PokerStars póker

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#75 július 06, 2021, 13:40:53, hilles
igen. nem akartam kisajátítani a fórumot vagy napi bejegyzéseket írni de végül megoldódott. a bankos applikációval még csak ismerkedem, de app értesítés nélkül még a netes banki felületre sem tudtam belépni. úgy voltam vele, hogy ha ott működik akkor máshol is fog. amit nem értek, hogy ránézésre, meg folyamatában nincs különbség a pokerstarson belül. tehát ott tőlem nem kér sms kódot megerősítéshez meg ilyesmi hanem ugyanúgy le tudom okézni a befizetést ami elkezd tölteni.  bank esetében:utalásnál, belépésnél pedig ugye be van iktatva egy köztes állomás, amiről nem tudsz továbbmenni, mert inaktív a "tovább" gomb, amíg nem adod meg a megerősítő kódot. itt ilyen állomás nem létezik és miután visszadobja, bőszen kínálgatja, hogy próbáljak meg más befizetési módot. emailban pedig mindig jön az értesítés, hogy meghiúsult befizetés. ( ha jól emlékszem, akkor az pstarsos email és a banknál nincs nyoma a kísérletnek, tehát akkor odáig el se jut gondolom)

a másik: az összes starsos leírás arra hivatkozik, hogy csak 1 regisztráció a card providernél. a honlapon én semmit nem találtam ami új lenne. amit találtam az annyit mondott, hogy ez már az első netes vásárlásnál beállításra kerül!?!?

továbbá: a stars help centerben pedig netes böngészőkről magyaráz, hogy mit engedélyezzünk a felugró ablakoknál? hogy kerül ide a böngésző? a szoftver le kell tölteni, azon belül van a befizetés opció, nem? én soha nem használtam böngészőn belül a starts. 1x meglepve tapasztaltam, hogy ott is be lehet lépni egy ilyen kezdetleges külsejű oldalra de ennyi.

frissítve: böngészőben belépve tapasztaltam, hogy mennyi minden ott is elérhető, bár a legfontosabb dolgok ugyanazok. én eddig tökéletesen megvoltam a szoftverrel, mindent azon belül intéztem. ha a böngészőben rámegyek a befizetésre, uaz az ablak jelenik meg, mint a szoftverben. nem hiszem, hogy ez döntő különbség lenne.

u.i: a telefonszámom nincs megadva a pokerstarsnál? ez lehet probléma vagy nem?

Új játékos bónusz

Vesd bele magad egyenesen a létező legjobb pókeres akciókba egy akár 600 $ értékű 100%-os bónusszal.


Így működik:
  • Hajtsd végre első, akár 600 $-os befizetésedet a ,,STARS600" bónuszkóddal.
  • Ülj be az asztalokhoz, és játssz a kedvenc pókerjátékaidban.
  • Kezdd meg a 100%-os bónuszod begyűjtését.

Így működik a 100%-os Első Befizetési Bónusz
Miután befizettél, kiváltási pontokat kell gyűjtened a kedvenc valódi pénzes pókerjátékaidban játszva. 5 kiváltási pont jár minden befizetett 1 $ rake vagy versenyjutalék után.
Minden alkalommal, amikor összegyűjtesz 75 kiváltási pontot, jóváírnak a Stars számládon 5 $-t. A bónuszra jogosító befizetésed után négy hónapod van arra, hogy megszerezd a bónusz felszabadításához szükséges összes kiváltási pontot.
A kapott bónuszaidat a lejárat dátumára vonatkozó információkkal, a kiváltási pontokra vonatkozó követelményekkel és egyebekkel együtt a ,,Jutalmaim" menüben nézheted meg. Itt találsz további információkat az elérhető befizetési lehetőségekről.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Általános Szerződési Feltételek
  • Ehhez a promóciós ajánlathoz be kell fizetned egy 10 $ és 600 $ közötti összeget, hogy esélyed legyen megkapni a befizetésedhez tartozó bónuszösszeget.
  • A jutalomra való jogosultsághoz a játékosoknak a következőket kell tenniük: (a) végrehajtani egy megfelelő befizetést a ,,STARS600" kóddal; (b) a megfelelő befizetés végrehajtását követően 120 (százhúsz) napon belül játszani az oldal bármelyik valódi pénzes asztalán; és (c) a vonatkozó időszak során összegyűjteni a szükséges mennyiségű kiváltási pontot. 
  • A jutalom összege, amelyet egy játékos megszerezhet, a vonatkozó időszak során gyűjtött kiváltási pontok számától függ. A kiváltási pontok felszabadítási aránya 5 $ minden 75 kiváltási pontért.
  • A jutalmat a végrehajtott megfelelő befizetés minden 5 $-os növekménye után fizetjük ki.
  • Ha a játékos nem adja meg a kódot a megfelelő befizetés végrehajtásakor, de teljesíti az ajánlat vonatkozó feltételeit, akkor:
  • Fel kell keresnie az Ügyfélszolgálatot az első megfelelő befizetésétől számított 7 (hét) napon belül, hogy a Stars számláján jóvá tudják írni a megfelelő jutalmat; vagy
  • Ha az első megfelelő befizetéstől kezdve több mint 7 (hét) nap, de kevesebb mint 3 (három) hónap telt el, akkor még van lehetőség a játékosnak járó jutalom jóváírására, ha felveszi a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal, mielőtt a 3 (három) hónap lejárna.
  • A játékos számláján nem kerül jóváírásra jutalom az első megfelelő befizetést követő 3 (három) hónap letelte után.

Játssz többet 30 $-nyi üdvözlő jutalommal

Készen állsz arra, hogy valódi pénzes díjakért küzdj, és belevesd magad az online világban található legszélesebb játékválasztékba? Indítsd be valódi pénzes kalandodat 30 $ pluszjátékkal.
Ez az exkluzív üdvözlő ajánlat az új játékosoknak szól, és a 30 $ megszerzése egyszerű.


Így szerezheted meg:
  • Keresd fel Pénztárat.
  • Hajtsd végre az első befizetésedet legalább 20 $ értékben.
  • A befizetésedkor használd a ,,THIRTY" bónuszkódot.

A pluszjátékodat az alábbiak szerint kapod:
A Spin&go tornák gyors, szórakoztató pókerversenyek, amelyeken csak három játékos vesz részt, és amelyek nyereményalapját véletlenszerűen határozzák meg, így akár a nevezési díjad 10 000-szeresét is megnyerheted pár perc alatt.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Látogass el a Valódi pénz oldalra a térséged asztali klienst használó játékosai számára elérhető befizetési lehetőségek teljes listájáért és a Mobile pénztár oldalra, ahol megtudhatod, hogyan fizethetsz be a mobileszközödről.
Még nincs Stars számlád? Töltsd le az ingyenes szoftvert, és vágj bele!

Általános Szerződési Feltételek
  • Az ajánlat csak azon játékosok számára elérhető, akik még sosem fizettek be valódi pénzt, és végrehajtják legelső, legalább 20 $-os befizetésüket.
  • A 30 $ ingyenes játékot naponta írjuk jóvá a befizetés dátumától kezdve: 1. nap = 5 x 1 $-os kupon, 2. nap = 5 x 1 $-os kupon, 3. nap = 5 x 1 $-os kupon, 4. nap = 5 $ készpénzes bónusz, 5. nap = 5 x 1 $-os kupon, 6. nap = 5 $ készpénzes bónusz.
  • Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy visszatartsunk jutalmakat, amennyiben okkal felmerül a gyanú, hogy a befizetés tisztességtelen vagy nem azzal a céllal történt, hogy valódi pénzes játékra használják fel.
  • A 30 $ Ingyenjáték promóció keretében kibocsátott minden kupon lejár a kibocsátása után 21 nappal.
  • Az ennek a promóciónak részeként kibocsátott minden fel nem használt kupon elvész.
  • A kuponokat nem lehet készpénzre vagy más értékre váltani vagy átadni.
  • A bónuszidőszak alatti bármilyen pénzkivétellel vagy pénzküldéssel az ebből a bónuszból eredő bármely kinyitatlan Ládikód érvénytelenné válik.

Neymar Jr Kupongép

Az izgalmakért. A pillanatokért. 255 000 $-nyi extra díjért. BENNE VAGY?


Futball, szórakozás és extra díjak. Megszólalt a síp, és eljött a Neymar Jr Kupongép ideje.
Játssz Neymar Jr Kick-Off versenyeken december 8. és február 27. között, hogy nagyszerű díjakat húzhass be.
Csapj le a Neymar Jr Kick-Off kuponokra (több mint 1 300 kupon vár gazdára hetente) és az exkluzív ,,Élj Úgy" és ,,Dedikált" csomagokra. Összesen több mint 255 000 $-nyi díjat osztunk ki a Neymar Jr Kupongép révén.
Az ,,Élj Úgy" és a ,,Dedikált" csomagok megszerzéséhez a játékosoknak nyerniük kell egy Arany Zsetont a heti sorsolások egyikén. Ezek a díjak a PokerStars x Neymar Jr korlátozott kiadású termékektől egészen egy több mint 20 000 $ értékű, életre szóló élményt nyújtó párizsi VIP-utazásig terjednek.
Tényleg. Lehetőséget adnak, hogy úgy élj, mint maga Neymar Jr, mégpedig egy általa megtervezett élmény révén.

A részvétel módja:
  • Jelentkezz a Neymar Jr Kupongépre a Kihívás ablakodon keresztül. Ezt csak egyszer kell megtenned.
  • Játssz egy Neymar Jr Kick-Off versenyen. Ha 1 $-os nevezési díjjal kezdesz, majd feljebb lépsz 2 $-osra és így tovább, akkor csak az eredeti nevezési díjad számít.
  • Ha befejezed az első leosztásodat egy Neymar Jr Kick-Off asztalnál, küldünk neked egy belépőt a következő heti sorsolásra. Két belépőt szerezhetsz mindegyik heti sorsolásra.
  • A sorsolásokra hétfőnként 1:05 CET-kor kerül sor. Értesítünk, hogy nyertél-e díjat.

A versenyeken hétfő 1:00 CET és a következő hétfő 0:59 CET között kell játszani. Azonban az első héten december 8., szerda, 19:00 CET és december 13., hétfő, 0:59 CET között kell játszanod.
Legendás leosztások. Legendás díjak. Legendás élmények. Benne vagy?


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Neymar Jr Kupongép Különleges Feltételek

Az ajánlat tartalma
  • A Neymar Jr Kupongép egy olyan egy ajánlat, amelyben a játékosok a Neymar Jr Kick-Off tornákon való részvételükkel belépőket kaphatnak egy heti sorsolásra. Ez független a nevezési díj összegétől. Ha a játékos az 1 $-os nevezési szinten kezd, nem kap újabb sorsolási kupont, ha továbblép 2 $-os szintre. Csak az 1 $-os nevezési díj fog számítani.
  • A játékosok akkor kapják meg a belépőjüket a sorsolásra, amikor befejezték az első leosztást egy megfelelő Neymar Jr Kick-Off tornán.
  • A sorsolás díjai a Neymar Jr Kick-Off versenykuponoktól a Neymar Jr Arany Zsetonokig terjednek.

