söprű

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


PKR

12c-es SNG: 1. hely

Egyenleg: 60c



Everest

100sp SNG: 1.hely
25c DON: 8.hely (KK vs AT preflop all-in csatában már turnre kialakult a fullja...)

Egyenleg: $3.05
                 SP: 1483 


A százespésen végre összejött az első hely, azért meg kell azt is említeni, hogy bubble-tól a győzelemig háromszor is nyertem 60-40-es csatát, illetve kicsit sokáig tartott kiismerni az egyik játékost, aki bámulatos mutatásokkal uralta a versenyt jó ideig. Egy ideig nem is tudtam eldönteni, hogy jó vagy rossz játékossal van dolgom, aztán megnéztem Sharkscope-on és megállapítottam, hogy nem lehet jó....  ;D (ld csatolt fájl)

Így ebből kiindulva kezdtem figyelni a játékát és szép lassan meg is találtam az ellenszert. Ezért is örültem, hogy végül vele maradtam heads-up, pontosan tudtam, mit kell tennem, hogy megverjem, ami szerencsére sikerült is, jelentősen felturbózva ezzel a pontjaimat.

Amit viszont képtelen vagyok megérteni az az, hogyha játszol 3600 partit, vesztesz 4000 dollárt, a profit görbéd konstans zuhan a mélybe, akkor mi a f.sznak kell ezt erőltetni még tovább?


#106 január 15, 2011, 13:27:49, söprű
Közben ugye összejött a 10 beülős SP rezervem, de csinálom még tovább, mert kinéztem egy versenyt: $2.20-os freezeout 250$ garantált pénzalappal, 10 perces vakokkal. Ma éppen 92 induló van, egy órája megy és már csak 45-en vannak versenyben. Úgy gondolom, hogy lenne itt keresnivalóm. Ennek a beülője 550 SP, remélem hamarosan összejön...   ;)

Idézetet írta: söprű Dátum január 15, 2011, 12:59:35
[

Amit viszont képtelen vagyok megérteni az az, hogyha játszol 3600 partit, vesztesz 4000 dollárt, a profit görbéd konstans zuhan a mélybe, akkor mi a f.sznak kell ezt erőltetni még tovább?



Isten tartsa meg jó szokását ezeknek az embereknek söprű! Se BR management, se önismeret... bízzál benne, hogy gyakran játszol majd vele! GL!

Kösz, misk@, van az ilyenből millió, és mind szeretnek summit pontokért játszani, gondolom, amikor kinyerik őket a pénzükből, a rakeback pontjaikat hozzák ide a sitre. Aranybánya ez, volt olyan, hogy a negyedik szinten (ami Everesten 20/40!) már pénzbe értem, 40/80-ra pedig HU. Tényleg csak azt sajnálom, hogy nem vettem észre korábban ezt a lehetőséget. De ami késik nem múlik...  :ok:

Ma reggel második helyre értem oda a 100 SP-s SNG versenyen, ezzel megvan a beülőm a kétdolláros MTT-re. Ma biztosan nem lesz időm lejátszani, ha akad egy-egy üres órám, esetleg lehet, hogy játszom még pontokért, de ez sem biztos.

SP egyenleg: 1673

Szép napot és jó szerencsét mindenkinek!

#110 január 17, 2011, 07:43:35, söprű
Ti mit csinálnátok?

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, aki szeret ilyeneken agyalni (én pl imádok), az kérem mondjon rá valamit.

100SP SNG, mezőny alapvetően fish, egy-két jobb játékos azért mindig akad, de egyelőre még nem sejthető, hogy kik ők. Két handdel ezelőtt ordu preflop all-in 66-tal kiejtett két embert, a többiek jórészt lúzpasszívak.

Everest Poker — Hand Details
Hand ID: 6493588831
Table ID: -155581998
Play Mode: Summit Points
Tournament Table: 45278013-0
Game Type: Hold'em
Blinds: 20/40
Stakes: 40/40
Starting Date: 2011-01-17 GMT
Starting Time: 05:37:25 GMT



Seating Arrangement:

ordu152 is at seat 1 with 4000.
ledif61 is at seat 2 with 1935.
adito58 is at seat 3 with 1340.
foran is at seat 5 with 1740.
josito3522 is at seat 6 with 1465.
Soprucsavo is at seat 7 with 1550.
ajachty is at seat 9 with 1960.
lovesports is at seat 10 with 1010.

Post Blinds:

The button is at seat 9.
lovesports posts the small blind of 20.
ordu152 posts the big blind of 40.

Deal Pocket Cards:

ordu152: -- --
ledif61: -- --
adito58: -- --
foran: -- --
josito3522: -- --
Soprucsavo: 6c 7d
ajachty: -- --
lovesports: -- --

Pre-flop:
ledif61 folds.
adito58 calls 40.
foran folds.
josito3522 calls 40.
Soprucsavo call/raise/fold ???

Most komolyan azt kérdezed, hogy 67 off-fal mit csináljunk? Bármi történt pár handdel ezelőtt az nem javítja ezt a lapot, easy fold.

