27. Június - Szombat

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



8.tipp (+100)

DÉL-AMERIKA: Copa America - Play Off - Negyeddöntők
Argentína - Kolumbia
27.06.2015 01:30
Tipp: Ht/Ft  x/1
Odds: 4
Bet365

Bármennyire is csupán soványka győzelmeket arat az argentín csapat, Messiék uralják a meccseket és egyértelműen a torna legnagyobb esélyesei. Kolumbia játékából is hiányoznak ám a gólok, sőt ők csak egyet tudtak eddig szerezni az egész tornán. Nem valószínű hogy Argentína ellen kezdenék meg a gólgyártást főleg hogy hatalmas a tét, sokkal inkább egy stabil védekezésre alapuló játékot próbálnak majd játszani szerintem Jamesék. Annak ellenére tehát hogy mindkét oldalon hemzsegnek a jobbnál jobb támadók, nem várok overes meccset, sok történés nem lesz a félidőig. Majd a második játékrészben egy picit már többet kockáztató Kolumbia ellen Messi villan egyet és továbbjutnak.

5. Tipp (eddigi egyenleg + 87)
Copa America - Play Off - Negyeddöntők
Brazília - Paraguay
2015.06.27  23:30
Tipp: HT/FT 1/1 
Odds: 2.40
Iroda: Unibet

Indoklás: Szinte elképzelhetetlen, hogy ne Brazília nyerjen ezen a mérkőzésen! Igaz ezen a tornán eddig nem volt meggyőző a teljesítményük 2 db 1 góllal megnyer mérkőzéssel és egy elvesztett mérkőzéssel! Valahogy eddig nem mutatkozott meg az igazi Brazil mentalitás a játékukban, lehet ennek oka a VB -n elszenvedett nagy pofon is, de lehet el vannak fáradva a játékosok! Ha utóbbi az oka akkor valószínűleg nem fognak ma sem remekelni, de én ma az igazi Brazil játékra számítok és ha az első félidő elején sikerül gólt szerezniük, biztos ,hogy a felszabadult játékuknak köszönhetően el is lehet majd könyvelni a győzelmüket! Az egymás elleni meccseikkel azért nem akarok foglalkozni és kielemezni mert az utolsó 2 meccsük is majdnem 4 éve volt a többi pedig még régebben, tehát egyértelmű, hogy ez a statisztika jelentéktelen lenne!

6. Tipp (eddigi egyenleg + 87 + 1 tipp függőben)
Világbajnokság - női - Play Off - Negyeddöntők
Ausztrália N - Japán N
2015.06.27  22:00
Tipp: HT/FT 2/2 
Odds: 3.20
Iroda: bet365

Indoklás: A Japán lányok a csoportból 100% -os teljesítménnyel jutottak tovább és már az eső ki - ki meccsükön is könnyedén és fegyelmezett játékkal jutottak tovább, bár megtévesztő lehet a 2-1 es végeredmény, azt azért vegyük figyelembe, hogy Hollandia csak a 92. percben tudott egy szépítőgólt lőni és már a csoportmeccseiken is az első 30 percen belül mindig 1 vagy 2 góllal vezettek, onnantól kezdve fegyelmezetten védekeztek és meg is hozta mindig a gyümölcsét! Ellenben az Ausztráliai lányokkal akiknek már a csoportban nyújtott teljesítménye sem valami meggyőző, hiszen 1 döntetlent, 1 vereséget és csak 1 győzelmet produkáltak :) Igaz ők is tovább jutottak a Brazil lányok ellen, de csak a 80. percben talált góljukkal!

Szia Giacomo012!

Az egyenleged elírtad, mert nem plusz 87, hanem -87.
Nem kötekedésnek írom, csak utána ne ebből legyen kavarodás.

