Sportfogadas.org

Mindenféle "zagyvaság" => Közösség => A témát indította: Milan - Szeptember 11, 2014, 13:05:43 pm CEST

Cím: Bunda volt?
Írta: Milan - Szeptember 11, 2014, 13:05:43 pm CEST
Bunda volt?

Lerántjuk a leplet! Ebben a témában lehet jelezni azon sporteseményeket, amelyek bunda-gyanúsak!

Kezdetben viszont ajánlom "Sound" cikkeinek elolvasását, mely által bemutatja a sportfogadók rémét, a bundázást:

Bunda a sportfogadásban I. (http://www.sportfogadas.org/cikk-Bunda_a_sportfogadasban___Bevezeto-219.html)   Bunda a sportfogadásban II. (http://www.sportfogadas.org/cikk-bunda-a-sportfogadasban-ii-257.html)

Soundot idézve: "A sportfogadó a tiszta mérkőzéseket szereti. Amit egy sportfogadó portál tehet, az annyi, hogy beindít az oldalán egy olyan rovatot, amely a manipulálható mérkőzésekkel foglalkozik. Veszélyes üzem, mert vádaskodássá fajulhat. Nehéz különbséget tenni valódi meglepetések, bravúrok és a bunda között. Ezért a fórumon indított Bunda volt? témában megvitathatóvá tesszük első körben a napi eseteket. Különösen magas szorzójú kimeneteleket, érvekkel alátámasztott indoklásokat várunk. A „Bunda a sportfogadásban” című cikk szempontrendszere szerint kategorizáljuk az eseményeket. Kellő rutin és gyakorlat után aztán heti „ajánlóval” jelezzük felétek a messziről bűzlő találkozókat."

Nos, mostantól indul a leleplező rovat! Hajrá!  :beerchug:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: 26juventino - Szeptember 11, 2014, 14:14:23 pm CEST
Declan Hill - Bunda
Aki teheti szerezze be ezt a könyvet. Nagyon sok érdekes dolog van leírva a bundázásról meg a leghíresebb bundameccsekről.

(elnézést ha már fel van tüntetve a könyv valahol)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: kreatos - Szeptember 11, 2014, 16:30:44 pm CEST
Én amikor meghallom a bunda szót akkor 90%-ban a 2002-es Világbajnokságon látottak jutnak eszembe.
Amúgy a főoldalon lévő cikk szerintem jó lett..érdekes volt a Sose Halunk meg hasonlat is(sose tennék én se lóversenyre.
Kiváncsian várom majd azokat a tippeket amik majd itt megjelennek,hogy mire ne fogadj most :police:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: saltanus - Szeptember 16, 2014, 16:08:48 pm CEST
sziasztok

nem tudom h feletek is reklamozzak e de pl az en profilomon (szeribianan) eleg surun megjelenik h egy srac bunda meccekre tesz meghozza eredmenyekre. gondolom arulja a tippeket. de sose ertem meg ha valaki tud egy tuti bunda meccsen miert akarja eladni en tuti h nagyon megtennem es kesz es inkabb hallgatnak , mindenesetre a kepek erdekesek. belinkelem a facebook oldalt, remelem ez nem minosul reklamnak.

a szelvenyek nem tudom h hitelesek e mert szerintem ilyet lehet nyomtatni is otthon pl regi matrixos nyomtatoval...

https://www.facebook.com/pages/Jabulani/102949103096030 (https://www.facebook.com/pages/Jabulani/102949103096030)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LFCfanBoti - Szeptember 16, 2014, 16:11:44 pm CEST
sziasztok

nem tudom h feletek is reklamozzak e de pl az en profilomon (szeribianan) eleg surun megjelenik h egy srac bunda meccekre tesz meghozza eredmenyekre. gondolom arulja a tippeket. de sose ertem meg ha valaki tud egy tuti bunda meccsen miert akarja eladni en tuti h nagyon megtennem es kesz es inkabb hallgatnak , mindenesetre a kepek erdekesek. belinkelem a facebook oldalt, remelem ez nem minosul reklamnak.

a szelvenyek nem tudom h hitelesek e mert szerintem ilyet lehet nyomtatni is otthon pl regi matrixos nyomtatoval...

https://www.facebook.com/pages/Jabulani/102949103096030 (https://www.facebook.com/pages/Jabulani/102949103096030)
ezek akkora csalások, nem szabad nekik bedőlni ...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Milan - Szeptember 17, 2014, 14:15:57 pm CEST
Én is folyamatosan találok ilyen "fixed matches" bejegyzéseket, reklámokat, de ezekre nem kell figyelni, az a legjobb.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: iLogic - Szeptember 17, 2014, 23:49:11 pm CEST
ezek akkora csalások, nem szabad nekik bedőlni ...

Nekem sikerült néhányszor. Egyre emlékszem, hogy nagyon jött, aztán az illető eltűnt. Csak izlandi meccsekről írt, HT/FT és pontos végeredmény. Az eltűnése után én kerestem ilyen szolgáltatást. Kár volt. Ráadásul az Ő okosságukat a magaméval ötvöztem, és egy szolid martingale stratégiával dolgoztam. Ha volt a szolgáltatok infói közt összecsengő tipp, nem hezitáltam. Pedig kellett volna. Hatalmas bukóval szálltam ki, napokig nem is tudtam magamról. De ez már más történet ;D
A lényeg, két fajta informátorral találkoztam. Az egyik egy elég igénytelen weboldalt vezet, a másik e-mail-ben küldi a tippeket. Aki weboldalt vezet, valamiért a vesztes tippek többségét nem rakja fel. Ha kis naivan írsz Neki, hogy így azért a kép nem teljes, akkor napok múlva válaszol, hogy a weboldalt nem Ő vezeti, nem is tudja, hogyan kell, Ő csak az infókat keresi, most is éppen Kenyában/Kolumbiában/Etiópiában van, és szindikátusokkal tárgyal. Természetesen jelenti a weboldalt készítő embernek, és ingyen küldi a következő 3 tippet a visszajelzésért. Persze azt nem mondja, hogy azok rosszak lesznek :D. A másik fajta e-mailben küldi a tippeket, mert az a jó, ha radar alatt maradunk, nem kell nyilvánosság elé tárni a tippeket. Ráadásul az Ő infói olyan biztosak, hogy sokan nagy pénzzel raknák azokat, így a szorzó úgy lecsökkenne, hogy ihaj. Hát kell ez nekünk? De azért ha lehet, mond el barátaidnak, hogy csatlakozhatnak, mert Te szimpatikus embernek tűnsz, szóval Ő a világ másik oldaláról is hajlandó a barátaimnak segíteni. Pluszban még discount is jár nekem is, meg barátaimnak is. De siessenek a befizetéssel, mert Ő már annyira megszedte magát, hogy a visszavonuláson gondolkodik, és vannak elég szar emberek a piacon, akik semmit sem árulnak, csak nagy szavakat, ezzel lehúzva az egyszerű embereket.
A legkedvencebb történetem mégis az volt, amikor egy orosz e-maillel rendelkező nagyágyúnál fizettem elő. A munkámból kifolyólag szeretek emberekkel beszélgetni. Vele is megpróbáltam. Több nyelven is. Végül az angol üzenetemre válaszolt, google fordító segítségével. Az érdekelt, hogy hogyan került bele ebbe a közegbe, milyen hatékonysággal dolgozik. Most fejből mondom az adatokat, de egy hónapja voltam előfizető Nála, hetente küldött 3-4 tippet, mindegyik favorit volt. Talán egy nagyobb szorzó esett, de lehet, hogy kettő, az(ok) is 2,5 alatt. Mondta, hogy Ő azért ilyeneket küld, mert ha a favoritra van fixálva a meccs, nem lesz feltűnő a nagy tétes játék az irodáknak. Bár ez engem nem veszélyeztetett, de öröm volt hallani, hogy ilyen is van. Szép találati aránya volt, és az egy hónap játék után nagyjából vissza is nyertem azt az összeget, amit az előfizetésre költöttem. Aztán jött egy e-mail Tőle. Ha már ennyire összehaverkodtunk (kb. 3-4 levélváltás volt köztünk) egy kéréssel fordulna hozzám. Moszkvában kirabolták, pont egy olyan napon, amikor leadót kellett volna fizetnie, s nem egy pátriárkának. Ha lehet, fizessem Neki ki az éves tagdíjat, és Ő megígéri, hogy küldi is a tippeket. Már többen megtették ezt, mert Őt ismerik, valóban becsületes és a tippek is jók. Nekem éri meg leginkább. Küldött egy képernyőmentést is a Moneybookers-es címéről, amin valóban látszódott pár tranzakció. Viszont nem a saját MB címe volt fent, hanem egy freemail.hu-s. Ekkor kíváncsi lettem, és utánanéztem a dolgoknak. Az e-mail cím gyorsan meglett, egy olyan hirdetés alatt, hogy labdarúgás belső infók előfizethetőek. Ott jöttem rá, hogy egy igazi bennfentessel, főfejessel van dolgom, mert szorzókat állapított meg régebben irodáknak, ahonnan nagyjából még a Pápával is kapcsolatban állt. Regisztráltam egy másik e-mail címet, és onnan érdeklődtem, hogyan lehetne Nála előfizetni. Megadta az adatokat (e-mail cím egyezett), én meg mondtam Neki, hogy egy másik e-mail címemre küldje a tippeket, mert az direkt erre van tartva, és megadtam Neki azt, amit az "orosz" is tudott. Azóta nem kaptam Tőle e-mailt (5-6 éve), pedig nagyon át szeretném küldeni még mindig a megbeszélt összeget.
Ha esetleg valaki magára ismert a fenti irományból, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, mert hiányoznak a nagy beszélgetések, és szívből hiányolom legjobb haverom távollétét.  :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Szeptember 18, 2014, 02:07:06 am CEST
Amikor arról beszélünk, hogy bunda volt-e egy meccs, az nekünk már mindegy, főleg, ha buktunk rajta, inkább azt kell keresni, melyik meccs lehet majd bunda!  :)

Sokan bundának tartanak minden meccset amin buknak amelyen az esélytelenebb meglepetést okoz, pedig sokszor magyarázható a meglepő eredmény a motiváció hiányával.
Nincs olyan lebonyolítási rend és versenyrendszer, ahol minden csapat (játékos) minden meccse egyformán fontos.
A bajnokságot a fociban meg lehet nyerni már 6-8 fordulóval a vége előtt is és eldőlhet a kiesés is ugyanolyan korán. Utána meg vagy beleszarsz, vagy pénzt keresel vele, persze akár legjobb tudásod szerint végig is játszhatod a szezon hátralévő részét, ez már szabadon választott kategória.
Egyébként az is jelenthet előnyt, ha egy csapat hátrébb végez. (pl. az NHL-ben ez jobb draft pozíciót hoz, vagy egy kézilabda-kosárlabda vb-n a csoportkörben a könnyebb ágra kerülést jelentheti.)

A motiváció ingadozására jó példa, mikor egy gyatrán teljesítő csapathoz új edző érkezik és egyből javul az eredményesség ugyanazokkal a játékosokkal.
Egy edzőváltás általában eléri az ingerküszöbünket, azt viszont kevésbé vesszük észre, mikor egy csapat vagy egy játékos éppen "belefásul" a menetelésbe. (ha a sportolónők menstruációs naptára rendelkezésre állna, azt is rendszeresen forgatnám...) 
Mindenesetre sokszor az edzőváltás után olyan eredmények születnek, amelyek simán bundagyanusak lennének a korábbi eredmények alapján.
A kiesőjelöltek is a bajnokságok hajrájában sokszor megtáltosodnak, talán néha-néha előfordul, hogy ehhez egyéb eszközöket is igénybe vesznek (1.8-as szorzós "Serie A" döntetlenek...), de alapvetően teljesítménykényszer van már olyankor, ami előny a punnyadó középmezőnyhoz képest.

A motivációhiányt és a bundát azért közelítem egymáshoz, mert egyrészt elöbbi hozhatja az utóbbit (egy vb döntőben azért a csapatok ritkábban hajlanak a megegyezéses meccsre, mint a himi-humi ligakupa csoportkörében), másrészt mindkettő eredménye a nyertes magas szorzó lesz és szerintem alapvetően ezeket érdemes keresni.
A motivációs tényezők miatt vagyok "képtelen" mínuszos hendit játszani, nem sok csapatot tartok képesnek arra, hogy a sokadik gólos előny megszerzéséért is ugyanolyan elánnal küzdjön, mint a "sima" vezetésért/győzelemért, mikor általában nincs különösebb jelentősége a gólkülönbségnek.
 Viszont a plusz motivációra is van közeli példa: tavasszal a Kiel férfi kézilabda csapatának a hajrában fontos lett a gólkülönbség a bajnoki címért folytatott harcban, így az utolsó 5 meccsüket átlagosan15 góllal nyerték meg, előtte csak átlagosan 5,9-cel...
Bunda volt vagy csak az eltérő motiváción múlt, hogy az 5,5-ös hendi határ ellenére 22 góllal verték meg a Lemgot idegenben?
Igazából mindegy, mert mindkét feltételezésből eljuthattunk volna a nyertes tippig.
 
Feltettem magamnak a kérdést, hogy én miként bundáznék, ha "olyan" helyzetbe kerülnék?

- kis befektetéssel relatíve sokat akarnék keresni
- persze nem akarnám, hogy lebukjak, így kerülném a nagyon extrém kimeneteleket.
(Mivel már olyan dolgokra is lehet fogadni, hogy melyik csapat végzi el előbb az első bedobást, így felesleges a feltűnő eseményekre fókuszálni a bundázóknak, nem muszáj a végkimenetelre játszani, amiből aztán heccelődés és csámcsogás lehet.)
- Lehetőleg az első félidőben túlesnék rajta. (utána akár már egy éles 2. félidőt is le lehetne nyomni.)
- Olyan kimenetelt választanék, amit meccs előtt nyugodtan le lehet játszani és nem kell hozzá az órát lesni meccs közben.

Na igen, a fentieket mondjuk egy "ki szerzi az első gólt" vagy egy "félidőben esélytelenebb vezet" fogadással online könnyedén meg lehet valósítani, itthon viszont a Tippmix egy hatalmas előnyt kínál a gyenge kínálat ellenére is: anonim módon lehet játszani. Az veszi fel a nyereményt, akit bezavarunk érte.
Így azért lehetnek itthon, akik továbbra is  a végkimenetelt preferálják, de szerintem a "fejlett világ" ezen már túllépett.  :)

Szerintem a szorzóváltozások is hasznos információt hordoznak, hisz az odds-ok a beérkező tétek hatására mozdulnak meg. Kisebb piacokon ha a bundázók elkezdenek valamire pakolni, akkor az egyből szorzót módosít.
(főleg, ha a fortunawinnél csinálják. haha)

Amikor a dropping szorzókat figyeltem, nekem nagyon úgy tűnt, hogy bár a végkimenetel szorzója látványosan esett, végül mégis sokszor behúzta az esélyesebb csapat. Nem véletlenül hoztam fel az első gólra és az első félidőre vonatkozó szorzókat, több tucat olyan focimeccset láttam, hogy meccs előtt esett az "outsider" szorzója, majd ők is szerezték meg a vezetést, de nem lett belőle végül győzelem.
Talán nem véletlen és ott lapulhattak a megegyezéses meccsek is a kosárban.

Ez a dropping odds lehet egyfajta bunda-indikátor is, persze bármilyen más infó is beépülhetett a szorzóesésbe (sérülés, várható kezdőcsapat), de szerintem a bundameccseknek is ott kell lennie a jelentősen csökkenő szorzós meccsek között.

Viszont a végkimenetel szorzóesése nem egyértelműen bizonyítja, hogy valóban arra érkeztek be a tétek!
A szorzóváltozásoknál együtt mozognak az odds-ok, tehát ha az esélytelenebb győzelmére fogadunk és annak esik ezért a szorzója, akkor az összes ezzel kapcsolatos esemény szorzója is változni fog, mint pl. a félidei vezetésé. Ez fordítva is igaz: ha a félidei vezetésre érkező tétek elmozdítják a szorzót, akkor a többi fogadásítpus is átárazódik, a végkimenetelé is.

No, kicsit hosszú lett az eszmefuttatás, a lényege csak annyi lett volna, hogy ne rágódjunk egy már lejátszott bunda (?) meccsen, hanem próbáljunk meg elébe menni és keresni vele, hátha nekünk is sikerül.  :)


Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Nezzenekoda - Szeptember 18, 2014, 08:13:43 am CEST
Mikor jon mar vissza az nb3-ra fogadas? Azokat ugy szerettem :D semmi koze a temagoz dehogyis :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: kreatos - Szeptember 18, 2014, 08:34:05 am CEST
Mikor jon mar vissza az nb3-ra fogadas? Azokat ugy szerettem :D semmi koze a temagoz dehogyis :D


Én még 36évesen megye 3ban tolom...ha hallok valamit és lehet valahol fogadni,akkor nem leszek infó irigy és itt leadom a tutit  :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Nezzenekoda - Szeptember 18, 2014, 09:33:30 am CEST

Én még 36évesen megye 3ban tolom...ha hallok valamit és lehet valahol fogadni,akkor nem leszek infó irigy és itt leadom a tutit  :D
haha en mar nem jatszok sok a balhes bunko eroforras :D veluk meg ez a gyonyoru jatek is rosdz ! Am nem ertem a tobet miert vette ki az nb3-at ON
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: hurkabalint - Szeptember 18, 2014, 09:36:02 am CEST

Én még 36évesen megye 3ban tolom...ha hallok valamit és lehet valahol fogadni,akkor nem leszek infó irigy és itt leadom a tutit  :D

Miket szoktál hallani? ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lacuss - Szeptember 18, 2014, 20:08:55 pm CEST
Régebben olvastam én is a fent említett könyvet, én érdekesnek találtam, ajánlom másnak is.

Ha jól emlékszem először különválasztotta a bundák fajtáit (közös érdekű eredmény, jó viszonyból fakadó pontátadás, külsősök által irányított, nyereségvágyból elkövetve), majd példákat is írt rájuk. Amit mi értünk bunda alatt, értelemszerűen ahol játékosokat pénzelnek le. Erre úgy emlékszem két példát írt, a 2006os VB-n, az Olasz - Ghána meccset (2-0), és egy kb 10 évvel ezelőtti Hannover - K'Lautern (5-1)  meccset (vagy fordítva). A lényeg az volt, hogy a favoritnak kettővel kell nyernie. Részleteket nem írok, hátha valaki fontolgatja az elolvasását.

Tobet: én anno sikeresen fogadtam NB3as meccsekre  ;D Van egy játékvezető barátom (aki maga is fogadott ezekre), aki adta nekünk az infókat, mert bizony voltak itt olyanok hogy 2 tálca sörért megvették a meccset, amiről kb csak az nem tudott aki nem akart :D Kár hogy hamar végetért a móka  :bash:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csacsa44 - Szeptember 18, 2014, 20:59:31 pm CEST
Declan Hill - Bunda
Aki teheti szerezze be ezt a könyvet. Nagyon sok érdekes dolog van leírva a bundázásról meg a leghíresebb bundameccsekről.

(elnézést ha már fel van tüntetve a könyv valahol)

Ha kell valakinek az angol verzió annak szívesen átküldöm.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: priest - Szeptember 18, 2014, 21:02:33 pm CEST
En szivesen fogadnam.Ha kell valakinek az angol verzió annak szívesen átküldöm.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Sound - Szeptember 18, 2014, 21:53:07 pm CEST
Számomra két hétvégi olasz meccs is büdös:
Inter-Sassu 7:0 Mi az esélye annak, hogy ez az eredmény egymás után kétszer lejön?
Parma-Milan 4:5 kellett nagyon a 9.gól! Röhelyrs volt!
A hétvégén szerintem a dvsc, puskás, és a győr is győzelmi kényszerben van! Ha nem megy a csapatnak rá kell segíteni szerintem!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Solyom2 - Szeptember 19, 2014, 16:58:39 pm CEST
Mit gondoltok a tegnapi Partizán Belgrád - Tottenham meccsről? Kezdésként olyan 1.5 volt a vendég odds, aztán pár órával a meccs előtt drasztikus módon elkezdett felmenni a vendég csapat oddsa, egészen 2.1-ig.
Az 1. félidőben a Tottenham még csak-csak valamit, de a 2. félidőben nem is támadott, végül 0-0 lett.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LFCfanBoti - Szeptember 19, 2014, 17:42:06 pm CEST
Mit gondoltok a tegnapi Partizán Belgrád - Tottenham meccsről? Kezdésként olyan 1.5 volt a vendég odds, aztán pár órával a meccs előtt drasztikus módon elkezdett felmenni a vendég csapat oddsa, egészen 2.1-ig.
Az 1. félidőben a Tottenham még csak-csak valamit, de a 2. félidőben nem is támadott, végül 0-0 lett.
Angol csapatokról közt tudott dolog hogy szarnak az európa ligára, s inkább a bajnokságra koncentrálnak
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Szeptember 19, 2014, 21:35:55 pm CEST
Angol csapatokról közt tudott dolog hogy szarnak az európa ligára, s inkább a bajnokságra koncentrálnak

Ez inkább az olaszokra jellemző.
Tavaly a Tottenham 6 győzelemmel hozta le az EL csoportkört.
(a 12/13-as szezonban meg a Chelsea nyerte az EL-t)

Az viszont igaz, hogy most teljes volt a rotáció náluk is, a vasárnap bajnokin játszó csapatból egyedül Lloris maradt meg a kezdőben csütörtökre.
Gondolom a szorzóesés azért is indult meg, mert egyre többekhez jutott el a várható kezdőcsapat.

Egyébként arról volt szó korábban, hogy az EL 14/15-ös szezonjának győztese is BL induló lesz automatikusan a következő szezonban, így egy Tottenham szintű csapatnak pont nem kéne beletojnia.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: stdavid - Szeptember 20, 2014, 13:23:51 pm CEST
Ez inkább az olaszokra jellemző.
Tavaly a Tottenham 6 győzelemmel hozta le az EL csoportkört.
(a 12/13-as szezonban meg a Chelsea nyerte az EL-t)

Az viszont igaz, hogy most teljes volt a rotáció náluk is, a vasárnap bajnokin játszó csapatból egyedül Lloris maradt meg a kezdőben csütörtökre.
Gondolom a szorzóesés azért is indult meg, mert egyre többekhez jutott el a várható kezdőcsapat.

Egyébként arról volt szó korábban, hogy az EL 14/15-ös szezonjának győztese is BL induló lesz automatikusan a következő szezonban, így egy Tottenham szintű csapatnak pont nem kéne beletojnia.
Idegenbeli csoportmeccsekre a kezdők általában nem utaznak el, hazaiakon játszanak. De olyan különbségek vannak itt még, hogy ez is bőven elég.
A kieséses szakasz meg már attól függ, hogy éppen milyen fontos bajnoki jön.. kár ez, mert még az Uefa Kupa idejében volt a 2. rangú sorozatnak is rangja.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Szeptember 20, 2014, 21:11:48 pm CEST
Idegenbeli csoportmeccsekre a kezdők általában nem utaznak el, hazaiakon játszanak. De olyan különbségek vannak itt még, hogy ez is bőven elég.
A kieséses szakasz meg már attól függ, hogy éppen milyen fontos bajnoki jön.. kár ez, mert még az Uefa Kupa idejében volt a 2. rangú sorozatnak is rangja.

Pont az ilyen lityi-lötyi meccsekkel lehetne sokat keresni, az Európa Ligában egyébként sem nagyon van papírforma, de most hányan kerestünk rá a Tottenham utazó keretére napokkal a meccs előtt?
A szorzók alapján a meccs kezdetéig már egy szép kis trédelést is le lehetett volna zavarni.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LFCfanBoti - Szeptember 20, 2014, 21:21:34 pm CEST
Ez inkább az olaszokra jellemző.
Tavaly a Tottenham 6 győzelemmel hozta le az EL csoportkört.
(a 12/13-as szezonban meg a Chelsea nyerte az EL-t)

Az viszont igaz, hogy most teljes volt a rotáció náluk is, a vasárnap bajnokin játszó csapatból egyedül Lloris maradt meg a kezdőben csütörtökre.
Gondolom a szorzóesés azért is indult meg, mert egyre többekhez jutott el a várható kezdőcsapat.

Egyébként arról volt szó korábban, hogy az EL 14/15-ös szezonjának győztese is BL induló lesz automatikusan a következő szezonban, így egy Tottenham szintű csapatnak pont nem kéne beletojnia.
angolokra is... két három éve a Pool mindig B vagy B, C csapattal állt fel az Európa ligába, csak ott még ez is elég volt a továbbjutáshoz, aztán volt még mikor mindkét manchesteri csapat a bl-be 3. helyet szerezte meg a csoportba aztán az El-ben egyből kiesett a legjobb 32 között...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Irtis - Szeptember 21, 2014, 20:03:15 pm CEST
Amikor arról beszélünk, hogy bunda volt-e egy meccs, az nekünk már mindegy, főleg, ha buktunk rajta, inkább azt kell keresni, melyik meccs lehet majd bunda!  :)

Sokan bundának tartanak minden meccset amin buknak amelyen az esélytelenebb meglepetést okoz, pedig sokszor magyarázható a meglepő eredmény a motiváció hiányával.
Nincs olyan lebonyolítási rend és versenyrendszer, ahol minden csapat (játékos) minden meccse egyformán fontos.
A bajnokságot a fociban meg lehet nyerni már 6-8 fordulóval a vége előtt is és eldőlhet a kiesés is ugyanolyan korán. Utána meg vagy beleszarsz, vagy pénzt keresel vele, persze akár legjobb tudásod szerint végig is játszhatod a szezon hátralévő részét, ez már szabadon választott kategória.
Egyébként az is jelenthet előnyt, ha egy csapat hátrébb végez. (pl. az NHL-ben ez jobb draft pozíciót hoz, vagy egy kézilabda-kosárlabda vb-n a csoportkörben a könnyebb ágra kerülést jelentheti.)

A motiváció ingadozására jó példa, mikor egy gyatrán teljesítő csapathoz új edző érkezik és egyből javul az eredményesség ugyanazokkal a játékosokkal.
Egy edzőváltás általában eléri az ingerküszöbünket, azt viszont kevésbé vesszük észre, mikor egy csapat vagy egy játékos éppen "belefásul" a menetelésbe. (ha a sportolónők menstruációs naptára rendelkezésre állna, azt is rendszeresen forgatnám...) 
Mindenesetre sokszor az edzőváltás után olyan eredmények születnek, amelyek simán bundagyanusak lennének a korábbi eredmények alapján.
A kiesőjelöltek is a bajnokságok hajrájában sokszor megtáltosodnak, talán néha-néha előfordul, hogy ehhez egyéb eszközöket is igénybe vesznek (1.8-as szorzós "Serie A" döntetlenek...), de alapvetően teljesítménykényszer van már olyankor, ami előny a punnyadó középmezőnyhoz képest.

A motivációhiányt és a bundát azért közelítem egymáshoz, mert egyrészt elöbbi hozhatja az utóbbit (egy vb döntőben azért a csapatok ritkábban hajlanak a megegyezéses meccsre, mint a himi-humi ligakupa csoportkörében), másrészt mindkettő eredménye a nyertes magas szorzó lesz és szerintem alapvetően ezeket érdemes keresni.
A motivációs tényezők miatt vagyok "képtelen" mínuszos hendit játszani, nem sok csapatot tartok képesnek arra, hogy a sokadik gólos előny megszerzéséért is ugyanolyan elánnal küzdjön, mint a "sima" vezetésért/győzelemért, mikor általában nincs különösebb jelentősége a gólkülönbségnek.
 Viszont a plusz motivációra is van közeli példa: tavasszal a Kiel férfi kézilabda csapatának a hajrában fontos lett a gólkülönbség a bajnoki címért folytatott harcban, így az utolsó 5 meccsüket átlagosan15 góllal nyerték meg, előtte csak átlagosan 5,9-cel...
Bunda volt vagy csak az eltérő motiváción múlt, hogy az 5,5-ös hendi határ ellenére 22 góllal verték meg a Lemgot idegenben?
Igazából mindegy, mert mindkét feltételezésből eljuthattunk volna a nyertes tippig.
 
Feltettem magamnak a kérdést, hogy én miként bundáznék, ha "olyan" helyzetbe kerülnék?

- kis befektetéssel relatíve sokat akarnék keresni
- persze nem akarnám, hogy lebukjak, így kerülném a nagyon extrém kimeneteleket.
(Mivel már olyan dolgokra is lehet fogadni, hogy melyik csapat végzi el előbb az első bedobást, így felesleges a feltűnő eseményekre fókuszálni a bundázóknak, nem muszáj a végkimenetelre játszani, amiből aztán heccelődés és csámcsogás lehet.)
- Lehetőleg az első félidőben túlesnék rajta. (utána akár már egy éles 2. félidőt is le lehetne nyomni.)
- Olyan kimenetelt választanék, amit meccs előtt nyugodtan le lehet játszani és nem kell hozzá az órát lesni meccs közben.

Na igen, a fentieket mondjuk egy "ki szerzi az első gólt" vagy egy "félidőben esélytelenebb vezet" fogadással online könnyedén meg lehet valósítani, itthon viszont a Tippmix egy hatalmas előnyt kínál a gyenge kínálat ellenére is: anonim módon lehet játszani. Az veszi fel a nyereményt, akit bezavarunk érte.
Így azért lehetnek itthon, akik továbbra is  a végkimenetelt preferálják, de szerintem a "fejlett világ" ezen már túllépett.  :)

Szerintem a szorzóváltozások is hasznos információt hordoznak, hisz az odds-ok a beérkező tétek hatására mozdulnak meg. Kisebb piacokon ha a bundázók elkezdenek valamire pakolni, akkor az egyből szorzót módosít.
(főleg, ha a fortunawinnél csinálják. haha)

Amikor a dropping szorzókat figyeltem, nekem nagyon úgy tűnt, hogy bár a végkimenetel szorzója látványosan esett, végül mégis sokszor behúzta az esélyesebb csapat. Nem véletlenül hoztam fel az első gólra és az első félidőre vonatkozó szorzókat, több tucat olyan focimeccset láttam, hogy meccs előtt esett az "outsider" szorzója, majd ők is szerezték meg a vezetést, de nem lett belőle végül győzelem.
Talán nem véletlen és ott lapulhattak a megegyezéses meccsek is a kosárban.

Ez a dropping odds lehet egyfajta bunda-indikátor is, persze bármilyen más infó is beépülhetett a szorzóesésbe (sérülés, várható kezdőcsapat), de szerintem a bundameccseknek is ott kell lennie a jelentősen csökkenő szorzós meccsek között.

Viszont a végkimenetel szorzóesése nem egyértelműen bizonyítja, hogy valóban arra érkeztek be a tétek!
A szorzóváltozásoknál együtt mozognak az odds-ok, tehát ha az esélytelenebb győzelmére fogadunk és annak esik ezért a szorzója, akkor az összes ezzel kapcsolatos esemény szorzója is változni fog, mint pl. a félidei vezetésé. Ez fordítva is igaz: ha a félidei vezetésre érkező tétek elmozdítják a szorzót, akkor a többi fogadásítpus is átárazódik, a végkimenetelé is.

No, kicsit hosszú lett az eszmefuttatás, a lényege csak annyi lett volna, hogy ne rágódjunk egy már lejátszott bunda (?) meccsen, hanem próbáljunk meg elébe menni és keresni vele, hátha nekünk is sikerül.  :)

Konklúzió: Ha az esélytelen csapat szorzója látványosan csökken, akkor érdemes megpróbálni a félidei / 1. negyedbeli stb. vezetésükre való fogadást (vagy egy félidei +os hendit).
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: kunisse - Szeptember 21, 2014, 22:05:29 pm CEST
Most az egész hétvége bunda volt  :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Szeptember 22, 2014, 00:38:11 am CEST
Most az egész hétvége bunda volt  :D

Szólhattál volna már pénteken!   ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Szeptember 22, 2014, 01:22:19 am CEST
Rossz hírem van! Jövőhéten lehűlés várható, kelleni fog megint a bunda.

Pont ma volt tüntetés a globális felmelegedés ellen Budapesten (is)!
Remélem G. F. végre elszégyenli magát és lemond.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Sound - Szeptember 23, 2014, 12:26:03 pm CEST
Bárhogy nézem, ennek x-nek kellett lennie:

Hajrágólokkal játszott döntetlent a Paks Pécsen (http://www.youtube.com/watch?v=zbK8hCZNI8c#ws)

Uzoma nem volt képes a kapufa mellé állni... :D

Aztán nevetséges öngóllal egyenlített a Pécs! Ilyen van? Az egész meccs arról szólt, hogy ne legyen semmi. Erre egy kapitális hiba miatt kellett egy valamilyen gól...
Csertői még csak nem is volt dühös miatta. Pont ez a Pécs fog felpörögni az utsó 3-4 percre úgy, hogy döntetlenre mentsen a Paks ellen egy meccset? Nekem ez pl nagyon büdös!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Sound - Október 02, 2014, 15:11:40 pm CEST
Ma játszák Pozsonyban a Slovan-Napoli meccset. Szerintem gól eső lesz!!! Olyan ez a Slovan, mint anno a Loki! Sok a nemzetközi szint, hát keresnek rajt zsét! Emlékezzetek a dvsc-fiorentinára. Vót vagy 5 gól szünetig. Most is gólesőt várok! Az olasz csapat adott, meg az aprót keresni akaró kis keleti csapat is! Az over 3,5 jól szoroz!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Irtis - November 22, 2014, 13:00:56 pm CET
A Pápa - Honvéd tutira bunda meccs. A Honvéd oddsa 3-ról 1,91-re csökkent. Szerintem a pápaiaknak jól jön egy kis mellékes a téli szünetre  :). A Tippmixen még 2,3 az odds (a Tippmixpro-n 2,25).
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Irtis - November 23, 2014, 02:14:47 am CET
Waltner kiállítása illett volna a bunda teóriámba, mert még sárgát is csak véleményesen ért az eset. Egy hasonlóért később meg egy honvédos nem kapott semmit. Viszont a meccs végén a Pápa 11-ese is elég kamu volt...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: söprű - November 26, 2014, 08:31:55 am CET
Bayern tegnap?    :D

Nem láttam a meccset, csak a gólokat ma reggel, de...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - November 26, 2014, 11:00:49 am CET
Bayern tegnap?    :D

Nem láttam a meccset, csak a gólokat ma reggel, de...

Erre utaltam a BL topikban. Lehet hogy félidőben a sejk átruccant a vendégöltözőbe egy biankó csekkel a mellényzsebben  ;D Ha nem direkt volt, akkor pedig jó nagy lúzer banda  ;D ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - November 26, 2014, 11:17:55 am CET
Bunda volt, de legalább nem szaros 1-0-s, így jött az overem  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lacuss - November 27, 2014, 14:38:36 pm CET
Egy szlovákiai barátom azt mondta, hogy a környékükön azt sugdolózzák, hogy a Slovan - Young Boys sok gólos meccsre van levajazva. Nem tudom mennyi hitelt érdemel... ::)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: kunisse - November 27, 2014, 15:00:15 pm CET
Egy szlovákiai barátom azt mondta, hogy a környékükön azt sugdolózzák, hogy a Slovan - Young Boys sok gólos meccsre van levajazva. Nem tudom mennyi hitelt érdemel... ::)

Lehet benne realitás, slovannak tökmindegy a meccs, a Young Boysnak meg létfontosságú a 3 pont és a sok gól a továbbjutási esélyük életben tartásához.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: 26juventino - November 27, 2014, 19:13:40 pm CET
13 p. 1-1 :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lacuss - November 27, 2014, 19:22:18 pm CET
13 p. 1-1 :D

1-2 :D Lehet tényleg meg van buherálva  :redchug:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: mukusz745 - November 27, 2014, 20:29:17 pm CET
Egy szlovákiai barátom azt mondta, hogy a környékükön azt sugdolózzák, hogy a Slovan - Young Boys sok gólos meccsre van levajazva. Nem tudom mennyi hitelt érdemel... ::)

Köszi! Már le is jött a 3,5 over :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lacuss - November 27, 2014, 22:36:15 pm CET
Mindig mondom, nem a bundával van baj, hanem avval hogy nem tudunk róla előre  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LBotond - November 27, 2014, 22:47:33 pm CET
Holnapi Waregen - Gent is érdekes szerintem. Sokkal jobbak a vendégek, lesz egy fontos hiányzója a Waregennek, mégis csökken rájuk a szorzó. Egy ugyanilyen meccsel (Waregen - Genk) már szívtam pár hete. Asszem az első veresége volt a Genknek, és indokolatlanul csökkent folyamatosan a szorzó a hazaiakra akkor is.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: betg - November 29, 2014, 17:02:56 pm CET
MTK-Pécs eddig gyanús.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: RedMunchen - November 29, 2014, 17:44:22 pm CET
MTK-Pécs eddig gyanús.

A hétvége meccsei közül ez az egyetlen, melyet nem adja a TV.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - November 29, 2014, 17:57:15 pm CET
A hétvége meccsei közül ez az egyetlen, melyet nem adja a TV.

Akkor ezt a megállapítást írjuk fel az nb1-es bundameccs kereső paraméterek közé: nem tv-s meccsekre odafigyelni.  :)
Végül egy 25-ös körüli szorzót játszottak a félidő/végeredmény piacon. (bet365 23-as, sportingbet 28-as odds)

Sajnos én az Újpest-Haladás meccsen vártam ugyanezt.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - November 29, 2014, 21:18:43 pm CET
A Fradi meccsen is dolgoznak az ügyön...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: forzainter - November 30, 2014, 10:13:12 am CET
A Fradi meccsen is dolgoznak az ügyön...

Egyértelmű volt!!! A héten a meccs előtt a Fradi szorzója 1,55-1,6 körül mozgott. Meccs előtt lement 1,25 körülire. Félidőben vezet a KTE, ekkor a Fradi győzelemre 1,96-ot, KTE győzelemre 3,25-öt adtak ....

Nyilván megfordították, nyert a Fradi és lejött a klasszikus félidő 2-es, vége 1-es!

Szép volt KTE, ezért nem megy ki a meccseitekre a kutya se!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: georgeboyd - November 30, 2014, 10:32:57 am CET
Egyértelmű volt!!! A héten a meccs előtt a Fradi szorzója 1,55-1,6 körül mozgott. Meccs előtt lement 1,25 körülire. Félidőben vezet a KTE, ekkor a Fradi győzelemre 1,96-ot, KTE győzelemre 3,25-öt adtak ....

Nyilván megfordították, nyert a Fradi és lejött a klasszikus félidő 2-es, vége 1-es!

Szép volt KTE, ezért nem megy ki a meccseitekre a kutya se!
gondolom akkor telibe basztad keményen ;D ;D ;D ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - November 30, 2014, 16:06:02 pm CET
Egyértelmű volt!!! A héten a meccs előtt a Fradi szorzója 1,55-1,6 körül mozgott. Meccs előtt lement 1,25 körülire. Félidőben vezet a KTE, ekkor a Fradi győzelemre 1,96-ot, KTE győzelemre 3,25-öt adtak ....

A megfigyeléseim alapján inkább az esélytelenebb csapat szorzója szokott csökkenni meccs előtt, mikor jön a félidei meglepetés és végén a papírforma.
Persze ha kötésben játszották a srácok az MTK meccsel, akkor nem nagyon van hatással a szorzóra..  :)

Az utóbbi években az MTK, az UTE és a Debrecen hozott az átlagnál többször ilyen meccseket, pont az MTK-Pécs után gondoltam rá, hogy kettes kötésekben, 50 ft-os alaptétekkel játszva is hozhat egy ilyen kombi 30,000-t...
Persze a Fradi meccset sem játszottam V/H-ra, de mikor láttam, hogy a 42. percben 11-esből szerez vezetést a vendégcsapat, akkor legalább az 1X-et megszórtam.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csibike1 - November 30, 2014, 16:55:23 pm CET
Knapp!Elnézést a kisebb kiigazításért, az én megfigyeléseim szerint ez a magyar sorrend: Diósgyőr(16), Győr(15), Pápa(14) és Haladás(13).Utánuk következik a Pécs(12), Paks(11), Debrecen(11) trió és őket követi szorosan az Újpest(10) és Kecskemét(10).Az elmúlt bő 4 év termése a zárójeles szám csapatonként Félidő/Vége teljes fordulás terén ;)  ::)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - November 30, 2014, 17:54:17 pm CET
Knapp!Elnézést a kisebb kiigazításért, az én megfigyeléseim szerint ez a magyar sorrend: Diósgyőr(16), Győr(15), Pápa(14) és Haladás(13).Utánuk következik a Pécs(12), Paks(11), Debrecen(11) trió és őket követi szorosan az Újpest(10) és Kecskemét(10).Az elmúlt bő 4 év termése a zárójeles szám csapatonként Félidő/Vége teljes fordulás terén ;)  ::)

Igaz, elnézést, erre a piacra az utóbbi másfél évben nem voltam ráállva, bennem a pontos statisztikák vezetése helyett olyasmik rögzültek, mint mikor egy szezonon belül az MTK és az Újpest oda-vissza eljátszotta ezt egymással!
De ebből jöttem rá, mennyire öreg vagyok, mert ez már majdnem 5 éves történet... (2009/2010, azóta egyébként egymás ellen nem játszottak ilyet)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ZTE88 - December 01, 2014, 13:53:17 pm CET
http://mno.hu/foci/perumal-a-bundakiraly-otthonra-talalt-hazankban-1260294 (http://mno.hu/foci/perumal-a-bundakiraly-otthonra-talalt-hazankban-1260294)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Dopamin - December 01, 2014, 18:32:55 pm CET
http://sportgeza.hu/boksz/profiboksz/2014/12/01/csalas_volt_mickey_rourke_meccse/ (http://sportgeza.hu/boksz/profiboksz/2014/12/01/csalas_volt_mickey_rourke_meccse/)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - December 22, 2014, 19:11:25 pm CET
http://www.eredmenyek.com/merkozes/IFoTVnaD/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/IFoTVnaD/#osszefoglalas)
Na persze... :D :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: kunisse - December 22, 2014, 19:49:12 pm CET
http://www.eredmenyek.com/merkozes/IFoTVnaD/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/IFoTVnaD/#osszefoglalas)
Na persze... :D :D

Azért megnézném a két tizenegyes előtti szituációt  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: RedMunchen - December 22, 2014, 20:01:39 pm CET
Azért megnézném a két tizenegyes előtti szituációt  ;D

Jó szórakozást!

https://www.youtube.com/watch?v=xE9qZk-j7uQ (https://www.youtube.com/watch?v=xE9qZk-j7uQ)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Január 08, 2015, 19:29:54 pm CET
Vajon mit csinálhatott itt a Levski? http://www.eredmenyek.com/merkozes/l2I3oxfk/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/l2I3oxfk/#osszefoglalas)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LFCfanBoti - Január 08, 2015, 20:25:40 pm CET
Vajon mit csinálhatott itt a Levski? http://www.eredmenyek.com/merkozes/l2I3oxfk/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/l2I3oxfk/#osszefoglalas)
mi itt a meglepő?:D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Január 08, 2015, 22:07:51 pm CET
mi itt a meglepő?:D

 :D :D
Ezt benéztem. Csak ugye a Levski az ABA Ligában is indul, én meg valamiért automatikusan úgy értelmeztem, hogy ők voltak az 1,01-ek.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: prigioni1 - Január 09, 2015, 08:24:26 am CET
Ha indul az ABA-ban, ha nem,szerintem akkor is vicc,hogy azonos mérleggel rendelkező csapatoknál a vendégek szorzója 1,01!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: vinatieri - Január 09, 2015, 19:47:07 pm CET
Ez az 1,01 szorzó tényleg érdekes mert valóban a meccs előtt ugyanannyi ponttal álltak! Mik vannak ???
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: kunisse - Január 14, 2015, 22:40:24 pm CET
http://www.eredmenyek.com/merkozes/zBdTnOhl/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/zBdTnOhl/#osszefoglalas)

Na ez a meccs is jó vicc volt....
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: prigioni1 - Január 15, 2015, 13:21:05 pm CET
A tegnapi bresciai vizilabda meccs is elég furcsa volt. ???
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: atis69 - Január 21, 2015, 20:29:29 pm CET
Összegyűjtöttem "pár" helyet ahol gyakorta elő fordulnak eladott, bunda meccsek. A forrásom több száz győztes szelvény látotta alapján született meg.

Íme: Kazahsztán, Osztrák 2. & kupa, Copa Mexico, Champions League CONCACAF, Honduras, Mexico, Columbia, Szaúd-Arábia Prof. League, barátságos meccsek, Málta, Argentína, Észtország, Magyar 2., USA MLS, Finn 1. & alsóbb ligák south-west, Brazília, Holland 2., Francia 2., Litvánia, Román kupa, Írország, Lettország, Görögország, Olaszország, Malájzia, Lett kupa, Fehéroroszország, Szlovákia, Angol 5., Japán 2., Egyiptom, Costa Rica, Wales, Ciprus, Bulgária, Ukrajna

+BL & EL selejtezőknél is előfordult + KUPAMECCSEK mindenhol..Angliában is

Röviden összegzem a gondolataim: Anglián és Németországon kívül veszélyes tartom az összes alsóbb ligát. Ide venném még a Kelet-európai térséget, Ázsiát, Afrikát..Amerikát teljes mértékben. Nem azt mondom, hogy csak az imént felsorolt helyeken fordul elő bunda, de jobb nem a veszélyes vizekre evezni, hacsak nem bunda meccset keresel.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: georgeboyd - Január 21, 2015, 23:58:18 pm CET
Összegyűjtöttem "pár" helyet ahol gyakorta elő fordulnak eladott, bunda meccsek. A forrásom több száz győztes szelvény látotta alapján született meg.

Íme: Kazahsztán, Osztrák 2. & kupa, Copa Mexico, Champions League CONCACAF, Honduras, Mexico, Columbia, Szaúd-Arábia Prof. League, barátságos meccsek, Málta, Argentína, Észtország, Magyar 2., USA MLS, Finn 1. & alsóbb ligák south-west, Brazília, Holland 2., Francia 2., Litvánia, Román kupa, Írország, Lettország, Görögország, Olaszország, Malájzia, Lett kupa, Fehéroroszország, Szlovákia, Angol 5., Japán 2., Egyiptom, Costa Rica, Wales, Ciprus, Bulgária, Ukrajna

+BL & EL selejtezőknél is előfordult + KUPAMECCSEK mindenhol..Angliában is

Röviden összegzem a gondolataim: Anglián és Németországon kívül veszélyes tartom az összes alsóbb ligát. Ide venném még a Kelet-európai térséget, Ázsiát, Afrikát..Amerikát teljes mértékben. Nem azt mondom, hogy csak az imént felsorolt helyeken fordul elő bunda, de jobb nem a veszélyes vizekre evezni, hacsak nem bunda meccset keresel.
Nem kell félni a bundától, ugyanannyiszor lesz jó neked, mint rossz. Sokszor azért nyer a csapatod, mert le van zsírozva  a nyerés.

A bundával egyetlen egy baj van, hogy nem tudunk róla, de nem azért, mert hátrányt szenvedünk miatta hosszútávon, hanem mert így nem tudjuk megtolni keményen. A bunda csak a fogadóirodáknak rossz, de nekik se mindig.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: szorzatos - Január 22, 2015, 01:55:17 am CET
Sokszor az esélyesebb van lebundázva, gondolván hogy az nem lesz olyan feltűnő.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Január 25, 2015, 13:19:57 pm CET
http://www.eredmenyek.com/merkozes/8Gltrf5C/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/8Gltrf5C/#osszefoglalas)

Otthon kapott 3-at a tökutolsó, szinte nyeretlen Csíkszeredától az utolsó percben a ligaelső Dab, így 5-3-ról 5-6 a vége. Na jól van...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: vinatieri - Január 25, 2015, 14:50:53 pm CET
Hát igen az ilyen valóban kiüti az ember szemét! Megnézném, hogy az utolsó 72 másodpercben, hogy sikerült 3 gólt beszedniük az utolsó helyezett csapattól! Egyébként 2 napja pont az Újpest-Brasov meccset blokkolták a fogadóirodák valami oknál fogva! Lehet nem volt véletlen.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Latzka - Január 26, 2015, 13:34:55 pm CET
Fogadási csalás gyanúja árnyékolta be két albán élvonalbeli csapat, a Flamurtari Vlorë és a Teuta Durrës szombati bajnoki összecsapását.

A hosszabbítás ötödik percében kapott góllal 2–1-es vereséget szenvedő Teuta játékosainak a hajrában mutatott hozzáállása a Flamurtarit is megbotránkoztatta, a találkozó után a győztes csapat tett feljelentést, sőt, a klub a bajnokságból való kilépést is kilátásba helyezte, ha a szövetség nem tesz valamit az albán labdarúgásban burjánzó fogadási csalások ellen.
Ahogy a mérkőzés utolsó perceinek összefoglalójából egyértelműen látszik, a Teuta kapusa és mezőnyjátékosai mindent elkövettek, hogy vereséget szenvedjenek.
Nehezen, de összehozták a vereséget jelentő találatot a helyzetkihasználásban nem igazán jeleskedő támadóknak. A kapus csak akkor „tudott” hárítani, amikor szó szerint agyonrúgták a csatárok, minden kihagyott helyzetet leplezetlen csalódottsággal vett tudomásul. Benny Hill zenéjén kívül semmi más nem hiányzik a videóból.

Flamurtari 2-1 Teuta , Skandali ne Vlore (http://www.youtube.com/watch?v=aQFwpi8FDm4#ws)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: kispászti - Január 26, 2015, 14:12:27 pm CET
Kemény ahogy 0:42-nél a 29 számú védő kiáll a lövés elöl.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: stdavid - Január 26, 2015, 14:20:29 pm CET
Legfeltűnőbb és legkevésbé magyarázható dolog az, hogy a hosszabbításban, 1-1-es állásnál nyomás alatt miért siet a kapus ennyire a kirúgásokkal... ;D ;D A legtöbb ilyen mondának, videós összefoglalónak nem hiszek, de ez... :D Az még csak-csak magyarázható, hogy nem bírnak egy egyenest rúgni a labdába, de ez a kapus........ :redchug:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: bitang - Január 26, 2015, 16:27:47 pm CET
Féltették a szerveiket.  :-\
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: vinatieri - Január 26, 2015, 17:36:05 pm CET
Hát ez nagyon komoly! Ennyire egyértelmű bundát még nem láttam! Biztos, hogy nem csak az volt a lényeg, hogy vereséget szenvedjenek mert akkor azt már sokkal hamarabb "bebiztosíthatták" volna! Valószínűleg az is fontos lehetett, hogy az utolsó 5 vagy 10 percben kapják a gólt! Ez viszont elég nehezen született meg :D ! Ők valószínűleg többet már nem bundáznak mert mostmár minden egyes mozdulatukat árgus szemek követik majd! :P
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: chriss87 - Február 01, 2015, 14:54:00 pm CET
csak szerintem volt az?  ;D ;D :redchug: :redchug:

http://www.eredmenyek.com/merkozes/lMCSI6oI/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/lMCSI6oI/#osszefoglalas)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Attischa - Február 01, 2015, 14:58:52 pm CET
csak szerintem volt az?  ;D ;D :redchug: :redchug:

http://www.eredmenyek.com/merkozes/lMCSI6oI/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/lMCSI6oI/#osszefoglalas)
Ez csak a Magyar virtus. Az előre lépés ..... :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Február 01, 2015, 16:37:03 pm CET
csak szerintem volt az?  ;D ;D :redchug: :redchug:

http://www.eredmenyek.com/merkozes/lMCSI6oI/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/lMCSI6oI/#osszefoglalas)

3 csapás, 3 a magyar igazság és ugye Ludas Matyi is a hármasban gondolkodott.
Ez alapján inkább papírforma.   ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: 26juventino - Február 01, 2015, 17:07:38 pm CET
csak szerintem volt az?  ;D ;D :redchug: :redchug:

http://www.eredmenyek.com/merkozes/lMCSI6oI/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/lMCSI6oI/#osszefoglalas)

Azért szólhattak volna... 51es oddsal már nyerhettem volna egy kis aprót  :bash:  :redchug:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: vinatieri - Február 02, 2015, 13:34:19 pm CET
Erre is jók az edzőmeccsek! Bár szerintem ők nem BET365-nél fogadnak tétkorlátozással! :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: astroy - Február 04, 2015, 13:12:56 pm CET
Kosárlabdában?
http://www.eredmenyek.com/merkozes/4tNn2i1H/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/4tNn2i1H/#osszefoglalas)

Csak a 3. negyed.... :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: priest - Február 04, 2015, 13:48:21 pm CET
Kosárlabdában?
http://www.eredmenyek.com/merkozes/4tNn2i1H/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/4tNn2i1H/#osszefoglalas)

Csak a 3. negyed.... :D

Ha ez nem az akkor semmi  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: kunisse - Február 04, 2015, 17:30:06 pm CET
Én má 7-3 as negyedet is láttam, meg ment má el fogadásom úgy hogy egy pont kellett volna és 7 büntetőt hagytak ki zsinórba...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: astroy - Február 04, 2015, 17:56:38 pm CET
De Eurochallengbe vagy magasabb szinvonalú sorozatban?
Mondjuk az is biztosan bunda volt azt nem lehet vitatni.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: kunisse - Február 04, 2015, 18:08:58 pm CET
Legmagasabb argentin liga volt mind a kettő  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: stdavid - Február 04, 2015, 18:43:37 pm CET
Ez a Kazan - Strassbourg mérkőzés több, mint gyanús volt nekem. :D Még a lepattanóért sem mentek végig, és hagyták az üres triplákat szórni a franciáknak... ::)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: astroy - Február 04, 2015, 20:07:18 pm CET
Néztem én is a Kazant. Nem akartak ma játszani és leadták a meccset. Hétvégén csak hosszabbítással nyertek és most szombaton pedig a
Kuban ellen játszanak. Itt meg mondjuk lehetett volna biztosítani az első helyet a csoportban, de nem, majd a cseheknél. :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Február 13, 2015, 12:09:56 pm CET

http://www.blikk.hu/blikk_sport/138-milliot-hozott-a-soroksar-vac-edzomeccs-2329065 (http://www.blikk.hu/blikk_sport/138-milliot-hozott-a-soroksar-vac-edzomeccs-2329065)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Irtis - Február 13, 2015, 12:36:58 pm CET
"Ugyanakkor felháborító, hogy fogadni lehet az edzőmeccseinkre is, és gyakran látni olyanokat a nézőtéren, akik telefonon beszámolnak a történésekről, de nem tudjuk, kinek  – mondta az egykori szövetségi kapitány Csank János (68), a Vác mestere."

Csak János nem olvassa a Bet365 topikot.  :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Március 14, 2015, 20:22:56 pm CET
Megvan a hét eredménye: http://www.eredmenyek.com/merkozes/ULaFpTkJ/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/ULaFpTkJ/#osszefoglalas)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: kunisse - Május 18, 2015, 15:38:44 pm CEST
Ez is érdekes mozdulat volt...

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/galata-sneijder-gyoztes-golja-kiverte-a-bundabiztositekot-2414173 (http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/galata-sneijder-gyoztes-golja-kiverte-a-bundabiztositekot-2414173)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: vinatieri - Május 19, 2015, 13:46:01 pm CEST
Elég egyértelmű! Kapus véleményére kíváncsi lennék!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Május 21, 2015, 09:14:36 am CEST
FTC-VIDI 4-0 ...

Furán alakultak a dolgok. Eleve tegnap sokat voltam gép előtt, sokáig 2.62-3.20-2.62 volt az odds bet365-ön, aztán délután 14:00 körül 5 tizedet esett a Fradi oddsa. Azért az már olyasmi, amire odafigyel az ember. Nem igazán értettem. Aztán nem értettem, miért megy fel a Vidi oddsa meccs előtt közvetlenül 3.45 környékére, amikor is a Fradiban volt Nagy meg Batik, akik nem igazán számítanak alapembernek, a Vidi meg azért nagyjából a legjobbjaival állt fel. Aztán a harmadik dolog, amit megint nem értettem: A meccs 20. perce körül már 3.75-ös odds volt a Vidin úgy, hogy faterom elmondása alapján a Vidinek volt három ziccere. Miért ment fel a Vidi odds, ha a Vidinek voltak helyzetei.

Nem akarok itt nekimenni a fórum Fradista részének, nem vagyok sem Fradista, sem Vidi szurkoló, csak nekem fura volt ez az egész történet. Aztán a végeredmény meg pláne... Mikor kapott egy Vidi utoljára négy gólt magyar csapattól? Na, mindegy is, nem az elveszített 2000 Ft zavar, amit a Vidi DNB-re tettem, csak úgy fura volt az egész. Persze lehet, hogy a Vidi csak szimplán leeresztett, és úgy járt, mint a Bayern. Lehet. Ettől még nekem fura volt az egész.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Május 21, 2015, 09:37:50 am CEST
FTC-VIDI 4-0 ...

Furán alakultak a dolgok. Eleve tegnap sokat voltam gép előtt, sokáig 2.62-3.20-2.62 volt az odds bet365-ön, aztán délután 14:00 körül 5 tizedet esett a Fradi oddsa. Azért az már olyasmi, amire odafigyel az ember. Nem igazán értettem. Aztán nem értettem, miért megy fel a Vidi oddsa meccs előtt közvetlenül 3.45 környékére, amikor is a Fradiban volt Nagy meg Batik, akik nem igazán számítanak alapembernek, a Vidi meg azért nagyjából a legjobbjaival állt fel. Aztán a harmadik dolog, amit megint nem értettem: A meccs 20. perce körül már 3.75-ös odds volt a Vidin úgy, hogy faterom elmondása alapján a Vidinek volt három ziccere. Miért ment fel a Vidi odds, ha a Vidinek voltak helyzetei.

Nem akarok itt nekimenni a fórum Fradista részének, nem vagyok sem Fradista, sem Vidi szurkoló, csak nekem fura volt ez az egész történet. Aztán a végeredmény meg pláne... Mikor kapott egy Vidi utoljára négy gólt magyar csapattól? Na, mindegy is, nem az elveszített 2000 Ft zavar, amit a Vidi DNB-re tettem, csak úgy fura volt az egész. Persze lehet, hogy a Vidi csak szimplán leeresztett, és úgy járt, mint a Bayern. Lehet. Ettől még nekem fura volt az egész.

Szerintem azért esett folyamatosan a Fradi oddsa, mert így volt kiírva a meccs: Videoton-Fradi. Könnyen lehet hogy sok helyen nem esett le hogy még csak nem is semleges pályán, hanem a Groupamában, a Fradi stadionjában játszanak.
A meccset figyelve sem mondanám hogy bunda volt, az első gól után ment előre a Vidi fejetlenül, ahogy a Bayern a Real meg a Barca ellen. Ahogy Sándor mondta, megkontrázták őket  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Május 21, 2015, 10:01:34 am CEST
Szerintem azért esett folyamatosan a Fradi oddsa, mert így volt kiírva a meccs: Videoton-Fradi. Könnyen lehet hogy sok helyen nem esett le hogy még csak nem is semleges pályán, hanem a Groupamában, a Fradi stadionjában játszanak.
A meccset figyelve sem mondanám hogy bunda volt, az első gól után ment előre a Vidi fejetlenül, ahogy a Bayern a Real meg a Barca ellen. Ahogy Sándor mondta, megkontrázták őket  ;D
Ebben lehet valami. Meg könnyen lehet, hogy a sok Fradista megtette a kedvenceket még élőben, és azért esett a Fradi oddsa annak ellenére is, hogy a meccs eleje a Vidié volt. Fene se tudja. Meg ha bundázni akarnak, akkor vélhetően nem a döntőben bundáznak, hanem mondjuk az utolsó bajnokit adják le a Kecsónak hétvégén 8.50-es oddson (Tippmixpro)

Egyébként bunda volt a téma címe, de korábban a főoldali NBI-es előzetes végén mondta Red, hogy kíváncsi lesz a MTK-Hali meccs oddsaira. Nos, kedden még 7.00 volt a Hali oddsa, most már 'csak' 3.50.
De lesz FTC-Kispest is, 8.90 most a Honvéd oddsa, ami akár le is jöhet. Más kérdés, hogy a Ligakupában a Fradi ifi is rommáverte a Kispest első csapatát. De fene tudja, azért 8.90-es oddsra már nem is kell sok pénzt tenni, hogy összejöjjön egy kis mellékes a nyaralásra. Kíváncsi leszek az utolsó körre az NBI-ben. Na, nem a meccsekre, csak a végeredményekre :D

Cím: Re:Bunda volt?
Írta: RedMunchen - Május 21, 2015, 10:37:34 am CEST
FTC-VIDI 4-0 ...

Mikor kapott egy Vidi utoljára négy gólt magyar csapattól?

2013. 11. 13. Ligakupa Paks 4-1.
2009. 08. 19. NB1 Haladás 4-3 /ebben az évben lett Nikolics gólkirály a Rákóczinál/

Egyébként bunda volt a téma címe, de korábban a főoldali NBI-es előzetes végén mondta Red, hogy kíváncsi lesz a MTK-Hali meccs oddsaira. Nos, kedden még 7.00 volt a Hali oddsa, most már 'csak' 3.50.
De lesz FTC-Kispest is, 8.90 most a Honvéd oddsa, ami akár le is jöhet. Más kérdés, hogy a Ligakupában a Fradi ifi is rommáverte a Kispest első csapatát. De fene tudja, azért 8.90-es oddsra már nem is kell sok pénzt tenni, hogy összejöjjön egy kis mellékes a nyaralásra. Kíváncsi leszek az utolsó körre az NBI-ben. Na, nem a meccsekre, csak a végeredményekre :D

E cikkről van szó: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb1-atalakuloban-a-bajnoksag#comment_list (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb1-atalakuloban-a-bajnoksag#comment_list)

Az elmúlt évek utolsó fordulóit (tudom, hogy még nem az jön) végignézve csak egyszer nem jött le 10 közeli szorzó. Számomra érdekes, hogy a Debrecen háromszor is részese volt a meglepetésnek.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Május 21, 2015, 10:44:42 am CEST
2013. 11. 13. Ligakupa Paks 4-1.
2009. 08. 19. NB1 Haladás 4-3 /ebben az évben lett Nikolics gólkirály a Rákóczinál/

E cikkről van szó: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb1-atalakuloban-a-bajnoksag#comment_list (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb1-atalakuloban-a-bajnoksag#comment_list)

Az elmúlt évek utolsó fordulóit (tudom, hogy még nem az jön) végignézve csak egyszer nem jött le 10 közeli szorzó. Számomra érdekes, hogy a Debrecen háromszor is részese volt a meglepetésnek.

Debrecen -----> Szima Gábor  khmkhm
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lacuss - Május 21, 2015, 11:02:24 am CEST

 Mikor kapott egy Vidi utoljára négy gólt magyar csapattól?

2013.04.24 Ferencváros - Videoton 5-1, Ligakupa döntő :D

Én Fradista vagyok, de nekem már az egész gyanús volt. Először is vicc volt a sorsolásunk, Hévíz, Vecsés, Honvéd, Szigetszentmiklós, Szolnok. Ehhez jön a hazai pálya, amibe korábban a Vidi belement, majd egy rangadóból egy ilyen sima győzelem. Két, a politika által erősen befolyásolt csapat, akik közül az egyik a bajnok, a másiknak kupát kellett nyernie. Haverokkal biztosak voltunk benne h a Fradi nyeri a kupát.

Talán baromságot beszélek, talán nem, számomra túl sok a véletlen. De azért örülök  :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Május 21, 2015, 11:16:44 am CEST
Hol lehet egyáltalán Nb1-re fogadni a tippmix(pro)-n kívül?!
(a Győr és a Pápa meccsére ott sincsenek szorzók)

Komolytalan az egész, mindössze a kiesők száma és a jövő évi létszám nem végleges két fordulóval a zárás előtt...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Május 21, 2015, 11:31:32 am CEST
Komolytalan az egész

Na, ezzel maximálisan egyetértek, viszont nekem tök mindegy, hogy a tök komoly La Ligában fogok 8-as oddsot, vagy a komolytalan NBI-ben. 1000 Ft-ra itt is - ott is ugyanannyi jön.  :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Május 23, 2015, 20:23:59 pm CEST
http://www.flashscore.com/match/CYdcNu6L/#standings;live (http://www.flashscore.com/match/CYdcNu6L/#standings;live)


sok mindent nem kell hozzáfűzni... 2-0-ról 2-2-t játszott a barca a depor ellen, így a depor éppen az első osztályban maradt
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: gabor88888 - Május 23, 2015, 21:55:46 pm CEST
http://www.flashscore.com/match/CYdcNu6L/#standings;live (http://www.flashscore.com/match/CYdcNu6L/#standings;live)


sok mindent nem kell hozzáfűzni... 2-0-ról 2-2-t játszott a barca a depor ellen, így a depor éppen az első osztályban maradt

Meg is küldtem pár euróval  ;)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lacuss - Május 25, 2015, 09:28:46 am CEST
Megcsinálják?  ;D

http://www.eredmenyek.com/merkozes/t4Pkzlyn/#oddsok-osszehasonlitasa;haromesely;rendes-j-i (http://www.eredmenyek.com/merkozes/t4Pkzlyn/#oddsok-osszehasonlitasa;haromesely;rendes-j-i)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: prigioni1 - Május 25, 2015, 13:34:39 pm CEST
Megcsinálják?  ;D

http://www.eredmenyek.com/merkozes/t4Pkzlyn/#oddsok-osszehasonlitasa;haromesely;rendes-j-i (http://www.eredmenyek.com/merkozes/t4Pkzlyn/#oddsok-osszehasonlitasa;haromesely;rendes-j-i)

Nem hiszem. Automatikus BL-ért megy a meccs, és láttam én már Udinesét nem bejutni selejtezőn.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Június 11, 2015, 00:09:44 am CEST
Elegem van a kosárból. Minden topbajnokságban minden csapat rendes játékidő után hozott X-re minden meccset. (Real, Barca, Efes, Maccabi, Milano). Valamint sokkal gyengébb csapatok verik simán idegenben a nagyságrendekkel jobbakat gond nélkül itt a playoffok vége felé. Valakik biztos baromi sokat kaszálhatnak mostanában ezekkel...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Június 11, 2015, 06:53:41 am CEST
Elegem van a kosárból. Minden topbajnokságban minden csapat rendes játékidő után hozott X-re minden meccset. (Real, Barca, Efes, Maccabi, Milano). Valamint sokkal gyengébb csapatok verik simán idegenben a nagyságrendekkel jobbakat gond nélkül itt a playoffok vége felé. Valakik biztos baromi sokat kaszálhatnak mostanában ezekkel...

És a Bayern tegnap mit csinált  ;D :o
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: iamstar - Június 23, 2015, 21:28:52 pm CEST
Tudtuk hogy a Brazilok mindenben jók, meg strandszezon meg 10/10s csöcskirakott csajok tucata meg minden. De azért így odapirítani ezeknek a horvát inasoknak 18s ODDS-n Respect!!! Ha már a focijukon nem lehet kaszálni, mert lassan Feröer ellen max 8s szorzója lenne a halászoknak így ezen csinálták meg a tutit :great: :cya:
http://www.eredmenyek.com/merkozes/n3icMkZR/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/n3icMkZR/#osszefoglalas)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Augusztus 01, 2015, 19:59:41 pm CEST
Sok mindenre mondom általában, hogy bunda, hirtelen felindulásból, de aki látta a Vidi-Diós meccs végét, az szerintem egyetérthet velem, hogy ez tényleg az volt.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ncis88 - Augusztus 01, 2015, 20:32:53 pm CEST
Szerintem a bunda nem ilyen. Legalább is nem hiszem hogy van olyan hülye valaki hogy ha bundázik így csinálja. Ez nem volt más, mint egy túlértékelt játékos(Koman) óriási hibája. Hány ilyen volt már világszerte, egy rosszul hazaadott labda.. Utána meg a törvényszerű szétesés, mentális rotty és a vereség.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Augusztus 01, 2015, 21:04:27 pm CEST
Szerintem a bunda nem ilyen. Legalább is nem hiszem hogy van olyan hülye valaki hogy ha bundázik így csinálja. Ez nem volt más, mint egy túlértékelt játékos(Koman) óriási hibája. Hány ilyen volt már világszerte, egy rosszul hazaadott labda.. Utána meg a törvényszerű szétesés, mentális rotty és a vereség.

Néha el lehet így adni a labdát, rendben van, de a második gól előtti 2 percben a DVTK minden játékosának minden megmozdulásán látszott, hogy nem akarnak védekezni, egyszerűen nem támadták le a Vidi játékosait, pedig többször is könnyedén megszerezhették volna a labdát. Ki kellett kapniuk. Nem véletlenül vezette bele a diósgyőri játékos a kapusba a labdát nem sokkal az egyenlítés előtt is, miközben senki sem zavarta.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: junglefever - Augusztus 09, 2015, 21:22:48 pm CEST
http://www.flashscore.com/match/nH0bdiGO/#odds-comparison;1x2-odds;full-time (http://www.flashscore.com/match/nH0bdiGO/#odds-comparison;1x2-odds;full-time)
Harom golt vartam is, de nem oda...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Milan - Augusztus 12, 2015, 15:12:20 pm CEST
Az évszázad bundája:

http://www.eredmenyek.com/merkozes/6VMqcHR8/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/6VMqcHR8/#osszefoglalas)

 ;D ;D ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Augusztus 12, 2015, 15:15:54 pm CEST
Az évszázad bundája:

http://www.eredmenyek.com/merkozes/6VMqcHR8/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/6VMqcHR8/#osszefoglalas)

 ;D ;D ;D
http://www.eredmenyek.com/merkozes/CYdcNu6L/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/CYdcNu6L/#osszefoglalas)
ott folytatják, ahol a bajnokságot abbahagyták..
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csabax - Augusztus 12, 2015, 15:31:53 pm CEST
Az évszázad bundája:

http://www.eredmenyek.com/merkozes/6VMqcHR8/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/6VMqcHR8/#osszefoglalas)

 ;D ;D ;D
viszont jól fizetett a döntetlen
 :beerchug: :beerchug: :beerchug:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Milan - Augusztus 15, 2015, 12:36:57 pm CEST
A Bilbao már nem ment bele a bundába... ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: bendehal - Augusztus 15, 2015, 12:47:16 pm CEST
Szerintem csak simán Enrique nem oda való. Bár az is lehet hogy egy meccs le zsírozásához már az edző is elég. :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Augusztus 15, 2015, 12:51:59 pm CEST
Szerintem csak simán Enrique nem oda való. Bár az is lehet hogy egy meccs le zsírozásához már az edző is elég. :)

Húú, ezért mit kapsz majd... jövő hónapban amikor előjönnek a barcások  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LosGabos - Augusztus 15, 2015, 13:29:14 pm CEST
Szerintem csak simán Enrique nem oda való. Bár az is lehet hogy egy meccs le zsírozásához már az edző is elég. :)

Bocs az offéert Bazd meg!!!, de az IGEKÖTŐT EGYBEÍRJUK AZ IGÉVEL, HA ELŐTTE ÁLL!!!!!

AZ IGEKÖTŐK:  le, ki, be, fel, meg, át, rá, ide, oda, szét. össze, vissza!!!!

Ez nem csak neked szól, hanem mindenkinek, aki nem képes helyesen írni egy fórumon!!!

Nem azt várom, hogy Jókai Mór legyél, vagy Móricz Zsigmond, de az alapokkal legyél tisztában.

Szóltam. Uff.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: bendehal - Augusztus 15, 2015, 13:42:33 pm CEST
Kössz LosGabos!
Húú, ezért mit kapsz majd... jövő hónapban amikor előjönnek a barcások  ;D
Az egy az egyben Enrique sara hogy Sevilla 4:1-ről feltámadt.
Mascherano-t levinni...
Nagyon spórolni akart, meg lett az eredménye.
Milan-nak írtam ha valaki bundázott az Enrique.
Szerintem egy középszerű edző.
Ha meg a Barca fanok kikezdenek Vermaelen és Bartra. :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Augusztus 15, 2015, 14:14:52 pm CEST
Bocs az offéert Bazd meg!!!, de az IGEKÖTŐT EGYBEÍRJUK AZ IGÉVEL, HA ELŐTTE ÁLL!!!!!

AZ IGEKÖTŐK:  le, ki, be, fel, meg, át, rá, ide, oda, szét. össze, vissza!!!!

Ez nem csak neked szól, hanem mindenkinek, aki nem képes helyesen írni egy fórumon!!!

Nem azt várom, hogy Jókai Mór legyél, vagy Móricz Zsigmond, de az alapokkal legyél tisztában.

Szóltam. Uff.

Akkor már én is offolok egyet. Olyan szó, hogy baZd nem létezik, csak olyan, hogy baSZd! Levezetem: E/2., felszólító mód.
B*sszam meg, b*SZd meg, b*ssza meg, b*sszuk meg, b*sszátok meg, b*sszák meg.  ;)

 :D :D :D :D

Ha esetleg sértésnek vennéd, nem annak szántam.  :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LosGabos - Augusztus 15, 2015, 14:23:09 pm CEST
Vettem az adást: ne osszam az észt, ha nekem sincs. :D

Semmi sértődés, de zárjuk a témát, mert még kitiltanak. :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: prigioni1 - Augusztus 15, 2015, 20:15:36 pm CEST
Bocs az offéert Bazd meg!!!, de az IGEKÖTŐT EGYBEÍRJUK AZ IGÉVEL, HA ELŐTTE ÁLL!!!!!

AZ IGEKÖTŐK:  le, ki, be, fel, meg, át, rá, ide, oda, szét. össze, vissza!!!!

Ez nem csak neked szól, hanem mindenkinek, aki nem képes helyesen írni egy fórumon!!!

Nem azt várom, hogy Jókai Mór legyél, vagy Móricz Zsigmond, de az alapokkal legyél tisztában.

Szóltam. Uff.

Egy igekötő lemaradt a felsorolásból.Az EL-basztad :laugh:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: corsica - Augusztus 15, 2015, 20:53:38 pm CEST
Szerintetek elképzelhető, hogy a mai kínai mérkőzéseken lezsíroztak volna 3 db 2:2-es eredményt?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: betg - Augusztus 15, 2015, 21:08:08 pm CEST
Vasas-Vidi?  :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: junglefever - Augusztus 15, 2015, 22:04:07 pm CEST
Bocs az offéert Bazd meg!!!, de az IGEKÖTŐT EGYBEÍRJUK AZ IGÉVEL, HA ELŐTTE ÁLL!!!!!

AZ IGEKÖTŐK:  le, ki, be, fel, meg, át, rá, ide, oda, szét. össze, vissza!!!!

Ez nem csak neked szól, hanem mindenkinek, aki nem képes helyesen írni egy fórumon!!!

Nem azt várom, hogy Jókai Mór legyél, vagy Móricz Zsigmond, de az alapokkal legyél tisztában.

Szóltam. Uff.
Akkor már én is offolok egyet. Olyan szó, hogy baZd nem létezik, csak olyan, hogy baSZd! Levezetem: E/2., felszólító mód.
B*sszam meg, b*SZd meg, b*ssza meg, b*sszuk meg, b*sszátok meg, b*sszák meg.  ;)

 :D :D :D :D

Ha esetleg sértésnek vennéd, nem annak szántam.  :)
A nyelvtannacizmus Hermann Göringje es Heinrich Himmlere utan en mar csak annyit tennek hozza, hogy igazan megertem, ha kijavitjatok a masikat, de lehet ezt emberibb hangnemben is tenni es akkor meg talan ertelme is van.

Masreszt a Vidi ujabb produkcioja utan eleg egyertelmunek tunik, hogy a jatekosok iden (is) furcsa modon fogjak kiegesziteni a fizetest, szoval fogadoi szempontbol mostantol lehet ezekre legalabb keszulni is.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: corsica - Augusztus 29, 2015, 23:42:09 pm CEST
Gyilkos számok!
Csak úgy kérdezem:
Mekkora esélye lehet annak, hogy ugyanaz a csapat rövid időn belül két nagyon gyanús végeredményt produkál?
Diósgyőr-Vidi 1:0-ról 92.perc utáni gólokkal 1:2. Ma meg fordítva: 0:1-ről szintén hosszabbítás utáni gólokal 2:1.
Charlie Eppes tudja a választ.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lacuss - Augusztus 30, 2015, 10:35:39 am CEST
Kicsi, de amire van esély, az előbb-utóbb meg is történik. Aki bundát szervez, nem olyan hülye, hogy azt a lehető leglátványosabb módon teszi. Van erről néhány könyv, érdemes elolvasni, abban le van írva hogyan is néz ki egy lefixált meccs.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Kagawa - Augusztus 30, 2015, 10:50:35 am CEST
Kicsi, de amire van esély, az előbb-utóbb meg is történik. Aki bundát szervez, nem olyan hülye, hogy azt a lehető leglátványosabb módon teszi. Van erről néhány könyv, érdemes elolvasni, abban le van írva hogyan is néz ki egy lefixált meccs.

Aki 500 eurót, azaz 150 ezer forintot rátesz, az már tud valamit. Kizárni a fa..ba mindkét csapatot  :noway:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Winger - Augusztus 30, 2015, 10:53:14 am CEST
A mai világban én elképzelhetőnek tartom a legabszurdabb "megoldásokat" is. Pl. azért, mert mivel ezek a "legelképzelhetetlenebb" kategóriába tartoznak, ezért nem is gyanúsak!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Augusztus 30, 2015, 11:14:09 am CEST
A mai világban én elképzelhetőnek tartom a legabszurdabb "megoldásokat" is. Pl. azért, mert mivel ezek a "legelképzelhetetlenebb" kategóriába tartoznak, ezért nem is gyanúsak!

csibike ebben a témában már majdnem egy évvel ezelőtt megosztotta velünk az erre vonatkozó statisztikáját, ami szerint félidő utáni fordításban a Diósgyőr a "császár".
Náluk ez tényleg nem meglepő eredmény, mi vagyunk a hülyék, hogy nem keresünk rajta.  :)

(mondjuk az a bunda ellen szól, hogy a hosszabbításra hagytak két gólt is, amikor már a spori bármikor lefújhatja a meccset)

Knapp!Elnézést a kisebb kiigazításért, az én megfigyeléseim szerint ez a magyar sorrend: Diósgyőr(16), Győr(15), Pápa(14) és Haladás(13).Utánuk következik a Pécs(12), Paks(11), Debrecen(11) trió és őket követi szorosan az Újpest(10) és Kecskemét(10).Az elmúlt bő 4 év termése a zárójeles szám csapatonként Félidő/Vége teljes fordulás terén ;)  ::)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Kagawa - Augusztus 30, 2015, 11:33:02 am CEST
(mondjuk az a bunda ellen szól, hogy a hosszabbításra hagytak két gólt is, amikor már a spori bármikor lefújhatja a meccset)

Hacsak nincs beavatva a spori is hogy mikor kell lefújni a meccset
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: 4eventeVB - Augusztus 30, 2015, 11:40:29 am CEST
Aki 500 eurót, azaz 150 ezer forintot rátesz, az már tud valamit. Kizárni a fa..ba mindkét csapatot  :noway:

esélyes , hogy igazi , és nem utángyártott... mint az összes ilyen törökalbánmacedonkoszovói csaló fasznál.. :) Valószinűleg Bognár is véletlen tekerte be, és a szögletet is pont jól rugta be.. erre várt :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Augusztus 30, 2015, 12:33:11 pm CEST
Aki 500 eurót, azaz 150 ezer forintot rátesz, az már tud valamit. Kizárni a fa..ba mindkét csapatot  :noway:
ez a koszovóitörökalbánbolgármacedónszerb 'szelvény' szokás szerint kamu (a korábban felemlített csibike pl. ebben a témában is tudna szolgálni érdekességekkel),
egyébként viszont bunda volt  :police: :police:
 :ok:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Kagawa - Augusztus 30, 2015, 13:39:36 pm CEST
esélyes , hogy igazi , és nem utángyártott... mint az összes ilyen törökalbánmacedonkoszovói csaló fasznál.. :) Valószinűleg Bognár is véletlen tekerte be, és a szögletet is pont jól rugta be.. erre várt :)

Én nem tudom, de Koman barátunk hazaadása is a Vidi ellen, most meg ez... Pont a masszív védelemmel rendelkező Újpest kapitulál az utolsó két percben kétszer?

Nem ide tartozik, de 4-5 éve amikor még Újvidéken voltam egyetemista egy magyar ligakupa meccs jött ugyanígy HT-FT 2-1-be. Sivic volt az egyik csapat mestere ( talán kecskemét, de nem biztos )

Egész Újvidék játszotta és jött is, 30-as oddson. Egy hétig nem mentünk az egyetem közelébe se, ettünk, ittunk, buliztunk, csajoztunk annyit nyertünk.... Aki elhiszi, elhiszi, aki nem annak nem muszáj  :ok:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Augusztus 30, 2015, 13:42:12 pm CEST
teljes mértékben elhiszem, ha te írod....de ezek a facebookos kamuszelvények attól még kamuk :D
facebook fanokat is szereztetek?  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Kagawa - Augusztus 30, 2015, 13:48:24 pm CEST
teljes mértékben elhiszem, ha te írod....de ezek a facebookos kamuszelvények attól még kamuk :D
facebook fanokat is szereztetek?  ;D

Lehet, hogy kamuk, ebben nem akarok állást foglalni. Lényeg hogy nagyon büdösek ezek a meccsek, ha tisztes győzelem volt, ha bunda.

Mi nem reklámoztuk annyira, vagyis haveroknak mondtuk el, de már mindenki tudta szóval mindegy volt...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Augusztus 30, 2015, 14:10:16 pm CEST
Ha félidő/végeredmény tippet játszanak a csapatok, akkor teljesen felesleges a hosszabbításig várniuk a gólokkal, hisz az 50. és 70. percben eső gólok is hozzák a tippet, csak kevésbé feltűnően.

Azt sem hiszem, hogy öngólok vagy direkt elpasszolt labdák kellenek egy ilyen tipphez, mint mondjuk Koman esetében, mikor ha be van avatva 4-5 játékos a csapatból, akkor rossz helyezkedéssel is meg lehet oldani, hogy gólhelyzetbe kerüljön az ellenfél vagy mondjuk ha egy támadás után egyszerűen lassabban ér vissza a "helyére".

Hacsak nincs beavatva a spori is hogy mikor kell lefújni a meccset

És a spori mire várt akkor a 90. percig?  :D
Ha volt pénze a fordításon, akkor izgalmas lehetett neki a hajrá. hehe
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Kagawa - Augusztus 30, 2015, 14:18:24 pm CEST
Ha félidő/végeredmény tippet játszanak a csapatok, akkor teljesen felesleges a hosszabbításig várniuk a gólokkal, hisz az 50. és 70. percben eső gólok is hozzák a tippet, csak kevésbé feltűnően.

Azt sem hiszem, hogy öngólok vagy direkt elpasszolt labdák kellenek egy ilyen tipphez, mint mondjuk Koman esetében, mikor ha be van avatva 4-5 játékos a csapatból, akkor rossz helyezkedéssel is meg lehet oldani, hogy gólhelyzetbe kerüljön az ellenfél vagy mondjuk ha egy támadás után egyszerűen lassabban ér vissza a "helyére".

És a spori mire várt akkor a 90. percig?  :D
Ha volt pénze a fordításon, akkor izgalmas lehetett neki a hajrá. hehe

És ha valakinek érdeke volt hogy ennyire a végén legyen a fordítás? Mert ugye az élőben kínált 300-400-500-as oddsal jóval többet lehet keresni mint a 30-assal...

Nem tudom, de azért valljuk be nagyon furcsa ez. Egy csapat egy idényben kétszer produkál olyan hogy 90+ban két gól is jön, amivel fordít egyik vagy a másik. Sőt nem is egy idény hanem pár forduló alatt...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: bendehal - Augusztus 30, 2015, 14:28:41 pm CEST
Elsőre nekem az jönn le belőle hogy nagyon elfáradnak a végére.
Ami NB1-ben nem meglepő.
500-as oddson mennyi a max. tét 20euró?
Ez még bundának is mocskos...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: TiB - Augusztus 30, 2015, 20:44:42 pm CEST
Nézzétek a jó oldalát, mert lényegében csak az van neki. Kikapott az Újpest. Ennek mindig lehet örülni, ha bunda, ha nem.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Augusztus 31, 2015, 00:50:05 am CEST
És ha valakinek érdeke volt hogy ennyire a végén legyen a fordítás? Mert ugye az élőben kínált 300-400-500-as oddsal jóval többet lehet keresni mint a 30-assal...

Nem tudom, de azért valljuk be nagyon furcsa ez. Egy csapat egy idényben kétszer produkál olyan hogy 90+ban két gól is jön, amivel fordít egyik vagy a másik. Sőt nem is egy idény hanem pár forduló alatt...

Lehet arra játszani élőben magas szorzóért, hogy fordítás lesz, csak akkor még több embert kell beavatni, mert ugye a játékosok nem nagyon tudnak tenni rá meccs közben.  :)
Az előre megtett félidő/végeredmény fogadást meg a játékosok maguk is lejátszhatják a mérkőzés előtt.

Belegondolva, ahhoz, hogy magas szorzóval játszhasd a hátrányban lévő csapatot, nem kell félidő előtti gól, megszerezhetné a későbbi vesztes a vezetést akár a 70. percben is, akkor is lenne lehetőség pakolni a fordítást.
Talán ezt a félidő/végeredmény módszert azért szeretik, mert szünetben az öltözőből is lehet már nagyobb szorzóval játszani a fordítást. 

Mindenesetre ha engem kérdeznének a bundázni vágyó csapataink (privátban elérhető vagyok!!), akkor azt javasolnám, hogy ne kockáztassanak a hajrára hagyott fogadással, mivel a gyakorlatban sokszor már a 90. perc előtt leveszik a kínálatból azokat a meccseket az irodák, ahol nem látni, hogy mennyi lesz a hosszabbítás.
Aztán milyen kínos, mikor jönnek le boldogan a csapatok és azután derül ki, hogy nem sikerült megtenni a fogadást!  :D

Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Ghastly - Augusztus 31, 2015, 16:45:08 pm CEST
(https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xal1/v/t1.0-9/11986572_935028349897109_6076445676690440415_n.png?oh=0d1652ff0681a8783030392d42fff27d&oe=56799BC2)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: corsica - Szeptember 02, 2015, 08:08:37 am CEST
(https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xal1/v/t1.0-9/11986572_935028349897109_6076445676690440415_n.png?oh=0d1652ff0681a8783030392d42fff27d&oe=56799BC2)
Ez jó!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ricsi046 - Szeptember 05, 2015, 22:45:26 pm CEST
Grat Svájc, nem fogadtam de én nem hiszek az ilyen tündérmesékben
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LosGabos - Szeptember 05, 2015, 23:05:02 pm CEST
A francia - finn döntetlenje 23-as szorzó volt. Ne próbálja megmagyarázni senki, hogy +14 előnyt csak úgy le lehet adni.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: junglefever - Szeptember 06, 2015, 02:24:43 am CEST
A francia - finn döntetlenje 23-as szorzó volt. Ne próbálja megmagyarázni senki, hogy +14 előnyt csak úgy le lehet adni.
A szorszo lenyegtelen ha a tet maximalizalva volt parszaz euroban.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: corsica - Szeptember 07, 2015, 20:30:03 pm CEST
Bunda lesz?
Dobok egy százast a Feröer-szigetek V-re 10.00 oddsért.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Szeptember 08, 2015, 14:48:40 pm CEST
Lajovic mai meccse.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LosGabos - Szeptember 09, 2015, 23:46:55 pm CEST
Eddig is tudtam, hogy el vannak döntve a meccsek, de ez Qrvadurva!

http://444.hu/2015/09/09/sajat-maga-altal-vezetett-meccsekre-fogadott-a-sajat-neven-a-jatekvezeto/ (http://444.hu/2015/09/09/sajat-maga-altal-vezetett-meccsekre-fogadott-a-sajat-neven-a-jatekvezeto/)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Szeptember 10, 2015, 01:02:21 am CEST
Eddig is tudtam, hogy el vannak döntve a meccsek, de ez Qrvadurva!

http://444.hu/2015/09/09/sajat-maga-altal-vezetett-meccsekre-fogadott-a-sajat-neven-a-jatekvezeto/ (http://444.hu/2015/09/09/sajat-maga-altal-vezetett-meccsekre-fogadott-a-sajat-neven-a-jatekvezeto/)

De hogy annyi esze volt a sporinak, hogy a saját nevében tette meg a fogadásokat és nem mondjuk egy haver számláján vagy névtelenül egy totózóban...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LosGabos - Szeptember 20, 2015, 10:39:24 am CEST
A Veszprémnek 22-26-nál, 5:30-cal a vége előtt jó odds volt az X-en.  Nekem ne jöjjön senki a bírókkal, egy ilyen szintű csapatnak ezt nyernie kell.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Szeptember 20, 2015, 11:08:47 am CEST
A kézi BL-ben sok a 'fura' eredmény, én pont ezért sosem fogadok 'tuti'-ra abban a sorozatban.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: dynand - Szeptember 28, 2015, 13:44:22 pm CEST
http://index.hu/sport/bringa/2015/09/28/marco_pantani_1999_giro_di_italia_visszaleptetes_maffia/ (http://index.hu/sport/bringa/2015/09/28/marco_pantani_1999_giro_di_italia_visszaleptetes_maffia/)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Tomee886 - Szeptember 30, 2015, 20:28:57 pm CEST
ez meg mi? kicsit kevésbé feltűnően is lehetett volna :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: gabor88888 - Október 04, 2015, 22:06:59 pm CEST
3 kihagyott büntető után a 93. percben egy öngóllal segítették az ellenfelet. Bunda volt:  ;D
http://www.eredmenyek.com/merkozes/nuZbErNe/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/nuZbErNe/#osszefoglalas)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: corsica - Október 04, 2015, 22:08:56 pm CEST
Ezer százalék, már nem először csinálják.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: dynand - Október 05, 2015, 12:37:54 pm CEST
3 kihagyott büntető után a 93. percben egy öngóllal segítették az ellenfelet. Bunda volt:  ;D
http://www.eredmenyek.com/merkozes/nuZbErNe/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/nuZbErNe/#osszefoglalas)

Ugyanezt akartam most belinkelni...  :D gusztustalan  :noway:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: TiB - Október 05, 2015, 13:49:06 pm CEST
Itt az összefoglaló. Nem kicsit banális az egész, az első büntető a világ egyik legrosszabb büntetője, a hazai gól mehet az Eurosport WATTS-ba, a harmadik tizenegyesnél meg elég nehéz azt mondani, hogy nem direkt csinálta a kezezést. Olyan mintha több bunda futott volna egyszerre, és végül a döntetlenes jött be :D

! No longer available (http://www.youtube.com/watch?v=Ho_aw_kAGDw#)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Powell - Október 05, 2015, 14:54:52 pm CEST
ez a kezezés a 3.tizenegyesnél egyszerűen vicc.Ettől látványosabban csak az lett volna ha odamegy és felveszi a kezébe.Az első tizenegyesnél én azt figyeltem hogy direkt a kapusba rúgja,azt figyelte.Látszik hogy odatekeri egy kicsit belsővel hogy tuti eltalálja.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Október 05, 2015, 18:31:59 pm CEST
Mindhárom tizenegyest kapura rúgták, szerintem ha mindenáron ki akarják hagyni, akkor mellé-fölé bikázzák.
Legalábbis én nem bíznék annyira az ellenfél kapusában, ha éppen bundázok.   :)
Ki tudja, ő miben érdekelt...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ricsi046 - Október 05, 2015, 19:03:35 pm CEST
szerintem az még szomorúbb ha nem bunda volt,mert 3 büntetőt kihagyni egy meccsen szánalmas teljesítmény(belga élvonalban)

a 3. büntetőnél a kezezés tényleg nevetséges
megnézve az összefoglalót én nehezen tudom elhinni,hogy egy meccsen ennyire összejöjjenek a dolgok véletlen
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: davixxx - Október 05, 2015, 19:18:40 pm CEST
Itt az összefoglaló. Nem kicsit banális az egész, az első büntető a világ egyik legrosszabb büntetője, a hazai gól mehet az Eurosport WATTS-ba, a harmadik tizenegyesnél meg elég nehéz azt mondani, hogy nem direkt csinálta a kezezést. Olyan mintha több bunda futott volna egyszerre, és végül a döntetlenes jött be :D

! No longer available (http://www.youtube.com/watch?v=Ho_aw_kAGDw#)

ráadásul mind niggerek csinálták az összes ilyet.. kezezés, öngol stb.. Perumal pedig megmondta hogy az afrikai játékosokat kell lefizetni :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Október 05, 2015, 19:40:18 pm CEST
Clezar - Reuter is bunda. Clezar szervál a meccsért, egész második szettben probléma nem volt. Elmegy 40-15 -re, bet365 lezárja a piacot, és 4 ponttal később, 5-5 -nél ismét kinyitja  ;D Első szerva nem nagyon jött a braziltól, ahogy a következő játékban sem, ütötte amerre látott, 5-3 --- 5-7  :police:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: G-DAWG - Október 06, 2015, 10:17:19 am CEST
Nem igazán bunda, de azért jó sztori. Több mai brit újság címlapján is ez szerepel.

