Skrill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Egyelőre sehol, elkúrtak valamit. Netellerre is jött ilyen, ott megjelent az űrlap. Majd biztos újra kiküldik.

A skrillnél nekem sem dobta fel, csak a netellernél. Viszont ha rámentek a kis csengő ikonra, ott rá lehet kattintani az értesítésre, ami odavinne a megfelelő felületre, de nekem itt kiírta, hogy már megadtam ezeket az adatokat, úgyhogy nincs további teendő.

Nálam a Skrill-re kapott összeget átváltja azonnal a számla pénznemére. Lehet valamit állítani rajta, hogy többféle egyenleg legyen?

Válts át a skirlleden belül minimális pénzt olyanra, amilyen pénznemet szeretnél, azzal megnyílik az adott pénznem zsebe, és onnantól az olyan pénzek elvileg abba fognak érkezni, nem váltódnak át.

Idézetet írta: Carpeks Dátum június 02, 2024, 17:51:33Válts át a skirlleden belül minimális pénzt olyanra, amilyen pénznemet szeretnél, azzal megnyílik az adott pénznem zsebe, és onnantól az olyan pénzek elvileg abba fognak érkezni, nem váltódnak át.

Köszönöm. Megpróbálom.

Sziasztok!

Lehet, hogy én maradtam le, mint a borravaló, de a kérdésem az, hogy most már minden pénfelvételnél automatikusan 1200 Ft -ot von le a rendszer skrill kártyás készpénzkivételnél a skrill kártyáról?

Én maradtam le valamiről?

Idézetet írta: vmlinuz Dátum június 02, 2024, 15:21:31Egyelőre sehol, elkúrtak valamit. Netellerre is jött ilyen, ott megjelent az űrlap. Majd biztos újra kiküldik.
Nálam bejelentkezés után ott volt középen a jelzés. Rákattintottam, kitöltöttem és minden renden van.

#4147 június 18, 2024, 07:35:23, MessiÁs
Skrillen van eb jatek..

Pontos eredmenyt kell eltalalni es pontokat adnak amiket be lehet valtani penzre.

2-5-7-50 ha egy,ketto,harom vagy negy telitalalatod van fordulonkent.
Minden forduloban 4-6 meccs van.
En egyet talaltam el eddig es meg is kaptam a 2000pontot, mai 2 eurot er.

10k ponttol lehet bevaltani

https://account.skrill.com/wallet/ng/soccer-guess-score-game/predictions?title=SKRILL_FINAL_SCORE

Én is játszom ezt az EB tippjátékot, jópárat eltaláltam, két meccset viszont vesztesenk írtak be, az egyenes kieséses szakaszban az angol-szlovákra, illetve a spanyol-németre is 1-1-et tippeltem, de mindkettőt vesztesnek írták, mert a meccseket a hosszabításos 2-1-el könyvelték el. Rájuk is írtam, de válasz nem érkezett.

Idézetet írta: ZTE88 Dátum július 10, 2024, 04:48:42Én is játszom ezt az EB tippjátékot, jópárat eltaláltam, két meccset viszont vesztesenk írtak be, az egyenes kieséses szakaszban az angol-szlovákra, illetve a spanyol-németre is 1-1-et tippeltem, de mindkettőt vesztesnek írták, mert a meccseket a hosszabításos 2-1-el könyvelték el. Rájuk is írtam, de válasz nem érkezett.
Infó nem volt róla, de minden bizonnyal a 120 percet nézik, nem csak a 90-et, a tippek kiértékelésénél. Én szerencsésebb voltam, mert ez alapján lett győztes pár tippem.

Én kétszer váltottam ki 10 eurot.

Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum július 10, 2024, 07:27:13Infó nem volt róla, de minden bizonnyal a 120 percet nézik, nem csak a 90-et, a tippek kiértékelésénél. Én szerencsésebb voltam, mert ez alapján lett győztes pár tippem.

Igen, valószínű ez van, mert a tizikkel eldőlt meccseken az 1-1 vagy 0-0 lett beírva helyes eredménynek, tehát döntetlen pontos eredményével csak akkor lehet nyerni ebben a játékban, ha 120 perc után jönnek a tizik.

Elég formabontó ez egyébként, mert minden irodánál a correct score cuccra alapeset a rendes játékidő.

Közben megjött a skrill válasza, megerősítve az előbbieket:

'Thank you for contacting the Skrill Help Team.
 
Please be advised that the Skrill Final Score promotional campaign requires you to predict the final score of a game and does not function the same way betting sites do where the "final score" is only counted in the first 90 minutes.

For further information, please refer to the Terms and Conditions provided in the promotional email we have sent to you for this campaign.

In case of further questions, we remain available.
 
Kind regards,
Petar
Skrill Help Team"

Sziasztok!

Unibeten történő sportfogadáshoz szeretném a skrill befizetést használni, azonban a skrill fiókomra bankkártyás fizetéssel rárakott összegből nem tudok az unibetes fiókomba feltölteni. Tudtok esetleg megoldást a problémámra?

Köszi!

Skrill számláról mit javasoltok milyen módon vegyem fel a pénzt? Banki utalásra nyílván gondolok de a NAV nem figyel iyleneket? Vagy esetleg igenyeljek kártyát és vegyem fel ATM ből? Kinek mi a tapasztalata? Bocsánat ha h.lyeséget kérdezek de nincs tapasztalatom nyeremény felvétellel kapcsolatban. :)