A Neymar Jr Kick-Off versenykupondíjakkal (heti darabszámokkal) és az Arany Zseton díjakkal kapcsolatos részleteket a PokerStars ajánlatának oldalán tekintheted meg.

  • A Neymar Jr Kick-Off versenykuponokat kizárólag a Neymar Jr Kick-Off versenyeken lehet felhasználni, és nem lehet készpénzre vagy más értékre váltani vagy átadni.
  • A Neymar Jr Arany Zsetonok nem pénzbeli díjak, és szintén a sorsolásokon nyerhetők.
  • A Neymar Jr Arany Zseton díjak között PokerStars és Neymar Jr emblémás és dedikált, korlátozott kiadású termékek és üdülési csomagok vannak.
  • Az utazás megszervezése (a szükséges vízumok beszerzésével együtt), valamint a helyszínre való eljutás költségének fedezése teljes mértékben a Neymar Jr Arany Zseton üdülési csomag nyertesének felelőssége.
  • Felhívjuk a figyelmet, hogy az ajánlatban szereplő díj egyes elemeire további általános szerződési feltételek is vonatkozhatnak.

Az ajánlat időtartama
  • Ez az ajánlat 2021. december 8. 19:00 CET és 2022. február 28. 0:59 CET között zajlik.

Ki jogosult az ajánlatban való részvételre, és hogyan vehetnek részt benne a játékosok
  • Az ajánlatban bármely játékos részt vehet, aki aktív és hitelesített valódi pénzes PokerStars számlával rendelkezik az oldalon.
  • Kizárólag a ,,Neymar Jr Kupongép"-re jelentkező játékosok vehetnek részt ebben az ajánlatban. A jelentkezés előtt játszott tornák nem számítanak ennek az ajánlatnak a szempontjából.
  • A játékosok egyszer tudnak jelentkezni, hogy jogosulttá váljanak az összes heti sorsolásra.
  • A játékosok maximum két belépőt szerezhetnek a sorsolásra hetente.
  • Brazília és Kanada játékosai nem jogosultak a részvételre.

Tétrakási követelmények és a játéktípusra vonatkozó korlátozások
  • Nincsenek tétrakási követelmények és korlátozások

Az ajánlat igénylése és beváltása
  • A fentiekben írtak szerint a Neymar Jr Kupongép belépők a Neymar Jr Kick-Off versenyeken szerezhetők. A versenyeken minden héten hétfő 1:00 CET és a következő hétfő 0:59 CET között kell játszani, kivéve a promóció első hetét, amely szerda 19:00 CET és hétfő 0:59 CET között zajlik.
  • A Neymar Jr Kupongép nyerteseit minden héten hétfőn 1:05 CET-kor sorsoljuk ki az ajánlati időszak alatt. A sorsolásokat követően a játékosokat értesítjük az eredményről.
  • A Neymar Jr Kick-Off versenykupont nyerő résztvevőknek hét nap áll rendelkezésükre, hogy felhasználják a kuponjukat egy Neymar Jr Kick-Off versenyen. Ezt követően a kupon lejár.
  • A Neymar Jr Arany Zseton díjat nyerő résztvevőkkel 72 órán belül felvesszük a kapcsolatot, hogy részletesen tájékoztassuk őket a nyereményük megszerzésének módjáról.

További tudnivalók a játékosok részére
  • Kizárólag a jogosult, a Neymar Jr Kupongép promócióra jelentkező játékosok vehetnek részt ebben a promócióban.
  • A Neymar Jr Arany Zseton díjakkal kapcsolatban a díj biztosítójának Általános Szerződési Feltételei érvényesek, és ezek a díj nyerteseire és esetleges vendégeikre is vonatkoznak. A díj nyertesei és esetleges vendégeik elfogadják az említett Általános Szerződési Feltételeket, és betartják azok rendelkezéseit, amennyiben szeretnék megkapni az adott díjat.
  • Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egy Neymar Jr Arany Zseton keretében kiosztott díjat azonos vagy nagyobb értékű másik díjra változtassunk és/vagy mással helyettesítsünk, amennyiben rajtunk kívül álló okok miatt ez szükségessé válna.
  • Azon játékosok, akikre bármilyen önkizárási korlátozás van érvényben, nem vehetnek részt ebben az ajánlatban, és nem nyerhetnek ezen ajánlat keretében semmilyen díjat.
  • A jelen ajánlatban való részvétellel elfogadod, hogy ezek a Különleges Feltételek és a promóciós Általános Szerződési Feltételek kötelező érvényűek rád nézve. A promóciós Általános Szerződési Feltételeket lásd itt.

Sunday Million 16. Évforduló. 10 000 000 $ garantált. Március 20.

Az évfordulók különleges alkalmak. Ezért március 20-án a PokerStars Sunday Million eddigi 16 évét egy hatalmas, 10 000 000 $-os garantált nyereményalappal ünnepeljük meg.


A Sunday Million a világ legnagyobb heti pókerversenye, amelyen rendszeresen részt vesznek a pókervilág legjobbjai közé tartozó játékosok. Mi kínálhatna jobb alkalmat arra, hogy próbára tedd magad, mint ez a különleges 16. évfordulós kiadás?
Benevezhetsz közvetlenül 215 $-ért, vagy megnyerheted a helyed a már elérhető szatellitjeinken is. Különleges kiadású Spin&gókon is nyerhetők belépők az eseményre. Ezek már csupán 0,50 $-tól indulnak.
Ünnepeld velünk a Sunday Million 16. Évfordulóját, és játssz a részedért.

