Ha már unod a sportfogadást > Póker + Szerencsejátékok

Unibet Póker

(1/26) > >>

Milán:
Unibet Póker
Ha bármilyen kérdésed van az Unibet Pókerrel kapcsolatban, azt ebben a témában teheted fel. Mielőtt feltennéd kérdésed megkérünk olvasd el a létező hozzászólásokat, hisz lehet, hogy már ott van a válasz a kérdésedre.

Ugyancsak ebben a témában találjátok a legfrissebb ajánlatokat, versenyeket.

Megpróbálunk mielőbb válaszolni.  :great:

Latzka:
Mi lehetne jobb, mint az ajándék pénz? Folyamatos ajándék pénz! Március 18-án, hogy megünnepeljük hálózatunk 10 éves fenállását 10€-t adunk a nap minden egyes percében, 24 órán keresztül! Ez összesen 14 400€!
Minden játékosnak egyenlő esélye van arra, hogy megnyerje a díjak egyikét, mivel a 10€ véletlenszerűen lesz jóváírva, téttől vagy játéktípustól függetlenül. Ahhoz, hogy esélyed legyen megnyerni a 10€-k egyikét csak annyit kell tenned, hogy valódi pénzes játékon játszol március 18-án.
Az összesen 1440 percen keresztül még sosem volt könnyebb ingyen pénzt nyerni. Tényleg, ingyen van, minden feltétel nélkül!
Sok szerencsét és viszlát az asztaloknál!

Részvételi feltétételek:
A promóció március 18-án 00:00-23:59-ig tart.
Az Unibet fentartja a jogot a promóció
Az Unibet fentartja a jogot a promóció bármikori megváltoztatására.
Az Unibet általános felhasználási feltételei érvényesek.
Az eredeti angol verzióból történő fordítás során keletkezett eltérésből származó hibák elkerülése érdekében mindig az angol Részvételi feltételekben foglaltak érvényesek.

Cesc18:
500€ Futball freeroll

GL! :ok:

BvB_09:
Megújult az unibet póker kliens, március 2 után a már nem lehet elérni a Microgaming klienst. Óránként freeroll verseny van, amivel jegyeket lehet nyerni. Vannak küldetések, amiket ha megcsinálsz szintén jegyeket nyehetsz.

Szombat estig még tudtam használni a klienst, minden probléma nélkül. Azóta, ha van olyan szerencsém hogy elindul, akkor  belépés után rögtön lefagy. Többszöri telepítés, törlés sem oldotta meg a problémát, illetve több gépen is próbáltam, egyik sem járt sikerrel. Más is tapasztalt ilyet?

petercrouch:
Bejelentkezés után kaptam egy 10 eurós MTT jegyet, lövésem sincs miért. Gondolom akkor mások is kaptak/kaphattak, csekkoljátok le.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése