Sportvilág és nem csak > Sportmentes fogadások

Tévéműsor fogadások

<< < (2/6) > >>

Coutinho:
Ki fog ülni a Vastrónon a Trónok harca 8. évada végén?

Őszintén megmondva azért kezdtem el anno nézni a sorozatot, mert az összes ismerősöm erről beszélt és rossz érzés volt, hogy nem tudok hozzászólni érdemben a beszélgetéshez. Ha jól emlékszem akkor kezdtem el nézni, amikor az első 4 évad már kint volt, de nem tartott sokáig beérni a többieket. Pár nap alatt ledaráltam azf a jó pár részt, és nem csak kényszerből. Magával ragadt az amit a sorozat nyújtani tudott. Rengeteg váratlan fordulat történt, amire gondolni sem mertek a nézők, ezért is számít az egyik legnépszerűbb sorozatok közé. Sok várakozás után lassan itt a befejező évad, szóval a kérdésekre nemsokára válaszokat kapunk. A legnagyobb kérdés természetesen az, hogy ki lesz végül a trónon. Mint fogadó, és Trónok harca rajongó nem tudom kihagyni ezt a fogadási lehetőséget, ha már kínálnak rá oddsot. A fogadóirodáknál természetesen Jon Snow, Bran Stark és Daenerys Targaryen a legesélyesebb, mivel ők a legkézenfekvőbb megoldások. Sokan azonban Tyrion Lannistert várják befutónak, de szerintem a sorozat nem hazuttolja meg önmagát. Váratlan befejezést várok, ezért pár őrült opciót fogok megjátszani.

Petyr Baelish (kisujj) 75-ös oddson odaérhet, hiszen az egyik legrafináltabb karakter az egész sorozatban.

Jaqen H'ghar (100-as odds) egy rendkívül titokzatos karakter, hiszen ő senki. A Sokarcú Isten szolgálatában áll, és nekem személy szerint azok a részek nagyon tetszettek amikor ő része volt valamilyen szállon a történetnek. Nem tudhatni George R. R. Martin milyen szerepet szán a végén neki, a hetedik évadban nem kapott szerepet, de életben van, szóval nem tekinthető befejezettnek a tevékenykedése.

Örömmel várom az ötleteket és meglátásokat.

petercrouch:
Tudtommal kiszedték már a sorozatot Martin kezei alól és az HBO szakemberei írják a forgatókönyvet. A könyvben szerintem tutira olyan lesz az uralkodó, akit senkit se bír (Éjkirály?), feltéve ha még lesz hol uralkodni. Az HBO-sok viszont nem akarnak szerintem több, a közönség által kedvelt szereplőt kinyiffantani, szóval itt inkább én is a favoritokat támogatnám (annál meg nem több romantikusabb fordulat következhetne be, mintha a "fattyú" -követve az ősi hagyományokat- összeházasodna a rokonával és együtt érnének a csúcsra -mármint a koronát illetően is-). Nem tudom mennyi bőrt akarnak majd lenyúzni a sorozatról, hány évaddal terveznek, de annak az esélyét se vetném el, h a feszültség fokozása miatt teljes káoszban záródik majd az évad, szétvert seregekkel itt is, ott is, a Vastrón meg épp zaciba lenne vágva a Vasbanknál.

Coutinho:
Ez a nyolcadik évad lesz az utolsó és 6 mozifilm hosszúságú részt készítettek. Persze, benne van, hogy a biztos sikerre mennek és a legkedveltebb szereplők közül kerül ki a "nyertes". Én ugye említettem Petyr Baelish-t, akit elvileg a 7. évadban Arya Stark megölt, de véleményem szerint Kisujj megrendezte csak a saját halálát. Nincs kedvem bővebben kifejteni a dolgot, de 75-ös oddson egy 10€-t megér :D

csacsi1899:
Coutinho: "kisujnnak" Arya elvágta a torkát, szerintem ő nagyon bátor tipp.

Petercrouch: Ez lesz a befejező évad.

szerk: látom közben ezeket már leírta Coutinho. Bocsi.

Szerintem nem rendezte meg a halálát. Mondjuk kérdés hogy miért lehet egyáltalán fogadni rá...

Coutinho:
Mielőtt elvagták volna a torkát Baelishnek volt egy konzultaciója egy ismeretlen szőke lánnyal, a lánynak adott valamit (ezüstnek nézett ki, ami lehetett braavosi érme) és ezt súgta: "Your Time's up"...a szőke lány szerintem ugyancsak a Sokarcú Isten szolgálatában áll, és ő helyettesíti Baelisht... Valahogy az én elméletemben ez a szál lesz a befutó, nem véletlen lett Arya is egy közülük... Aztán lehet nagyon benézem, de talán egy kis fantázia van benne :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése