29. Június - Hétfő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



8. tipp (+556)

ATP Wimbledon, 2015.06.29.  15:30
Leonardo Mayer - Thanasi Kokkinakis
Tipp: 3,5 szett felett
Odds: 1,5
Iroda: bet365

Füvön nem nehéz szoros meccset játszani, hiszen nagyon gyors a pálya, nehéz brékelni. Főleg ha két gyengén fogadó játékos csap össze, akik viszont nem restek foghatalant ütni. Ilyen az argentín Mayer és az ausztrál Kokkinakis is. Egyikük sincs egyébként rossz formában, csak egyikük sem arról híres hogy fejben végig koncentráljanak. A Garroson is mindkettejüknek volt egy ötszettese, de egyébként is szeretnek fordulatos meccset tolni. Nem lepődnék meg több rövidítésen sem, azon pedig bármi megtörténhet. Szerintem 3-2 re nyer Mayer.

8. tipp (egyenleg: +81)

ATP Tenisz Wimbledon, 2015.06.29. 12:30
Horacio Zeballos - David Goffin
Tipp: Goffin 3-1-re nyer
Odds: 3.75
Iroda: bet365

Indoklás:
Horacio Zeballos nagyon ügyes kezű játékos jó szervával és hálójátékkal, de fejben egy óriási betli. Ráadásul lábon nagyon lassú, így egy ilyen gyors borításon könnyedén lemaradhat majd a labdákról. ATP versenyeken már több mint két éve nem hallottunk róla semmit, Dél-Amerikában bohóckodott inkább a challengereken. Ehhez képest óriási meglepetés, hogy most végigment a kvalin, igaz Dodig kivételével csak salakos ellenfeleket győzött le.
Goffin füvön is ügyes, de óriási hátránya, hogy a szervája gyenge, így kevesebb ingyen pontra számíthat. Ütni nagyon tud és remek időzítéssel üti meg a labdákat, így  gyorsításait nehéz megfogni füvön.
Abban nincs kétségem, hogy Goffin megnyeri majd ezt a meccset. Sokkal fittebb és megbízhatóbb játékos, mint az argentin. Viszont Zeballos jól küzdött a selejtező meccseken, a szervája egy szettre kitarthat és a belgának is lehet kisebb hullámvölgye. 3-1-es Goffin győzelmet várok. 

7. tipp (egyenleg: +100)

ATP Tenisz Wimbledon, 2015.06.29. 18:10
Robredo - Millman
Tipp: első szett gamek száma 12.5 felett
Odds: 4
Iroda: bet365

A szebb napokat látott Robredo, az aussie Millmannal játszik, aki a selejtezőből verekedte fel magát a főtáblára. Robredo idén is gyengén muzsikál eddig füvön, 2/3 az aránya. Ezzel már több meccset játszott a borításon, mint tavaly. Halleban Seppi iskolázta le, majd a Boodles challenges bohóckodáson Verda és Sock. Robredo idei összes füves meccsén volt olyan szett, amiben a gémek száma 10.5 felett volt. A kérdés az, hogy melyik szettben?! Millmann messze nem akkora underdog, ahogy a szorzók mutatják. A 7 év korkülönbség és az ausztrál nagy szervája, bőven jó lehet egy-két tie-ra. Mellesleg, ha Robredo nem javít a fonákján, komoly bajban is lehet. A meccs elején még mindketten frissek lesznek, így a koncentráltság miatt az első szettben várok rövidítést.

8. tipp (egyenleg: +100 +1 függőben)

Norvégia: OBOS-ligaen - 14. forduló
2015.06.29. 19:00
Bærum - Brann Bergen
Tipp: 4.5 gól felett
Odds: 3.75
Iroda: bet365

A norvég másodosztályban a Baerum csapata fogja a Brann Bergen csapatát. A patinás klub tavaly pottyant ki az első osztályból és próbál visszakapaszkodni. Eddig nem sok sikerrel. Minkét csapat 20-20 ponttal áll a tabellán. Ha győzelmeket kiharcolni nem is, a gólokat viszont rendesen tudják ontani. A hazaiak utóbbi 3 meccse 5 gólos volt. A vendégek utóbbi 2 meccse szintén 4 vagy több gólos. A Baerum előszeretettel áll fell 4-2-3-1-ben, ezzel is erősítve a támadó szekciót. Legutóbb a listavezető adott egy 4-est a Brannak. Ma nem lesz, ennyire egyértelmű a meccs. Szinte megjósolhatatlan, hogy ki nyer. Viszont az over szorzók erősen zuhannak. Eddig mindig cserben hagytak, a norvégok ebben a játékban, itt az ideje, hogy törlesszenek. Két pocsék védelem, remek támadószekciók. Góltsumanit várok.

7.tipp  +619
tenisz, Wimbledon, nők
20:00
H Watson - C. Garcia
tipp: Watson nyer
odds:1,72
bet365

Szegény Watson, kaphatott volna könnyebb ellenfelet az első fordulóban. A 32.kiemelt Garcia ellen azonban így sem esélytelen. A brit mellett szól a hazai pálya és talán a borítás adta előny is. Az ő játékának jobban fekszik ez a borítás mint ellenfelének. Női mezőnyhöz viszonyítva van egy stabil jó szervája, és a pályán is kellően agresszív. Ha nem üti túl magát, akkor bárkire veszélyes lehet füvön. Garciavla pár éve salakon találkoztak, akkor simán nyert Watson. A bukik is kicsit esélyesebbnek tartják a brittet, én is beállok a sorba és a hazai pálya és a szurkolók adta előny miatt szerintem Watson leüti a pályáról Garciat.

8.tipp +619
mlb,baseball 
kedd,01:10
Toronto Blue Jays - Boston Red Sox
Tipp: Boston Red Sox +1,5
odds:1,54
bet365


Borzasztó eddig a Red Sox idénye. Előzetesen az AL Kelet élére várták őket, hisz jól sikerült erősíteni a csapatot, azonban a dobók többnyire csődöt mondtak. Ilyen volt a mai kezdő Buchholz is. Néhány meccsen borzasztóan dobott, hamar kellett cserélni, azonban az utóbbi időben egyértelműen javult a formája. Ellenfele a dombon az öreg és rutinos Dickey lesz, akinek szintén nincs valami jó szezonja eddig. Sok pontot enged ellenfeleinek és nem sokszor nyert a Toronto ha ő kezdett. Mivel mindkét dobó elég kiszámíthatatlan, így ez a meccs bármi lehet,de nekem még is a Boston felé húz az eszem ha arra gondolok Buchholznak egyértelműen javul a formája. Sok pontos szoros meccset várok, ahol nyerhet a Boston is,de egy egy pontos vereség is jó lehetne már a tipp szempontjából