Májusi promóciók a PartyPoker-től

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Májusi promóciók a PartyPoker-től

Hétfőtől új versenysorozatot indít a PartyPoker. A Championship Challenge a foci EB végéig tart, a játék ideje alatt pedig akár 100.000 dollárt is nyerhetnek az ügyes játékosok. Egy másik promóció keretében 4.000 dollár értékű WPT Madrid csomagok találnak gazdára.

Miközben a legjobb európai labdarúgó válogattak Ukrajnában és Lengyelországban küzdenek az Európa-bajnoki címért, addig a PartyPoker Championship Challenge elnevezésű versenyén bárki összegyűjtheti a legjobb futballistákat és értékes nyereményeket nyerhet.

A hétfőtől induló verseny során nem kell mást tenni, mint pókerezéssel pontokat gyűjteni. A résztvevők minden tíz pont után ,,kapnak" egy virtuális labdarúgó játékost, valamint az ezzel járó, garantált nyereményt is elvihetik. Ha valaki összegyűjti mind a hatvannégy játékost, akkor az extra százezer dolláros nyereményt is megnyerheti.

Alig ér véget a foci EB és ezzel a Championship Challenge verseny, máris kezdődik a WPT madridi versenye. A PartyPoker játékosai akár 4.000 dollár értékű WPT Madrid csomagot is nyerhetnek a következő hetekben, amely tartalmazza a főverseny 2.500 dollár értékű buy-injét, szállást öt éjszakára valamint 750 dollár költőpénzt.

A WPT Madrid csomagot a PartyPoker exkluzív selejtezőin és szatellit versenyein lehet megnyerni június 10-ig. Mivel minden héten gazdára talál egy-egy csomag a szatellit versenyeken, így azt akár egy freeroll versenyen is meg lehet nyerni.

A PartyPoker promócióiról valamint a pókerteremről további információk a www.partypoker.com oldalon találhatók.