Expekt Póker - 1.000$ Bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


[ex]Expekt Póker - 1.000$ Bónusz[/ex]

Regisztrálj fogadószámlát [ex]ITT[/ex], töltsd le a pókerklienst és szerezd meg kezdőbónuszodat.


A póker kliensben a "Feltöltés" oldal alatt megtalálható a "Számlám" menüpont ahol lehetőséged van a  sportszámláról a pókerszámládra utalni. Egy 200%-os bónuszra  vagy jogosult egészen 1 000 dollárig. A bónusz automatikusan aktiválódik a következő hónap első napján. Az 1000 dolláros Freeroll három nappal később, 4-én kerül megrendezésre 19:45 CET kezdettel.


Kezdj el pókert játszani, ahol FPPFrequent Player Points (FPPs) pontokat gyűjthetsz. Minden 400 FPP pont után jóváírnak számládon 2 bónusz dollárt. Ez az összeg automatikusan levonásra kerül a bónusz számládról és jóváíródik készpénz számládon. A bónusz kiváltásához 60 nap áll rendelkezésedre.


Részvételi feltételek:

- Ez a promoció kizárólag új expekt.com játékosaink részére érhető el.

- Kizárólag az első feltöltés kerül jóváírásra a 200% Dolláros welcome bónusz promocióban.

- A kredit a számlájára a következő hónap első napján lesz jóváírva. Az 1000 $-os Freeroll három nappal később, a következő hónap 4.-én 19:45 CET kerül megrendezésre.

- Minden 400 FPP pont után jóváírunk számládon 2 bónusz dollárt. Ez az összeg automatikusan levonásra kerül a bónusz számládról és jóváíródik készpénz számládon.

- Feltöltésed után ajánlott megtekinteni a póker kliensben a bónusz jóváírását. Ha a bónusz nem kerülne jóváírásra akkor megkérünk keress fel minket a következő e-mail [email protected] és add meg felhasználónevedet valamint a feltöltött összeget.

- Maximum bónusz összeg 1,000$.

- Az expekt.com fenntartja a jogot, hogy bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül megszüntesse a promociót vagy ügyfeleink hozzáférését.

- Vendégkénti regisztrálás valamint játékpénzben való játszás nem ad engedélyt a promocióban való részvételhez.
- Az akció semmilyen más ajánlattal nem kombinálható.

- Certain release requirements or cash out restrictions must be satisfied before the bonus amount can be used, played with or cashed out. These restrictions or requirements are contained or referenced in the offer itself.

- Ez a promoció nem kombinálható a VIP Loyalty Bónusszal.

- The bonus expires 60 days after activation. For example, if your bonus starts with a deposit 1st October, you have until end of 14th November to acquire the required FPPs.
- Az Expekt.com fenntartja a jogát annak, hogy kizárjon olyan játékosokat a promócióból, akik csalással, vagy a bónusszal való visszaéléssel gyanusíthatóak. Továbbá fenntartjuk annak a jogát, hogy ezen játékosok adatait továbbítsuk az iPoker hálózat további tagjainak, ezáltal elérve azt, hogy a játékos az összes Playtech által üzemeltetett pókerteremből ki legyen tiltva.

- Csak az Expekt számlával regisztrált játékos vehet részt a promócióban. A játékos nem használhatja egy harmadik fél számlaadatait.

- Az expekt.com fenntartja a jogot, hogy limitálja a megosztott szőámítógépek létszámát.(pl: egyetemi hálózatra kapcsolt száítógépek).
- Egyetlen bónusz/díj/visszatérítés vehető igénybe személyenként/háztartásonként/IP címenként.
- Az expekt.com fenntartja a jogot, hogy bármiféle visszaélés gyanúja esetén inaktiválja fogadószámláját, az azon szereplő összeg visszatérítése nélkül.
- Az expekt.com fenntartja a jogot, hogy bármiféle visszaélés gyanúja esetén törölje a lehívást.
- Az expekt.com fenntartja a jogot, hogy bekérje személyi igazolványának és bankkártyájának másolatát.
- Az expekt.com számla személyes és nem használható fel harmadik fél által, a regisztrált adatoknak minden esetben meg kell felelniük a valóságnak. Ellenkező esetben a szálma azonnali hatállyal zárolásra kerül.
- A fennt említett szabályok együtt értendőek az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKBEN leírtakkal. Azonban az expekt.com előzetes figyelmeztetés nélkül változtathat ezeken a pontokon. A jogszabályok gyakori elolvasása ajánlott.
- Amennyiben ezen szabályok angol és egyéb nyelvű verziói közt bárminemű ellentmondás, vagy különbség található, a szabályok angol nyelvű verziója ítélendő helyesnek.


Szerezd meg a kezdőbónuszod [ex]ITT[/ex].