söprű

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nagyon köszönöm kedves mindnyájatoknak! Ha tényleg van akit érdekel, akkor nyitok új naplót.  :ok:

#136 március 01, 2011, 15:27:17, söprű
Tudom, hogy nem egy egetrengető helyezés, hiszen még arra sem volt jó, hogy megduplázzam a beülőt, de nekem értékes, mert ilyen nagylétszámú mezőnyben még nemigen volt sikerélményem soha.

Tovább növeli a dolog értékét, hogy a majd' háromórás gründolás folyamán kétszer kaptam prémium lapot, 100/200-nál elölről a két királlyal 2,5 BB emelésre mindenki dobott, majd pedig a legutolsó handben AK-val néztem bele egy kettőslétrába. Játszható lap is elvétve akadt csak, az is pozíción kívül leginkább. Mindennek ellenére összesen háromszor voltam all-in és csak kétszer kellett lejátszanom, tehát elég jól sikerül lavírozni a lapsivatag közepette.

Mindenképpen mérföldkőnek tekintem ezt a versenyt is, egy újabb lépés előre, remélem még sok követi!

Mostanában egyre jobban szeretek 5-10 dolláros versenyekre beülni, valahogy sokkal könnyebb ebben a magasságban játszani. Sokkal kevesebb az irracionalitás az ellenfelek játékában. Persze itt is benn-bennmaradnak buzi handekkel, de legalább nem játszák le mindenáron. A másik oldalról persze az is benne van, hogy én is sokkal jobban figyelek, hiszen több forog kockán.

Egy hullámvölgy után most ismét száz dollár fölé kerültem Full Tilten, próbálok megfelelő alázattal és odafigyeléssel egyre feljebb és feljebb jutni.

Mindenkinek sok szerencsét!    :cya:

'sszameg ez a régi napló, nem ebbe akartam...   ;D