Sunday Million Évforduló Spin&gók
215 $ értékű nevezést nyerhetsz a Sunday Million Évfordulóra akár csupán 0,50 $-ból. A részleteket a PokerStars ajánlatának oldalán tekintheted meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Általános Szerződési Feltételek
Sunday Million Évforduló Spin&gók
  • A Sunday Million Évforduló Spin&go tornák 2022. február 14. 16:00 CET és 2022. március 21. 17:00 CET között zajlanak.
  • A Sunday Million Évforduló Spin&gókon 215 $ értékű nevezés nyerhető a Sunday Million Évfordulóra.
  • A játékosok korlátlan számú Sunday Million Évforduló Spin&go tornát játszhatnak, de csak egy 215 $-os Sunday Million Évforduló belépőt nyerhetnek.
  • Az első belépő, amelyet egy játékos megnyer, nem átruházható, nem átváltható és nem visszatéríthető.
  • A játékosok nem törölhetik a nevezésüket, miután belépőt nyertek a március 20-án megrendezésre kerülő Sunday Million Évfordulóra.
  • Minden további megnyert belépőt azonnal T$-ra (versenypénzre) váltunk.
  • Azok a játékosok, akik több Sunday Million Évforduló szatellitkupont nyernek a Spin&gókon, bármely ugyanolyan nevezési díjú szatelliten játszhatnak velük.
  • Miután a Sunday Million Évforduló március 21-én véget ér, a Sunday Million Évforduló Spin&gókon nyert kuponokat 72 órán belül általános MTT kuponokra váltjuk.
  • Ezek az általános MTT kuponok öt évig érvényesek, és bármely megfelelő nevezési díjú, előre kiírt MTT versenyre be lehet velük nevezni.

#80 február 17, 2022, 16:53:26, Kaszinó Ajánlatok
Napi Készpénzes Játék Ranglisták

Nyerj a napi több mint 20 000 $ készpénzből.


Extrán megéri játszanod a kedvenc pókerjátékaidban a Napi Készpénzes Játék Ranglistákkal. Több mint 20 000 $ készpénz vár gazdára mindennap.

Így működik az ajánlat:
  • Jelentkezz tétszintenként egyszer egy megfelelő asztalnál, hogy részt vehess a hozzájuk tartozó ranglistaszinten a promóció időtartama alatt.
  • Jelentkezés után az adott napon neked osztott első 200 kéz összesített értéke számít a Napi Ranglista szempontjából. A játékosok akár naponta három alkalommal is próbálkozhatnak Ranglistánként.
  • Minden egyes nap végén a legtöbb ponttal rendelkező játékosok több mint 20 000 $ készpénzből nyerhetnek. Jelentkezz mind a kilenc ranglistára, hogy akár kilenc díjat nyerj minden egyes nap.

Mindez csupán azért, hogy a kedvenceiddel játszol az asztaloknál. Benne vagy?


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Pontrendszer
A ranglistapontok a két zárt lap együttes értéke után járnak. A figurás lapok értéke a következő: J = 11, Q = 12, K = 13 és A = 14 pont.
Bizonyos kombinációkra szorzós / fix pontos rendszert is alkalmazzák, amelyről a PokerStars ajánlatának oldalán olvashatsz részletesebben.

Általános Szerződési Feltételek
  • Ez a promóció 2022. január 17. és február 27. között zajlik.
  • A ranglista minden egyes napja 6:00-kor (CET) kezdődik és a következő napon 5:59-kor (CET) ér véget.
  • Ahhoz, hogy minden ranglistán mérjük a haladásodat, jelentkezned kell a Napi Készpénzes Játék Ranglisták Kihívásra a megfelelő asztaloknál a ,,Jelentkezés" gombot megnyomva. A jelentkezés előtt játszott készpénzes/Zoom leosztások nem számítanak bele a haladásodba.
  • Minden egyes tétszinten jelentkezned kell a Napi Készpénzes Játék Ranglistákra, hogy jogosulttá válj az adott ranglistaszinten való részvételre a promóció időtartama alatt.
  • Ha mind a kilenc ranglistára jelentkezel, és minden egyes Ranglistához teljesítesz egy 200 készpénzes vagy Zoom leosztásból álló sorozatot, akkor akár kilenc díjat nyerhetsz minden egyes nap. A játékosok akár naponta három alkalommal is próbálkozhatnak Ranglistánként.
  • A jelentkezés után játszott leosztások számát bármikor megnézheted az asztaloknál.
  • Az állást megtekintheted bejelentkezés után a ,,Ranglista" menüt választva.
  • A ranglisták csak a megfelelő tétszintű valódi pénzes no limit holdem készpénzes játék vagy Zoom leosztásokat játszva teljesíthetők.
  • A jutalmakat az egyes ranglisták napjának végétől számított 48 órán belül írjuk jóvá korlátozás és kiváltási követelmény nélkül.
  • Az ugyanannyi pontot gyűjtő játékosok aszerint lesznek rangsorolva, hogy melyikük érte el előbb az adott pontszámot.
  • Minden gyanús vagy csalárd játék, illetve viselkedés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a játékosok kizárására ebből az ajánlatból.

Napi Omaha Készpénzes Játék Ranglisták

Omaházz. Nyerj napi pénzjutalmakat.


Extrán megéri játszanod a kedvenc omaha pókerjátékaidban a Napi Omaha Készpénzes Játék Ranglistákkal.

