söprű

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


merge az ilyen,én se bírtam idegekkel  :-\

#16 szeptember 24, 2010, 10:55:19, csacsa44
Idézetet írta: söprű Dátum szeptember 24, 2010, 09:38:43
A sokat szapult Everest az új célpont. Ahogy böngésztem a minap, rájöttem, hogy milyen jól felépített a summit pont rendszerük, vannak ingyenes szitek, summit freerollok, pont az olyan olcsójánosoknak való, mint én vagyok. Ráadásul most még az is ült, ami miatt utáltam ezt a termet: a lassan emelkedő vakszintek tulajdonképpen kedveznek az én türelmes játékomnak, különösen MTT-ben.

Indul a kampány, az induló bankom $0.00, figyuzzátok, hogy török fel, mint a talajvíz!

Hajrá! Én is játszom náluk, nekem semmi bajom velük. Ahogy te is írtad, ideális hely arra, hogy összeszedj egy kis lét, szerintem. A kifizetést nem ismerem, mondjuk magát a szót se ismertem eddig. Bezzeg a befizetést..  ;D

Sok sikert, GL!

Ha elfogadsz egy tanácsot én a hajnali SP versenyt ajánlom.
Ott a 2/3-át is kizárják egyes esetekben 10 perc után a hiányzás miatt...
(Tudod az Everesten kizárják a sit out-okat és a később távozókat is 5 őerc elteltével.
Nekem volt olyan, hogy a második helyezettet kizárták, mert ő big stack-ként kiült, h. bevárja az FT-t.)
Ami nem tetszik ott, az az öt lap egyszerre kiöntése all-in - call esetén.

GL!

#18 szeptember 24, 2010, 15:05:02, söprű
Kösz a tanácsot mindenkinek, ezt akartam is mondani, hogy mekkora királyság, hogy kizárják a sitoutokat!!!

Elindult a bugivonat egyébként, nyomtam négy Shastát (10c-es LH SNG zéró beülővel), két harmadik helyet sikerült sajnos csak összehozni, mindig beleszaladtam a peches lapegyüttállásokba, ha lejött riverre a második pár, az tuti, hogy valakinek a sorát is kiegészítette, de limit holdemben könnyeben viseli ezt az ember, mintha allinben nézi ahogy esnek a lapok...

Öt cent szükségeltetik a legalacsonyabb NL SNG-hoz, tehát kénytelen leszek még visszaülni fix limitre.  MTT-ben is indítottam egy támadást, a déli 5000 SP Freerollon a 43. helyen estem ki (1129-ből), ez 25 summit pontot ért, ha jól emlékszem van freeroll, amire már ezzel be tudok nevezni...

Maga a verseny dögunalom volt közepes lapok korai pozícióban, szar lapok button körül, az első órában nem is játszottam (persze akkor még mentek párhuzamosan a Shasták is), az antékkal kezdődően kezdtem csipkedni magam egy kicsit, tripláztam egy tizes párral és akkor még nem is sejtettem, hogy az egész versenyen nem lesz még egyszer ilyen jó lapom. Aztán ezt a - még mindig alacsony - stacket igyekeztem rablásokkal óvni, mígnem az egyik nagy stack A5-tel meg nem nézte az A7-emet és itt rá kellett ébrednem, hogy az a bizonyos négyből egy az sajnos éppen most van...

Szóval az első nap mérlege 4c és 25 SP!    :ok:

Sziasztok!

Az EVERESTet nem szeretném fényezni, de szerintem sokkal jobb mint bármelyik menő terem és elsősorban azoknak ajánlom akik TANULÓK még ebben a szakmában! Közéjük tartozom én is természetesen!

Nekem az EVEREST a NO.1!!! :D

Remélem találkozok majd Veletek az asztaloknál és még1xer leírom, nagy öröm nekem , h. NINCSENEK AMERIKAIAK, akik szerintem a legjobbak a szakmában és engem péppé vertek POKERSTARSon. :bash:

EVREREST ;)

Megtripláztam a bankom egy négyes Shasta menettel (egy első és egy második hely a mérleg), így már 12 centen ülök vidáman, kezdődhetnek a NL sit&gok!

