Infó > Közösség

Mekkora volt életed legnagyobb tétje egy szelvényen?

(1/3) > >>

Chan:
Mekkora volt életed legnagyobb tétje?

Simán feltetted a szelvényre vagy azért remegett a kezed? Oszd meg velünk a piszkos anyagias sztoridat :)

//www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0

SPF Előzetes:
Mekkora volt életed legnagyobb tétje egy szelvényen?

Nem vájkálunk a pénztárcádban, de elő a piszkos anyagias sztoriddal! Olvasd tovább

TiB:
Szerintem sokan azt hiszik ez a topik be van kötve a NAV-hoz ;D

Az én legnagyobb tétem egy élő teniszmeccs volt, ráadásul nők játszottak. Fogalmam sincs kik, valami Piliskova vagy ilyesmi, és arra fogadtam, hogy nyerni fog 1.90-es oddson. Előtte buktam egy csúnyát pókeren, szóval az agyam rendesen fel volt b*szva, ezért több irodánál is megjátszottam, összesen 200 ezret tettem rá. Riveren javultak le, 10 alatti százalékról, gondoltam ennyi erővel egy random sportolóra is fogadhatok. Két helyen meccs közben kiszálltam nullszaldóval, ahol pedig erre nem volt lehetőség, ott nyertem. Azért maradtam végülis az online követésnél a fogadásnak, mert elsőre felraktam a tétet, aztán gondoltam elmegyek autózni, de annyira a leosztás volt a fejemben, hogy a csukott kapunak tolattam neki ;D és ezt jelnek vettem, hogy jobb ha otthon maradok.

Várda64:
Hopp!!! Úgy látom azért itt elég visszafogott az aktivitás, pedig biztos vagyok benne, hogy sokaknak van hasonló sztorija, mint az enyém.

Dátumilag 2006. augusztusában járunk és a Ferencváros története első NB II-es mérkőzésére készül. Az ellenfél nem más, mint a "világverő" Jászapáti. Akkoriban a bwin volt a sláger iroda és nagyon elhibázott oddsokkal jöttek ki a mérkőzésre. Én magamtól észre sem vettem volna, de vagy hétfőn, vagy kedden este hívott egy békéscsabai illetőségű haverom, hogy láttam-e a Fradi meccs oddsait? Mondom nem. Erre Ő tálalja a tényeket és mondja, hogy nap közben 50K-val már megküldte a hazai győzelmet 2.30-on, de még most is 2.20-ért kínálják a Fradi győzelmét. Ilyen tétekkel én sem előtte, sem azóta nem játszottam, mert én mindig annyit kockáztatok, hogy ne fájjon. De annyira adta magát a szituáció, hogy 20K-t én is rátettem a 2.20-as oddsra, majd még 20K-t másnap reggel a 2.10-re és végül még 20-at a délelőtti órákban, de az már "csak" 2-es oddson volt. Azt mondanom sem kell, hogy a Párom erről ugye semmit nem tudott, gondoltam stikába ezt megcsinálom, észre sem fogja venni.
Ahogyan várható volt péntek estére szépen beállt az odds a reálisnak mondható 1.33-ra, de én már akkor sz@rtam az alkotmányra, gondolataim már ott jártak, hogy mire költöm majd a több, mint 60K nyereményt. 2006-ban azért ez nem volt olyan rossz pénz.
Eljött a szombat, szépen felkészültem a diadalmenetre, külön szoba külön TV-vel a családtól, sör, nasi, szotyi kézközelben, hogy mozdulni se kelljen és kezdődhet a meccs.
Aki esetleg közületek látta a meccset, vagy emlékszik a végeredményére az el tudja képzelni, hogy mit éltem át a végső hármas sípszóig. Emlékszem rá, hogy órák kellettek, hogy visszatérjek az élők sorába. Végül jól sült el a dolog, de azóta sem éreztem késztetést hasonló élmények átélésére.

TiB:
Ezt jó volt olvasni Várda, átélni nem akarnám :)

Rákerestem a meccsre, hát tényleg nem volt egy sima győzelem: http://www.tempofradi.hu/2006-viii-12-ferencvaros-jaszapati-1-0

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése