23. Június - Kedd

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



1.tipp (egyenleg 0)
ATP - EGYÉNI: Nottingham (Egyesült Királyság), fű - 1/16 döntő
Monaco J. - Istomin D.
23.06.2015 15:00
Tipp: Istomin D. -1.5 set
Odds: 1.97
Iroda: Unibet

Istomin füvön az adogatásai miatt az ilyen Monaco féle spílereket simán szokta verni. Már idén tolt 4 füves meccset(2gy-2v),míg Monaco egyet sem és az argentinnek amúgy sem a szive csücske a füves borítás(tavaly is csak 1 meccset játszott füvön),ő inkább a szemcsésért rajong. Szerintem Istomin mindkét szettben brékeli legalább egyszer ellenfelét,őt pedig nem fogja brékelni Monaco,így simán nyer 2-0-ra az üzbég.

8. Tipp (eddigi egyenleg -75)
Brit lóverseny
Leicester
Kezdési időpont: 18:50
Tipp: NOODLES BLUE BOY - WIN
Odds: 3,75
Iroda: Bet365

A tegnapi peches futam után ma a nőkben bízom, merthogy egy női amatőr handicap-es futamra esett a választásom. Ugyanazok a handicap-es feltételek érvényesek itt is, de mivel amatőrökről van szó, így a lovak nehezebb súlyt cipelnek. A 9 éves Noodles Blue Boy-nak ez nem újdonság. Igazi veterán handicap-es ló, gyakorlatilag 7 éve tartja ezt a mostani értékelését, ez alatt az idő alatt 11 versenyt megnyert és további 24 alkalommal volt 2. vagy 3. Összes győzelme erről a távról, 5 furlongról van, ebből kettő Leicester-ben. Ahogy írtam, az amatőr versenyek sem jelentenek neki újdonságot, tavaly ezen a futamon ugyanezzel a zsokéval itt 2. lett, 2 éve pedig az egyik legjobb női amatőrrel, Serena Brotherton-al nyerni is tudott. Formában van, megint elértek nála egy olyan handicap-es értéket, ahol láthatóan elemében van, az odds is jó rá, nem tudom kihagyni.

2.tipp (egyenleg 0)
WTA - EGYÉNI: Eastbourne (Egyesült Királyság), fű - 1/16 döntő
Bencic B. - Keys M.
23.06.2015 15:00
Tipp: Keys M. nyer
Odds: 1.62
Iroda: Unibet

Az eastbourne-i torna címvédője az amcsi Keys a fiatal Bencicccsel találkozik. Bencic már idén sok meccset játszott füvön,de kevés sikerrel,talán a hertogenboschi tornát lehet kiemelni ahol termett neki babér (döntőzött). Keysnek ez lesz az első füves meccse 2015-ben,de nagyo nfontos lesz ez számára,hiszen védenie kell a pontokat itt Eastboruneben. Ha döntőzni ne mis fog azt én biztosra vesezm,hogyha jönnek a szervái akkor Bencicen ma túllép.

5. tipp (Eddigi egyenleg: -240)
U21-es Európa Bajnokság
U21 Csehország - U21 Németország
2015.06.23., 20:45
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1,67
Iroda: bet365

Az U21-es Európa Bajnokság A csoportjában a 3. mérkőzésen a házigazda Csehország fogadja Németországot. A csoport állása igen szoros, a németeknek van 4 pontja, a cseheknek és a dánoknak 3-3 pontja. Amelyik csapat ezt a meccset megnyeri, az biztos, hogy továbbjut, amelyik viszont elbukja, az könnyen lehet, hogy kiesik. A cseheknek óriási motiváció a hazai pálya, a németeknek viszont kötelező a továbbjutás. Éppen ezért, támadó felfogású játékot várok és azt, hogy mindkét csapat legalább 1-szer be fog találni.

2. tipp ( eddigi egyenleg: -100)
Labdarúgás - U21-es Európa-bajnokság
U21 Csehország - U21 Németország
Kezdés: ma  20:45
Tipp: döntetlen
Odds: 3,75
Iroda: bet365

Eddig elég szép körbeverés van az A csoportban. A Németek remiztek a Szerbekkel, majd lenullázták a Dánokat három góllal. Azokat a Dánokat, akik a selejtező alatt a legtöbb gólt lőtték, szám szerint 37-et. Viszonyítás képpen a második legtöbb gólt szerző csapat Anglia lett a maga 31 találatával. Nincs mit tenni, ez már élesben megy és ter Stegen kapus ihletett formában védett legutóbb. A Csehek az első körben kikaptak Dániától 2-1-re. Majd a Szerbeket 4-0-ra ütötték ki. Ebből elég nehéz bármit is kiokoskodni. Papíron a Német csapat erősebb, de ez a Csehek pályája. Annyira zuhan a hazaiak szorzója, hogy egy remi simán benne lehet. Azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy kikapjanak a germánok így marad a döntetlen.

3.tipp  +475
mlb baseball, speciális  szerda 01:05
tipp: Hazai csapatok több pontot szereznek mint a vendég csapatok/Home -0,5
odds: 1,83
iroda: bet365


Ma 15 meccset rendeznek az mlbben, ebből a többségében a hazai csapatok az esélyesebbek. A bet365 8 -1- 6 arányban a hazaiaknak ad kisebb oddsot, saját szubjektív megítélesem szerint ez 10-5. Többek között otthon játszik a Yankees, akik ma a Pittsburghgel, Tampaval és a Washingtonnal együtt akár sok ponttal is nyerhetnek. Nálam ez mára egy elég erős tipp, igaz hogy lutri is van benne, de mint mondtam nálam kétszer annyi hazai győzelem lesz mint vendég. Már pedig ez esetben nehéz lenne a vendégeknek több pontot összehozni.