Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



A Premier League egy rakás szar. Nem a meglepő eredmények miatt mondom, hanem kettő értelmeset nem tudnak passzolni a nyomorék bajnokjelölt csapatok egy bajnoki hajrában. Egy kibaszott nagy vicc ez a bajnokság, rohadtul megérdemlik hogy a Leicester bajnok legyen.

Amit a Tottenham játszik itt a második félidőben, annál ótvarosabb hulladék focit még nem láttam. 173 felívelés a semmibe, bassza meg és ezek akarnak bajnokok lenni. A City meg hetek óta kurvára nem csinál semmit, felmennek a pályára, de rohadtul nem történik semmi, ami kicsit is hasonlítana a focira. Mindet elküldeném gyapotot szedni a picsába, hogy száradjon le a lábuk..........

A rohadt bundás kurva anyád Ward! Nem igaz, hogy ez a faszszopó Jouan minden útjába eső top 200-ast minden megerőltetés nélkül simán ver. Két meccs alatt nem kellett még bréklabdát sem hárítania ilyen ellenfelek ellen, na persze...

Barneveld, baszd meg nem hiszem el, hogy az a malacképű Smith elvert!
Pedig csíptelek te vén fasz, de most a fapapucsos kurva anyádat!!!

Brose Basket a retkes ribanc kurva anyátokat!
Egálnál 1-45-el a vége előtt 4 támadásból képtelenek vagytok egy kurva pontot is dobni, miközben olyan mezőnyfaltot intéztek a hazaiaknak h a közelben sem volt a gyűrű.
Dögöljetek meg a cigány édes anyátokkal aki kiszart benneteket!

lúzer vagy bayern,esélyed sincs bl-t nyerni te fos

Remélem mind rákban pusztultok el  :noway:

Kurva anyadat mocskos fasszopo Orlando City....egesz meccsen nem csinaltatok semmit bazdmeg hogy rohadjatok el bazdmeg....es a 93. es a 94.percben 0-2 rol kiegyenlitetek....mocskos bundas fasszopo fergek.....4,5 overemet kurtatok el mocskos ciganyok....fasszopo amcsik inkabb haboruzzatok ahhoz jobban ertetek nyomorek csicskak :fakk: :fakk: :fakk:

Pusztulj meg Konjuh!

Az összes Rio Ave-i focistát húzza a faszára 3 bepipázott feka, hogy ki tudnak szopni otthon 1-3-ra, a 10 emberrel játszó, brutálisan acélos Estoril ellen. Basszák meg, csiribiri fospisztolyok :bash:

Miért olyan nehéz csak egyszer berúgni azt a kibaszott tizenegyest faszparasztok?? Remélem ezért falhoz állítanak  :2guns:

Haljak meg, ha még egyszer ebben az életemben a bundás török kosárlabdára fogadok! Hogy Allah fasza tágítsa naponta a Fener és a Darussafaka játékosainak seggét!

Loki baszd meg ezt a meccset. De hogy gólok sincsenek...0-0-ra fikáztátok?!  :fakk2: :fakk2:

fulham és burnley játékosok. kívánok nektek korai kínhalált. 5 gól megy, utána fél óra alatt egy sem  :ok:

Kedves WilliamHill!

Mivel nem akarom, hogy kibasszatok, ezért ide írom a levelem nektek.

Először is szeretném megköszönni nektek, hogy a Zopp - Windhal meccset 5-6 os állásnál lezártátok, és nem engedtétek, hogy megtegyem 10€-val 7.00 ás oddsért a Windhal breaket..Örülök neki, hogy valaki kurvajól keresett vele, de basszátok meg hagyhattatok volna egy kis alamizsnát nekem is.

Ez most nagyon felbaszott, úgyhogy dugjátok fel a seggetekbe a rolótokat.. :bash: :'(

(hozzáteszem azóta is rolóznak a köcsögök... Most épp a Zopp break fog jönni 3.00-án de hát baszhatom..)