Így működik az ajánlat:
  • Jelentkezz tétszintenként egyszer egy megfelelő pot limit omaha asztalnál, hogy részt vehess az ahhoz tartozó szintű ranglistán a promóció időtartama alatt.
  • Jelentkezés után az adott napon neked osztott első 200 kéz összesített értéke számít annak a Napi Ranglistának a szempontjából. A játékosok akár naponta három alkalommal is próbálkozhatnak Ranglistánként.
  • Minden egyes nap végén a legtöbb ponttal rendelkező játékosok pénzdíjat nyernek. Jelentkezz mind a nyolc ranglistára, hogy akár nyolc díjat is nyerhess minden egyes nap.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

A Pontrendszerrel és a Díjszintekkel kapcsolatos részleteket a PokerStars ajánlatának oldalán tekintheted meg.

Általános Szerződési Feltételek
  • Ez a promóció 2022. január 17. és február 27. között zajlik. A ranglista minden egyes napja 6:00-kor (CET) kezdődik és a következő napon 5:59-kor (CET) ér véget.
  • Ahhoz, hogy minden ranglistán mérjük a haladásodat, jelentkezned kell a Napi Omaha Készpénzes Játék Ranglisták kihívásra a megfelelő asztaloknál a ,,Jelentkezés" gombot megnyomva. A jelentkezés előtt játszott készpénzes/Zoom leosztások nem számítanak bele a haladásodba.
  • Minden egyes tétszinten jelentkezned kell a Napi Omaha Készpénzes Játék Ranglistákra, hogy jogosulttá válj az adott szinten zajló ranglistán való részvételre a promóció időtartama alatt.
  • Ha mind a nyolc ranglistára jelentkezel, és minden egyes Ranglistához teljesítesz egy 200 készpénzes vagy Zoom leosztásból álló sorozatot, akkor akár nyolc díjat is nyerhetsz minden egyes nap. A játékosok akár naponta három alkalommal is próbálkozhatnak Ranglistánként.
  • A jelentkezés után játszott leosztások számát bármikor megnézheted az asztaloknál.
  • Az állást megtekintheted bejelentkezés után a ,,Ranglista" menüt választva.
  • A ranglistákon csak a megfelelő tétszintű valódi pénzes pot limit omaha készpénzes játék vagy Zoom leosztásokat játszva lehet versengeni.
  • A jutalmakat az egyes ranglisták napjának végétől számított 48 órán belül írjuk jóvá korlátozás és kiváltási követelmény nélkül.
  • Az ugyanannyi pontot gyűjtő játékosok aszerint lesznek rangsorolva, hogy melyikük érte el előbb az adott pontszámot.
  • Minden gyanús vagy csalárd játék, illetve viselkedés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a játékosok kizárására ebből az ajánlatból.

1 millió dolláros Spin&Go tornák

Nyerj akár 1 000 000 $-t Spin&go tornákon.


A Spin&gók népszerű, tempós pókerversenyek véletlenszerűen meghatározott nyereményalappal. És most akár 1 000 000 $-t is nyerhetsz korlátozott kiadású 1 millió $-os Spin&go tornákon.
Az 1 000 000 $-os fődíjat különböző Spin&go nevezési szinteken, különböző időpontokban osztják ki. Keresd fel a ,,Spin&go" lobbyt, hogy megtudd, jelenleg melyik versenyeken nyerhető meg a hét számjegyű díj.
Akárcsak a hagyományos Spin&góknál, a versenyek elindulnak, amint három játékos benevezett. Aztán csak figyeld az asztal közepén pörgő tárcsát, hogy megtudd, mennyit nyerhetsz.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Többet is megtudhatsz erről az izgalmas játékfajtáról a Spin&go oldalán.

Nyeremények és valószínűségek
Az egyes 1 millió $-os Spin&gókon szerezhető nyeremények felosztásáról, illetve az egyes díjak megnyerésének valószínűségéről a PokerStars oldalán találhatsz részletes infót.

Zoom Korai Érkezés

Éld át, ahogy eláraszt az adrenalin a tripla Jutalomponttal járó, szupergyors pókeres akció során. Csak a Zoom Korai Érkezés révén.


  • Az első 10 játékos, aki részt vesz az NLHE 6-max és a PLO 6-max játékok elindításában 0,08 $/0,16 $-ostól 2,50 $/5 $-os vakszintig, 3-szoros Jutalompontot kap a játékoscsoport elindításáért.
  • Miután a játékosok száma eléri a tízet, még további 10 percig 3-szoros Jutalompontot kapsz.
  • Ha a játékosok száma 10 fő alá csökken, időkorlátozás nélkül jár a 3-szoros Jutalompont.

Megjegyzés: Ez az ajánlat nem vonatkozik a headsup és a teljes készpénzes játékokra.
Szóval mire vársz még? Élj felpörgető ajánlatunkkal, amely több leosztást és több Jutalompontot jelent.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Zoom póker. Több póker, kevesebb idő.
A Zoom pörgős pókerjáték, amelyben az ellenfelek minden leosztásban cserélődnek. Ez amiatt van, mert az ellenfelek egy csoportja ellen játszol, nem pedig egyetlen asztalnál mindig ugyanazokkal.

