Kriptovaluta

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#105 március 17, 2024, 20:59:26, MessiÁs
Belecsöppentem egy nyilván kamu lehúzós átverésbe. Valahogy megtalált egy tört magyarsággal író Anna telegramon, hogy ajánljon egy nagy businesst. Sejtettem hogy ez átverés, annyi van belőle mint a szemét, de gondoltam megnézem hova fut ki ez az egész. Nagyon egyszerűen eljutottam oda hogy adott egy nevet hogy lépjek kapcsolatba vele és a tőle kapott payment kódot írjam le neki. Mondom oké. Megtettem és a legnagyobb megdöbbenésemre küldött 20usdt-t, ahogy ígérte. Jött a push üzenet hamar hogy confirmed, ott a walletben a 20usdt. Már majdnem elkezdtem hinni benne hogy megfogtam az Isten lábát, főleg hogy kb 1perces ytos feliratkozásokkal igérték a további 10-10usdt.
Na mondom magamban királyság, befizetem 22betre vagy 20betre, ott van crypto, van usdt tron. Csináltam már befizetést btcvel, etherummal, litecoinnal szal nem vagyok teljesen hülye.
Kiválasztom, kimásolom a címet, bemegyek a walletbe, rámegyek a USDT Tronra, beillesztem a címet beírom az összeget és jön a hiba hogy nincs elég TRON hogy fedezze a feet. Hát de én USDT Tront akarok küldeni és nem TRXet.. Szal nem tudom használni, sem elküldeni, sem átváltani.

Most vagy nem vágok valamit és komplett hülye vagyok, vagy szépen ez valami virtuális valami és el sem tudom küldeni sehova ezt a 20usdt-t. Se BTC-vel se a többivel nem volt soha gondom, simán ment a depo mindenhova.

Van aki érti, átlátja és tud segíteni? Hogy legalább ezzel a 20usdtvel tudjak kezdeni valamit?

Mert közben a nagy businessnél jött a csavar, hogy fizessek valamennyit és 10percen belül profittal visszaküldik.. (nyilván átverés és nem fizetek)
Küldök képeket hogy érthetőbb legyen

*Amit nem értek, miért TRXet kér feeként? Olyanom nincs.
Vagy ha lenne a mondjuk a szükséges TRX-em akkor el tudnám küldeni az usdt?


@MessiÁs

A feet minden lancon a lanc alap valutajaban fizeted, btcn btcben, ethereumon ethben, solanan solban. Mivel tron lancon van az usdt, ezert trx kell a tranzakcio vegrehajtasahoz mert a tron lanc alap valutaja a trx. Minimalis osszeget erdemes atvaltani (szerintem rocketx a legjobb a cross chain bridgekre) es akkor tudod mozgatni az usdt-t. Remelem erthetoen irtam, de allok meg rendelkezesre :D

Most nezem a kepeket, ott irja is mennyi a fee, trxben. Annyinak minimum kell rajta lenni mert azt nem tudja mas coinban levonni.

#108 március 17, 2024, 21:26:03, MessiÁs
Idézetet írta: peshark Dátum március 17, 2024, 21:07:53Most nezem a kepeket, ott irja is mennyi a fee, trxben. Annyinak minimum kell rajta lenni mert azt nem tudja mas coinban levonni.

Tehat ha jol ertem, a penz valodi, ha valtom a szukseges tront a feere, akkor be tudom fizetni pl olyan gambling oldalra, ahol a tron usdt-t fogad. Pl 20bet.


Az megvolt hogy az eth usdt es a tron usdt nem ugyanaz. Nyilvan ki tudtam valasztani epp ezert a megfelelo befizetesi opciot. Csak azt nem vagtam, hogy a feet trxben vonja le, butan azt hittem hogy usdtben. Mert hat btcnel btcben. Persze most mar vagom hogy miert. Mert a tron lancon tronban.
Latszik hogy nem sok kozom van amugy ezekhez, azt sem ertem mi ertelme ezeknek az usdhez kotott stable coinoknak. Ha van belole 20am az minidg 20usdt fog erni mert 1usdt 1usd. Tehat soha nem lesz olyan mint a btc el hogy felszalad mondjuk 10kra..


Idézetet írta: MessiÁs Dátum március 17, 2024, 21:22:35Tehat ha jol ertem, a penz valodi, ha valtom a szukseges tront a feere, akkor be tudom fizetni pl olyan gambling oldalra, ahol a tron usdt-t fogad. Pl 20bet.


Az megvolt hogy az eth usdt es a tron usdt nem ugyanaz. Nyilvan ki tudtam valasztani epp ezert a megfelelo befizetesi opciot. Csak azt nem vagtam, hogy a feet trxben vonja le, butan azt hittem hogy usdtben. Mert hat btcnel btcben. Persze most mar vagom hogy miert. Mert a tron lancon tronban.
Latszik hogy nem sok kozom van amugy ezekhez, azt sem ertem mi ertelme ezeknek az usdhez kotott stable coinoknak. Ha van belole 20am az minidg 20usdt fog erni mert 1usdt 1usd. Tehat soha nem lesz olyan mint a btc el hogy felszalad mondjuk 10kra..Sikerült?

Idézetet írta: peshark Dátum március 21, 2024, 21:03:27Sikerült?

Meg nem mert nem foglalkoztam vele. De ahogy sikerult megerteni, csak annyi kell hogy trxet utalok oda hogy fedezze a feet es akkor be fogom tudni fizetni pl 22betre.
Igazabol az volt a terv hogy majd amikor teszek penzt skrillre(amúgy is tennek) akkor egy reszet kifizetem valamilyen cryptoban es azt az altalad javasolt oldalon atvaltom trxre.
Ha jol gondololom csak annyi lesz hogy megadom mondjuk az eth addressemet az atvaltando osszeget es a trx addresst es akkor valamennyi koltseg fejeben lesz trxem.

A legnagyobb kriptós átverések

Elemezzük a legnagyobb kriptós átveréseket és természetesen azt is, hogy hogyan kerülheted el ezeket!

@peshark

Ma megint megtalaltak telegramon, megint megcsinaltam amit kertek az elejen(yt feliratkozas es kepernyokep) majd megint kuldtek 20usdt-t. Szal van mar 40.

Persze meg nem csinaltam vele semmit, de mar nezegettem opciokat trxet szerezni.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum április 22, 2024, 14:38:35@peshark

Ma megint megtalaltak telegramon, megint megcsinaltam amit kertek az elejen(yt feliratkozas es kepernyokep) majd megint kuldtek 20usdt-t. Szal van mar 40.

Persze meg nem csinaltam vele semmit, de mar nezegettem opciokat trxet szerezni.


Nem tudom eddig miért nem nézegettem, de Truston volt a pénz és ott egy gyors kyc után be tudtam fizetni 6usdért trxet, és utána minden gond nélkül bfizettem 22betre.. :D
Ingyen 40dodo, remélem minden hónapban megtalálnak.