Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Aki eljut a 7. kérdésig... tudom, nagy a kísértés, de onnan már tuti ingyen pénz. Nem véletlen 12 kérdés van, ezt még a másodikos kislányom is sokallja.

Srácok, csak én nem látok egy mérkőzéstsem az oldalon?
Se élő, se prematch.. abszolút 0 meccset talál bármilyen sportágra.
Most érdeklődtem chaten, elvileg megszűnt az élő fogadás???? (Sportbook)

Idézetet írta: milkaaa32 Dátum július 06, 2022, 09:49:01Srácok, csak én nem látok egy mérkőzéstsem az oldalon?
Se élő, se prematch.. abszolút 0 meccset talál bármilyen sportágra.
Most érdeklődtem chaten, elvileg megszűnt az élő fogadás???? (Sportbook)


Nálam nincs gond, látszik minden.

1 eurós freebet van elvileg. Csak elvileg , mivel email jött róla, és nincs rá jogosultság.

Hali! A beat the drop jàtékban folyamatosan 400Ft a pot. Ez mikor fog növekedni , 1x eljutottam a 7.szintig de akkor is ennyi volt.
Köszönöm a vàlaszt!

Idézetet írta: iamstar Dátum augusztus 08, 2022, 19:07:57Hali! A beat the drop jàtékban folyamatosan 400Ft a pot. Ez mikor fog növekedni , 1x eljutottam a 7.szintig de akkor is ennyi volt.
Köszönöm a vàlaszt!

Nem 400 Ft a pot, hanem 400 ezer, és mindig annyi marad belőle, amennyit a csúszkával a nyertes tippen hagysz. Ha mind a 12 tippet eltalálod, és mindig max tétet hagysz rajta akkor nyersz 400 ezret, ha meg mondjuk mindig felezed a tétet, akkor fixen nyersz 97 forintot 12 naponta  :D

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Sziasztok,nekem problémám van velük 2hete nem nagyon akarnak fizetni,mindenféle lerázós szöveggel probálmoznak a chaten...bankartyamrol raktam fel pénzt azt ment, viszont mikor kivenni akartam azt irta hogy a kartyam nem jo kivetelre....pedig mastercard..kiirta hogy adjak meg másik kártyát..próbáltam a barátnőmét..akkor írták h az nem jó a nevemen kell lennie...nincs e e wallettom??...az nincs ...ok akkor banki utalás...megadtam az adataimat..es két hete semmi..minden nap irok...forintba nem tudnak...akkor jo az euro persze mondom...ok 1-2nap ez is egy hete volt...utána vizsgálat alatt van a kifizetésem...akkor most már azt játszák hogy küldenek emailt ami sose jön...most meg annyit hogy nincs uj fejleményük...vicc ..undorito...valaki járt már velük így?fognak vajon valaha fizetni?


Idézetet írta: bakosbakos Dátum augusztus 15, 2022, 20:55:50Sziasztok,nekem problémám van velük 2hete nem nagyon akarnak fizetni,mindenféle lerázós szöveggel probálmoznak a chaten...bankartyamrol raktam fel pénzt azt ment, viszont mikor kivenni akartam azt irta hogy a kartyam nem jo kivetelre....pedig mastercard..kiirta hogy adjak meg másik kártyát..próbáltam a barátnőmét..akkor írták h az nem jó a nevemen kell lennie...nincs e e wallettom??...az nincs ...ok akkor banki utalás...megadtam az adataimat..es két hete semmi..minden nap irok...forintba nem tudnak...akkor jo az euro persze mondom...ok 1-2nap ez is egy hete volt...utána vizsgálat alatt van a kifizetésem...akkor most már azt játszák hogy küldenek emailt ami sose jön...most meg annyit hogy nincs uj fejleményük...vicc ..undorito...valaki járt már velük így?fognak vajon valaha fizetni?

KYC megvan?

Egyébként azt javaslom, csinálj skrillt, töltsd fel rapid transferrel vagy paysafcarddal ( ne mastercarddal mert nem fogja engedni gamblingre). Fizess be az ewallettel és kérd ki oda. Onnan meg bankszámlára vagy kérsz hozzá bankkártyát és leveszed automatából.

Sziasztok! Beat the drop játéknál ma csak egy kérdés van.
Ki lehet hagyni a mai napot,és várok holnapra vagy minden nap tippelni kell?

Idézetet írta: JohnnyFirpo Dátum szeptember 06, 2022, 09:38:49Sziasztok! Beat the drop játéknál ma csak egy kérdés van.
Ki lehet hagyni a mai napot,és várok holnapra vagy minden nap tippelni kell?

Nem kell minden nap tippelni.

Idézetet írta: JohnnyFirpo Dátum szeptember 06, 2022, 09:38:49Sziasztok! Beat the drop játéknál ma csak egy kérdés van.
Ki lehet hagyni a mai napot,és várok holnapra vagy minden nap tippelni kell?

Két kérdés van. A Lipcse és a Benfica.

Sziasztok, a premium charges dolgot el tudná valaki konyhanyelven magyarázni? Érteni értem a szöveget, csak értelmezni vagyok képtelen. :D Most látom, hogy 65,82 fontot már levontak emiatt.

#3374 szeptember 17, 2022, 21:26:56, RedMunchen
Az augusztusi v e havi beat the drop kerdesek, vagy legalabb a valasztott esemenyrol vezet(ett) listat valaki?

Megtalaltam.  :redchug:  Koszonom!