nyert, de a gólkülönbsége mínuszban van, így nem sok esélye maradt a továbbjutásra. Ma Argentína-Jamaica és Paraguay-Uruguay mérkőzéseket játszanak a B csoportban. Argentína valószínűleg legyőzi Jamaicát, és csoportelső, Paraguay és Uruguay viszont egy döntetlen esetén jól jár, mindkettő továbbjut. Számolgatni pedig nem lehet még, és nem is érdemes. Ráadásul elég nehéz lenne megmondani például, hogy Kolumbiával, Brazíliával vagy Chílével lenne jó találkozni. Ma este (nálunk este) döntetlent játszik ez a két csapat, és kigolyózza Ecuadort. Egyébként az utolsó két tétmeccsük 1-1-el ért véget, azt sem lehet majd mondani, hogy direkt játszanak ikszre.



5.tipp (egyenleg: +205)
Labdarúgás Dánia 2nd Division Nyugat
Kezdés:  2015.06.20. 15:00
Ringkobing - Brabrand
Tipp: DÖNTETLEN
Odds: 1.53
Iroda: Bet365


Indoklás: Dániában a 2. osztály nyugati csoportjában érdekes mérkőzések lesznek a mai napon. Utolsó fordulóhoz érkeztünk, nem árt figyelni a lehetőségeket.
A 9. helyen álló Ringkobing fogadja a 10. helyezett Brabrand csapatát. Különös pikantériája van ennek az összecsapásnak, hiszen, aki kikap, az a csapat nagyon esélyes az osztályózó mérkőzésre.
Amint látható a döntetlen oddsa lement egészen 1.53-ra, ami már felettébb gyanús. Ha a hazai csapat vereséget szenved, akkor a rossz gólkülönbsége miatt visszaesnek a rájátszást érő helyre, mivel várhatóan a 11. helyen álló Svendborg meccse el van adva győzelemre(ahogy ott is látszik az oddsokból). Viszont, ha a vendég alakulat bukja el a mai meccset, akkor ők kényszerülnek ki-ki mérkőzésre. De még a végén akár bármelyik csapatból lehet egyenes kieső is.
Továbbá érdemes megnézni, hogy a 2 csapat midig szórta a gólokat és jó meccseket játszottak, ennek ellenére az over 2.5 gólra csak 1.50 van.
Szó mi szó, a jó öreg olasz meccseket fogják ma megidézni a dán csapatok és ennek a mérkőzésnek nem lehet más kimenetele, mint a mind a 2 fél számára kedvező römi.

3. tipp (+95)
labdarúgás, NORVÉGIA: Tippeligaen
kezdési időpont: 18:00
tipp: over 4,5gól
odds: 3,25
iroda: bwin

Indoklás:
Ha bejön, jól járok!  ;)
Komolyra fordítva a szót...
A norvég bajnokság 2 hetes szünet után folytatódik. A tegnapi nyitómeccs 6 gólt hozott! Itt is kiegyeznék hasonlóval...  :D
A 4. helyen álló bajnokcsapat fogadja az eggyel előtte állót.
A 2 csapat elképesztően termeli a gólokat.
Molde otthon 4gy, 1d, 1v 22-8gk. ! 5-ös gólátlaga megvan meccsenként!
Valerenga idegenben 4gy, 2d, még veretlen, 17-11gk. 4,67-es a meccsenkénti gólátlaga!
Ha az utolsó 5 meccsüket nézzük:
Molde: 2gy, 1d, 2v. 13-8gk. Kicsit több, mint 4-es gólátlag.
Valarenga: 4gy, 1v, 17-11gk. 5,6-es gólátlag!
Utolsó 4 egymás elleni meccsük:
20.09.14   TIP   Vålerenga   Molde   0 : 2
28.03.14   TIP   Molde   Vålerenga   2 : 0
01.09.13   TIP   Molde   Vålerenga   4 : 0
22.06.13   TIP   Vålerenga   Molde   3 : 3

Viszik le az oddsot a 4,5overre... nincs más hátra, mint gólokra fel! Legalább 5-öt kérek és várok, de azt se bánom, ha megdöntik a tegnapi 6-ost!  ;)


1. tipp

Labdarúgás, Brazil Serie A
Kezdési időpont: 2015.06.20. 21:30
Santos-Corinthians
Tipp: döntetlen
Odds: 3,22
Iroda: Pinnacle

indoklás: A brazil első osztály 8. fordulójában talákozik a két csapat, akik a tabellán a 4., illetve a 17. helyen helyezkednek el. A brazil bajnokságot úgy ismerhetjük, mint egyfajta játékos-kitermelő hely az európai foci számára, a meccseken viszont eléggé hullámzó a színvonal, meglepetések is könnyen előfordulnak. A két jelenleg szóban forgó csapat a bajnokságot kölönbőzőképpen kezdte, a Corinthians idegenbeli mérlege 2 győzelem 1 döntetlen és 1 vereség, a Santos hazai mérlege 1 győzelem és 2 döntetlen. A hazai Santos nyilvánvalóan szeretné megkezdeni a felzárkózást az élmezőnyhöz. A Corinthiansnak ez egy nehéz idegenbeli meccsnek igérkezik. A döntetlen egy olyan eredmény ami szerintem elég erősen benne van ebben a meccsben.

A legutóbbi 5 egymás elleni meccsük eredménye a Santos pályaválasztásával:

10.08.14   CAM   Santos   Corinthians   0 : 1
30.01.14   CAM   Santos   Corinthians   5 : 1
08.08.13   CAM   Santos   Corinthians   1 : 1
19.05.13   CAM   Santos   Corinthians   1 : 1
03.03.13   CAM   Santos   Corinthians   0 : 0

6.tipp (egyenleg: +105)
Labdarúgás Brazília Campeonato Brasilerio
Kezdés:  2015.06.20. 21:30
Flamengo - Atletico MG
Tipp: H, Flamengo nyer
Odds: 2.55
Iroda: Bet365


Indoklás:

Ma igen pikáns brazil 1. osztályú mérkőzések lesznek. Közölük a 16. helyen álló Flamengo és a 6. helyen tanyázó Atletico MG meccsét választottam.
Szorzók alapján ez tűnik a legérdekesebbnek. A 6. helyen álló vendég együttes alap bet365 oddsa 2.60-ról indult. Figyelembe véve a 2 csapat közti különbséget a tabellán felettébb érdekes. Ennek kb. 2.30-as oddsúnak kellene lennie. További érdekesség is, hogy talán a  csapat nagyobb hírneve miatt is a fogadók a vendég mellett teszik le legnagyobb %-ban a voksukat.
Érdemes meglesni, hogy a szorzók(hazai-vendég) felcserélődtek és most már a hazai csapatnak adnak nagyobb esélyt a győzelemre. Ha a hazai tippet erőltetnék az emberek, akkor érthető is lenne, de legkisebb számban háromesélyes fogadást tekintve a hazait játsszák.
Minerio mostanában igen döcög, viszont a Flamengo elkezdett szárnyalni. Ez a mérkőzés minden lesz csak vendég siker nem. Túl nagy a szorzó, túl sokan húznak vendég felé.
Ráadásul legutóbbi meccsüket idegenben megnyerték.
Érdemes meglesni az egymás elleni eredményeket is. Ott is látszik, hogy Atletico MG nem igen képes nyerni idegenben.
Aki biztosabbra szeretne menni annak ajánlanám a duplaesélyt vagy a DNB hazai tippet.
Azért fogom csak simán hazaira tenni a mérkőzést, mert egymás ellenieket nézve nem igen játszanak döntetlent, Flamengoba nem nyerni jár MG és kicsit jobb formában is vannak a vendéglátók. Nem utolsó sorban a vendég csapat legutóbbi mérkőzése egy 2-2-es römi volt.
Fontos még visszatérni az eredeti oddsokra is, látható, hogy nagyon közeli a H és a V szorzója, akár neten, akár papíron. Ha ennyire csak éppen eltérő oddsok vannak, akkor nagy arányban eldől valamerre a párharc és mivel nem vendég tippet adok meg, a mai napon be kell érnie a hazai "sima" győzelemnek!

 7. tippem (egyenlegem + 60)

Copa America
Uruguay-Paraguay
Kezdés: 21:00
Tipp:  félidő Uruguay
Odds: 3.00
Iroda: bet365

Suarez nélkül nem túl hatékony az Uruk támadójátéka ,két mérkőzésen szerzett egy találatuk is jól jelzi. Ma viszont a továbbjutás érdekében győzniük kellene a Paraguay ellen,legalábbis hogy másodikként menjenek tovább . Santa Cruzék jelenleg egy ponttal mennek az Uruk előtt,de ha vesztenek is továbbmehetnek legjobb harmadként. Eddigi két csoportmérkőzésükön mindegyikén jól helytálltak a halványkék-feketék az első játékrészt nézve, csak a gól hiányzott ami most meglehet Cavaniéknak. A piros kékek ellen amúgy is megy az Uruknak. A legutóbbi két alkalommal is mikor győztek a halványkék-feketék akkor is előnyben voltak már a félidőben.