PokerStars - 600$ Bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



100% első befizetési bónusz

A befizetési bónuszrendszer az egyik legjobb érv amellett, hogy a PokerStarson játssz, hiszen úgy tudod vele felturbózni pókertőkédet, hogy nem teszel mást, mindössze játszol az oldalon.

Az új befizetők 100% bónuszt kapnak az első három befizetésükre (max. 600 $-ig). Akár három, a feltételeknek megfelelő befizetést is végrehajthatsz 90 napon belül (összesen max. 600 $ értékben) – így teljes mértékben kihasználhatod a 100%-os bónuszt. A befizetések végrehajtása után játssz a PokerStarson, és gyűjts össze a bónusz összegének 17-szeresével egyező számú VPP-t! A bónuszt 10 $-os részletekben írjuk jóvá minden 170 VPP megszerzése után. Az adott befizetést követően hat hónap áll a rendelkezésedre, hogy a szükséges számú VPP-t összegyűjtsd.

Hogyan válhatok jogosulttá a befizetési bónuszra?

A 100%-os befizetési bónuszra a legelső PokerStarsra történt valódi pénzes befizetésedet követően vagy jogosult a bónusz érvényességi időszakában, amennyiben használod a STARS600 bónuszkódot. Az első három befizetésed alkalmával ugyanazt a kódot kell használnod, hogy jogosult legyél a bónuszra (összesen max. 600 $ értékben).

Ha a bónuszidőszak alatt, de még az első befizetésed végrehajtása előtt kérsz kifizetést a PokerStars számládról, akkor elesel a befizetési bónusztól.

Kérjük, ne feledd, hogy minden bónusztétel 183 nap után lejár, és a lejárat dátumát megelőzően meg kell szerezned a kellő számú VPP-t, hogy megszerezd a bónuszodat! A bónuszod lejáratának ellenőrzéséhez a PokerStars játékszoftverében kattints a ,,Pénztár", majd a ,,Bónuszállapot" gombra!

Hol látható a bónuszom?

Amint végrehajtottad a befizetésed, a függőben lévő bónuszodat a PokerStars szoftver Pénztár képernyőjén tekintheted meg. A bónusz jóváírásához szükséges VPP-k számát is itt találhatod meg. Ahhoz, hogy megtekintsd ezeket az adatokat, kattints a ,,Pénztár" gombra, majd a Pénztár képernyőn kattints a ,,Bónuszállapot" gombra! További információkat a VIP programról a PokerStars Hűségprogram oldalon találhatsz.
Mit kell tennem a bónusz jóváírásához?
Ahhoz, hogy befizetési bónuszod jóváírásra kerüljön számládon, előre meghatározott számú VPP-t kell összegyűjtened. A megszerzendő VPP-k száma és a maximálisan megszerezhető bónusz összege az aktuális promóciótól függ.

Példa – A 100%-os első befizetési bónuszhoz végrehajtasz egy 300 $-os befizetést. Ekkor 300 $ függőben lévő bónuszod lesz 17-szeres VPP követelménnyel. 10 $-t kapsz meg minden alkalommal, amikor megszerzel 170 VPP-t. Ha ezt követően végrehajtasz egy 400 $-os befizetést, további 300 $ bónuszt kapsz (mivel a maximum 600 $), és a kiváltási feltételek azonosak lesznek.

A VPP-ket – melyek a bónusz feltételek teljesítéséhez kellenek – a számládra történő befizetést követő első leosztástól kezdődően kezdheted el gyűjteni.

Miután a befizetést követően megszerezted a szükséges VPP-ket, a bónusz összege a ,,függő" állapotból PokerStars számlád egyenlegéhez íródik jóvá. A PokerStars küldeni fog egy emailt, melyben megerősíti, hogy a bónusz összege számládra került. A tranzakció ezenkívül megtalálható lesz a ,,Számlatörténet" alatt a Pénztár képernyőn.


Mi történik, ha a PokerStars egy másik befizetési bónuszt is kínál? Elfogadhatom mindkét ajánlatot?

Ha korábban még nem fizettél be számládra, mindkét ajánlatot elfogathatod! Ahhoz, hogy megtehesd ezt, először végre kell hajtanod egy befizetést a 100%-os Első Befizetés bónuszkód használatával – STARS600. Ezt követően, ha egy újabb befizetést hajtasz végre, felhasználhatod a másik aktív bónuszkódot. Kérjük, bizonyosodj meg arról, hogy tisztában vagy a másik bónusz feltételeivel, vagyis hogy a második befizetésedet a bónusz érvényességi időszakában hajtod végre, és a helyes bónuszkódot használod!

Tartsd észben, hogy a legelső befizetésedet követően még 90 napon keresztül további két befizetés esetén jogosult vagy a bónuszra. Ne felejtsd el minden befizetéskor a STARS600 kódot használni!

Példa – Megtörténik az első befizetésed 200 $ értékben, ezzel 200 $ bónuszra leszel jogosult. Egy héttel később további 200 $-t fizetsz be, így a függőben lévő bónuszod 200 $ lesz. Ha egy hónappal később befizetsz még 100 $-t, a függő bónuszod összege összesen 500 $ lesz.

Amint megszerezted a kellő számú VPP-t, és megkaptad az Első Befizetési Bónuszt, minden további megszerzett VPP automatikusan jóváíródik a második bónuszodhoz szükséges VPP-khez.

Megjegyzés: Csak a készpénzes asztalokon és versenyeken szerzett VPP-k számítanak a függőben lévő bónusz jóváírásáért folytatott pontgyűjtés során. A promóciók során megszerzett bónusz VPP-k nem adódnak hozzá a bónuszod jóváírásához szükséges VPP-khez. Látogass el a PokerStars Hűségprogram oldalra, és olvass a VPP-k megszerzésének módjáról!


Váltsd ki a bónuszodat most. Kattints IDE.