#112 január 17, 2011, 15:40:51, söprű
Komolyan kérdezem, kíváncsi vagyok van-e, aki játszaná ezt, a kezdőlapok értékét ugyanis sokminden befolyásolja. A két leosztással ezelőtti dolgot csak információként írtam be, szerintem inkább rontja, semmint növeli a lapok értékét.

Nálad easy fold, köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!  :ok:


Közben majdnem elértem mégis a déli kétdollárost, de végülis lekéstem és egy egydolcsis MTT-be ültem be, nem hiába! Mostanában főleg SNG-ztem, jobb is volt egy ilyen bemelegítés, pláne hogy nem is ment rosszul...  :great:

Szívesen; s nem lesz semmi csattanó, hogy mondjuk tripláztál vele vagy valami? Azt hittem jön a HH további része.

Köszönöm a véleményeket, srácok.

Én játszottam a lapokkal a következők miatt:

- előttem senki nem mutatott erőt
- az asztal eddig passzív volt, várható volt hogy körbemegy; a nagyvak  nemrég nyert egy all-in párbajt, bíztam benne, hogy nem tolja rám megint
- előzetesen öt-hat ember is várható volt, hogy belimpel és így már nem annyira rossz üzlet
- flop után minden körben pozícióm volt mindenkin

Nekem ennyi elég volt, hogy spekulatív lapként belimpeljek ezzel a kézzel. Kíváncsi voltam, hogy van-e köztetek, aki esetleg hasonlóan gondolja. Így hogy nem volt, azt vonom le tanulságként, hogy nem játszom elég feszesen. Persze tisztában voltam vele, hogy valszeg alacsony pár, vagy sorhúzó várható flopra, így a legkisebb aggresszióra is megváltam volna a lapoktól. Viszont ha esetleg lejött volna a sor, akkor nagyot lehetett volna kaszálni vele, mert ezek a gyerekek mindent megadnak, hogy lássák, kinek mije van.

Még egyszer köszönöm, Latzka és TiB !


Ami pedig a naplórészt illeti:

Volt egy kis downswingem az SP fronton, négy egymás utáni versenyen kimaradtam a "pénzből" és még csak azt sem mondhatom, hogy különösebben lemákoltak volna, egyszerűen rosszul játszottam, félreolvastam az ellenfeleket nagyon sok esetben, vagy egyszerűen csak lejavultak. Elég frusztráló volt, szerencsére helyreállt a szám íze, mert ötödikre sikerült egy első helyet begyűjteni, így ismét 1600 körüli SP összegre erősödtem vissza.

Mérföldkőhöz érkezett az Everest pókeres pályafutásom, bankrollom ugyanis sohasem haladta még meg a 20 dollárt!   :ok:

Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy sikerült végre kicsit összekapnom magam játékban és a lapok is jöttek. Kipróbáltam néhány új játékfajtát is, mondhatom, hogy egyelőre sikeresen. Megyek tovább, elsődleges cél stabilizálni magam 20 dolcsi felett, aztán pedig jöhet a 30 dollár is...

Tegnap és ma nagyon elkaptam a fonalat, úgy érzem, hogy feljebb léptem egy szintet a játékban.

Egész sokat játszom shorthanded SNG-kat és úgy tűnik, fekszik nekem ez a műfaj. Illetve kezdem megszeretni a turbó versenyeket is, ami ugye Everesten nem ugyanaz, mint máshol, a lankás struktúrának köszönhetően nagyjából ez felel meg más termek normál játékának.
Nagyon tetszik a Kailash nevű turbó verseny, egy dolláros szit, 18 nevezővel, hatkezes asztaloknál. Eddig négyen indultam el, kétszer értem pénzbe és mindkétszer meg is nyertem. Párhuzamosan játszottam ma egy normál egy dolláros DONt és a Kailash sokkal előbb lement, úgy egy óra lehet összvissz.

Egyenlegem cirka 35 dollár úgy, hogy játszottam egy 5 dolláros MTT-t is. Nagyon kevés hiányzott, hogy ott is pénzbe érjek, 52 indulóból a kilencedik lettem, héttől már fizetős. Sajnos bubble-ra elfogytak a lapjaim, ami játszható volt azt is lejavulták, végül egy AK vs T7-ben estem ki floppolt 7-es drillnek köszönhetően...

Mindenkinek sok sikert kívánok az asztaloknál.


Ui: Sokan használják kedvenc pókerjátékosukat avatarként, ma az enyém is odakerül: Dan Harrington, mindent köszönök!

Iggggeeennnnn!!!    :great:    :D    :great:    :redchug:


Nagyon szarul indult a reggel, sehogy sem álltak össze a szitek, a tegnap délutánt beleszámítva a 35 dolláromból ügyesen csináltam huszat.

És akkor egyszer csak összejött életem első valódi pénzes tornagyőzelme!!!  13000 csippel kezdtem a headsupot 74000 ellen, de miután második már voltam, elhatároztam, hogyha beledöglök is visszahozom. Pont ekkor jött az öt perc szünet, néztem egy kicsit a Pókerarcok című moziból, aztán oda se neki... :)

Gratula, nagyon szép eredmény! :beerchug:

Söprűscsávó nick? LOL király ;)