Végig szisztematikusan akarom vezetni a naplót, mert egy fegyelmezetlen pöcs vagyok egyébként, tehát mindenkitől kérnék egy virtuális lebaszást (moderátoroktól "ban"-t    ;) )  a következő esetekben:

-  nem teszek ki képet a naplóbeírásban az aktuális bankrollról (nem ellenőrizhető, hogy mindent könyveltem itt),
-  magasabb szintre ülök be, mint amit a bankom megenged. A legalacsonyabb SNG beülő 5c. Csak akkor lépek feljebb, ha a bankroll fedezi a következő szint (11c) 50-szeresét.
- turbó, duplázó, shorthanded, vagy bármilyen, a normál 10 kezes NL Holdem versenytől eltérő platformon indulnék,
- ha az MTT nevezési díjam meghaladja a bankroll 1%-át (ez bizony azt jelenti, hogy nagyon sokáig csak freeroll és SP versenyeken fogok indulni)
- kettőnél több asztalon játszanék (kivétel Shasta, mert ott nincs kockázat), ugyanis az Everest póker primitív multitablingje, illetve a monitorméret ennél többet értelmesen nem tesz lehetővé...

Ha valaki tud még esetleg emberi gyarlóságról, amely a bankroll managementet veszélyezteti, kérem adja a listához!

Eltökélt célom a szarból várat építeni, ha évekbe telik is! A közösség segítségét előre is köszönöm!!!

GL mindenkinek!   :great:

Ui: Közben szép lassan ITS vagyok (In The Summit -   ;D ) a kilenc órás summit freerollon, szóval ott is gyarapodás néz ki...  :ok:

Hajrá!  Csak így tovább.  :great:

GL Mester! Bár nem teljesen értem, hogy mi a cél? Mondjuk akármi is legyen az, biztos, hogy sokáig fog tartani. Egyébként én is próbálkoztam a rendszeres naplóvezetéssel, nekem nem ment, remélem Te kitartóbb leszel.

Sok sikert!

Idézetet írta: th3PR0j3ct0r Dátum szeptember 27, 2010, 12:27:20
GL Mester! Bár nem teljesen értem, hogy mi a cél? Mondjuk akármi is legyen az, biztos, hogy sokáig fog tartani. Egyébként én is próbálkoztam a rendszeres naplóvezetéssel, nekem nem ment, remélem Te kitartóbb leszel.

Sok sikert!


" A cél halál, az élet küzdelem, s az ember célja e küzdés maga!"


Persze egy WSOP karkötőnél lehet, hogy abbahagyom majd...   ;D  ;D  ;D

Summit freeroll, 13. hely, nyeremény 37,5 SP     :ok:


Elkezdtem tegnap az igazi pénzes SNG-t is az ötcentes Fuji versenyekből játszottam kettőt. Az elsőn hamar kiestem ráadásul eléggé fish módon, úgyhogy a másodiknál már jobban odatettem magam (hogy ne kelljen visszaülni Shastára) és azt sikerült is behúzni.

Így valódi pénzes egyenlegem: 22c
SP egyenlegem: 62.66 (0.08 jár az 5 centes szitekért...)

Ma kevesebb időm lesz, egy kétasztalos Fuji azért szerepel a délelőtti tervben.

Mindenkinek sok sikert az asztaloknál!

Megint két SNG, forgatókönyv ugyanaz, az egyiket elkapkodtam, a másikat megnyertem.

Egyenleg: 32c
SP: 62,82



Okulásként magamnak is az amatőr hand:

Alacsony vakon (15/30) 9-en az asztalnál MP1-ből JJ-re 3,5BB-t emelek (előttem fold), cutoff megad, nagyvak kiegészít.

Flop: 79T (szivárvány)

Nagyvak passz, nálam overpair, lyuksor, erős, de sebezhetó pozíció, 250-es emeléssel próbáltam védeni, cutoff all-in ment, vak dobott, én pedig - bár nagyrészt tudhattam volna, hogy ott és akkor verve vagyok, betoltam mindet. Az asztalról különösen sok ismeretem nem volt, a verseny jellegéből adódóan benne volt, hogy lehetnek emberkék, akik bármire megadnak 3.5BB-t preflop. Farkasszemet nézhettem tehát két párral, szettel, sorral, vagy magasabb pocket párral. A versenynek ebben a szakaszában ez a normális eszemmel sima fold.

Végülis két ászt néztem meg, a lyuksor pedig nem egészült ki, ami egyébként nem is baj, mert többek közt ezzel volt tele a valagam a Merge-ben, hogy az ilyen bénáknak (mint én is voltam most) simán estek a sorok...

NH, WP aztán eloldalgás az asztaltól...   :'(

Örömmel látom, hogy máris benne vagyok a Sharkscope rendszerében, 64-es tudással, egy újabb motivációs faktor a játékban!

Cél a 70!

Egy darab ötcentes volt ma csak terítéken, második hely, sajnos ellenfelem végigmákolta a headsupot, tanulság csak annyi, hogy ilyen is van...

Egyenleg: 39c
SP: 62.90

Egy harmadik hely....

Egyenleg: 42c
SP:62,98