Általános Szerződési Feltételek
  • Ez a promóció minden játékos számára elérhető.
  • Ez a promóció 2020. március 18-án kezdődik.
  • Az ajánlat minden 6 fős no limit holdem és 6 fős pot limit omaha Zoom játékra érvényes 0,08 $/0,16 $-ostól 2,50 $/5 $-os vakszintig.
  • A headsup Zoom játékok és a teljes készpénzes játékok nem vesznek részt ebben az ajánlatban.
  • A játékosok az általuk befizetett rake minden 0,01 $-ja után 3 Jutalompontot kapnak, melynek maximuma 900 Jutalompont (3 $ befizetett rake után) minden Zoom játékoscsoportban bármilyen időpontban, amikor az adott Zoom játékoscsoport létszáma kevesebb 10-nél.
  • Amint a Zoom játékoscsoport létszáma eléri vagy meghaladja a 10 főt, a 10 kezdő játékosnak további 10 percen át jár fejenként a 3 Jutalompont az általuk befizetett rake minden 0,01 $-ja után (maximált összegig).
  • A Jutalompontok gyűjtéséhez a PokerStars Rewards program tagjának kell lenni.
  • A Jutalompontokat nem lehet átküldeni, elcserélni, eladni, és semmilyen módon sem lehet kereskedni velük.

Az ajánlatra a promóciós Általános Szerződési Feltételek is vonatkoznak.

Spin&Go Flash

Próbáld ki a gyors és izgalmas pókerjátékot, a Spin&Gót.


Időnként kínálni szoktak korlátozott kiadású Spin&gókat, többek közt 1 000 000 $-os jackpotos játékokat 100 $-nál kisebb nevezési díjjal. Kérjük, hogy keresd fel a ,,Spin&go" lobbyt további információért a jelenleg elérhető játékokról.

A Spin&go tornák biztosítják a leggyorsabb lehetőséget arra, hogy megnyerd a nevezési díjad akár 10 000-szeresét. A holdem és az omaha változatban is elérhető Spin&go tornáknak véletlenszerű nyereményalapjuk van, és esélyt adnak arra, hogy akár 1 000 000 $-t nyerj néhány perc alatt. És a mindössze 0,25 $-tól induló nevezési díjaknak köszönhetően bárki játszhatja ezt az izgalmas pókerfajtát.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Így működik a Spin&go
A Spin&go egy tempós, 3 fős hiperturbó sit&go verseny 500 kezdőzsetonnal. A versenyeken véletlenszerűen dől el a nyereményalap, amely a nevezési díj kétszeresétől annak 12 000-szereséig terjedhet, és akár 1 000 000 $-os díjat is lehet nyerni.
Ha szeretnél belevágni, válassz nevezési díjat és jelöld meg, egyszerre hány tornán szeretnél játszani, majd kattints a ,,Játék" gombra. Ilyen egyszerű az egész.
Amint három játékos benevezett, sorsolással dől el, hogy mekkora lesz a verseny nyereményalapja. Az asztal közepén látható tárcsa megmutatja a nyereményalapot a játékosoknak, és a játék elindul.

Szint hossza
Az egyes vakszintek hossza egy Spin&go tornán attól függ, milyen nyereményalap-szorzót sorsoltak ki a verseny kezdete előtt. Az időtartam az alábbiak szerint változik:

Nyereményalap-szorzó   Szint hossza (perc)
2                                           2
3–5                                      3
10–25                                 4
120+                                    5

Spin&go Flash
A Spin&gókat túl lassúnak találod? Próbáld ki a gyorsabb Spin&go Flash tornákat.
A Spin&go Flash holdem versenyeken a játékosok 300 zsetonnal kezdenek, és a vakszintek percenként nőnek.
Ha szeretnél Spin&go Flasht játszani, keresd a villám szimbólumot a ,,Spin&go" lobbyban.

A Spin&go, Spin&go Flash és Omaha Spin&go tornákra érvényes díjakról és valószínűségekről a PokerStars ajánlatának oldalán találhatsz infókat.

Megjegyzés: Fenntartják a jogot, hogy bármely időpontban megváltoztassák a kínált alapokat. Fenntartják a jogot, hogy a legnagyobb szorzóval zajló versenyek videós ismétlését vagy annak egy részét felhasználják, és marketinganyagokban mutassák a zárt lapokat.

All-in kifizettetés – azonnali kifizetés
-
Olykor minden játékos all-in helyzetben találja magát: az összes zsetonja középen van, és már nincs befolyása a parti alakulására.


Ha még van hátra közös lap, néha még a legnagyobb favorit is elbukhat és elveszítheti a partit.
Az all-in kifizettetés funkció azt a lehetőséget kínálja a jogosult, all-in lévő játékosoknak, hogy besöpörjék a lapjuk értékét anélkül, hogy végig kellene játszaniuk a partit.

Így szól az ajánlat
Amikor egy készpénzes játékban all-in szituáció alakul ki, és a játékosok felfedik a lapjaikat (mielőtt leosztanák a rivert, és már nincs függőben akció), kiszámítják, hogy az egyes lapok milyen eséllyel nyernék meg a potot, és a valószínűségek alapján minden kézhez hozzárendelnek egy kifizettetési értéket.
Az all-in potban részt vevő játékosok számára lehetőség nyílik arra, hogy kifizettessék a lapjukat, és kockázatmentesen megkapják annak a pénzbeli értékét. Ha ezt elutasítják, a megszokott módon tovább küzdenek az egész kasszáért (és minden olyan mellékpotért, amelyben érdekeltek).
Ha egy játékos a kifizettetést választja, a továbbiakban nem lesz jogosult a pot bármely részéért versengeni, és azonnal jóváírják a zsetonjaihoz a felkínált összeget.
A kifizettetési lehetőséget elutasító játékosoknak a pot megnyeréséhez továbbra is a legjobb lapra van szükségük, még akkor is, ha minden ellenfelük kifizettette a lapját.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

A kifizettetési összeg kiszámítása
A kifizettetési összeget az alábbi képlet alapján számolják ki:

Kéz értéke = (potban lévő összeg – rake) x nyerés valószínűsége

A kéz értékére (nem az egész potra) 1%-os kifizettetési díjat számítunk fel, amelyet a kifizettetési összeg felkínálása előtt levonunk.
Teljesen kikapcsolhatod az allin kifizettetés funkciót a ,,Beállítások" menüben.