8.tipp (-40)

U21-es EB, elődöntő(Labdarúgás)
Dánia-Svédország
kezdés:21:00
Tipp: X
Odds:3.25
Bet365


A skandináv rangadón kiegyenlített erők küzdelme várható a döntőbe jutásért.  Dánok egy igen kiegyenlített csoportból mentek tovább elsőként,két győzelem és egy vereség kíséretében. Az "A" csoportban a Németektől kaptak ki a Dánok. Viszont a Cseheket és a Szerbeket könnyedén elintézték Fischerék.  Svédek csoport másodikként , Portugálok mögött végeztek. Továbbjutásukat annak is köszönhetik leginkább hogy sikerült az első fordulóban legyőzniük az Olaszokat 2-1. A  két válogatott csapat közt ez döntőt a továbbjutást illetően, hiszen mindkét gárda egyaránt 4 ponttal zárt.Itt ezen párharcon nem várató sok gól, sőt győztes sem, legalábbis a rendes játékidőben. Ez évben egyébként már találkoztak a felek, akkor 2-2vel ért véget mérkőzésük. Hasonló eredmény most is összejöhet tehát a döntetlen..

9.tipp

FINNORSZÁG: Ykkonen
Turku PS - Oulu
27.06.2015  17:00
Tipp: Félidő 1-0
Odds: 4
Unibet

Hét mérkőzés óta nem kapott gólt a Turku, mi ez ha nem fantasztikus forma. Persze ahhoz az is kell hogy elől eredményesek legyenek viszont ebben sincs hiba. Egyszer kétszer olyannyira megszalad a szekér hogy ötig meg sem állnak, viszont nem ez a jellemző. Ellenfelük szarvát az előző fordulóban csúnyán letörték, egy laza 4-est kaptak a PK-35 otthonában. Ma sem lesz könnyebb dolguk, a hazaiak borzasztó kemény védekezését nem valószínű hogy feltörik, viszont egy hazai gólt várok mindenképp a szünetig. A legtöbbször előforduló eredmény az Oulu-nál a ht/ft cumi/cumi, amíg a hazaiaknál a vezetés/győzelem így erre ma is jó esély ígérkezik.


9.tipp (egyenleg: +155)
Labdarúgás Írország Premier leauge
Kezdés:  2015.06.27. 18:45
Bray - Sligo
Tipp: V, Sligo nyer
Odds: 1.95
Iroda: Bet365


Indoklás:
A 11. helyen álló Bray fogadja a 10. helyezett Sligo csapatát a legmagasabb ír bajnokságban.

Érdekes összecsapás elé nézünk, hiszen csak 1 ponttal vannak előrébb a vendégek, mégis 2.00 alatti odds van rájuk. Ha alapból ránézünk a meccsre, akkor azt mondanánk, hogy ez egy háromesélyes találkozó. Ezt jelzi is a fogadóknak a nagy elbizonytalanodása.

Ha megnézzük az egymás elleni meccseket, akkor láthatjuk, hogy nem igen szeretnek döntetlent játszani mostanában egymás ellen. Bray alapból kerüli a römiket, főleg hazai pályán és várhatóan el fog dőlni ez a találkozó.

Hazai tippeket is játszák szépen a fogadók, de folyamatosan emelkedik a szorzó (már 3.80). Nem árt még tudni, hogy Sligo jóval erősebb együttes. Előző meccsükön Bray idegenben hatalmas "bunda" győzelmet aratott, ami tovább erősíti azt a tippet, hogy ne tegyék az emberek V-re. Itt az idő a visszavágásnak!

Ha itt csak a tabellára nézünk rá, akkor jóval magasabb Sligo oddsot kellett volna megadni a bukiknak, ennek ellenére csökken a vendég szorzója. Ha mindenki idegenbeli sikert várna, akkor ez még érthet is lehetne, de itt valami más van a levegőben! Mégpedig Sligo győzelem! :)

4.tipp   +375
baseball  22:05
San Francisco Giants - Colorado Rockies
tipp:SF Giants nyer
odds:1,74
bet365


Lincencum az egyik kedvenc dobóim egyike, igaz ugyan, hogy nem ez élete szezonja,de benne benne van mindig egy jó nap, amikor kevés ütésen tudja tartani ellenfeleit. Ma a Colorado ütősorával néz farkasszemet, akik elég jók összességében ütésben, de ez a Giantre is igaz. A Posey Panik,Blanco,Pagan kvartett képes bárkit megsemmisíteni, ráadásul ma a Colorado pitchere az a Rusin lesz akinek 5feletti idén eddig az ERAja, és mindössze 22SO-ja van szóval messze nem az elit szint. 1,74es oddson szerintem óriási érték van a hazai győzelemben