Példa
Játék: 0,5/1 no limit holdem
Pot: 100 (rake 2,5)
A flop előtt az 1. játékosnak ász párja és 81,95%-os nyerési esélye van, míg a 2. játékosnak király párja és 18,05% nyerési esélye van.

A 1. játékos kifizettetési értéke: (100 – 2,5) x 81,95% x 99% = 79,10
A 2. játékos kifizettetési értéke: (100 – 2,5) x 18,05% x 99% = 17,42

Megfelelő játékok
Az all-in kifizettetés a no limit holdem, a pot limit omaha és a 6+ no limit holdem játékokban (amelyik elérhető), valódi és játékpénzes készpénzes asztalokon egyaránt elérhető. Az allin kifizettetés már minden téten elérhető.
Az all-in kifizettetés nem érhető el, ha a kifizettetési érték kisebb, mint 0,01 $/0,01 €.

All-in kifizettetés – röviden
  • Miután kifizettetted a kezed, nem nyerheted meg a pot egyik részét sem. Ha a te lapod nyerne a mutatáskor, a potot besöpörjük az asztalról.
  • Ha az ellenfeled kifizetteti a lapját, a pot megnyeréséhez így is a legjobb kézzel kell rendelkezned a mutatáskor.
  • Az all-in kifizettetésre csak azt követően van lehetőség, hogy a játékosok felfedték lapjaikat. Tehát ha csak egy játékos van allin, neki nincs lehetősége a kifizettetésre egészen addig, amíg a további akció le nem zárul, és a kártyákat fel nem fordítják.
  • A még hátralévő közös lapokat akkor is leosztják, ha a parti minden résztvevője él a kifizettetés lehetőségével.
  • A kifizettetéssel kapcsolatos döntés mindig a te kezedben van, és a kifizettetés elhatározását mindig meg kell erősítened a gomb megnyomásával. Ha a kifizettetéssel kapcsolatos döntés meghozatala előtt lejár az időd, alapbeállításként a kifizettetési ajánlat elutasításra kerül, és a parti a szokott módon folytatódik.

#86 február 17, 2022, 18:29:39, Kaszinó Ajánlatok
6+ holdem


A 6+ holdem egy népszerű ,,szűkített paklis" pókerformátum, amelyet nagyon hasonlóképpen lehet játszani, mint a texas holdemet, de néhány izgalmas különbséggel:
  • Minden hatosnál alacsonyabb értékű kártya hiányzik a pakliból.
  • Mindenki betesz egy antét, és csak a gomb tesz be vakot – ezt ,,gombvak"-nak nevezik.
  • A flöss erősebb, mint a full, és az ász, 6, 7, 8, 9 sornak számít.

A kizárólag a PokerStarson elérhető 6+ holdem lehetőséget nyújt számodra, hogy egy akciódús pókerváltozatban játszhass, amelyet a nagytétes játékosok világszerte imádnak.

A 6+ holdem szabályai
Az összes 6+ holdem játékban 36 lapos kártyapaklit használnak (minden 6-nál kisebb értékű kártyát eltávolítanak), amelyet megkevernek, mielőtt minden kezet kiosztanának. A játék emellett ,,gombvak" struktúrát használ: minden játékos berak egy antét, és a gomb pozícióban ülő játékos az egyetlen, aki vakot tesz be – ez azt jelenti, hogy leosztásonként csak egy vak van a hagyományos kisvak/nagyvak forma helyett.
Az akció a gombtól balra ülő játékossal kezdődik. Ezután minden leosztást a texas holdem szabályai szerint játszanak le flop előtti, flop, turn és river licitálási körökkel. 
Ha már játszottál texas holdemet, a 6+ holdemet könnyű lesz követni.

De ne feledd: a szokásos texas holdemtől eltérően a 6+ holdemben a flöss erősebb a fullnál. Az ász, 6, 7, 8, 9 ötlapos kombináció (bármilyen színből) is sornak számít. A laprangsor többi része ugyanolyan.
Felhívjuk a figyelmed, hogy a 6+ holdem készpénzes játékokban elképzelhető, hogy az időbüntetés elkerülése érdekében játszanod kell egy bizonyos, minimális számú partit, mielőtt kiülhetnél vagy kiléphetnél az asztaltól. Az időbüntetések összeadódnak, és a legtöbb játékost nem igazán érintik. Az időbüntetések annak megelőzésére szolgálnak, hogy a játékosok úgy próbáljanak helyet választani, hogy újra és újra sok asztalhoz ülnek be, majd elhagyják azokat.

Tanulj meg 6+ holdemet játszani ingyen
Ha szeretnél megtanulni 6+ holdemet játszani, akkor töltsd le a PokerStars szoftvert, és szállj be bármelyik ingyenes pókerjátékba, hogy más játékosok ellen játszhass online. Mivel a valódi pénzes játékainkkal ellentétben itt nincs tétje a játéknak, nyugodtan megtanulhatod a póker alapjait, valamint a 6+ holdem fogásait és szabályait. Reméljük, hamarosan viszontláthatunk pókertermünkben. Sok szerencsét az asztaloknál!

A 6+ holdem mellett számos más pókerváltozatot is kínálunk. Keresd fel a Pókerjátékok oldalt, ha szeretnél többet is megtudni.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Játssz a The Dealben

Húzz be egy nagy nyereményt a The Deal progresszív jackpotjával.


A The Deal egy szórakoztató, gyors lehetőség a StarsCoinjaid hatalmas készpénzes díjakra váltására! Csupán 7 StarsCoin kell ahhoz, hogy megpörgesd a kereket, így esélyed legyen a progresszív jackpotra, amely 25 000 $-nál kezdődik, és folyamatosan nő, amíg el nem viszik. Ha nem jutsz be a jackpotkörbe, akkor is jól járhatsz, mivel akár 300 $-os díjat is nyerhetsz.
Sőt mi több, ha a jackpot kifizetését megelőző 12 órán belül játszol a The Dealben, automatikusan megnyered a jackpot felének egy részét!
Nincs StarsCoinod a játékhoz? Látogass el PokerStars Rewards oldalra, ahol megtudhatod, hogyan gyűjthetsz StarsCoint.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Hogyan játszhatsz
  • Kattints a ,,The Deal Jackpot" ikonra az asztali szoftver központi lobbyjában, válaszd a ,,The Deal" opciót a mobilalkalmazás ,,Több" menüjében, vagy kattints a ,,The Deal" gombra a pókerasztalnál.
  • Válaszd ki, hogy 7 vagy 70 StarsCoinért játszol (a nagyobb nevezési díj nagyobb díjakat és jobb esélyt kínál a jackpot megszerzésére, lásd az alábbi díjtáblázatot).
  • Válaszd a ,,Játssz most" lehetőséget, és hét kártyát osztanak ki neked képpel lefelé. Jelölj ki kettőt eldobásra, így marad egy ötlapos pókerkezed.
  • Minél erősebb lapod van, annál nagyobb a jutalmad!

A The Dealben automatikus játékra is van lehetőség. Válassz egynél több lapot, kattints a ,,Játssz most" gombra, és a program véletlenszerűen kiválasztja neked az ötlapos pókerkezeidet.

A díjak
A kapott díjak függenek a választott nevezési díjtól és a létrehozott laptól, erről részletesebben a PokerStars ajánlatának oldalán olvashatsz.

A jackpotkör
Ha eléred a jackpotkört, megpörgethetsz egy kereket a hatalmas pénzdíjakért, többek között a folyamatosan növekvő progresszív jackpotért! Nyerd meg a jackpotot, és a jackpot nyereményalapjának 50%-a egyenesen a számládra kerül. A másik 50% mindazok között oszlik szét, akik a megelőző 12 órában játszottak a The Dealben.


A The Deal szabályai
  • Minden játékos jogosult a The Dealben játszani és megnyerni a jackpotot.
  • A progresszív jackpot aktuális összege a játékszoftverben látható.
  • A játékosok választhatják a 7 StarsCoin nevezési díjat vagy – a nagyobb értékű díjak és a jackpot megnyerésének nagyobb esélye érdekében – a 70 StarsCoin nevezési díjat.
  • Minden 7 StarsCoinért, amelyet felhasználnak a The Dealben való játékra, 0,022629 $-t adunk hozzá a progresszív jackpothoz – 78,7% megy az aktuális jackpotba, 21,3%-ot pedig félreteszünk a későbbi jackpotokhoz. 0,005232 $-t visszatartunk. A maradékot szétosztjuk a játékosok között rendes díjak formájában. Minden jackpot 25 000 $-ról indul.
  • Azoknak a játékosoknak, akik azt választják, hogy csak egy leosztást játszanak, hét kártyát osztanak ki képpel lefelé, és arra kérik őket, hogy dobjanak el két kártyát. Azoknak a játékosoknak, akik egynél több leosztást játszanak, a program automatikusan választja ki a kártyáit. Mindkét esetben a játékos által nyert jutalom az osztást követően felfedett ötlapos kéz erejétől függ. A jutalmak részletei a fenti díjtáblázatban találhatók.
  • Minden jutalmat, amelyet a The Deal révén nyertek, automatikusan jóváírnak a nyerő játékos számláján, és nem lehet őket alternatív díjakra váltani.

High Roller Club

Magas alapú napi versenyek komoly garantált díjazással.


Magas alapú kihívást keresel? Lépj be a High Roller Clubba, és élvezd a magas alapú napi versenyek által nyújtott szórakozást. Több millió garantált díjazás minden héten.

A magas alapú póker otthona
Azt szeretnénk, ha a magas alapon játszó játékosok a legjobb élményt és az online fellelhető legjobb játékválasztékot találnák meg.
A nevezési díjak 530 $-tól indulnak – szatellitekkel kevesebbért is bejuthatsz –, és mindennap játszhatsz az akciódús versenynaptárnak hála.

A High Roller Club napi és vasárnapi versenynaptárával kapcsolatos részleteket a PokerStars ajánlatának oldalán tekintheted át.
A struktúrákról, a kifizetésekről, a szatellitekről és egyéb részletekről többet is megtudhatsz, ha bejelentkezés után felkeresed a High Roller Club fület.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Bounty Builder Series

Játssz a részedért a 25,000,000 $-t meghaladó garantált nyereményalapból.


Február 27. és március 13. között minden a kiejtésről szól. Csatlakozz a küzdelemhez – több mint 25,000,000 $ garantált.
Két főverseny indul március 13-án. Az alacsony főversenyen 1,000,000 $ garantált (55 $ a nevezési díj), a magas főversenyen pedig 2,000,000 $ garantált (530 $ a nevezési díj).
Minden verseny progresszív knockout formátumú. Ez tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy nagyot nyerj. Ejts ki játékosokat, hogy készpénzes fejpénzt nyerj.
Vedd fel a kesztyűt, és csatlakozz egy kis kiejtéses akcióra.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org