A Ladbrokes oldalán 42 új ügyfél 10 000 font értékben fogadott az előre felvett The Great British Bake Off főzős műsor nyertesére. A számlák tulajdonosai mind a BBC vagy a műsor készítője, a Love Productions munkatársaival kapcsolhatók össze.

Teljes cikk itt:
http://www.telegraph.co.uk/news/bbc/11913626/Great-British-Bake-Off-rocked-by-10000-betting-scandal-allegations.html (http://www.telegraph.co.uk/news/bbc/11913626/Great-British-Bake-Off-rocked-by-10000-betting-scandal-allegations.html)
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/tv/6677195/BBC-staff-in-10000-Bake-Off-betting-scandal.html (http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/tv/6677195/BBC-staff-in-10000-Bake-Off-betting-scandal.html)Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Október 06, 2015, 10:24:13 am CEST
 ;D :redchug:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: iamstar - Október 06, 2015, 10:57:00 am CEST
Ezt a kapust a csapattársak nem nagyon szeretik. Egy tizenegyes kivédése után se ment oda senki hogy szép volt baszdki!!! Mintha természetes lenne hogy ennek gólt úgysem lehet gólt lőni tiziből.... Érdekes....
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: RedMunchen - Október 06, 2015, 10:59:25 am CEST
Ezt a kapust a csapattársak nem nagyon szeretik. Egy tizenegyes kivédése után se ment oda senki hogy szép volt baszdki!!! Mintha természetes lenne hogy ennek gólt úgysem lehet gólt lőni tiziből.... Érdekes....

Az edzésen már biztos az őrületbe kergette őket. Ezért úgy voltak vele, hogy csak újabb 3 név került a listára.  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: TiB - Október 06, 2015, 11:27:00 am CEST
Az elmúlt három idényben 53%-ban értékesíti a büntetőit az Anderlecht (58-ból 27-et elhibáztak). Lehet, hogy gyakorolniuk kellene :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Október 12, 2015, 19:21:35 pm CEST
Imádom Lokolit, még csak 20 éves de már többet bundázott mint a Starace-féle olasz kemény mag  ;D Párosban esélyesként két balfék ellen vezettek 4-1 -re, két bréklabda a duplabrékhez. Onnan lett 5-7 0-6 , beszarsz  ;D ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Október 13, 2015, 16:46:34 pm CEST
Imádom Lokolit, még csak 20 éves de már többet bundázott mint a Starace-féle olasz kemény mag  ;D Párosban esélyesként két balfék ellen vezettek 4-1 -re, két bréklabda a duplabrékhez. Onnan lett 5-7 0-6 , beszarsz  ;D ;D

Sztem valami baja volt már akkor is, ma is egy noname gyökér ellen szenvedett, mint egy kivert kutya, 1-6, 1-3-nál fel is adta.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ncis88 - Október 13, 2015, 19:04:35 pm CEST
Végre sikerült kézhez kapnom és röpke 2nap alatt elolvasnom ezt a bundáról szóló Wilson Raj Perumal által fémjelzett könyvecskét ami stílszerűen 365 oldalas.. :D Valószínűleg csak véletlen és nem utalás esetleg Európa legnépszerűbb sportfogadó oldalára.
Azt sikerült leszűrnöm, hogy soha többé nem fogadok semmilyen ázsiai vagy dél-amerikai meccsre. Ha meg mégis, akkor csak 2,5overre vagy 3,5overre. Ugyanis a bundák 90%a erre specializálódik, és nem arra hogy veretik az esélyesebbet. A maradék 10%on osztozik  az utolsó 10percben lőtt gólok száma 2 vagy több, esetleg a hendikeppes fogadás. Minden esetben olyan játékosokat környékeztek meg (és környékeznek meg most is) akik pár ezer eurót keresnek havonta, vagy még annyit sem. Olyan országokat, ahol 10-15000Euró nem aprópénz. A vicc az, hogy ezek az emberek maguk szervezik a nem FIFA játéknapján rendezett válogatott barátságos meccsek egy részét. A bundát irányítók önkéltségen szervezik a meccseket és utaztaják/szállásolják a csapatokat egy-egy helyszínre.Saját bírót szereznek, de ha erre nincs mód, beszerveznek egy két szegény játékost(főleg védőket) és elintézik amit kell..
A könyvben van egy rész ahol meséli Perumal, hogy Antalyaban 2 edzőmeccs volt egymás után valamikor a tél végén. Ő maga nem volt a helyszínen, csak egy segítője, és az első meccsen a Lettország - Bolívia meccsen 3tizenegyessel jött le az over(2-1) míg a másodikon 4 tizenegyessel a másik over(2-2). Említi hogy headseten keresztül utasították a bírókat hogy mit csináljon.
Nagyon szórakoztató kis könyv, sokszor jókat derültem rajta.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ncis88 - Október 13, 2015, 19:55:46 pm CEST
A másik érdekesség, hogy Perumal állítja, hogy 2 csapat neki köszönheti, hogy kijutott a 2010es vbre. Az egyik Nigéria volt, akik simán kiestek volna, ha Tunézia egy Xet elér Mozambik ellen idegenben, de mivel nekik érdekük volt hogy Nigéria jusson ki a vbre, hogy ott bundázzanak velük, ezért ha jól rémlik 100000$t ajánlottak fel Mozambiknak ha megverik Tunéziát. És láss csodát, a 100k $ elég nagy motiváció lett, és nyertek is 1-0ra.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: stdavid - Október 13, 2015, 20:02:09 pm CEST
Klassz kis könyv, nehéz volt letenni, igen :D

A témában van egyébként más, hiteles darab? /akár angol nyelvű is/
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: davixxx - Október 13, 2015, 20:08:07 pm CEST
Én arra emlékszem, hogy a VB-n is megvolt bundázva pl. Cameron meccse, asszem a horvátok ellen. +4 gólra volt fogadás és 1-4, vagy 0-4 lett. Erre emlekszik valaki?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: RedMunchen - Október 14, 2015, 18:29:14 pm CEST
http://www.dw.com/en/fifa-bans-south-african-official-for-six-years-over-match-fixing/a-18780616?maca=en-twitter_en_sports-4008-xml-mrss (http://www.dw.com/en/fifa-bans-south-african-official-for-six-years-over-match-fixing/a-18780616?maca=en-twitter_en_sports-4008-xml-mrss)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ncis88 - Október 14, 2015, 18:47:03 pm CEST
A könyvben benne van ez a rész :DD
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Dopamin - Október 15, 2015, 18:25:56 pm CEST
http://444.hu/2015/10/15/sportfogadasi-tippeket-lehet-venni-a-bundabotrany-ket-fovadlottjatol (http://444.hu/2015/10/15/sportfogadasi-tippeket-lehet-venni-a-bundabotrany-ket-fovadlottjatol)


 ::)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: RedMunchen - Október 15, 2015, 18:29:38 pm CEST
"Kedden délután nem jött be az oldal; szerdára megjavult, akkor egész nap próbáltuk megvenni azt az egy tippet. Többször is megadtuk a bankkártyánk számát, és bár a rendszer sikeres tranzakciót írt ki, egyszer sem vonták le a pénzt a számlánkról, és a tippet sem kaptuk meg. Csütörtökön délelőtt végre sikerrel jártunk, 1000 forintért kaptunk egy tippet: a Frankfurt hazai pályán legyőzi a Standard Liége-t a női Bajnokok Ligájában.


Keneseiék finoman fogalmazva sem kockáztattak nagyot, hiszen a Frankfurt a világ egyik legjobb csapata a női mezőnyben, tavaly megnyerte a Bajnokok Ligáját, és az idén is az egyik legnagyobb esélyes. A Tippmixen ezen a meccsen a Frankfurt győzelmére 1,03-as a szorzó. Ez azt jelenti, hogy 34 ezer forintot kell feltennünk ahhoz, hogy visszanyerjük az ezresünket, erre ugyanis 35 020 forintot fizetne a Szerencsejáték Zrt."

 ;D ;D ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Október 15, 2015, 19:19:17 pm CEST
"Kedden délután nem jött be az oldal; szerdára megjavult, akkor egész nap próbáltuk megvenni azt az egy tippet. Többször is megadtuk a bankkártyánk számát, és bár a rendszer sikeres tranzakciót írt ki, egyszer sem vonták le a pénzt a számlánkról, és a tippet sem kaptuk meg. Csütörtökön délelőtt végre sikerrel jártunk, 1000 forintért kaptunk egy tippet: a Frankfurt hazai pályán legyőzi a Standard Liége-t a női Bajnokok Ligájában.


Keneseiék finoman fogalmazva sem kockáztattak nagyot, hiszen a Frankfurt a világ egyik legjobb csapata a női mezőnyben, tavaly megnyerte a Bajnokok Ligáját, és az idén is az egyik legnagyobb esélyes. A Tippmixen ezen a meccsen a Frankfurt győzelmére 1,03-as a szorzó. Ez azt jelenti, hogy 34 ezer forintot kell feltennünk ahhoz, hogy visszanyerjük az ezresünket, erre ugyanis 35 020 forintot fizetne a Szerencsejáték Zrt."

 ;D ;D ;D

Hja, ők is biztos az 1.03-as fogadásokból élnek...   ;D

Beugratós kérdés: hogyan könnyebb 3000 ft-ot keresni? Kockáztatsz 100 000 ft-ot egy női meccsen, vagy találsz 3 majmot, aki fizet egy ilyen tippért?   :P

Arra viszont jók az ilyen szorzók, hogy majd lehet hencegni a találati aránnyal.  (egyébként 6:0 lett a meccs)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Alibi - Október 16, 2015, 00:38:20 am CEST
Egyébként a "Sportfogadási szakértő" az valami OKJ-s cucc?   :laugh:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: nagydani1990 - Október 16, 2015, 01:31:29 am CEST
Srácok nekem még 2012-ben az EB ideje alatt volt egy bunda gyanus fogadasom, 40e-res nyeremenytől fosztottak meg , el se hittem amit lattam .. hazaiba tettem meg a merkőzést .. http://www.betexplorer.com/soccer/belarus/vysshaya-liga-2012/matchdetails.php?matchid=bHWSoKE6 (http://www.betexplorer.com/soccer/belarus/vysshaya-liga-2012/matchdetails.php?matchid=bHWSoKE6)  es ezt nekem senki se mondja h nem bunda , jo kis elő fogadasban..
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Nezocsa - Október 16, 2015, 23:22:48 pm CEST
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20151016-canadian-soccer-league-bunda-fifa-icss-chris-eaton.html (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20151016-canadian-soccer-league-bunda-fifa-icss-chris-eaton.html)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LosGabos - Október 21, 2015, 19:27:28 pm CEST
Siauliai - Juventus.  A vendégek az utolsó 1 perc alatt 3 triplát vernek be, miközben a hazaiak egymás után hagyják ki a büntetőket.  Döntetlen is lett a rendes játékidő, 15.00-ért.  :hanyas:  Örökre eltiltani ezeket!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Október 22, 2015, 18:07:48 pm CEST
Végre sikerült kézhez kapnom és röpke 2nap alatt elolvasnom ezt a bundáról szóló Wilson Raj Perumal által fémjelzett könyvecskét ami stílszerűen 365 oldalas.. :D Valószínűleg csak véletlen és nem utalás esetleg Európa legnépszerűbb sportfogadó oldalára.
Azt sikerült leszűrnöm, hogy soha többé nem fogadok semmilyen ázsiai vagy dél-amerikai meccsre. Ha meg mégis, akkor csak 2,5overre vagy 3,5overre. Ugyanis a bundák 90%a erre specializálódik, és nem arra hogy veretik az esélyesebbet. A maradék 10%on osztozik  az utolsó 10percben lőtt gólok száma 2 vagy több, esetleg a hendikeppes fogadás. Minden esetben olyan játékosokat környékeztek meg (és környékeznek meg most is) akik pár ezer eurót keresnek havonta, vagy még annyit sem. Olyan országokat, ahol 10-15000Euró nem aprópénz. A vicc az, hogy ezek az emberek maguk szervezik a nem FIFA játéknapján rendezett válogatott barátságos meccsek egy részét. A bundát irányítók önkéltségen szervezik a meccseket és utaztaják/szállásolják a csapatokat egy-egy helyszínre.Saját bírót szereznek, de ha erre nincs mód, beszerveznek egy két szegény játékost(főleg védőket) és elintézik amit kell..
A könyvben van egy rész ahol meséli Perumal, hogy Antalyaban 2 edzőmeccs volt egymás után valamikor a tél végén. Ő maga nem volt a helyszínen, csak egy segítője, és az első meccsen a Lettország - Bolívia meccsen 3tizenegyessel jött le az over(2-1) míg a másodikon 4 tizenegyessel a másik over(2-2). Említi hogy headseten keresztül utasították a bírókat hogy mit csináljon.
Nagyon szórakoztató kis könyv, sokszor jókat derültem rajta.

Azt a 2:2-es meccset még aznap linkeltem egy fórumra, annyira átlátszó volt.  :)

Érdekes könyv, de Perumal valójában nem bundakirály, hanem egy szerencsejáték függő lúzer, aki ott lopta meg a barátait és az üzlettársait is még a saját könyve szerint is, ahol csak lehetett. Aztán mindig meglepődött, mikor őt is átverték!  :)
Meg vicces, amikor az elveire hivatkozik, aztán végül felnyom mindenkit, hogy mentse a bőrét.
Azt hiszem, a valódi bundakirályok most nem a vádalkujukon dolgoznak.

A könyv angol eredetiét is megnézném, mert vagy a fordítás rossz több helyen vagy eleve "szakmai" hibák vannak benne.
Szerintem az "odds" kifejezést használják néha a "line" és még a "tétlimit" helyett is.  :)
("2-ről 2.25-re emelkedett az odds", majd két gólnál részben visszakapja a pénzét vagy "több számlán kellett fogadnunk, mert nagyon alacsony volt az odds". ezeknek így nincs sok értelme.
Voltak még keveredések, mikor mondjuk nem tudtam, hogy Panama, Ecuador és Honduras közül végül melyik két csapat fog játszani.   :)  )

Azért tényleg szórakoztató iromány és azt is megválaszolja, miért van értelme olyan alacsony színvonalú fociba is pénzt tenni, mint amilyen nálunk is van.   ::)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Október 22, 2015, 18:22:53 pm CEST
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/el-clasico-balhe-utasitottak-a-partjelzot-hogy-a-realnak-kedvezzen-2445453 (http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/el-clasico-balhe-utasitottak-a-partjelzot-hogy-a-realnak-kedvezzen-2445453)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: corsica - Október 24, 2015, 20:27:57 pm CEST
Bunda lesz?
Ki a faxom érti ezt?
Barca-Kolding 18. percben 2:10   !!!!!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: junglefever - Október 24, 2015, 20:42:32 pm CEST
Nalam a delutani Fulham-Reading csapta ki a biztositekot.

(http://i57.tinypic.com/25j9z85.jpg)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: corsica - Október 24, 2015, 20:59:28 pm CEST
"Nalam a delutani Fulham-Reading csapta ki a biztositekot."
Nem semmi! 0:2-ről 4:2 !
Hááááát?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: RedMunchen - Október 27, 2015, 11:30:47 am CET
Ez volt az utolsó ilyen fogadásom. Korábbról is negatív élményeim voltak az ilyen tippekkel, de meg akartam szakítani e tendenciát. A vendégegyüttes 28 perc alatt dobott 4 gólt, majd erős közreműködésükkel elment az "under" tipp, mivel ők az utolsó 2 percben magukra találtak és dobtak hármat.

Én azok közé tartozok, akik értékelik az esélytelenebb csapatok/játékosok által végrehajtott bravúrt, de az ilyen meccseknél olyan állásponton vagyok, hogy az iroda alakítja a meccsek végét (más kérdés, hogy én mindig a rosszabbik oldalon vagyok).

"Jó" látni, hogy a meccs addig tartott, míg a fogadásom el nem ment... (csatolt kép)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Október 31, 2015, 20:25:35 pm CET
Igazából mindegy, hogy bunda volt-e vagy sem, de az egyenlítő gól után nem volt sok kockázat a nullás újpesti ázsiai hendiben.
Aztán a vezető gól után a szöveges eredménykövetés gyors egymásutánban írt két, a békéscsabai kaput elkerülő lövésről, így felmerült bennem, hogy a srácok vagy a gólok számában vagy a két gólos újpesti győzelemben érdekeltek...


Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - November 04, 2015, 19:02:15 pm CET
Nyizsnyij Novgorod-Neptunas: először is leadják az utolsó negyedben a 14 pont előnyt, majd 18 mp-cel a vége előtt 1 pont hátrányban bedobás után azonnal ráemeli a retardált a triplát, miközben 2-ten vannak a nyakán, jók a Neptunas büntetőt, majd a ruszkik is dobhatnak, de persze SZÁNDÉKOSAN kihagyják az elsőt. (Aki nem hiszi, keressen róla videót.) Időkérés után a Novgorod térfeléről jön a Neptunas, ekkor 15 mp van hátra, és mi történik? Semmi, hagyják, hogy 7 mp maradjon, és csak aztán faultolnak. Az már csak hab a tortán, hogy évek óta nem nyertek idegenben a litvánok, még a hazai bajnokság gyenge csapatai is verik rendre őket.

Szóval itt vagy retardáltakról van szó, vagy szokásos undorító módon lebundázták. Hányingerkeltő az egész, ezek után próbáljon higgadt maradni az ember...  :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - November 07, 2015, 14:57:51 pm CET
Egy ukrán bajnokin miért ilyen esélyes még a 88. perc után is a gól? És persze hogy 5.0 under fogadásom volt... miért is jött volna, miért is bírták volna ki az utolsó 5 percet 2 gólnál kevesebbel... és miért is lett volna elérhető a cash out hosszabbításban, amikor már minden megyei meccsen is fel lehet venni az utolsó másodpercig a pénzed...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: bryan_65 - November 07, 2015, 15:05:17 pm CET
Én ezt 3.5 overba raktam statok alapján nagyon benne volt egy gól. Persze nem minden a statisztika. Mondjuk 5 gólra már én sem gondoltam..
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - November 07, 2015, 15:17:07 pm CET
Én ezt 3.5 overba raktam statok alapján nagyon benne volt egy gól. Persze nem minden a statisztika. Mondjuk 5 gólra már én sem gondoltam..

Lényegtelen hogy benne volt e, ha 5 gól lett volna normálisan elosztva vagy korábban sem érdekelne, félidőnél 2-0-nál megnéztem, hogy nem szokott a vendég csapat kiengedni jelentősen, még ha utolsók is, top csapatok ellen sem kapnak sokat... és ezt dolgozzam fel a tegnapi szintén 5.0 underem után, amit még követtem is telefonon élőben majdnem végig, és örültem hogy mekkorát lőttem, és amit még pushra sem tudtak végül kihozni :D
Amióta underre fogadok, olyan dolgokat látok, hogy ha kép nélkül mesélném, el se hinnék az emberek :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: stdavid - November 07, 2015, 17:16:13 pm CET
Lényegtelen hogy benne volt e, ha 5 gól lett volna normálisan elosztva vagy korábban sem érdekelne, félidőnél 2-0-nál megnéztem, hogy nem szokott a vendég csapat kiengedni jelentősen, még ha utolsók is, top csapatok ellen sem kapnak sokat... és ezt dolgozzam fel a tegnapi szintén 5.0 underem után, amit még követtem is telefonon élőben majdnem végig, és örültem hogy mekkorát lőttem, és amit még pushra sem tudtak végül kihozni :D
Amióta underre fogadok, olyan dolgokat látok, hogy ha kép nélkül mesélném, el se hinnék az emberek :D
Nem gyakoribb pedig, csak pszichológia, az ilyenek "könnyebben" maradnak meg az emberben.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: RedMunchen - November 07, 2015, 17:24:57 pm CET
http://www.eredmenyek.com/merkozes/bVMUgwA1/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/bVMUgwA1/#osszefoglalas)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - November 07, 2015, 18:07:31 pm CET
Par ev ez az intervallum, es nem mondom hogy gyakoribb lenne, de igy sok olyat eszreveszek, ami ezelott a nagy ligas fogadasoknal elkerulte a figyelmemet :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - November 09, 2015, 13:21:08 pm CET
A marokkói ITF-en Deus 1,001-es oddsól kapott ki Allouche ellen. Nem figyeltem, mennyi is volt a marokkói oddsa, de a gyakorlottabbak biztos tudják.  :D :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: dynand - November 09, 2015, 20:45:26 pm CET
Ez mennyire bűzlik...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - November 09, 2015, 21:00:47 pm CET
Federer két szettben verte gálakörülmények között Helsinkiben az utolsó meccsét játszó Nieminent  ;D Na a gentleman nem fogadta el a pénzt, és inkább nyert is. Szegény Jarkko  ;D ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: flamman - November 10, 2015, 09:18:00 am CET
Szerintetek?
Ez olyan, mint a bajnokság vége felé az olasz oddsok.
(Egyébként a Temperley-Argentinos Juniors meccsen is ilyen oddsok voltak)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ketomika22 - November 18, 2015, 18:50:17 pm CET
ez a Csákvár - FTC kész kabaré :D túl feltűnő

http://www.eredmenyek.com/merkozes/21rTuaT7/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/21rTuaT7/#osszefoglalas)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - November 26, 2015, 14:08:11 pm CET
Ukran meccs, felidoben 0-0-nal tettem 3.5 undert...fel voltam keszulve, ugyanolyan bundas szarok mint az ormenyek... de akkor is csalogato volt. De nem is az bosszant, hogy ez elment, hanem hogy miert nem akasztjak mar fel az ilyen csapatokat, es azokat, akik ehhez asszisztalnak? Gol 50. Percben, utana mar csak 80 korul neztem, 1-0... persze szurke a piac, nem tudtam felvenni. Biztos voltam benne, hogy egy pillanatra sem engednek mar erre fogadni, es el is fog menni. 82 gol, 88 gol, 89 gol. Karpaty-olympia donetsk volt. Ha ennyire egyertelmu minden, miert nem intezkednek? Miert enged erre fogadni az iroda? Ugyanez volt kb 1 honapja az utolso ukran fogadasomnal is...de ott 2 gol volt 90 pluszban.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - November 26, 2015, 14:21:20 pm CET
Nov 7 volt a masik...irtam is rola ebben a csoportban.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ncis88 - November 26, 2015, 14:24:12 pm CET
Mennyi volt az odds fi 0-0nál az under 3,5re?? 1,05? Vagy még annyi se.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: junglefever - November 26, 2015, 14:32:34 pm CET
Mennyi volt az odds fi 0-0nál az under 3,5re?? 1,05? Vagy még annyi se.
Free Money, LOL
 :D ;D :P
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - November 26, 2015, 14:37:15 pm CET
1.83 43-ban.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ncis88 - November 26, 2015, 14:43:43 pm CET
Ha fiben 3,5volt az alaphatár(amire adják az ugyanolyan oddsot az underre és overre) akkor meccs előtt mennyi volt 6,5??  Ha meccs előtt ilyen magas volt az alaphatár, akkor kérdem én miért lepődsz meg hogy leesik 4gól egy félidőben?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ncis88 - November 26, 2015, 14:48:47 pm CET
Mondjuk fura, hogy a félidő 0-0ra 3,75ös odds volt a correct score piacon. Akkor annyira mégsem várhattak sok gólt.. Szóval én most ezt nagyon nem értem..
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - November 26, 2015, 14:49:55 pm CET
Nem lepodok meg. Leirtam a sztorit, es hivatkoztam egy regebbire is. Olvasd el mindkettot es fogd is fel.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ncis88 - November 26, 2015, 14:53:29 pm CET
Inkább arra válaszolj, hogy a francba lehetett a fibe az under 3,5et 1,83on fogadni? És mennyi volt a meccs előtti a határ? 5,5? 6,5?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - November 26, 2015, 14:58:36 pm CET
Nem tudom mennyi volt meccs elott, keress ra ha akarsz, en mobilon nem fogok. Nem foglalkozom meccs elott ezekkel a dolgokkal. Ha akarod kuldok maid neked screenshotot, vagy videofelvetelt a fogadasrol, nehogy belekothess a kepbe, hogy szerkesztett.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ncis88 - November 26, 2015, 15:04:02 pm CET
Kössön bele a halál a fogadásodba, egy szóval sem mondtam hogy kamu, csak furcsa ez a 3,5es határ 1,83ért a félidőben, úgy hogy a félidő 0-0ra a correct score piac 3,75ös oddsot adott. Nem arra célzok hogy te kamuzol, hanem ha félidő 0-0ra 3,75 az odds, akkor EZ alapján nem várhattak extrém sok gólt a meccsen. Ha meg nem vártak extrém sok gólt akkor érthetetlen az hogy ugyanakkora esélyre adják a 2.félidő legalább 4gólt mint azt hogy nem lesz..
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - November 26, 2015, 15:23:27 pm CET
Meccs kozben mar rajohetett az iroda is hogy buzlik.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - November 26, 2015, 15:25:26 pm CET
A tartalekos meccs volt amugy ma del korul, azt nezed ugye?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ncis88 - November 26, 2015, 15:26:29 pm CET
Igen ez elképzelhető. De akkor is furcsa. Hiába tartalékos liga, attól még nem sok minden indokolja hogy félidőnként 4gólt várjanak. Vagy csak keveset fogadok focira??


Igen azt néztem. Elvileg. Megnéztem az élő fogadás és a meccs előtti oddsokat is.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: bryan_65 - November 26, 2015, 15:28:45 pm CET
Ifiknél sok ilyet láttam, az ellenfélnél meg volt egy piros lap is a 62. percben.

Egyébként én raktam első félidő overre be is szoptam szépen..
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - November 26, 2015, 16:47:48 pm CET
A piroslap az elotte levo esemenyeket nem magyarazza, max konnyebbe teszi a golszerzest ha ugyis le van zsirozva az over, es azt sem, hogy miert nem lehetett mar fogadni a meccs vegen... pedig en csak egy cash outot akartam volna.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Alibi - November 26, 2015, 21:21:30 pm CET
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20151126-foci-eb-selejtezo-ormenyorszag-albania-elismerte-a-bundat-az-elnok.html (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20151126-foci-eb-selejtezo-ormenyorszag-albania-elismerte-a-bundat-az-elnok.html)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Nezocsa - November 26, 2015, 22:05:28 pm CET
A piroslap az elotte levo esemenyeket nem magyarazza, max konnyebbe teszi a golszerzest ha ugyis le van zsirozva az over, es azt sem, hogy miert nem lehetett mar fogadni a meccs vegen... pedig en csak egy cash outot akartam volna.

Ukrán meccsre ne fogadj, mert Ukrajna csődben van. Nincs pénz, csak a maffiánál. Hol lehet pénzt keresni? Hát az online totózóban.
 :beerchug:

Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Proxyi - November 30, 2015, 19:11:41 pm CET
Érdemes egy pillantást vetni a mai 3 orosz meccs alakulására, nem csak, hogy mindhármon volt bőven 90. percen túli gól, hanem ez az oddsmozgásoknak megfelelően is alakult.
A Krasznodar meccs külön megér egy misét.  :police:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: flamman - December 03, 2015, 15:20:24 pm CET
Szasztok, ha esetleg valakinek volna egy eladó Bundamaffia c. könyve, és egy jelképes, kb. ezer Ft + postaköltségért megválna tőle, szívesen átveszem...  :angel:
(sokallom a bolti 3200 körüli árát...)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: dynand - December 12, 2015, 21:27:59 pm CET
http://www.eredmenyek.com/merkozes/2uqPBcNl/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/2uqPBcNl/#osszefoglalas)

A tökutolsó csapat emberhátrányban fordítja meg a meccset az első helyezett ellen. Öööö oké
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ketomika22 - December 12, 2015, 21:49:22 pm CET
http://www.eredmenyek.com/merkozes/2uqPBcNl/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/2uqPBcNl/#osszefoglalas)

A tökutolsó csapat emberhátrányban fordítja meg a meccset az első helyezett ellen. Öööö oké

HT/FT 2/1 RULEZ!!!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: borbor - December 21, 2015, 13:08:14 pm CET
Csajok, tettétek a 7.5-ös ázsiait? (1-2-nél)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: RedMunchen - December 29, 2015, 14:28:18 pm CET
http://www.oddsportal.com/hockey/kazakhstan/championship/pavlodar-shko-oskemen-dQEqwq5a/ (http://www.oddsportal.com/hockey/kazakhstan/championship/pavlodar-shko-oskemen-dQEqwq5a/)

14 perc után 0-6.  ;D (Tegnap hosszabbításban győztek a hazaiak...)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: davixxx - December 29, 2015, 14:42:45 pm CET
Hazai +6.5 hendi ajandek.;)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - December 29, 2015, 14:44:15 pm CET
Tét nélküli meccs, hazaiaknál lehet a serdülő játszik?  ;D
0-7 20 perc után, úgy, hogy 7.50 volt a V-re

0-4-nél 11.00-es oddson fogtam, hogy a vendégek 5-el vagy többel nyernek  ;D

Most is van live
2. harmad Oskomen 1.5 over 2.30-ért lehet jó, ha az elsőben 7-et ütöttek
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: hubika88 - Január 08, 2016, 10:40:23 am CET
http://www.heol.hu/heves/sport/tiz-meccsbol-kilencet-eladtak-645848 (http://www.heol.hu/heves/sport/tiz-meccsbol-kilencet-eladtak-645848)

és akkor itt nem kérdés, h bunda volt  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: kunisse - Január 08, 2016, 13:26:02 pm CET
http://www.heol.hu/heves/sport/tiz-meccsbol-kilencet-eladtak-645848 (http://www.heol.hu/heves/sport/tiz-meccsbol-kilencet-eladtak-645848)

és akkor itt nem kérdés, h bunda volt  ;D

Én nem is csodálkozom, így nem lehet egy nb1 es csapatot csinálni ahogy egerben csinálták, semmire nem volt pénz gyakorlatilag nem voltak szurkolók sem mivel nem volt hazai pálya, a stadionnal sem a tulajdonos sem a városvezetés nem foglalkozott, alkalmatlan volt nb1 es meccs lejátszására ezért a csapat mindig máshol játszotta a hazai meccseit és a keret sem volt elég erős az nb1 hez...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: hubika88 - Január 08, 2016, 13:32:50 pm CET
igenigen, a játékosokat meg az albérletből is kibaszták mert nem fizették lol, ekkora égés nem nagyon volt még szerintem  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Január 08, 2016, 22:24:55 pm CET
Vajon Mészáros miért maradt a csapat mellett, ha tudta, hogy szakmailag értelmetlen és bundameccsek vannak?
Vagy azt csinálta, mint Döme, aki mikor megtudta, hogy a csapata bundázni fog, ment és megjátszotta ő is?  :)

Az egri sztori annyira jellemzi a magyar viszonyokat. Már az kínos, hogy engedték elindulni őket az NB1-ben ilyen "háttérrel", majd hónapokon keresztül ígérgették, hogy elkészül a villanyvilágítás a stadionban, de ez máig nem történt meg, sőt, két évvel ezelőtt az NB3-ból is kizárták őket és azóta már fel is számolták a klubot.
A csapat tulajdonát elárverezték, a világítás vasbeton alapját 1 millió forintért lehetett elvinni.  :)

Ez viszont nem fedezi a több, mint 300 milliós tartozásukat...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ricsi046 - Január 09, 2016, 20:22:34 pm CET
http://www.eredmenyek.com/merkozes/dYIMpeX5/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/dYIMpeX5/#osszefoglalas)

nem mondom hogy bunda de elég érdekes az biztos
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: kunisse - Január 11, 2016, 17:20:25 pm CET
Tipikus nevetséges olasz meccs, semmilyen más ligában nem bohóckodnak össze ennyi gólt a 90. perc után.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: vinatieri - Január 15, 2016, 22:07:54 pm CET
Jók ezek a felkészülési meccsek! Az eredmények.com-on fellelhető mai 17 meccs közül 14-en 2,5 gól felett rúgtak! Ezenkívül lettek elég fura eredmények. http://www.flashscore.com/match/MJAqsf8i/#match-summary (http://www.flashscore.com/match/MJAqsf8i/#match-summary)

http://www.flashscore.com/match/Io4huYx4/#match-summary (http://www.flashscore.com/match/Io4huYx4/#match-summary)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: pakline - Január 18, 2016, 09:03:36 am CET
http://index.hu/sport/2016/01/18/hatalmas_teniszbunda_erik/ (http://index.hu/sport/2016/01/18/hatalmas_teniszbunda_erik/)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: soptei.gergo - Január 18, 2016, 09:36:53 am CET
http://www.eredmenyek.com/merkozes/vRJh9Cip/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/vRJh9Cip/#osszefoglalas)

Rs meg szuletett 1-2 erdeskes etedmeny...Coric, Vesely, Stephens, Wozniacki

Es senki ne mondja nekem azt hogy ezek nem bundak...Paira a 18. a masik 328 asszem...es sima 3-0 as vereseg? Es raadasul mindharom szettben tb dontott? Ugyan mar....ez volt az utolso, sot ez a nap tetge be nalam a kaput, hogy meg egyszer teniszre fogadjak...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Cpt. Szikla - Január 18, 2016, 09:49:09 am CET
(http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/001/043/001/ac4.gif)

 ;D ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: davixxx - Január 18, 2016, 09:59:47 am CET
http://www.eredmenyek.com/merkozes/vRJh9Cip/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/vRJh9Cip/#osszefoglalas)

Rs meg szuletett 1-2 erdeskes etedmeny...Coric, Vesely, Stephens, Wozniacki

Es senki ne mondja nekem azt hogy ezek nem bundak...Paira a 18. a masik 328 asszem...es sima 3-0 as vereseg? Es raadasul mindharom szettben tb dontott? Ugyan mar....ez volt az utolso, sot ez a nap tetge be nalam a kaput, hogy meg egyszer teniszre fogadjak...

Hányszor hallottam én már ezt.. ;D ;D :redchug:

Egyébként valóban, én teniszbe már csak meglepikre meg breakekre rakok. Ha már lottózok legyen nagy az odds.. :D ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Január 18, 2016, 11:54:24 am CET
Nem tudom nézte-e valaki Wozniacki meccsét. Mikor a kazah csaj szervált a meccsért volt egy érdekes pont, és Wozniacki nem kért challenget, inkább bukta a pontot és lett asszem meccslabdája a csajnak. Az eurosportos balfasz csávó kérdezte is hogy miért nem kért, szinte ordított. Tényleg nem kért?  :police: Vagy már nem is volt neki?  :redchug: Mert ha volt és nem kért, az bunda baszki élőben a tévében  ;D ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: szumos - Január 18, 2016, 12:03:37 pm CET
Nem tudom nézte-e valaki Wozniacki meccsét. Mikor a kazah csaj szervált a meccsért volt egy érdekes pont, és Wozniacki nem kért challenget, inkább bukta a pontot és lett asszem meccslabdája a csajnak. Az eurosportos balfasz csávó kérdezte is hogy miért nem kért, szinte ordított. Tényleg nem kért?  :police: Vagy már nem is volt neki?  :redchug: Mert ha volt és nem kért, az bunda baszki élőben a tévében  ;D ;D

Nem volt neki több. Csak a kommentátor benézte.
Én tettem a kazahra még 3 feletti szorzónál. Nekem úgy tűnt lépésről lépésre múlta felül. Azért nyerőket is ütött, nem csak a dán balfaszoskodott.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Január 18, 2016, 12:55:26 pm CET
Nem volt neki több. Csak a kommentátor benézte.
Én tettem a kazahra még 3 feletti szorzónál. Nekem úgy tűnt lépésről lépésre múlta felül. Azért nyerőket is ütött, nem csak a dán balfaszoskodott.

Azután kapcsolódtam be hogy ápolták Caro lábfejét. Aztán csak néha figyeltem, de ez a majom úgy ki volt akadva fel kellett néznem  :) És ezek szerint benézte, mekkora állat  :D

A kazah tényleg jól játszott, néha leporolta a vonalat.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Kisfőnök - Január 18, 2016, 18:22:31 pm CET
Djokovic: Kétszázezer dollárt ígértek egy meccsért
A hétfőn kirobbant, az Ausztrál Open első napjára időzített fogadási csalásokról szóló botrányról Novak Djokovic állt elő konkrétumokkal elsőként. Elmondása szerint 2007-ben egy szentpétervári meccs előtt megkeresték a szakmai stábját azzal, hogy adnak kétszázezer dollárt, ha olyan lesz a végeredmény, amilyet ők szeretnének. A szerb teniszező szerint
"az csalást szervező megpróbált eljutni hozzám és beszélni velem, de természetesen azonnal elutasították."

A BBC és a BuzzFeed közösen készült oknyomozó anyagában azt állítják, hogy elterjedt a teniszben is a fogadási csalás, a top50-es élmezőnyben legalább 16-an érintettek. A riport szerint a sportág tisztaságáért felelős Tennis Integrity Unit nevű szervezet ennek ellenére nem szólt az illetékes hatóságoknak, így semmilyen szankció nem érte ezt a 16 versenyzőt sem.
A BBC és a Buzzfeed szerint még 2007-ben az ATP akkor felállított bizottsága megállapította, hogy az Oroszországban, Észak-Olaszországban és Szicíliában működő szindikátusok összesen több százezer font értékben kötöttek fogadásokat olyan meccsekre, amelyek eredményét befolyásolták. Ezek közül három wimblendoni meccs volt. A vizsgálóbizottság jelentését nem követte számonkérés. Roger Federer elmondta, hogy már elég találgatást hallott bundázásokról, itt az ideje, hogy valaki neveket is mondjon. Federer újságíróknak elmondta, hogy
"szeretnék neveket hallani, mert csak konkrétumok ismeretében lehet valós vitát folytatni erről a dologról. Melyik játékosokról van szó? Ki volt az? Páros vagy egyéni játékos? És melyik tornán történt?"
 (Guardian/MTI)
http://444.hu/2016/01/18/djokovic-ketszazezer-dollart-igertek-egy-meccsert (http://444.hu/2016/01/18/djokovic-ketszazezer-dollart-igertek-egy-meccsert)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Január 20, 2016, 14:31:29 pm CET
Hú! Az "oknyomozó" újságírók most bedobták a 2007-es Davigyenko-Arguello meccset, amely az első pillanattól kezdve a tenisz bunda etalonja volt...
Nagyon durva, hogy most, 2016-ban sikerült "kiderítenie" az "oknyomozásnak", hogy "rekordösszegű" tét érkezett, holott ezt a Betfair egyből jelezte az ATP-nek akkor.   ;D

Ez most olyan bundabotrány lesz, mint amilyen Perumal könyve?! Aki már lebukott (vagy már visszavonult), arról "lerántjuk a leplet"? 
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: szumos - Január 20, 2016, 15:39:09 pm CET
Ha már bunda!

Megy élőben a török kupa. A Bursaspor abszolút bundapozícióban van a csoportban. A vendég Tepecikspornak kellene is nagyon a pont.
Már meccs előtt is kacérkodtam a vendéggel, de végül nem tettem meg. Viszont 0-1-nél majd háromszoros szorzóért toltam a vendégeket. Az egyenlítő gólt nem láttam, de a Bursaspor olyan helyzeteket hagyott ki, olyan végtelenül nevetséges módon, hogy.... Nem akarom elhinni, hogy tiszta ez a meccs. Ziccerben ráesik a labdára  játékos? Amelyik labdába meg belerúgnak helyzetben, meg megy az égbe... Ugyan már.
Olyan, mint ha lenne aki be van szervezve és van aki nem.  ;D
Most 6.50 a szorzó. Nem tudom mi lesz a vége, de lehet teszek még rá.  :D


Na! Nyílván túlkombináltam. Csak egyire béna Bursa, de már 2-1.  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: corsica - Január 21, 2016, 12:43:34 pm CET
Elgondolkodtató!
Nadal-Verdasco 2:3 8.00 odds, Verdasco-S.Dudi 1:3 4.00 odds. Kíváncsi vagyok mi jön még ezután? Ilyen hideg van az auszi nyárban?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Január 21, 2016, 17:51:30 pm CET
Elgondolkodtató!
Nadal-Verdasco 2:3 8.00 odds, Verdasco-S.Dudi 1:3 4.00 odds. Kíváncsi vagyok mi jön még ezután? Ilyen hideg van az auszi nyárban?

Ha bunda lett volna kitolja ötödik szettre nagyobb oddszért. Hulla volt, mind fejben mind testben.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: GazembR - Január 25, 2016, 19:00:39 pm CET
http://www.eredmenyek.com/merkozes/GObbenLa/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/GObbenLa/#osszefoglalas)

"Nagyon kevesen, nagyon sok pénzt tettek fel a mérkőzésre, rövid idő alatt. Alapvetően alacsony érdeklődés jellemzi az ilyen teniszmeccseket, ezért is volt igencsak gyanús a fogadók viselkedése. A fogadási lehetőségeket megszüntettük, a szükséges lépéseket pedig megtettük" - nyilatkozta Marco Blum, a szóban forgó fogadóiroda szóvivője.
"
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Szurki - Február 03, 2016, 22:10:45 pm CET
Mai női kosárlabda Euroliga.
Szerintem lehetne csemegézni :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Nezocsa - Február 03, 2016, 22:53:54 pm CET
Mai női kosárlabda Euroliga.
Szerintem lehetne csemegézni :D

Szerintem csak NŐK  :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: dynand - Február 03, 2016, 23:59:38 pm CET
http://www.eredmenyek.com/merkozes/Uu0oHGEo/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/Uu0oHGEo/#osszefoglalas)

 :angel:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Szurki - Február 04, 2016, 08:45:25 am CET
Ez nem is annyira bunda, talán inkább érdekesség, bár a gyanú felmerülhet elnézve az eredményeket ;)
Nézegetem a mai délelőtti kínálatot mivel szabinapos vagyok(nagy ritkán szoktam ázsiai röpire, kosárra is tenni több-kevesebb sikerrel) és látom, hogy 1-1 férfi és női mérkőzés van a dél-koreai röpi ligában. Kíváncsiságból ránéztem a statokra, és a csapatok korábbi mérkőzéseire.
Felettébb érdekesek :D
Ha úgy vesszük a 4 csapat legutóbbi 24 mérkőzéséből 13 alkalommal az előzetesen esélytelenebbnek tartott csapat nyert, és nem is pici szorzókkal.
Lehet simán megérnének ezek a hülye ázsiai csapatok vmilyen tétemeléses stratégiát, de ez már egy másik topik. Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy a nemsokára kezdődő két meccsen lesznek-e meglepetések.
Express-Hyundai 3,00 - 1,36
Kepco-Rus&Cash 4,33 - 1,2
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ricsi046 - Február 19, 2016, 14:47:11 pm CET
http://www.eredmenyek.com/merkozes/rR4uNAmn/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/rR4uNAmn/#osszefoglalas)

kis oddsmozgás
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Március 02, 2016, 21:44:02 pm CET
A legutóbbi 5 Orosháza - Gyöngyös meccs a férfi kézilabda NB1-ben:

Orosháza   Gyöngyös   22:22   2016-03-02                   
Orosháza   Gyöngyös   23:23   2014-12-06
Orosháza   Gyöngyös   25:25   2014-02-08
Orosháza   Gyöngyös   24:24   2012-09-19
Orosháza   Gyöngyös   30:30   2011-12-04

(fordított pályaválasztásnál a Gyöngyös nyert mindig legalább 3 góllal)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Salvio - Március 02, 2016, 22:21:05 pm CET
A legutóbbi 5 Orosháza - Gyöngyös meccs a férfi kézilabda NB1-ben:

Orosháza   Gyöngyös   22:22   2016-03-02                   
Orosháza   Gyöngyös   23:23   2014-12-06
Orosháza   Gyöngyös   25:25   2014-02-08
Orosháza   Gyöngyös   24:24   2012-09-19
Orosháza   Gyöngyös   30:30   2011-12-04

(fordított pályaválasztásnál a Gyöngyös nyert mindig legalább 3 góllal)

Ez a meccs nekem is szemet szúrt tegnap este, pár itteni tippjátékba be is küldtem. Érdekes eredmények ebben a párosításban az biztos.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Március 02, 2016, 23:33:54 pm CET
Pavlasek tuti bundázott ma. Már az oddsa is jóval magasabb volt a vártnál, végül bréklabdáig sem jutva kapott ki sima 2-ben az 1200. Jouantól, aki fénykorában sem volt még top 200-as sem. Pedig magához képest bombaformában van a cseh...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: kunisse - Március 13, 2016, 22:25:03 pm CET
http://www.eredmenyek.com/merkozes/UHVmW53U/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/UHVmW53U/#osszefoglalas)

konkrétan mintha a spori akart volna összehozni egy HT/FT 1-2 -t  :noway:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ricsi046 - Március 14, 2016, 18:49:56 pm CET
http://www.eredmenyek.com/merkozes/ljphXzD0/#oddsok-osszehasonlitasa;over-under;rendes-j-i (http://www.eredmenyek.com/merkozes/ljphXzD0/#oddsok-osszehasonlitasa;over-under;rendes-j-i)

az overes oddsok zuhannak jó nagyot(pl 2.5 over 1.57ről 1.20ra),majd 16 perc alatt már 3-0... nem rossz,kíváncsi leszek a végére
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Irtis - Március 30, 2016, 17:15:35 pm CEST
http://index.hu/sport/futball/2016/03/30/demichelis_meccsekre_fogadott/ (http://index.hu/sport/futball/2016/03/30/demichelis_meccsekre_fogadott/)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Hámesz - Március 30, 2016, 18:14:37 pm CEST
http://index.hu/sport/futball/2016/03/30/demichelis_meccsekre_fogadott/ (http://index.hu/sport/futball/2016/03/30/demichelis_meccsekre_fogadott/)
Idei teljesítményét elnézve remélem jobban fogad mint ahogy focizik :laugh:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Április 23, 2016, 10:05:02 am CEST
http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/356988_letutizott_eredmenyek_iranyitott_nb_i (http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/356988_letutizott_eredmenyek_iranyitott_nb_i)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: dynand - Április 24, 2016, 15:43:21 pm CEST
http://index.hu/sport/kosarlabda/2016/04/24/onkosarat_dobott_az_utolso_masodpercben_el_is_buktak_a_gyozelmet/ (http://index.hu/sport/kosarlabda/2016/04/24/onkosarat_dobott_az_utolso_masodpercben_el_is_buktak_a_gyozelmet/)

Mi a ...?  :o
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lacuss - Április 26, 2016, 11:04:39 am CEST
Buli lesz?  :D Valaki tud erről valamit?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Irtis - Május 02, 2016, 16:00:42 pm CEST
A mai román meccseken elég érdekesen alakulnak az oddsok. Az Astra szorzója 1,8-ról 3,3-ra ment föl, míg az FC Viitorul szorzója 2,1-ről 1,22-re zuhant. Mi van a háttérben? Bunda?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lazanyja - Május 02, 2016, 16:18:45 pm CEST
A mai román meccseken elég érdekesen alakulnak az oddsok. Az Astra szorzója 1,8-ról 3,3-ra ment föl, míg az FC Viitorul szorzója 2,1-ről 1,22-re zuhant. Mi van a háttérben? Bunda?

Az Astra már mindenképp első!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ketomika22 - Május 02, 2016, 16:19:11 pm CEST
a Vitorul meccsen érdemes lehet tenni az X2-t. jártam már úgy román meccsel, hogy a nagy zuhanó odds ellenére nem az történt mint amit a fogadók vártak.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: prigioni1 - Május 04, 2016, 14:03:00 pm CEST
Ma 17 órától van egy Ázsiai BL meccs: Lok. Tashkent-Al Nasr
Oddsok: 3.50   1.44     6.50
Megcsinálják???
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Irtis - Május 04, 2016, 14:25:59 pm CEST
A döntetlennel mindketten továbbjutnak. Tuti megcsinálják.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Irtis - Május 04, 2016, 19:10:13 pm CEST
0-0  :great:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lacuss - Május 18, 2016, 16:12:26 pm CEST
http://www.hatharom.com/2016/05/18/valaki-tudta-mi-fog-tortenni-a-napoli-frosinone-meccsen (http://www.hatharom.com/2016/05/18/valaki-tudta-mi-fog-tortenni-a-napoli-frosinone-meccsen)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Irtis - Május 18, 2016, 16:50:23 pm CEST
"A fogadóirodák a nyomozás lezárultáig nem fizetik ki a nyertes szelvényeket a játékosoknak."
Kíváncsi vagyok milyen irodák ezek. Biztos nem a nagy online irodák.

Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Május 18, 2016, 19:40:30 pm CEST
"A fogadóirodák a nyomozás lezárultáig nem fizetik ki a nyertes szelvényeket a játékosoknak."
Kíváncsi vagyok milyen irodák ezek. Biztos nem a nagy online irodák.

Főleg, hogy azok már a meccs alatt vagy közvetlenül utána kiértékelték a fogadásokat és nem vártak a nyomozás megindulására.  :)
Bár amelyik jelezte a feltűnően magas forgalmat a kiállítás piacon, az logikus, ha nem kapkodott a kifizetéssel. 
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: dynand - Május 20, 2016, 23:52:53 pm CEST
A 0-0-at ha jól emlékszem 3.5 körül lehetett tenni meccs előtt  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lacuss - Május 21, 2016, 08:14:10 am CEST
A 0-0-at ha jól emlékszem 3.5 körül lehetett tenni meccs előtt  ;D

Én még kedden raktam, akkor már csak 2,25ért, utána le is vették  :great:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Irtis - Május 21, 2016, 11:31:06 am CEST
Közvetlenül a meccs előtt már csak 1,66 volt, de nekem így is megérte.  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Május 21, 2016, 12:00:17 pm CEST
http://www.oddsportal.com/soccer/france/division-1-women/lyon-montpellier-O6NOk553/ (http://www.oddsportal.com/soccer/france/division-1-women/lyon-montpellier-O6NOk553/)

forrás: ferinyul
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Május 21, 2016, 13:06:17 pm CEST
http://www.oddsportal.com/soccer/france/division-1-women/lyon-montpellier-O6NOk553/ (http://www.oddsportal.com/soccer/france/division-1-women/lyon-montpellier-O6NOk553/)

forrás: ferinyul

És ez mi  ;D

Itt mi a bunda? A Lyon a BL-döntőre készül, de ha a perememberek játszanak, és lesz kedvük, akkor meg is verhetik a Montpelliert. Tét nélküli meccs, bármi lehet.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Május 21, 2016, 14:17:50 pm CEST
nem tudom, nem szoktam focira fogadni
az oddsok alakulása alapján bundázásnak tűnik
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Laca87 - Május 21, 2016, 14:29:13 pm CEST
Ha egy csapat lazábban vesz egy kevésbé fontos meccset, az nem feltétlen bunda.  :police:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Jhanee - Május 21, 2016, 14:42:14 pm CEST
En megtoltam 3,00 oddson a Lyont...3 okbol kifolyolag:

1.Bajnokok, valoszinu otthon nem tartalekolni fognak, hanem oromfoci lesz
2.Otthoni tabella
3.Visszavagas az oszi 0-0ert
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: prigioni1 - Május 24, 2016, 10:01:08 am CEST
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-vilagraszolo-siker-vagy-oriasi-bunda-a-45-golos-meccs-2502993 (http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-vilagraszolo-siker-vagy-oriasi-bunda-a-45-golos-meccs-2502993)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Május 29, 2016, 20:43:52 pm CEST
Pár héten belül a legfontosabb csapatsportok legfontosabb sorozatainak döntői:
Foci:
-olasz kupa
-spanyol kupa
-Ligakupa
-FA-kupa
-német kupa
-BL-döntő
Kézilabda:
-F4 döntő
Kosárlabda:
-Euroliga döntő

Mind döntetlen lett!!!
A Veszprém és a CSZKA ráadásul feltűnően nagy előnyt adott le. Véletlen?   :police: :police:
(a Kielce DNB oddsza 26 volt 9 gólos hátrányban)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LFCfanBoti - Május 29, 2016, 20:51:27 pm CEST
Pár héten belül a legfontosabb csapatsportok legfontosabb sorozatainak döntői:
Foci:
-olasz kupa
-spanyol kupa
-Ligakupa
-FA-kupa
-német kupa
-BL-döntő
Kézilabda:
-F4 döntő
Kosárlabda:
-Euroliga döntő

Mind döntetlen lett!!!
A Veszprém és a CSZKA ráadásul feltűnően nagy előnyt adott le. Véletlen?   :police: :police:
(a Kielce DNB oddsza 26 volt 9 gólos hátrányban)
Női kézi bl döntő is iksz :great:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Szurki - Május 29, 2016, 23:24:37 pm CEST
Ez majd jusson eszünkbe az EB döntő előtt. :-D
Amúgy tényleg érdekes így összegyűjtve. Nem hiszem h az elmúlt évtizedben lett volna hasonló.
A Veszprém is tele van világklasszisokkal és elképesztő hogy ilyen mentális megzuhanást képesek voltak bemutatni. Egy sportpályafutás munkája mehet el egy ilyenen, mennyi szurkoló, veszprémi és sok százezer vagy millió magyar sportbarát szorított nekik..ennek az országnak úgy kell minden siker mint egy falat kenyér és akkor produkálnak a pályán egy 1-10es utolsó 12 percet... döbbenet.

Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Május 31, 2016, 07:25:49 am CEST
BUCHAREST, May 26 (Reuters) - Romania's football federation (FRF) has imposed bans of between two years and two months on three coaches and 14 players at second division Gloria Buzau over match-fixing allegations.

http://sports.yahoo.com/news/soccer-romanian-coaches-players-banned-match-fixing-160649279--sow.html (http://sports.yahoo.com/news/soccer-romanian-coaches-players-banned-match-fixing-160649279--sow.html)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: afrikailajos - Május 31, 2016, 08:08:36 am CEST
BUCHAREST, May 26 (Reuters) - Romania's football federation (FRF) has imposed bans of between two years and two months on three coaches and 14 players at second division Gloria Buzau over match-fixing allegations.

http://sports.yahoo.com/news/soccer-romanian-coaches-players-banned-match-fixing-160649279--sow.html (http://sports.yahoo.com/news/soccer-romanian-coaches-players-banned-match-fixing-160649279--sow.html)
napiegyfix.blogsport.ro  :-)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Május 31, 2016, 11:51:09 am CEST
Pár héten belül a legfontosabb csapatsportok legfontosabb sorozatainak döntői:
Foci:
-olasz kupa
-spanyol kupa
-Ligakupa
-FA-kupa
-német kupa
-BL-döntő
Kézilabda:
-F4 döntő
Kosárlabda:
-Euroliga döntő

Mind döntetlen lett!!!
A Veszprém és a CSZKA ráadásul feltűnően nagy előnyt adott le. Véletlen?   :police: :police:
(a Kielce DNB oddsza 26 volt 9 gólos hátrányban)

és még jön a vízilabda final six is  :)

Egyébként pont a remik miatt jövök, ma Luxemburg-Nigéria felkészülési meccs, nincs az a válogatott, amellyel Nigéria ne tudna ikszelni barátságos meccsen bet365-nél 4.00 az iksz oddsa, egy-két tippjátékba itt hó végén nagyot tud szólni  :ok:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: prigioni1 - Június 02, 2016, 10:21:31 am CEST
Inkább azt kérdezném, hogy bunda lesz-e?
Van ma női kézi EB-selejtező és a Portugál-Orosz meccsen a 31!!!-es hazai odds már csak 3.25. Valaki tud valami infot? 8-10 éves oroszok az utazó keretben vagy mi a fene?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Zzz - Június 03, 2016, 09:00:09 am CEST
A bundát Párizsban kellett keresni. Karabaticsék megint megcsinálták. :noway:

http://www.eredmenyek.com/merkozes/fkMLO463/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/fkMLO463/#osszefoglalas)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Július 08, 2016, 10:55:11 am CEST
Erre kiváncsi leszek  ;D ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: fcbayern - Július 08, 2016, 10:58:39 am CEST
Nem kérdés, még a nevük is Bundaberg...  :o  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ncis88 - Július 08, 2016, 11:06:35 am CEST
Erre kiváncsi leszek  ;D ;D

Én tőled függetlenül beszálltam.. :D +6,5en. :DD

Eddig jól áll
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Irtis - Július 08, 2016, 15:41:17 pm CEST
Mi lett a vége?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: RedMunchen - Július 08, 2016, 19:56:47 pm CEST
Mi lett a vége?

http://www.fibalivestats.com/u/QUBL/284303/ (http://www.fibalivestats.com/u/QUBL/284303/)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csatarid - Július 10, 2016, 22:59:05 pm CEST
Ez majd jusson eszünkbe az EB döntő előtt. :-D
Amúgy tényleg érdekes így összegyűjtve. Nem hiszem h az elmúlt évtizedben lett volna hasonló.
A Veszprém is tele van világklasszisokkal és elképesztő hogy ilyen mentális megzuhanást képesek voltak bemutatni. Egy sportpályafutás munkája mehet el egy ilyenen, mennyi szurkoló, veszprémi és sok százezer vagy millió magyar sportbarát szorított nekik..ennek az országnak úgy kell minden siker mint egy falat kenyér és akkor produkálnak a pályán egy 1-10es utolsó 12 percet... döbbenet.

 Ott is van!  ;)  Jön az olimpia, ott se feledjük. Még a 100m futás is x lesz.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Július 30, 2016, 15:49:46 pm CEST
Hát ennek majd utána kell nézni, mert nem volt semmi. Régóta fogadok már, de olyat még nem sűrűn láttam, hogy 12-0-ra nyer egy olyan csapat, melyre meccs előtt 2.10 körüli oddsot adtak  ;D

http://www.oddsportal.com/soccer/germany/regionalliga-bayern/augsburg-sv-seligenporten-80hYtcHd/ (http://www.oddsportal.com/soccer/germany/regionalliga-bayern/augsburg-sv-seligenporten-80hYtcHd/)

Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Július 31, 2016, 12:01:01 pm CEST
Ez a jéghoki meccs is tök tiszta volt biztos, 6-1-ről lett 6-7
(4-0-nál tettem, hogy a hazai csapat min. 7 gólt üt. Jól is nézett ki, a 3. harmad elején rögtön jött a hatodik gól. Volt még kb. 19 perc, az alatt született hat gól, ám egyet sem az a csapat ütött, ami nekem jó lett volna  :D)

Még biztosítani sem lehetett, szinte az egész 3. harmadban nem lehetett fogadni, aztán 6-3-nál ki is vette a meccset a live-ok közül a bet365

http://www.eredmenyek.com/merkozes/Iu3GcN5g/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/Iu3GcN5g/#osszefoglalas)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Szurki - Augusztus 02, 2016, 12:54:36 pm CEST
Ez majd jusson eszünkbe az EB döntő előtt. :-D
Amúgy tényleg érdekes így összegyűjtve. Nem hiszem h az elmúlt évtizedben lett volna hasonló.
A Veszprém is tele van világklasszisokkal és elképesztő hogy ilyen mentális megzuhanást képesek voltak bemutatni. Egy sportpályafutás munkája mehet el egy ilyenen, mennyi szurkoló, veszprémi és sok százezer vagy millió magyar sportbarát szorított nekik..ennek az országnak úgy kell minden siker mint egy falat kenyér és akkor produkálnak a pályán egy 1-10es utolsó 12 percet... döbbenet.
Ha-ha :D
Ezt csak most néztem vissza véletlenül, épp az ebben a szezonban lévő döntők X-ei volt a téma, és bazz tényleg még az Eb döntő is az lett... :D persze a fél világ velem együtt kiszívott a francia végső győzelemmel :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csatarid - Augusztus 09, 2016, 22:43:14 pm CEST
Real - Sevilla is x  :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LosGabos - Augusztus 10, 2016, 09:10:15 am CEST
Ez a nemzetközi cionista összeesküvés és az illuminátusok közös munkája. ;)

Vagy a maláj, indonéz, thai, kínai, tajvani, hongkongi (a sor tetszés szerint kiegészíthető) megkenők munkája. >:(

Nekünk annyi a dolgunk, hogy közepes összeggel tesszük az X-t, és nagy összegekkel az 1X-t és az X2-t. :ok:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Augusztus 11, 2016, 08:57:13 am CEST
http://www.southwales-eveningpost.co.uk/ten-arrested-in-connection-with-port-talbot-fc-allegations-of-match-fixing/story-29604435-detail/story.html (http://www.southwales-eveningpost.co.uk/ten-arrested-in-connection-with-port-talbot-fc-allegations-of-match-fixing/story-29604435-detail/story.html)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: corsica - Augusztus 13, 2016, 22:35:51 pm CEST
4 spanyol csapat. Megbeszélhették? Mindenesetre gyanús!!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csingacsgukanyja - Augusztus 20, 2016, 11:00:35 am CEST
Lions FC  (QLD Lions a futbol24-en)

Vezetnek 10 pont előnnyel, a múlt héten 2-1-ről ledobták az akkori utolsónak hazai pályán (2-3), most vezettek a 81.percben idegenben (a jelenlegi utolsó ellen, simán leadták. Sajnos béna voltam, csak az egyenlítést fogtam meg, a fordítást nem. (A 75.percben még 0-2 volt, vége 3-2)
Ilyen oddsokról beszélünk:
1    North Pine to score 4th goal    North Pine v Lions FC
(Next Goal)    20/08/2016    None    9.50    Won
Stake:  2,500.00     Returns:  23,750.00   

Nem tudom, hány forduló van még, de érdemes őket figyelni. ( A múlt héten hazai pályán még durvább oddsok voltak az akkori utolsó ellen)

Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Pozzato - Augusztus 21, 2016, 00:47:20 am CEST
Szóval akkor folytatva az idei döntős döntetlenek számát.
Labdarúgás:
Európa-bajnokság
Olimpia
Copa América
Bajnokok Ligája: férfi és női döntő is
Európai szuperkupa
Libertadores-kupa első meccse
Anglia (Ligakupa és FA-kupa), Német-kupa, Olasz-kupa, Portugál-kupa, Spanyol-kupa
Kosárlabda:
Euroliga

Kézilabda:
Bajnokok ligája: Férfi és női
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Augusztus 27, 2016, 19:30:23 pm CEST
Paes még mindig nagy mester. Bréklabda kihasználásuk 2/15, leadták a második szett előnyt, tb-ben pedig 6-1 ről  ;D Egymás után csapják el a labdákat. Imádom a palit! (de sajnos most nem fogtam, későn vettem észre...)

http://www.eredmenyek.com/merkozes/QoWFuTv5/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/QoWFuTv5/#osszefoglalas)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Szeptember 15, 2016, 20:50:08 pm CEST
Re:Bunda volt?

Az egész mai EL forduló.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Szeptember 15, 2016, 23:14:40 pm CEST
Re:Bunda volt?

Az egész mai EL forduló.

Évek óta ez van. Kell 1-2 kör mire kialakul ki akarja leadni. Az olaszok nagyon úgy néz ki hogy igen  :D Kiváncsi leszek a Mu-ra, azért Mourinhonak ez olyan lehet mint Kondásnak a megye 2  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Szeptember 16, 2016, 17:15:28 pm CEST
Ch Szczecin, Montanes-Lestienne 2016.09.16.
Montanes feladta a meccset 3-6 7-6 *4-5 15-40-nél
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Szeptember 16, 2016, 17:40:32 pm CEST
Ch Szczecin, Montanes-Lestienne 2016.09.16.
Montanes feladta a meccset 3-6 7-6 *4-5 15-40-nél

Nem tudom mi történt mert nem láttam, de Vatutin ellen ezer százalékra bundázott az öreg. Kicsit megnyomta a hetet  ;D Másképp mint a játékosok általában, de díjazásban aligha járt rosszabbul  :redchug:

Mikor titják el végre?  :bash: :bash:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Szeptember 20, 2016, 10:01:54 am CEST
Ch Szczecin, Montanes-Lestienne 2016.09.16.
Montanes feladta a meccset 3-6 7-6 *4-5 15-40-nél

Karatsev is feladta ma 4-5-nél, CHALLENGER - EGYÉNI: Kaohsiung (Tajvan), kemény
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Szeptember 20, 2016, 10:38:36 am CEST
Karatsev is feladta ma 4-5-nél, CHALLENGER - EGYÉNI: Kaohsiung (Tajvan), kemény
karatsev lesérült... és nem várta meg, hogy 15-40(2 MP) legyen...

kudla viszont lehetett bunda  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: kunisse - Szeptember 24, 2016, 21:25:54 pm CEST
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-csak-a-kapust-figyeldennel-egyertelmubb-bunda-nincs-2527511 (http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-csak-a-kapust-figyeldennel-egyertelmubb-bunda-nincs-2527511)

A 15 évesek sem zavartatják magukat
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Szeptember 25, 2016, 08:58:35 am CEST
Nekem ez a tegnapi DVTK-DVSC meccs is fura volt  :)
Maga a játék képe, ahogy a csapatok játszottak. Ahogy az első félidőben a DVTK szinte a félpályát sem lépte át. Az első félidőben az első 3-4 percet nem láttam, de aztán a DVTK-nak két kontrára futotta, mindkettőt rútul elbaszták... Én azt hittem a szépítő gól meg a piros után, hogy 0-2-ről csinálnak egy 3-2-t, de végül mégse.
De tényleg nagyon fura meccs volt, már a 20-25 perc tájékán nem volt középpálya, kicsit olyan volt az egész, mint egy megye 3-as meccs 80. perce.

A legszebb volt, amikor a végén a debreceniek 5-en mentek 2 védő ellen egy kontrával, és képtelenek voltak lebontani ziccerig. Katasztrófa volt ez a meccs minőség szempontjából.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Pirata - Szeptember 25, 2016, 09:58:38 am CEST
Nekem a Fradi -Ute is elég érdekes volt valahogy mindig a szezon meccse .Még hihető is volt egy darabig 1-3 után már nem .Napoli -Chievo is hatalmas bunda volt tegnap .
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: bitang - Szeptember 25, 2016, 10:53:44 am CEST
Lassan elkelne egy topic "Nem volt Bunda" címmel..  :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Pirata - Szeptember 25, 2016, 20:30:05 pm CEST
Deportivo Cuenca   0-1   Barcelona SC 2 piros a vendégeknél 70 perctől 3 perc foci nem volt folyton sérülés .3 perc hosszabbítással  amiben egy csere és egy sérülés volt .Ha ez nem volt bunda akkor semmi .
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lacuss - Szeptember 25, 2016, 21:54:30 pm CEST
TUDTA?

Ha elmegy a szelvénye, az mind bunda!
Október 2-án mondjuk együtt NEM-et a bundára!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: prigioni1 - Szeptember 25, 2016, 22:01:21 pm CEST
Szerintem az is véletlen volt,hogy mindkét magyar-német kézi BL remi lett. Merő véletlen...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: dynand - Szeptember 26, 2016, 00:30:13 am CEST
A Los Angeles Galaxy (Robbie Keane, Gerrard, Ashley Cole csapata) eddig még veretlen hazai pályán ebben a bajnoki szezonban (vagyis volt), a Seattle 14 idegenbeli meccsből csak kettőt tudott nyerni. Ezen a meccsen mégis úgy gondolta a LA, hogy 15 perc alatt bekap 3 gólt, a vendéggyőzelem szorzója meg a meccs előtt a felére esett, ki érti ezt...  :angel:

(http://s16.postimg.org/a6vbu5u11/lagalaxy.png)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lacuss - Szeptember 26, 2016, 06:09:59 am CEST
A Los Angeles Galaxy (Robbie Keane, Gerrard, Ashley Cole csapata) eddig még veretlen hazai pályán ebben a bajnoki szezonban (vagyis volt), a Seattle 14 idegenbeli meccsből csak kettőt tudott nyerni. Ezen a meccsen mégis úgy gondolta a LA, hogy 15 perc alatt bekap 3 gólt, a vendéggyőzelem szorzója meg a meccs előtt a felére esett, ki érti ezt...  :angel:
Seattle pár pontra van a rájátszást érő helyektől, és kevesebbet játszott ellenfeleinél, az LA (ha matematikailag nem is) gyakorlatilag már PO résztvevő. Seattlenél kicsit több volt a motiváció.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Szeptember 26, 2016, 08:48:12 am CEST
A Galaxy tavaly is megcsinálta  ;D :

http://int.soccerway.com/matches/2015/10/19/united-states/mls/los-angeles-galaxy/portland-timbers-mls/1990261/ (http://int.soccerway.com/matches/2015/10/19/united-states/mls/los-angeles-galaxy/portland-timbers-mls/1990261/)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ragnaROCK - Szeptember 26, 2016, 09:48:11 am CEST
Nem ugyanaz, de amiket én nem igazán tudok megérteni, mint most Monroe/Sitak - Delbonis/Lorenzi. Első szettet nyeri az esélyes, másodikban előnybe kerülnek Delbonisék, vezetnek 4-1-re. Monroe-ék szerválnak 30-0-ig sima minden, aztán hirtelen veszítenek 4 labdát egymás után, kettős brék, majd Lorenziék hozzák a szettet.
Ilyenkor arra tudok gondolni, hogy vagy leszarják már, de egy brék hátrányban, saját adogatás 30-0-nál elég furcsa lenne. Vagy leadták, mert úgy jobban fizetett.
Most persze a super tie-ben Lorenziék 4-0-ra szopnak...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csingacsgukanyja - Szeptember 26, 2016, 15:34:32 pm CEST
Nem ugyanaz, de amiket én nem igazán tudok megérteni, mint most Monroe/Sitak - Delbonis/Lorenzi. Első szettet nyeri az esélyes, másodikban előnybe kerülnek Delbonisék, vezetnek 4-1-re. Monroe-ék szerválnak 30-0-ig sima minden, aztán hirtelen veszítenek 4 labdát egymás után, kettős brék, majd Lorenziék hozzák a szettet.
Ilyenkor arra tudok gondolni, hogy vagy leszarják már, de egy brék hátrányban, saját adogatás 30-0-nál elég furcsa lenne. Vagy leadták, mert úgy jobban fizetett.
Most persze a super tie-ben Lorenziék 4-0-ra szopnak...
Kiugrana a szemünk kocsányra, ha megtudnánk egyszer az igazságot, hogy a teniszmeccsek hány százaléka manipulált valamilyen formában.

A spanyol 2. osztályban (foci) lehetett olvasni 15%-os adatot is. A tenisz szerintem simán 25% fölött van.

Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ereghard - Október 07, 2016, 15:37:47 pm CEST
http://www.eredmenyek.com/merkozes/niofWtKC/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/niofWtKC/#osszefoglalas)

1.9ről feltolták 5.5re az szép még ha szó sincs bundáról,főleg hogy ők vezetnek
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LosGabos - Október 12, 2016, 22:12:45 pm CEST
Az.

http://www.eredmenyek.com/merkozes/fZLzlMXb/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/fZLzlMXb/#osszefoglalas)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: dynand - Október 18, 2016, 00:52:21 am CEST
http://444.hu/2016/10/17/gyanusan-sok-fogadast-kotottek-a-litvania-malta-vb-selejtezore (http://444.hu/2016/10/17/gyanusan-sok-fogadast-kotottek-a-litvania-malta-vb-selejtezore)

(https://s12.postimg.org/obhvxu64t/litvanmalta.jpg)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: slow - Október 27, 2016, 07:23:36 am CEST
Rudes   -   Rijeka
3   :   5
After Extra Time
(0:3, 3:0, 0:2)
(penalty kick)    53.   Topic Mateo                5.   Gavranovic Mario   (penalty kick)
(penalty kick)    62.   Topic Mateo                8.   Mitrovic Matej   
(penalty kick)    80.   Topic Mateo                32.   Andrijasevic Franko   
                                                                104.   Sofranac Aleksandar   
                                                                108.   Gorgon Alexander   

Gyanús :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Csabi05 - Október 27, 2016, 07:52:59 am CEST
Rudes   -   Rijeka
3   :   5
After Extra Time
(0:3, 3:0, 0:2)
(penalty kick)    53.   Topic Mateo                5.   Gavranovic Mario   (penalty kick)
(penalty kick)    62.   Topic Mateo                8.   Mitrovic Matej   
(penalty kick)    80.   Topic Mateo                32.   Andrijasevic Franko   
                                                                104.   Sofranac Aleksandar   
                                                                108.   Gorgon Alexander   

Gyanús :)

Ugyanezt akartam berakni! Érdekes.. :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: flamman - Október 27, 2016, 09:04:04 am CEST
No és az osztrák kupameccs?

http://www.eredmenyek.com/merkozes/0M32VXGj/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/0M32VXGj/#osszefoglalas)

1-3 állásnál, emberhátrányban 50 meg 100 fölötti oddsa is volt élőben az X-nek. Csodálkoztam, hogy a 351-es oddsot nem húzzák be H-ra a végén...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Irtis - December 14, 2016, 02:21:55 am CET
Oddsportálon rámírt egy dilocra nevű felhasználó, hogy tudomása van egy bunda meccsről:

Hi i have FIXED MATCH Odd 5.00 For today! Its 100% sure so i can share it with you free.

Emailben meg érdeklődésemre ezt írta:

Turkey
Ingelospor - Sancaktepe
Half Time/Full Time X/1
Odd 5

Igazából török kupa, szóval mi más lehetne, mint bunda, és nem is kért pénzt a tippért. Én egy kis aprót tettem rá.  :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: kunisse - December 14, 2016, 13:02:13 pm CET
Oddsportálon rámírt egy dilocra nevű felhasználó, hogy tudomása van egy bunda meccsről:

Hi i have FIXED MATCH Odd 5.00 For today! Its 100% sure so i can share it with you free. Contact me: informacaof@gmail.com

Emailben meg érdeklődésemre ezt írta:

Turkey
Ingelospor - Sancaktepe
Half Time/Full Time X/1
Odd 5

Igazából török kupa, szóval mi más lehetne, mint bunda, és nem is kért pénzt a tippért. Én egy kis aprót tettem rá.  :D

Jónagy bunda volt egyik félidő sem lett az amit mondott :D biztos valami lehúzós banda küldenek 10 embernek 10 különböző eredményt amelyiknél meg bejön a következő hasraütés tippet meg már pénzért adják :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: TiB - December 14, 2016, 14:16:20 pm CET
Jónagy bunda volt egyik félidő sem lett az amit mondott :D biztos valami lehúzós banda küldenek 10 embernek 10 különböző eredményt amelyiknél meg bejön a következő hasraütés tippet meg már pénzért adják :D

Az is nagyon fontos, hogy a FIXED MATCH nagybetűs legyen, illetve a 100% SURE is szépen kiemelten szerepeljen. Facebook, twitter tele van az ilyen (https://twitter.com/FootballFixedUK) teljesen egyértelmű csalásokkal, és nem is nagyon tiltják, vagy jelentik őket.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Irtis - December 14, 2016, 14:25:17 pm CET
Bocsi srácok, ezt benyaltam, pedig tényleg jónak tűnt. Török kupa és az X/1 nem feltűnő módja a bundának.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Donwemer - December 14, 2016, 14:32:56 pm CET
Jónagy bunda volt egyik félidő sem lett az amit mondott :D biztos valami lehúzós banda küldenek 10 embernek 10 különböző eredményt amelyiknél meg bejön a következő hasraütés tippet meg már pénzért adják :D

Ez pont így van. Nekem hetente küldik a kamu bundákat,ha meg véletlen bejön,már csak pénzért küldik el a következő "biztos" tippet. De ha csak naponta 1-2 hülye van aki fizet,már megéri szerintem    :redchug:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: vinatieri - Január 19, 2017, 19:22:51 pm CET
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/afrika-kupa-nincs-ennel-rosszabb-kozepkezdes-video-2547535 (http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/afrika-kupa-nincs-ennel-rosszabb-kozepkezdes-video-2547535)

Vajon szimplán ügyetlen?  ;D ;D ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Ghastly - Január 19, 2017, 19:32:09 pm CET
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/afrika-kupa-nincs-ennel-rosszabb-kozepkezdes-video-2547535 (http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/afrika-kupa-nincs-ennel-rosszabb-kozepkezdes-video-2547535)

Vajon szimplán ügyetlen?  ;D ;D ;D

Mérkőzés első eseménye: Kamerun bedobás  :great: :great: :great:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Január 19, 2017, 20:33:36 pm CET
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/afrika-kupa-nincs-ennel-rosszabb-kozepkezdes-video-2547535 (http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/afrika-kupa-nincs-ennel-rosszabb-kozepkezdes-video-2547535)

Vajon szimplán ügyetlen?  ;D ;D ;D

A punt tűnt a legbiztosabb megoldásnak...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: vinatieri - Január 19, 2017, 22:07:18 pm CET
"punt"  ;D ;D ;D!!! A következő csoportmeccsükön kíváncsi leszek, hogy lesznek-e "tökösök" és bevállalják mégegyszer  ;)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: vinatieri - Január 22, 2017, 20:07:05 pm CET
És igen! Vannak olyan tökösek,hogy újból eljátszották(Bissau-Guinea) ;D ;D! Nem semmi!!! Első esemény a mérkőzésen? Bedobás!!! ;D ;D ;D Melyik irodánál lehet még ilyenekre fogadni?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Január 23, 2017, 09:17:37 am CET
Together we fight match manipulation  ;D

Nekem meg egyből a rugby jutott eszembe, ott is ki szokták kirúgni a térnyerés miatt a lasztit. Lehet, nem is bundáztak, csak ők is teret akartak nyerni. Vagy azt sem tudták, hol vannak ;D

Vagy milyen téteket fogadott be az az iroda a bedobásra, ahol megtették, Úúú, de sok kérdés vetődik fel bennem. Na meg mi a magyarázat erre? Ezt hogy lehet kimagyarázni  ;DCím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Január 23, 2017, 16:45:02 pm CET
Together we fight match manipulation  ;D

Nekem meg egyből a rugby jutott eszembe, ott is ki szokták kirúgni a térnyerés miatt a lasztit. Lehet, nem is bundáztak, csak ők is teret akartak nyerni. Vagy azt sem tudták, hol vannak ;D

Vagy milyen téteket fogadott be az az iroda a bedobásra, ahol megtették, Úúú, de sok kérdés vetődik fel bennem. Na meg mi a magyarázat erre? Ezt hogy lehet kimagyarázni  ;D

Lehet, hogy az afrikai monkeybetnél a bedobásra fogadás a legnépszerűbb piac.  :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Január 24, 2017, 12:17:14 pm CET
Vajon szimplán ügyetlen?  ;D ;D ;D

részlet a Vajon szimplán ügyetlen? c. bestsellerből:

-Te Makoko, kéne egy kis mellékes... Mit gondolsz?
-Én is megszorultam, na meg az a 7 kölyök ...
-Bundázzunk!
-Már megint?
-Mi az, hogy már megint?! Két hete nem csaltunk le meccset!
-Végül is miért ne. -csak félek, előbb-utóbb észreveszik...
-Dehogy veszik, idén még csak hétszer kaptunk gólt az első 10. percben. Senkinek sem fog feltűnni.
-Jó-jó te könnyen beszélsz. Csatár vagy. Én meg csak kapom a gólt, mi van, ha egyszer véletlenül eltalál a labda. Félek, hogy egyszer nem sikerül elugrani a laszti elől... Félek, na! Értsd meg. Nem olyan könnyű mindig elugrani a labda útjából! Ismered a Valenciából azt az  Alvest? Még büntetőnél sem sikerül neki, rendre belelövik ... Értsd meg, nem akarok úgy járni! Mi van, ha egyszer védeni fogok?!
-Igazad van Makoko! Eddig szerencsénk volt. Kéne valami biztosabb!
...
-Tudod mit, rúgjunk gólt mi az első 10 percben!
-Hülye vagy Makoko! Én vagyok a csatááár !!!
-Igazad van N'Bu. Felejtsük el! Megbeszéltük, hogy biztosra megyünk.
-Na-na, ne húzz fel Makoko! Tudok én gólt lőni, ha kell! Emlékszel még arra a tavaly előtti bajnokira, amikor büntetőt kaptunk. Odaálltam, ééés... Berúgtam, vagy nem rúgtam be?!
-Berúgtad ... A 87. percben 4-0-ra vezettünk kettős emberelőnyben...
-Tudod te, milyen nehéz 4-0-nál odaállni a 87. percben? Dehogy tudod ...
...
...
-MEGVAN!!! Kapjunk lapot! Állítassuk ki magunkat! Senkinek sem tűnik fel.
-Bolond vagy Makoko. ELTILTANAK! Hogy bundázunk majd akkor, ha nem fogunk játszani?!
-Igaz. Igazad van. Amikor berúgtad azt az említett tizit, és letépted a mezt, három meccset kaptál...
-Jól van na, a gólöröm az gólöröm. Bentről jön, nem tudtam mit tenni, tudod, milyen vagyok. Mondjuk a spori anyját tényleg nem kellett volna emlegetni, de tudod, milyen vagyok... Nem gondolkodtam.

 -Te! Megvan! Fogadjunk bedobásra! Múltkor mondta az M’kuki, hogy még arra is lehet már fogadni, mi történik először a meccsen. Odamegyünk a kezdőkörbe, M’Kuki legurítja nekem, én meg mintha a Gobassónak ívelnék... Persze majd úgy rúgom, hogy ne érje el, és jöjjön a bedobás.
-Áááááá, ne kockáztass! Emlékszel arra a hülyére, áprilisban is mit beollózott. Majdnem megnyertük a meccset! Emlékszel, mennyit buktunk volna, ha véletlenül nyerünk? Olyan rugója van annak a srácnak, még a végén leveszi, felrúgatja magát, és szabadrúgást ítélnek, mi meg bukunk egy rakás pénzt.
-Akkor biztosra megyünk! Legurítod, aztán kibikázom a picsába. Majd azt mondom, épp felpattant egy fűcsomón...
-Na, akkor ebben maradunk!
-Legyen így!

Másnap Makokóék cinkos kacsintással üdvözlik egymást a stadion előtt. N’Bunda a Bentleyjével jött, az SLR-t ugyanis elfelejtette megtankolni. Pedig babonás srác. Persze, hogy az, hisz afrikai. Ha bundázik, mindig az SLR-rel megy meccsre...  Rossz jel.
A bejáratnál nem szólnak egymáshoz, csak egymásra néznek. Makoko bólint. Jó barátja, csapattársa, N’Bunda átöleli, megveregeti a vállát, majd ő is bólint. Mindketten tudják. Nem kellenek a szavak... Ballagnak az öltöző-folyosón, N’Bunda telefonja jelez. Felveszi:

-Hallló, halllllóóóÓÓÓó N’Bunda!! Nagy a baj! Nagyon nagy a baj!!!
N’Bunda félrevonul, és halk hangon megszólal:
-Szia. Na, mi a baj?  Azt mondtad, feltetted azt a 25000 dollárt a bedobásra.
-Feltettem.
-Akkor meg? Mi a probléma? Makokóék is feltették a pénzt. Nyugi, ki tudom rúgni! Edzésen ott maradtunk tegnap, és gyakoroltunk. Az elején még volt baj, de aztán vagy 30-szor elpróbáltuk, és minden alkalommal gyönyörűen sikerült kirúgni a lasztit az oldalvonalon.
-N’Bunda, ÉS MI VAN, HA NEM TI KEZDTEK??!
N’Bunda hallgat. Bámul maga elé bambán Kopasz fejét erőteljesen masszírozza. Hosszú másodpercekig semmi, majd megszólal.
-Nyugi, nem lesz baj! Ne aggódj!

N’Bunda telefonját kinyomja, majd izgatottan siet csapattársához.

-Te Makoko. Nem gondoltunk arra, mi lesz, ha nem mi kezdünk? Senki sem tud a megállapodásunkról. Mi van, ha ők kezdenek, aztán N’Boka megint felrúg valakit?
-Nincs mese. Be kell avatnunk M’Kukit is. Ő a csapatkapitány, ő majd a kezdést választja! Ráadásul ismeri Fassopót, az ellenfél kapitányát is! Tudod, két évet játszottak ugyanabban a klubcsapatban a francia negyedosztályban. Mondjuk meg neki, hogy mi a helyzet. Ismerem jól M’kukit, bele fog menni. Épp várandós a felesége, bele fog menni!!!

Makoko és N’Bunda nem tétlenkedik. M'kuki már bőszen melegít.

-Maki! Baj van! N’Bundával feltettünk 50000 dollárt, hogy a meccsen a bedobás lesz az első esemény. Mindent kiterveltünk, még gyakoroltunk is edzés után tegnap. N’Bu már becsukott szemmel is bármikor kirúgja a lasztit az oldalvonalon. Csak arra nem gondoltunk, hogy mi van, ha ők kezdnek. Szükségünk van rád. Mindenképp a középkezdést kell választanod!!!  Odaállunk, te lepöckölöd, én meg kibikázom. Nem lehet baj.

M’kuki meg sem szólal. Szereplőinkre néz, majd bólint. Egyezményes jel ez köztük. Mindhárman tudják, a középkezdés után bedobás jön majd.. Nem először bundáznak. Nem is utoljára. M’kuki kortyol egyet, mosolyog, az tovább folytatja a melegítést. Melegítés közben pedig átgondolja a meccsre megbeszélt taktikát:

Szóval N’Bundával közepet kezdünk, legurítom neki, ő kivágja. Megvan. Aztán a 20. perc előtt már legalább két sárgát be kell gyűjteni. Majd szólok még N’Bokának, el ne felejtse. Aztán a 30. és 45. perc között minimum két gólt kell kapnunk. Nem lesz baj, N’Boka tizenegyest érően szabálytalankodik, lezavarják. Makoko megint elugrik a labda elöl... Ügyes gyerek. Nagyon érzi, melyik irányba kell vetődni. Soha nem fogott még büntetőt. Nem lesz baj!
A második félidőben pedig emberhátrányból egyenlítünk 0-3-ról. Félidőben azért még beszélek Fassopóval, hogy el ne felejtsék. Biztos benne lesz, múltkor mondta, hogy kicsi már az a 4 emeletes villa, ahol most lakik Grenoble-ben, meg azt a McLarent is régóta meg akarja venni. Unhatja már a régi Ferrariját, végül is már vagy három hónap óta azzal jár ... Jó lesz ez. Nem lesz baj! Szóval legurítom Makokónak, ő kivágja...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: kunisse - Január 24, 2017, 13:19:33 pm CET
részlet a Vajon szimplán ügyetlen? c. bestsellerből:

-Te Makoko, kéne egy kis mellékes... Mit gondolsz?
-Én is megszorultam, na meg az a 7 kölyök ...
-Bundázzunk!
-Már megint?
-Mi az, hogy már megint?! Két hete nem csaltunk le meccset!
-Végül is miért ne. -csak félek, előbb-utóbb észreveszik...
-Dehogy veszik, idén még csak hétszer kaptunk gólt az első 10. percben. Senkinek sem fog feltűnni.
-Jó-jó te könnyen beszélsz. Csatár vagy. Én meg csak kapom a gólt, mi van, ha egyszer véletlenül eltalál a labda. Félek, hogy egyszer nem sikerül elugrani a laszti elől... Félek, na! Értsd meg. Nem olyan könnyű mindig elugrani a labda útjából! Ismered a Valenciából azt az  Alvest? Még büntetőnél sem sikerül neki, rendre belelövik ... Értsd meg, nem akarok úgy járni! Mi van, ha egyszer védeni fogok?!
-Igazad van Makoko! Eddig szerencsénk volt. Kéne valami biztosabb!
...
-Tudod mit, rúgjunk gólt mi az első 10 percben!
-Hülye vagy Makoko! Én vagyok a csatááár !!!
-Igazad van N'Bu. Felejtsük el! Megbeszéltük, hogy biztosra megyünk.
-Na-na, ne húzz fel Makoko! Tudok én gólt lőni, ha kell! Emlékszel még arra a tavaly előtti bajnokira, amikor büntetőt kaptunk. Odaálltam, ééés... Berúgtam, vagy nem rúgtam be?!
-Berúgtad ... A 87. percben 4-0-ra vezettünk kettős emberelőnyben...
-Tudod te, milyen nehéz 4-0-nál odaállni a 87. percben? Dehogy tudod ...
...
...
-MEGVAN!!! Kapjunk lapot! Állítassuk ki magunkat! Senkinek sem tűnik fel.
-Bolond vagy Makoko. ELTILTANAK! Hogy bundázunk majd akkor, ha nem fogunk játszani?!
-Igaz. Igazad van. Amikor berúgtad azt az említett tizit, és letépted a mezt, három meccset kaptál...
-Jól van na, a gólöröm az gólöröm. Bentről jön, nem tudtam mit tenni, tudod, milyen vagyok. Mondjuk a spori anyját tényleg nem kellett volna emlegetni, de tudod, milyen vagyok... Nem gondolkodtam.

 -Te! Megvan! Fogadjunk bedobásra! Múltkor mondta az M’kuki, hogy még arra is lehet már fogadni, mi történik először a meccsen. Odamegyünk a kezdőkörbe, M’Kuki legurítja nekem, én meg mintha a Gobassónak ívelnék... Persze majd úgy rúgom, hogy ne érje el, és jöjjön a bedobás.
-Áááááá, ne kockáztass! Emlékszel arra a hülyére, áprilisban is mit beollózott. Majdnem megnyertük a meccset! Emlékszel, mennyit buktunk volna, ha véletlenül nyerünk? Olyan rugója van annak a srácnak, még a végén leveszi, felrúgatja magát, és szabadrúgást ítélnek, mi meg bukunk egy rakás pénzt.
-Akkor biztosra megyünk! Legurítod, aztán kibikázom a picsába. Majd azt mondom, épp felpattant egy fűcsomón...
-Na, akkor ebben maradunk!
-Legyen így!

Másnap Makokóék cinkos kacsintással üdvözlik egymást a stadion előtt. N’Bunda a Bentleyjével jött, az SLR-t ugyanis elfelejtette megtankolni. Pedig babonás srác. Persze, hogy az, hisz afrikai. Ha bundázik, mindig az SLR-rel megy meccsre...  Rossz jel.
A bejáratnál nem szólnak egymáshoz, csak egymásra néznek. Makoko bólint. Jó barátja, csapattársa, N’Bunda átöleli, megveregeti a vállát, majd ő is bólint. Mindketten tudják. Nem kellenek a szavak... Ballagnak az öltöző-folyosón, N’Bunda telefonja jelez. Felveszi:

-Hallló, halllllóóóÓÓÓó N’Bunda!! Nagy a baj! Nagyon nagy a baj!!!
N’Bunda félrevonul, és halk hangon megszólal:
-Szia. Na, mi a baj?  Azt mondtad, feltetted azt a 25000 dollárt a bedobásra.
-Feltettem.
-Akkor meg? Mi a probléma? Makokóék is feltették a pénzt. Nyugi, ki tudom rúgni! Edzésen ott maradtunk tegnap, és gyakoroltunk. Az elején még volt baj, de aztán vagy 30-szor elpróbáltuk, és minden alkalommal gyönyörűen sikerült kirúgni a lasztit az oldalvonalon.
-N’Bunda, ÉS MI VAN, HA NEM TI KEZDTEK??!
N’Bunda hallgat. Bámul maga elé bambán Kopasz fejét erőteljesen masszírozza. Hosszú másodpercekig semmi, majd megszólal.
-Nyugi, nem lesz baj! Ne aggódj!

N’Bunda telefonját kinyomja, majd izgatottan siet csapattársához.

-Te Makoko. Nem gondoltunk arra, mi lesz, ha nem mi kezdünk? Senki sem tud a megállapodásunkról. Mi van, ha ők kezdenek, aztán N’Boka megint felrúg valakit?
-Nincs mese. Be kell avatnunk M’Kukit is. Ő a csapatkapitány, ő majd a kezdést választja! Ráadásul ismeri Fassopót, az ellenfél kapitányát is! Tudod, két évet játszottak ugyanabban a klubcsapatban a francia negyedosztályban. Mondjuk meg neki, hogy mi a helyzet. Ismerem jól M’kukit, bele fog menni. Épp várandós a felesége, bele fog menni!!!

Makoko és N’Bunda nem tétlenkedik. M'kuki már bőszen melegít.

-Maki! Baj van! N’Bundával feltettünk 50000 dollárt, hogy a meccsen a bedobás lesz az első esemény. Mindent kiterveltünk, még gyakoroltunk is edzés után tegnap. N’Bu már becsukott szemmel is bármikor kirúgja a lasztit az oldalvonalon. Csak arra nem gondoltunk, hogy mi van, ha ők kezdnek. Szükségünk van rád. Mindenképp a középkezdést kell választanod!!!  Odaállunk, te lepöckölöd, én meg kibikázom. Nem lehet baj.

M’kuki meg sem szólal. Szereplőinkre néz, majd bólint. Egyezményes jel ez köztük. Mindhárman tudják, a középkezdés után bedobás jön majd.. Nem először bundáznak. Nem is utoljára. M’kuki kortyol egyet, mosolyog, az tovább folytatja a melegítést. Melegítés közben pedig átgondolja a meccsre megbeszélt taktikát:

Szóval N’Bundával közepet kezdünk, legurítom neki, ő kivágja. Megvan. Aztán a 20. perc előtt már legalább két sárgát be kell gyűjteni. Majd szólok még N’Bokának, el ne felejtse. Aztán a 30. és 45. perc között minimum két gólt kell kapnunk. Nem lesz baj, N’Boka tizenegyest érően szabálytalankodik, lezavarják. Makoko megint elugrik a labda elöl... Ügyes gyerek. Nagyon érzi, melyik irányba kell vetődni. Soha nem fogott még büntetőt. Nem lesz baj!
A második félidőben pedig emberhátrányból egyenlítünk 0-3-ról. Félidőben azért még beszélek Fassopóval, hogy el ne felejtsék. Biztos benne lesz, múltkor mondta, hogy kicsi már az a 4 emeletes villa, ahol most lakik Grenoble-ben, meg azt a McLarent is régóta meg akarja venni. Unhatja már a régi Ferrariját, végül is már vagy három hónap óta azzal jár ... Jó lesz ez. Nem lesz baj! Szóval legurítom Makokónak, ő kivágja...

Az eleje se volt már kutya oakland de amikor a "Félidőben azért még beszélek Fassopóval" félmondatig eljutottam totál végem volt.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Sound - Január 24, 2017, 13:43:57 pm CET
Főoldal, Főoldal,Főoldal!!!!!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: dynand - Január 25, 2017, 17:44:03 pm CET
(http://oi68.tinypic.com/246qcft.jpg)

X lesz vagy X lesz?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lacuss - Január 25, 2017, 20:42:08 pm CET
(http://oi68.tinypic.com/246qcft.jpg)

X lesz vagy X lesz?

Tuti nem, mert megraktam  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LosGabos - Január 25, 2017, 22:10:41 pm CET
http://www.eredmenyek.com/merkozes/bcmAcJ2P/#osszefoglalas (http://www.eredmenyek.com/merkozes/bcmAcJ2P/#osszefoglalas)

Az volt.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Alibi - Január 27, 2017, 17:41:23 pm CET
http://www.hatharom.com/2017/01/27/bundazni-akartak-a-birok-de-a-jatekosok-hulyere-vettek-oket?h3_refsite=tf_bunda_birok_2017_01_27 (http://www.hatharom.com/2017/01/27/bundazni-akartak-a-birok-de-a-jatekosok-hulyere-vettek-oket?h3_refsite=tf_bunda_birok_2017_01_27)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: bitang - Január 27, 2017, 18:36:46 pm CET
Hogy bunda volt-é?
https://www.youtube.com/watch?v=G9VAK3WVeKU (https://www.youtube.com/watch?v=G9VAK3WVeKU)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Január 27, 2017, 18:54:12 pm CET
futsal, többek közt azért csípem, mert nem bundás  ;)
Thaiföld-Malajzia
Malajzia 26-as oddsal volt fogadható meccs előtt. Első félidő vége: 0-3  ;D Még 0-2-nél is 7.00-es odds volt (ekkor húztam be, majd 0-3-nál cash out). Félidőben 0-3-nál 1.50-re lement Malajzia oddsa a 26.00-ról.
Aztán roló (gondolom Thaiföld lehozta a kapust azonnal), és minő meglepetés, 5-3-ra behúzta a meccset.

Málta-Albánia
Ez sem volt kismiska, ahogy a naplómban jeleztem is, elég bundásnak tűnt. bet365 hála a jó égnek kitette live-ba, volt itt minden. Málta félidei gólja 4.50-ért volt kinn, Hogy fi-ben Málta ér el először 2 gólt, 41.00-es odds. Málta nyeri a félidőt, szintén 41.00-es odds!!! Aztán ahogy az ázsiai meccsen, itt is fordított az esélyesebb, jelen esetben Albánia.

Most épp Litvánia vezet fi-ben 2-0-ra Andorra ellen  ;D
...
Bár szerinte itt nem lesz fordítás
Anglia is simán megcsaphatja Bulgáriát 3.50-ért, ha jól emlékszem, mi is játszottunk 1-2 éve Angliával, és nem voltak rosszak.
Egyébként is szépet fordultak a szorzók azon a meccsen, eredmények.com még 1.90-et jelez Angliára, élőben 3.50 rajtuk. Egyébként tét nélküli meccs, de Anglia jobb szerintem, hiába játszik otthon Bulgária, szerintem ott is simán lehet meglepi, amúgy egy tét nélküli meccs.

*közben a bet365 módosított, Angliára tényleg 1.90 van, szóval valami hiba lehetett. Sajnos épp e kommentet írtam, így nem sikerült 3.50-en megtenni...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Január 27, 2017, 22:55:14 pm CET
Ezekkel a meccsekkel talán már a nyugdíjas korukra készülnek...     ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: prigioni1 - Január 28, 2017, 08:59:06 am CET
Ezekkel a meccsekkel talán már a nyugdíjas korukra készülnek...     ;D

És tegnap volt vagy 4 meccs a magyar "mix" kínálatában kézire.Csak a dán női meccs nem lett iksz(Kisvárda, Larvik, Horvátország-igen).
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: secretariat - Január 28, 2017, 13:29:05 pm CET
Ez alá is alá lehetne vágni a Benny Hill Show zenéjét. ;D

http://index.hu/sport/futball/2017/01/28/bunda_roman_jatekvezeto_direkt_kihagyott_tizenegyes/ (http://index.hu/sport/futball/2017/01/28/bunda_roman_jatekvezeto_direkt_kihagyott_tizenegyes/)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Kisfőnök - Január 29, 2017, 17:14:33 pm CET
Ez is Benny Hill  ;)
A másik román sportlap, a ProSport idézi Iuliu Muresant, a kolozsvári CFR elnökét, aki szintén gyanúsnak találta a csapata tíz nappal ezelőtti mérkőzésén történteket.
„Igencsak meghökkentem, amikor megtudtam, hogy a bolgárnak és szlovénnak hitt játékvezetők valójában románok voltak. Nagyon gyengén bíráskodtak, hol ide, hol oda fújtak megmagyarázhatatlanul. Már az gyanús volt, hogy nagyon későn érkeztek meg a meccsre, senkihez sem szóltak egy szót sem, egyből bementek az öltözőbe, és mérkőzés közben sem nagyon kommunikáltak. Úgy tűnik, a gyanúm nem volt alaptalan. Tizenöt éve vagyok klubelnök, sok mindent láttam már, de a jelek szerint még ennyi év után is érheti meglepetés az embert.”
A lapinformációk nyomán a Román Labdarúgó-szövetség pénteken hivatalos vizsgálatot ígért, de egyelőre nem kommentálta a történteket.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/bundagyanu-albirok-es-csalas-gyurcsoek-meccsen-video-2549093?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201701 (http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/bundagyanu-albirok-es-csalas-gyurcsoek-meccsen-video-2549093?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201701)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - Április 05, 2017, 09:58:39 am CEST
Már írtam ehhez hasonló dologról régebben, de most ismét találkoztam egy ilyennel.
Hongkongi (igen, bundakirályság) meccs, talán a 30. perc környékén tettem 4.0 undert (1.90, 0-0 állásnál).
Félideig nagyjából meg is maradt a line meg a szorzó, egyéb meccseknél legalább egy egészet esne.
Kicsit mindig lejjebb ment, aztán hopp vissza. Gondolom érkeztek be az over fogadások mint az állat.
Aztán telt-múlt az idő, 65. percig kellett várni az első gólra, aztán 85-ig az ötödikre.
Normális ez, hogy a line szinte nem bír csökkenni, aztán 20 perc alatt berámolnak 5-öt a semmiből? És mindig a hongkongi, örmény meccseknél?
F*szomért nem lehet intézkedni, legalább utólag... értem én, hogy sok gólra lehet számítani az elején, ezért felviszik 4-5-re a kiinduló értéket, de akkor csökkenjen már ahogy megy az idő, mint minden más emberek által játszott sporteseménynél... aztán meg ne legyen már ilyen irreális kimenetele...

Cím: Re:Bunda volt?
Írta: NoCukor - Április 05, 2017, 11:17:57 am CEST
Ha ilyet tapasztalsz miért nem fogadsz inkább a "bundára"? (ebben az esetben az overre)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Április 05, 2017, 12:10:17 pm CEST
Akkor csont nélkül elmenne az over, 0-0, 1-0-ás végeredménnyel.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - Április 05, 2017, 16:31:28 pm CEST
Igen, valószínűleg az lenne :D
Egyébként nem tudom... amikor ugye megteszem, akkor még annyira nem biztos, hogy mi lesz. Akkor válik tényleg gyanússá, amikor még félidőben is ugyanakkora az érték/szorzó, mint amikor 30" környékén megtettem. Ott meg vagy visszafogadok, vagy kiveszem, de amikor még 4 gól eshet, és már félidő van, akkor azért nem szívesen veszi ki az ember a pénzét, bármit is sejt.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: geostar - Április 05, 2017, 17:50:15 pm CEST
Nilufer-Sariyer 3.szet 26-24  (20-24-ről) utolsó 10 pontból 8-at a Nilufer nyert .Érdekes módon mikor megkezdődött a Sariyer "rossz" sorozata a Bet365 levette a következő pontra fogadást és nem is rakta vissza a szet végéig.

Sariyer Bld - nők nyeri a(z) 41. pontot a(z) 3. szettben       1,80   Nyert
Nilufer Bld - nők nyeri a(z) 42. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Nilufer Bld - nők nyeri a(z) 43. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Sariyer Bld - nők nyeri a(z) 44. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Nilufer Bld - nők nyeri a(z) 45. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Nilufer Bld - nők nyeri a(z) 46. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Nilufer Bld - nők nyeri a(z) 47. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Nilufer Bld - nők nyeri a(z) 48. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Nilufer Bld - nők nyeri a(z) 49. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Nilufer Bld - nők nyeri a(z) 50. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ncis88 - Április 05, 2017, 22:23:34 pm CEST
Láttál te valaha női röplabdameccset?? Egy 6os sorozat minden szettben előfordul kb, az hogy pont a végén jött ki az pech.
És valószínüleg azért vették a következő pontra fogadást, mert szettlabdák voltak, ők meg mindig a következő pont utánira adnak oddsot. Ha nyerték volna a pontot 24-20nál és 25-20 akkor a 46.pontot le sem játszották volna.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Április 05, 2017, 23:54:23 pm CEST
Semmi különös nincs az ilyen sorozatokban, főleg az ilyen ratyi sportokban. Férfiaknál is simán előfordul, ma például két, papíron komoly kosár tétmeccsen is volt valami hasolnó. A Bonn és a Valencia is otthon futott bele egy csúnya meccsvégi sorozatba, a Pamesa például 13 ponttal vezetett a negyedik negyedben, a kupa a kezükben volt, de kaptak egy 0-18 -at  :redchug:  :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - Április 30, 2017, 08:43:54 am CEST
Hongkongi meccs, kezdés előtt under 4.5 @ 2.00
Félidőig volt 1 gól, under 5.5 @ 1.80-1.90
58. perc, 1-1, under 6.5 @ 1.66 :D
Kíváncsi leszek, mi lesz a végére... de ezek teljesen abnormális dolgok
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - Április 30, 2017, 09:22:22 am CEST
Végeredmény: 4-1.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: szkubi22k - Május 04, 2017, 13:59:09 pm CEST
Számomra már az is elég gyanús, amikor ugandai másodosztályú mérkőzésre lehet fogadni az Unibet-en.  :o
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sunik29 - Május 24, 2017, 17:44:19 pm CEST
Mecs elott 2.20 hazai szorzo, ahogy telik az ido ugy csoken a hazaiak szorzoja :o :o :o :o
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: davixxx - Május 24, 2017, 17:49:59 pm CEST
Nem lehet hogy azért mert a vendégek meg nem lőttek kapura egy félidő alatt míg a hazaiak a bet365 szerint már 15x  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sunik29 - Május 24, 2017, 18:03:38 pm CEST
Nem lehet hogy azért mert a vendégek meg nem lőttek kapura egy félidő alatt míg a hazaiak a bet365 szerint már 15x  ;D
Merget ne vegyen senki az ilyen fajta statisztikara.
Az igaz, de csak 2 ment kapura es az mecs elejen leszokott az oddsz,ha lenne 1-0 akkor azt mondom okes a szorzo. Vagy talan mecselott rosszul volt belove.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Várda64 - Május 24, 2017, 21:04:21 pm CEST
Bunda kell wazze? Akkor nesze:

Női kézi NB I

Érd N-Mosonmagyaróvár N  19-20  :hanyas:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csacsi1899 - Május 24, 2017, 21:10:59 pm CEST
Minden tiszteletem mellett kérdezem Várda: egy hónapja akkor ez is az volt?

Női kézi NB I

Érd-Kisvárdai KC  20-20
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: hubika88 - Május 24, 2017, 21:46:33 pm CEST
Érdnek total tétnélküli volt, de várdának a kezében a sorsa, uccsó fordulóban megszedik a budaörsöt azt kész
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Várda64 - Május 24, 2017, 21:46:57 pm CEST
Minden tiszteletem mellett kérdezem Várda: egy hónapja akkor ez is az volt?

Női kézi NB I

Érd-Kisvárdai KC  20-20

csacsa44 ott volt, én videón néztem, az nem volt bunda. Átlagon felül kemények, sőt néhol durvák voltunk, ez nem ízlett az érdieknek. Jah, meg akkorra már az új igazolásaink is kezdtek beépülni a csapatba.
De ez?? Én megadom a tiszteletet mindenkinek aki megérdemli, meg elismerem a tudást, de ez a Mosonmagyaróvár a másodosztály közepe szint kb. . Egyébként az érdi szurkolók is nehezen viselik ezt a sittet ahogy olvasgatom a neten.
De nem csak az Érd ilyen TippMixes csapat, hanem a Debrecen is. Óvatosan ők is szórták a mannát a riválisainknak csak az nem volt ennyire feltűnő.
De tudod mit? Az anyjukat is "megcsinálhatják" mi akkor is benn maradunk önerőből.  ;)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LosGabos - Május 24, 2017, 22:48:08 pm CEST
Egy nappal később játszik a Kisvárda, így ha a Dunaújváros nem bundázik, akkor egy x leküldheti a Mosonmagyaróvárt a helyére, a 2. vonalba.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Május 25, 2017, 18:12:26 pm CEST
akkor fogadott ő is, tehát bunda  :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Várda64 - Május 25, 2017, 20:10:29 pm CEST
Egy nappal később játszik a Kisvárda, így ha a Dunaújváros nem bundázik, akkor egy x leküldheti a Mosonmagyaróvárt a helyére, a 2. vonalba.

Állítólag a Budaörsnek kell kiesni.... Az Érd elleni Moson győzelem is ezt támasztja alá.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: dynand - Június 04, 2017, 20:58:11 pm CEST
A Gironának az X-szel megvan a második hely, a Zaragozának pedig matematikai esélye se lesz már a kiesésre, úgyhogy nem bízzák a véletlenre

(http://kephost.com/images/2017/06/04/spanyol2.png)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ereghard - Június 05, 2017, 10:12:03 am CEST
Az ilyenért pontot kéne levonni tőlük, nem hogy még jutalmazni őket 1-el
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Irtis - Június 10, 2017, 00:29:34 am CEST
Cordoba - Girona: újabb bunda?
http://www.oddsportal.com/soccer/spain/laliga2/cordoba-girona-A9SNoP8k/#1X2;2

Elvileg ez a meccs már mindkét csapatnak tét nélküli. A Girona feljutott, a Cordoba meg már nem eshet ki. Azonban úgy tűnik, hogy le van bundázva az X, nagyon zuhan az odds. A Girona az előző körben is undorítóan bundázott, a döntetlen szorzója mindössze 1,33 volt: http://www.eredmenyek.com/merkozes/nDEKjEfH/#a-merkozes-statisztikaja;0

Mit gondoltok?
A La Liga 2 más mérkőzésein is elég vicces szorzók vannak. Ennyire leszarják azok a csapatok, amelyek számára már nincs tét?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Suugger - Június 10, 2017, 02:46:12 am CEST
Cordoba - Girona: újabb bunda?
http://www.oddsportal.com/soccer/spain/laliga2/cordoba-girona-A9SNoP8k/#1X2;2

Elvileg ez a meccs már mindkét csapatnak tét nélküli. A Girona feljutott, a Cordoba meg már nem eshet ki. Azonban úgy tűnik, hogy le van bundázva az X, nagyon zuhan az odds. A Girona az előző körben is undorítóan bundázott, a döntetlen szorzója mindössze 1,33 volt: http://www.eredmenyek.com/merkozes/nDEKjEfH/#a-merkozes-statisztikaja;0

Mit gondoltok?
A La Liga 2 más mérkőzésein is elég vicces szorzók vannak. Ennyire leszarják azok a csapatok, amelyek számára már nincs tét?

Ez nem bunda csak ahogy írtad mindkettőnek jó az X.Ez főleg az olaszoknál jellemző hogy a bajnokság végén a tét nélküli meccseket leszarják és mindenki tudja hogy mi lesz az eredmény,de a spanyoloknál sem szokatlan dolog.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: RedMunchen - Június 10, 2017, 10:49:06 am CEST
Cordoba - Girona: újabb bunda?

Mit gondoltok?
A La Liga 2 más mérkőzésein is elég vicces szorzók vannak. Ennyire leszarják azok a csapatok, amelyek számára már nincs tét?

A Cordoba mindig ezt (http://www.101greatgoals.com/blog/fix-celta-vigo-0-cordoba-0-corrupt-match-football-history/) csinálja.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Laca87 - Június 10, 2017, 10:59:10 am CEST
Cordoba - Girona: újabb bunda?
http://www.oddsportal.com/soccer/spain/laliga2/cordoba-girona-A9SNoP8k/#1X2;2

Elvileg ez a meccs már mindkét csapatnak tét nélküli. A Girona feljutott, a Cordoba meg már nem eshet ki. Azonban úgy tűnik, hogy le van bundázva az X, nagyon zuhan az odds. A Girona az előző körben is undorítóan bundázott, a döntetlen szorzója mindössze 1,33 volt: http://www.eredmenyek.com/merkozes/nDEKjEfH/#a-merkozes-statisztikaja;0

Mit gondoltok?
A La Liga 2 más mérkőzésein is elég vicces szorzók vannak. Ennyire leszarják azok a csapatok, amelyek számára már nincs tét?

Én azért vigyáznék ezzel a meccsel, a Gironának kellett az 1 pont az előző fordulóban, ezért bundáztak, mostmár nem kell semmi, így bármilyen eredmény születhet.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Irtis - Június 10, 2017, 11:35:02 am CEST
Igen, ezért aggódok én is. Az előző kör alapján mindenki bundát vár, aztán irreálisan lement a döntetlen szorzója. De persze simán lehet ez is bunda. Gyanús, hogy sok iroda teljesen levette a meccset a kínálatból. Nincs valakinek esetleg belsős infója?  ;)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Irtis - Június 11, 2017, 09:12:40 am CEST
Hát nem lett bunda. A Girona szerzett vezetést, és a Cordoba megfordította. Teljesen normális meccs volt.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sunik29 - Június 11, 2017, 20:29:54 pm CEST
Hát nem lett bunda. A Girona szerzett vezetést, és a Cordoba megfordította. Teljesen normális meccs volt.

Nem okoskodni akarok a mecs vegen , de az mar egy nagyon jo jel, a "nem bundara" ha a sbobet meri listazni a mecset, megnezheted az elozo girona zaragoza mecsen ok nem szerepeltek  ;) szingapuriak egy lepessel elol vannak , marmint bundazassal es az azsiai bukik annak kivedesevel. szerintem
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Tomka - Június 15, 2017, 12:02:06 pm CEST
Jaj...
http://hvg.hu/sport/20170615_Aandorrra_magyar_bunda_sportfogadas
http://www.fortunaweb.hu/hu/Bunda_volt_nemzeti_valogatottunk_andorrai_veresege__383

Gondolom ezeket ti is olvastátok. Kérdezem én hol bunda az, amire "csak" 4.8 milliós forintban érkezett tét?!
Ez semmi, majd, ha a 22es szorzót 50-100 millió értékben megpakolják. Érdemes lenne végig járni, hogy a nagyobb online oldalakon mennyi fogadás ment az Andorra-ra és mondjuk nagyságrendileg milyen értékben.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: flamman - Június 19, 2017, 10:10:32 am CEST
Jaj...
http://hvg.hu/sport/20170615_Aandorrra_magyar_bunda_sportfogadas
http://www.fortunaweb.hu/hu/Bunda_volt_nemzeti_valogatottunk_andorrai_veresege__383

Gondolom ezeket ti is olvastátok. Kérdezem én hol bunda az, amire "csak" 4.8 milliós forintban érkezett tét?!
Ez semmi, majd, ha a 22es szorzót 50-100 millió értékben megpakolják. Érdemes lenne végig járni, hogy a nagyobb online oldalakon mennyi fogadás ment az Andorra-ra és mondjuk nagyságrendileg milyen értékben.

Nevetséges...
Ilyenekkel dobálóznak, hogy "kb. 78,888 millió forint kár érte az állami céget (azaz az államot) ezen az egyetlen fogadáson."
És akkor mi van? Arról nem írnak, hogy amikor mindenki papírformára fogad, és nem jön, mennyit tesz el az állami cég.
Ha valamire odds van, akármekkora is, van valószínűsége, hogy bekövetkezzen, előbb-utóbb be is fog. Ha annyira biztos lett volna előre a magyar győzelem, miért nem 1,001-es oddsot adtak a bukik? Nagyobb oddsok is jöttek már be, és kisebbek is mentek el. Persze, csak azokra nem fogadtak ennyien, de hát egy válogatott meccs mindig népszerű fogadási szempontból.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: TiB - Június 19, 2017, 11:09:37 am CEST
Nekem úgy tűnik, mintha oak írta volna ezt a fortunás cikket, ő az igazi bundaszakértő. Szerintem több ponton is sántít a hipotézisekre épülő felvetés, de marketingelőnye mindenképp volt. A fortunaweb bejárta a magyar sajtót, alig van médium ahol ne linkelték volna az írást, szóval ilyen szempontból szép munka.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: afrikailajos - Június 19, 2017, 21:11:54 pm CEST
Nevetséges...
Ilyenekkel dobálóznak, hogy "kb. 78,888 millió forint kár érte az állami céget (azaz az államot) ezen az egyetlen fogadáson."
És akkor mi van? Arról nem írnak, hogy amikor mindenki papírformára fogad, és nem jön, mennyit tesz el az állami cég.
Ha valamire odds van, akármekkora is, van valószínűsége, hogy bekövetkezzen, előbb-utóbb be is fog. Ha annyira biztos lett volna előre a magyar győzelem, miért nem 1,001-es oddsot adtak a bukik? Nagyobb oddsok is jöttek már be, és kisebbek is mentek el. Persze, csak azokra nem fogadtak ennyien, de hát egy válogatott meccs mindig népszerű fogadási szempontból.
lehetett ugyis: közel 16 ezren fogadtak Andorrára itthon, összesen 4,8 millió forint értékben

kulfoldon meg sokszorosáért

hiszen ott nagyobb odds lehetett mint a szar zrtnel
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Június 20, 2017, 00:51:10 am CEST
Az első félidőben folyamatosan csökkent az andorrai gól szorzója a bet365-nél is, hiába telt az idő.
Figyeltem, mert visszafogadáshoz kellett volna egy magasabb szorzó.

A tétek jöhettek azért is, mert tudtak valamit egyesek, de simán a meccs képében is benne volt: nekünk alig volt helyzetünk, az andorraiak meg nem csak a gólnál futottak le minket, hanem már előtte is.

A meccs után a pityergő Dzsudzsi is célozgatott furcsaságokra, de azért voltak olyan játékosok is a csapatban, akiket inkább csak azért tettek be a keretbe, hogy nőjön a válogatottságaik száma és jobb pénzért lehessen őket eladni.
Szerintem aki bundát szervezne, pont Dzsudzsákkal kezdené a "tárgyalásokat" és nem a nyikhajokkal.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sunik29 - Június 20, 2017, 13:42:41 pm CEST
3-0. a 33 perctől és under 3.5 re az oddsza 2 alatt!! Bundagyanús
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sunik29 - Június 20, 2017, 14:31:11 pm CEST
Elhamarkodott kijelentés volt , talán bug volt , mert a mérkozes harmadik gólját a 45 percen szerezték. Így ez ,csak vaklárma , sors iróniája h nyertem egy kicsi vele mert nem akartam kimaradni :P
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: flamman - Június 20, 2017, 14:44:13 pm CEST
Elhamarkodott kijelentés volt , talán bug volt , mert a mérkozes harmadik gólját a 45 percen szerezték. Így ez ,csak vaklárma , sors iróniája h nyertem egy kicsi vele mert nem akartam kimaradni :P

Igaz, nemrég, de megnéztem, a vége is ez a 3-0 lett, szóval valami biztos nem volt tiszta.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ereghard - Június 28, 2017, 22:42:22 pm CEST
Nem érdekes ez hogy a bet365 gyorsan leveszi a meccset a büntetők kezdete előtt, aztán a portugálok kihagyják az első 3at így már bukták is?
Érdekes módon a büntetőt se fújták be, hogy csak azért is 0-0 és büntetők legyenek, ilyenkor hol volt a videóbíró pl?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sunik29 - Augusztus 22, 2017, 14:17:32 pm CEST
Eredekes baratsagos merkozes, kivancsi vagyok a vendegek lonek-e golt  :o
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Augusztus 26, 2017, 11:58:22 am CEST
Ritka az az odds 90. percben golra (de ajandek volt igy is)  :D Nekem mind1, de persze nyert az eselytelen vendeg, biztos nem bunda.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sunik29 - Szeptember 08, 2017, 12:28:44 pm CEST
Egy kis eset tanulmany
http://www.sportdw.com/2017/08/dolgopolov-winston-salem-suspicious.html?m=1

----------
De legyen egy friss hír is :)
https://www.timeslive.co.za/sport/soccer/2017-09-07-fifa-orders-south-africa-to-replay-senegal-world-cup-qualifier/
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sunik29 - Szeptember 12, 2017, 10:10:05 am CEST
Dalian Boyang - Qingdao Jonoon

Bunda a lathataron , szemem elott zuhatak az oddszok jo kis over mecs lesz  :D :D
Az eselytelen hazaiak lonek min 1 golt.

U.i.Vaklarma :(. Voltak erdekes oddsz mozgasok pl a 27 percben 6 oddsz a BTTSra majd vissza esett 2.4 re , csak mivel moho vagyok, igy nem cash out olok duplanal.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Október 24, 2017, 13:37:47 pm CEST
http://www.mirror.co.uk/sport/other-sports/snooker/former-world-snooker-champion-stuart-11398531
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: RedMunchen - Október 24, 2017, 17:25:01 pm CEST
A WilliamHill jobbnak látta felfüggeszteni a piacot.  :laugh: :angel: :police:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Október 26, 2017, 21:04:57 pm CEST
https://www.eredmenyek.com/merkozes/rosbWGz6/#oddsok-osszehasonlitasa;haromesely;rendes-j-i

bet365-ön a másik 5 mai bari kézi meccsre simán lehetett fogadni az ikszre, de erre a meccsre csak kétesély volt a kínálatban. Hát már akkor is gyanús volt, így utólag meg több, mint gyanús
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: corsica - November 29, 2017, 22:50:41 pm CET
Gumiszobába (is) való! A qrva Rapid Wien. Vezetnek, majd kiállítás, büntető 1:1 utolsó percben még egy kiállítás, büntető 1:2!! Mindkét kiállítás azonnali, sárga előzmény nélkül. Ez több, mint gyanús.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sunik29 - November 30, 2017, 10:32:51 am CET
talan bunda, talan..., en a nemre jobban hajlok
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: corsica - December 02, 2017, 19:02:19 pm CET
Újabb idevágó. PSG 19.00 oddsú veresége. Strasbourg kettő kaput eltaláló lövéséből két gól! Azért mégsem hiszem, hogy bunda volt. PSG nem szorul rá. Bizonyítják a hosszabbításban történtek. Hosszabbításban 5 sárga, 10 perc ráadás. Vajon hányan tippeltek H-ra?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: SPF Admin - December 06, 2017, 21:54:55 pm CET
Jön a karácsony, gyerekeknek új cipő kell:

https://www.eredmenyek.com/merkozes/WCWL27Lr/#osszefoglalas

22-es szorzó.  :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: hubika88 - December 06, 2017, 21:55:55 pm CET
szeged vp meccs úta kuka, de ennyire?? ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - December 06, 2017, 23:05:00 pm CET
Jön a karácsony, gyerekeknek új cipő kell:

https://www.eredmenyek.com/merkozes/WCWL27Lr/#osszefoglalas

22-es szorzó.  :D

Barcelonában még szebb lesz a karácsony!

 ;D

Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Linner - December 13, 2017, 21:54:38 pm CET
A spanyol kéziben valamit nagyon tudhatnak. A BL résztvevő Anaitasuna, miután 1,11-ért x-elt a tökutolsóval nemrég HAZAI PÁLYÁN, ma még nagyobb bravúrt végrehajtva 1,07-ért, szintén HAZAI PÁLYÁN az utolsó előttitől úgy kapott ki, hogy végig 5-6 gól hátrányban volt, a győzelemre az 1. perctől kezdve sem volt semmi esélyük. A mait a sikeresen kiforgatott WH-s rulett bónuszom bánta. Ennek így semmi értelme...

https://www.eredmenyek.com/merkozes/xb1LiaYl/#osszefoglalas
https://www.eredmenyek.com/merkozes/tG1pZgMh/#osszefoglalas
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: junglefever - December 13, 2017, 22:12:46 pm CET
Ennek így semmi értelme...
Egyetertek, de annak sincs sok ertelme ha 1.07-ert teszunk barmire is penzt...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - December 15, 2017, 13:54:57 pm CET

félidő van épp:


valami 147 pontból adták a meccset, most fi-ben 62-65 az állás, az over under határ 220-as.
a hazai csapat 18-ból 18 büntetőt bedobott, a triplák száma 8 és 9

betsapin néztem, ez az al safa mindig bucira volt verve, szóval nagyon nem vágom, hogy mi van, de ez tuti büdös meccs  ;D

Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Linner - December 16, 2017, 08:56:32 am CET
Egyetertek, de annak sincs sok ertelme ha 1.07-ert teszunk barmire is penzt...

Miért nincs?...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lacuss - December 16, 2017, 09:09:31 am CET
Miért nincs?...

Mert 94%-os találati arány kell ahhoz, hogy ilyen oddson profitábilis legyél.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Linner - December 16, 2017, 09:16:53 am CET
Mert 94%-os találati arány kell ahhoz, hogy ilyen oddson profitábilis legyél.

A többit meg eléggé nehéz eltalálni, ráadásul könnyedén elkaphat a hév 2-3 sorozatos bukó után (mint engem). Bocsi, de én nem értek egyet, én a kis oddsokra esküszöm, eleget tapasztaltam már saját magam oddsnöveléseiből.  :cya: Profitábilis legyek? Én csak a játék kedvéért fogadok.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - December 16, 2017, 16:38:12 pm CET
A többit meg eléggé nehéz eltalálni, ráadásul könnyedén elkaphat a hév 2-3 sorozatos bukó után (mint engem). Bocsi, de én nem értek egyet, én a kis oddsokra esküszöm, eleget tapasztaltam már saját magam oddsnöveléseiből.  :cya: Profitábilis legyek? Én csak a játék kedvéért fogadok.

Ha csak a sikerélményért fogadsz, akkor tényleg jobb 1.07-re tenni, mert jóval többször fog bejönni, mint ha 2-es szorzókra pakolnál, de akit esetleg zavar, hogy elbukja a pénzét, annak nem érdemes tartósan alacsony szorzókra berendezkednie.
Tényleg nem valóak a nagyobb szorzók annak, akik 2-3 rossz tippet már sorozatnak lát.
Mondjuk szerintem 1.07-es szorzókból is elmehet egymás után 2-3. Vagy ilyet még nem tapasztaltál?  :)

Egyébként meg magasabb szorzókra sokkal kevesebb pénzt kell feltenni ahhoz, hogy ugyanakkora nyereményt elérhess, így még a tétkezelés is könnyebb.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Linner - December 16, 2017, 19:13:20 pm CET
Ha csak a sikerélményért fogadsz, akkor tényleg jobb 1.07-re tenni, mert jóval többször fog bejönni, mint ha 2-es szorzókra pakolnál, de akit esetleg zavar, hogy elbukja a pénzét, annak nem érdemes tartósan alacsony szorzókra berendezkednie.
Tényleg nem valóak a nagyobb szorzók annak, akik 2-3 rossz tippet már sorozatnak lát.
Mondjuk szerintem 1.07-es szorzókból is elmehet egymás után 2-3. Vagy ilyet még nem tapasztaltál?  :)

Egyébként meg magasabb szorzókra sokkal kevesebb pénzt kell feltenni ahhoz, hogy ugyanakkora nyereményt elérhess, így még a tétkezelés is könnyebb.

A tippjátékokat erre szoktam használni, sok éves tapasztalat, nekem olyan oddsokkal egyszerűen nem megy.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - December 16, 2017, 21:33:29 pm CET
A tippjátékokat erre szoktam használni, sok éves tapasztalat, nekem olyan oddsokkal egyszerűen nem megy.

És alacsony oddsokkal megy?
Mert itt az a kérdés.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Linner - December 17, 2017, 14:22:49 pm CET
És alacsony oddsokkal megy?
Mert itt az a kérdés.

Igen.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - December 17, 2017, 15:42:19 pm CET
Igen.

Azt írtad, nem érdekel, hogy profitábilis legyél, csak a játék kedvéért csinálod, ebből úgy tűnik, hibásan következtettem arra, hogy nem is mered vezetni a statisztikádat az alacsony szorzókkal elért eredményeidről.   :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Linner - December 17, 2017, 19:04:47 pm CET
Azt írtad, nem érdekel, hogy profitábilis legyél, csak a játék kedvéért csinálod, ebből úgy tűnik, hibásan következtettem arra, hogy nem is mered vezetni a statisztikádat az alacsony szorzókkal elért eredményeidről.   :)

Nem látok szoros összefüggést a kettő közt. Részemről off vége, nagyon elkanyarodtunk a spanyol kézitől.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - December 17, 2017, 21:02:06 pm CET
Nem látok szoros összefüggést a kettő közt. Részemről off vége, nagyon elkanyarodtunk a spanyol kézitől.

Én is csak azért szóltam hozzá, nehogy megtévessz másokat azzal, hogy minek van értelme.   :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sunik29 - December 20, 2017, 21:48:00 pm CET
Volt itt oddszmozgas

http://www.oddsportal.com/soccer/northern-ireland/nifl-championship/portadown-dergview-hMsdPDJL/#1X2;2
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LFCfanBoti - December 20, 2017, 22:00:08 pm CET
Volt itt oddszmozgas

http://www.oddsportal.com/soccer/northern-ireland/nifl-championship/portadown-dergview-hMsdPDJL/#1X2;2
erre fel épp az odds mozgással ellentétes ellentétes eredmény születik... érdekes  :redchug: :redchug:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Január 13, 2018, 17:30:25 pm CET
Mindig ranezek az ITF eredmenyekre is, de ilyet meg akkor is ritkan latni, ismerve a jomadarakat, nem kizart a bunda. 8-1 -rol lett 8-10, ki nem szamolom, de kb tripla minielony lehetett.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Február 06, 2018, 14:53:47 pm CET
Bristol City - Watford

U23 development league

A Bristol a 23. percben 4-0-ra vezetett, ami önmagában nem gyenge, de a Watford kapcsolt, és a félidőben már 4-4 az állás  ;D

Páran biztos nagyot szakítottak, sajnos nem voltam köztük :)

(mindjárt jön a 2. félidő, ilyenkor amúgy általában nemhogy nem jön még 5-6 gól, de egy sem, szóval kíváncsi leszek, mi lesz a vége, de szerintem így marad)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: petercrouch - Február 06, 2018, 14:58:01 pm CET
Nem mondom, hogy bunda, de elég érdekes:

(https://www.kephost.com/images/2018/02/06/wtf.png)

Oakland már beelőzött  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sunik29 - Február 06, 2018, 16:19:41 pm CET
Viszont ezt a sulyos buntetest ,h tudja kibirni  ???
https://www.thesun.ie/sport/football/1501875/athlone-towns-igors-labuts-and-dragos-sfrijan-banned-from-football-for-12-months-for-manipulating-matches/
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sunik29 - Február 07, 2018, 18:48:11 pm CET
Hat nem sok mindent(megoldott ugy) tettek le az asztalra az igazsag bajnokai. :(
https://www.uefa.com/insideuefa/protecting-the-game/integrity/cases/index.html
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ricsi046 - Március 23, 2018, 12:39:34 pm CET
ez komoly egy meccs lehet,nem feltétlen bunda de érdekes az biztos

0-1-nél még kb 4,5-ös szorzó volt a vendégekre
0-3-nál is még 1,45 körül
utána félidőben látom már 0-6 de még ekkor is 1,012ért fogadható volt a vendég győzelem
most már 0-7 és így is csak 40 körüli szorzó van döntetlenre :D
arról nem is beszélve hogy a bet nem nagyon reagál a dolgokra,most is 1,44 van arra hogy a hazaiak lövik a köv gólt
kíváncsi vagyok mi lesz a vége,unibetről már 20-30 perc után levették a meccset így nem tudom tenni a vendégeket következő gólra

szerk: 0-8 lett, a lefújás előtt volt mégegy gól
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Március 23, 2018, 14:35:16 pm CET
Azért az odabasz, hogy 11.00-es odds volt a V-n és 0-8 lett  ;D

Páran tuti jól kerestek ezzel a meccsel, de a bet365 sem semmi, hogy még élőben sem reagálta le.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Március 30, 2018, 18:18:11 pm CEST
Albania’s Skenderbeu handed 10-year ban over match-fixing in worst ever UEFA punishment

http://www.tiranatimes.com/?p=136381
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Április 11, 2018, 20:03:04 pm CEST
https://24.hu/belfold/2018/04/11/ott-van-nala-a-kaposzta-megdobbento-fejlemenyek-a-bundabotranyban/
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Zsoca - Április 11, 2018, 20:37:30 pm CEST
https://24.hu/belfold/2018/04/11/ott-van-nala-a-kaposzta-megdobbento-fejlemenyek-a-bundabotranyban/

 :) :)

K.Z. volt akkoriban a kedvenc játékosom,szenzációs rúgótechnikája volt,ha odaállt szabadrúgáskor a labda mögé,10-ből 9-szer be is rúgta. Többször csavarta be szögletből(!) közvetlenül a kapuba a labdát! :) Nagy közönség kedvenc volt,gyerekkorom példaképe. Remélem olvassa a fórumot és mosolyt csaltam az arcára.  ;D ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - Április 30, 2018, 11:27:41 am CEST
Na ebből vajon mi lesz:
Vietnámi meccs, 62. percben tettem egy 5.0 under fogadást 1.90-ért úgy, hogy 0-2 az állás!!!
A következő gól szorzóknál az esélyesebb csapatra 1.33 volt, tehát még csak az sincs, hogy az egyik csapat osztályokkal jobb focit játszana!
65-ben lejöt a gól, 0-3... néztem korábban is a meccslistát, de nem tűnt fel, hogy ilyen baromi nagy határon lehetne undert fogadni, szerintem szépen meccs közben ment fel az érték...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - Április 30, 2018, 11:30:15 am CEST
70' 0-4... NA PERSZE :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - Április 30, 2018, 11:33:15 am CEST
72' 0-5, na meg a kurva anyádat
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - Április 30, 2018, 11:45:18 am CEST
80' 1-5 :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Május 12, 2018, 16:10:18 pm CEST
Kíváncsi vagyok, Fucsó mire költi a mai bundapénzt. Remélem arra is futja belőle, hogy engem kifizessen.  :noway: :noway: :noway:
Parádézni Rómában persze van idő. :D
https://www.instagram.com/fucsovicsmarci/?hl=hu
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csatarid - Május 12, 2018, 17:08:01 pm CEST
Bayern
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - Május 15, 2018, 11:28:35 am CEST
És itt az újabb vietnámi kurva anyja:

Mivel underre fogadok, az under szorzót írom:
28. perc környékén 5.5 under 1.80.
Telik múlik az idő, semmi változás a szorzóknál, két gól a félidő végén, 2-0, szorzók: 5.5 under 2.10
Telik múlik az idő, majdnem 60. perc, 5.5 under: 2.10-es szorzó, semmi változás nem történt negyed óra alatt.
Lejön két gól, 59, 64-ben, a 68 percben 6.5 under: 1,66

Befolyásol itt bármit is a meccs állása, a gólok, stb? Senki nem akar ez ellen tenni? Bazdmeg végig engedik a piacot?  Behozza a meccs a bunda árát, vagy hogy van ez?!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Május 15, 2018, 11:47:00 am CEST
nincs itt semmi bunda, a gyengébb csapat egy ideig bírja erővel, aztán ahogy fogy az erő, az erősebbnek meg marad kedve játszani, úgy jönnek a gólok lefelé. Azért aki focizott az tudja, hogy 5-1-nél már nem úgy védekezel, mint 1-1-nél, legalábbis úgy vagy vele, hogy na, akkor menjünk előre, aztán vagy lövünk mi gólt, vagy sokkal inkább kapunk még párat. Meg a meccs képét sem láttuk, lehet 2-3 percenként jött orbitális ziccer, ezért nem mozogtak úgy a szorzók, mint egy átlag európai bajnokin
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: adamv.qwertz - Május 15, 2018, 11:58:36 am CEST
De igen, van. Előre láthatólag magas gólszámú meccseken fogadok underre sok év óta.
A meccs előtt van egy érték, mondjuk 4.5, és ez szépen lassan megy lefelé, ha nincs gól (először a szorzó, aztán az érték, de ezt nyilván tudod.)
Ezen a meccsen az elejétől fogva 5.5 közepe volt (mondjuk 2.1-ről ilyen 1.8-ig ugrált), és majdnem végig tartották is, mintha a gólok semmit sem befolyásoltak volna. Örményeknél lehet még ilyet néha látni, illetve hongkongiaknál. Egy európai sokad osztályú meccsnél sincs ilyen.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sunik29 - Május 15, 2018, 12:25:29 pm CEST
En oaklandnak adnek igazat, de nem lehet a bundat teljesen kikuszobolni, a fogado irodak nem hulyek ha stagnal az oddsz , akkor sem. Lehet a beerkezo penz/fogadasok miatt nem mozdult az oddsz, ha gyanus szamodra, csinalj egy cash outot, utolag inkabb ne is hibaztas senkit, konnyu okoskodni.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: dgabesz - Május 15, 2018, 19:00:46 pm CEST
Stjarnan - Vikingur Reykjavik
Inkább a számok beszéljenek:  a vége 3:3 | büntetők száma 2:2 | uccsó gól ideje 95' (bejelentett hosszabbítás) 3' :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: MarkoPolo - Május 15, 2018, 20:24:58 pm CEST
Stjarnan - Vikingur Reykjavik
Inkább a számok beszéljenek:  a vége 3:3 | büntetők száma 2:2 | uccsó gól ideje 95' (bejelentett hosszabbítás) 3' :)
A bíró - Helgi Mikael Jónasson - nagyon vakon volt, állítólag a 95 perces tizi is vicces volt.
Ezzel együtt nagyon szarul rajtolt a Stjarnan, három hazai meccsből egyet sem nyertek, és most mennek a Valurhoz...
(https://i.gyazo.com/631c712055d13fbcd162cf795d8d824a.png)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: hubika88 - Május 15, 2018, 21:38:39 pm CEST
https://www.eredmenyek.com/merkozes/C6xJRkFs/#osszegzes;1

goffinék kerestek egy kis pénzt??
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Május 21, 2018, 11:26:53 am CEST
Klizanra valami magyarázat?

 ;D ;D Északi szomszédunk igazi oddsmester.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csabax - Május 21, 2018, 15:10:23 pm CEST
K&H női kézilabda liga: Kecskeméti NKSE – FTC-Rail Cargo Hungaria 19-46 (8-23)

Ilyen harmatgyenge ez a Mekegrád?
Vagy talán orbitális bundáról van szó?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Május 21, 2018, 15:24:38 pm CEST
M4 adta felváltva a Győrrel, nem hiszem, hogy bármelyik is bundás lett volna. A Fradi tolta izomból, a Kecsó meg ennyit tud. Nagyjából ilyen különbség lenne minden meccsen, ha az FTC meg a Győr az első perctől az utolsóig vérkomolyan venné a 'kicsik' ellen, és minden védekezést, minden támadást komolyan venne. Budaőrs-GYőr 33-47 sem épp mindennapi, már az, hgy a Győr 33 gólt kap, egész elképesztő, de a 47 dobott sem kutya, pláne hogy az első 15-20 percet átaluldta az ETO. A Budaőrs lehozta a kapust, aztán mire gólt dobott, a Győr rendre betalált az üres kapuba.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: hubika88 - Május 21, 2018, 15:55:02 pm CEST
jaja, a kecso nb1/b mar asszem, de szintileg tuti, elso meg masodosztaly kozott ekkora szakadekok vannak
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csacsi1899 - Május 21, 2018, 21:33:03 pm CEST
K&H női kézilabda liga: Kecskeméti NKSE – FTC-Rail Cargo Hungaria 19-46 (8-23)

Ilyen harmatgyenge ez a Mekegrád?
Vagy talán orbitális bundáról van szó?

Ez nem volt bunda, teljesen reális eredmény. Én 30 gólt vártam közte, így hogy a gólkülönbség is számít a Fradinak.

A Kecskemét egyébként  - állítólag - nem esik ki, mert az egyik feljutó nem vállalja majd az NBI-et. Így van is egy pár idegenlégiós igazolásuk már a következő szezonra.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: hubika88 - Május 21, 2018, 21:42:30 pm CEST
Eger meg Móvár jutott fel, mind a kettő vállalja
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csacsi1899 - Május 21, 2018, 21:52:30 pm CEST
Eger meg Móvár jutott fel, mind a kettő vállalja

Akkor erről a hírről lemaradtam. Egerről nagyon sokáig azt beszélték, hogy nem vállalja.

Szerk: Bár most rákerestem, és két napja a Nemzeti Sportnál még nem tudták, hogy mi lesz velük.

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-az-egri-csapat-megnyerte-az-nb-ib-keleti-csoportjat-2636533
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: hubika88 - Május 22, 2018, 15:18:12 pm CEST
90%-ra mondom h vállalja Eger, asszem 3 éve feljutottak, akkor is vállalták
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Május 24, 2018, 23:02:11 pm CEST
Nicolas Kicker: World number 84 found guilty of match-fixing offences
Argentinian tennis player Nicolas Kicker faces a lifetime ban after being found guilty of fixing two matches on the second-tier Challenger Tour

https://www.bbc.com/sport/tennis/44247555
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Május 25, 2018, 06:13:20 am CEST
Nicolas Kicker: World number 84 found guilty of match-fixing offences
Argentinian tennis player Nicolas Kicker faces a lifetime ban after being found guilty of fixing two matches on the second-tier Challenger Tour

https://www.bbc.com/sport/tennis/44247555

 ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ricsi046 - Május 25, 2018, 11:07:13 am CEST
hány ilyen lehet, ami ki se derül...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Május 25, 2018, 12:18:26 pm CEST
Kicker csak egy a sok kozul, csak o volt akkora birka hogy ra is tudtak bizonyitani. Ez a cikk arrol a meccsrol szol, ami miatt gyanussa valhatott - nem veletlen  ;D Egyebkent nem tartom kizartnak hogy palyafutasa utolso meccsevel is keresett a kis Coria ellen, igy szep lezarni a tortenetet.  :ok:

http://www.sportdw.com/2015/09/fix-tennis-nicolas-kicker.html
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Május 25, 2018, 12:57:16 pm CEST
kicker búcsúmeccse:
https://www.flashscore.com/match/IBNlMU43/#match-summary
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Május 25, 2018, 12:58:15 pm CEST
hány ilyen lehet, ami ki se derül...
de talán megindul valami.. eddig csak a nevesincs játékosokat tiltogatták ..
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Május 25, 2018, 13:14:20 pm CEST
A legkevésbé sem lepne meg, ha Klizan, Gombos, Gerasimov hármasból jönne a következő.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csatarid - Május 25, 2018, 21:52:12 pm CEST
Patkány MTK!  :redchug:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: corsica - Május 27, 2018, 18:50:37 pm CEST
Így kell ezt csinálni!
Paks-Balmaz 92.percben 0:1 No ne má!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: knosy - Május 27, 2018, 19:05:54 pm CEST
Tetű Paksnál nagyobb bundás geci csapat nincsen!Csak MAGYAR játékosok!Legyünk rájuk büszkék!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Május 31, 2018, 11:23:49 am CEST
Na azt hiszem, ehhez sincs sok mindent hozzáfűzni. Az elejétől fogva követtem, szánalmasabbat nem sokat láttam még.

http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1688642
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Május 31, 2018, 11:28:45 am CEST
Na azt hiszem, ehhez sincs sok mindent hozzáfűzni. Az elejétől fogva követtem, szánalmasabbat nem sokat láttam még.
miről van szó?
nem látok semmi csatolmányt vagy információt
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Május 31, 2018, 11:31:06 am CEST
miről van szó?
nem látok semmi csatolmányt vagy információt

:D Csak a lényeg maradt le. Pótolva.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Május 31, 2018, 12:13:44 pm CEST
Tennis match-fixing: 'Tsunami' of corruption at lower levels says report
https://www.bbc.com/sport/tennis/43894806
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Június 03, 2018, 18:45:24 pm CEST
http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1689603

Marcora elbukta az 1. szettet. A legtöbb helyen 1,01-nél is kevesebb volt a győzelmére.  ;D

(Erre kivételesen nem raktam.)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Június 10, 2018, 19:25:12 pm CEST
https://www.eredmenyek.com/merkozes/IoUwCQ5U/#osszefoglalas

Haha.  ;D

Meccs előtt 1,95-ről indultak a hazaiak, ami félidőben minden különösebb indok nélkül felugrott az oddsuk 4-re. Az OLS be is húzta egy hajrában lőtt góllal. Csavar a történetben, hogy a hazaiak büntetőt kaptak a 94. percben, de ki is hagyták, ahogy kell.  ;D ;D ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Július 03, 2018, 19:50:11 pm CEST
Egyptian tennis player Karim Hossam banned for life for match-fixing
http://sport360.com/article/tennis/291726/egyptian-tennis-player-karim-hossam-banned-for-life-for-match-fixing/
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Augusztus 26, 2018, 10:33:25 am CEST
Nem láttam, de aki igen, talán tudja a választ a Bunda volt? kérdésre:

https://www.eredmenyek.com/merkozes/E3tbesNA/#oddsok-osszehasonlitasa;haromesely;rendes-j-i

Alapból 15.00-ös odds volt a Guimaraesre, akkor mennyi lehetett 2-0-nál???  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Coutinho - Augusztus 26, 2018, 11:28:19 am CEST
HT/FT 81-111 odds között :D

2-0-nál a Guimaraesre biztos volt egy 200-as.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Augusztus 26, 2018, 12:18:24 pm CEST
201x volt a max. Bet365 meg 2-1 -nel sem gondolta volna  :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: NoCukor - Augusztus 26, 2018, 12:25:50 pm CEST
201x volt a max. Bet365 meg 2-1 -nel sem gondolta volna  :D

Na ezt melyik oldalon lehet ilyen részletesen lecsekkolni?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Augusztus 26, 2018, 12:32:07 pm CEST
Na ezt melyik oldalon lehet ilyen részletesen lecsekkolni?

Regisztralas/bejelentkezes utan: https://betsapi.com/rs/bet365/821727/FC-Porto-v-Guimaraes
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: corsica - Szeptember 11, 2018, 22:44:06 pm CEST
Ennél undorítóbbat már régen tapasztaltam. Félidőben 3:0.  Vendég kiállítás, II.fi vége 3:3 - tíz emberrel. Mekkora odds lehetett a szünetben a 3:3-ra?!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Szeptember 11, 2018, 23:00:22 pm CEST
Ennél undorítóbbat már régen tapasztaltam. Félidőben 3:0.  Vendég kiállítás, II.fi vége 3:3 - tíz emberrel. Mekkora odds lehetett a szünetben a 3:3-ra?!

Az, hogy x lesz, 26-34 között mozgott.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Szeptember 20, 2018, 09:17:24 am CEST
U19-es Ázsia Bajnokság, kézilabda

A csoportkör C jelű csoportjában Dél-Korea és Irak is megverte Indiát, és mivel két együttes juthatott tovább a trióból a második körbe, így a Dél-Korea - Irak meccsnek nem volt tétje. Meg is bundázták, a hülyék biztos egymásra fogadtak, így egy idő után bohózattá vált a játék, egyik sem akart gólt dobni, miközben az ellenfél nullára redukálta a védekezést. Ez feltűnt mindenkinek, hogy itt valami nem kóser, és nem győzelemre, hanem mindenkét csapat vereségre játszik.  ;D Egyre puhább védekezések mellett egyre kevesebb gól született. Szóltak nekik, hogy vegyék komolyan, de csak tovább csalták a játékot. A végleges döntés pedig, hogy mindkét csapatot kizárták, így a két vereséggel 0 ponttal záró India lett a csoportelső, és jutott tovább, miközben Irakot és Dél-Koreát kizárták  ;D

Hát na, U19-es srácok, még a bundát is tanulni kell, hogy majd felnőtt szinten minden flottul menjen.  :)

Cím: Re:Bunda volt?
Írta: RedMunchen - Szeptember 20, 2018, 17:48:17 pm CEST
Elég szomorú...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Október 05, 2018, 17:48:05 pm CEST
https://9nyil.blog.hu/2018/10/03/sokba_kerult_a_fogadas
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sunik29 - Október 11, 2018, 13:09:12 pm CEST
https://www.msn.com/fr-be/sport/football/le-championnat-suspendu/ar-BBOdXAY?ocid=spartanntp

Az is lehet az egesz bajnoksagot felfuggesztik Belgiumban  :bash: A legnagyobb csapatok is benne vannak, eleg erdekes a szitu, Boloni csapata nincs a benne (meg).
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Október 12, 2018, 17:45:05 pm CEST
https://www.irishmirror.ie/sport/soccer/soccer-news/psg-fixture-investigated-match-fixing-13407858
 :crazy:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Október 16, 2018, 11:35:50 am CEST
https://www.flashscore.com/match/jciObpxQ/#point-by-point;2

6-4 5-4 40-0 berankisnak, istomin feladja  :D :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Szabcsi151 - Október 16, 2018, 11:38:18 am CEST
https://www.flashscore.com/match/jciObpxQ/#point-by-point;2

6-4 5-4 40-0 berankisnak, istomin feladja  :D :D

Nyílván kell neki a lé....
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: MessiÁs - Október 16, 2018, 11:44:48 am CEST
Nem tartom valoszinuleg hogy valaki legyen olyan hulye hogy ezt direkt csinalja.. Inkabb arra gondolok olyan serules tortent ami miatt tenyleg nem tudta folytatni. Pl bokaficam, szalagszakadas ilyesmi

Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Október 16, 2018, 21:02:47 pm CEST
Ukrainian twin brothers Gleb and Vadim Alekseenko have been banned from tennis for life and fined $250,000 each for “multiple match-fixing offences”, the Tennis Integrity Unit said on Monday.
https://www.bbc.com/sport/tennis/45870500
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Gorriaran - Október 16, 2018, 23:48:46 pm CEST
Örmény-Macedón meccs sem volt tiszta szerintem. Érdemes megnézni mit művelt a macedón kapus az első 3 gólnál, de még a negyedikben is benne volt.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - November 21, 2018, 22:57:18 pm CET
Daniele Bracciali: Italian player gets life ban for tennis match-fixing
https://www.bbc.com/sport/tennis/46296159

https://www.flashscore.com/match/4IhP2nGJ/#match-summary
az utolsó meccse
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - December 01, 2018, 17:29:34 pm CET
Chinese snooker players Yu Delu and Cao Yupeng banned for match-fixing
https://www.theguardian.com/sport/2018/dec/01/chinese-snooker-players-yu-delu-cao-yupeng-banned-match-fixing
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Kisfőnök - December 07, 2018, 18:19:40 pm CET

sok érdekesség van ebben
„EZT A SOK MOCSKOT MOST MÁR EL KÉNE MONDANI VALAKINEK”
http://www.promotions.hu/hu/sport/item/6562-pomper-tibor-tulajdonos-bunda.html

amit nem tudok összerakni, hogy
– Könnyű dolog eladni egy meccset a gyakorlatban?
– Rossz játékos nem tud bundázni, mert olyan feltűnően csinálná, hogy a félidőben elvinnék a rendőrök.

ugyanakkor a legtöbben akkor kiáltanak bundát, mint én is  :beerchug:
ha az esélyes csapat bukik

interjú, szerintem érdekes
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - December 07, 2018, 19:27:37 pm CET
"addig lesz táptalaja a bundának a futballban, amíg a pályák körüli reklámtáblákon fogadóirodák hirdetnek"

Magyarországon a sportfogadástól függetlenül is hagyománya van a bundázásnak, szóval ez aligha igaz.
Amikor a Honvéd a Volánnal 6-6-ot játszott, hogy Eszterházy gólkirályi címe és a Volán bentmaradáshoz szükséges pontszerzése is egyszerre összejöhessen, akkor miről beszélünk?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Milan - December 07, 2018, 21:50:28 pm CET
"addig lesz táptalaja a bundának a futballban, amíg a pályák körüli reklámtáblákon fogadóirodák hirdetnek"

Ez már mekkora faszság? Ha nincs mezszponzor (iroda), nincs hirdetőtáblán egyetlen egy buki sem, akkor megáll a világ? Mindenki tiszta lesz? Vajon betojnak az ázsiai fekete piacon szereplő lények?

Ahol van egy sportesemény, ott lehet fogadni, lehet bundázni, és a játékosok sem tiszták (szerekre értem).

Mellesleg a csapatoknak is jól esik a szép kis összeg ami befolyik az irodáktól? Mindig csak a negatívat látják benne. Akkor támogassa őket a zabpehely gyár. Végül az lesz a gond, hogy nyerítenek a játékosok.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: pnzyfng - December 21, 2018, 00:30:28 am CET
tipikus bunda meccs  ;D ;D

https://www.eredmenyek.com/merkozes/84vXphJE/#osszefoglalas (https://www.eredmenyek.com/merkozes/84vXphJE/#osszefoglalas)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - December 21, 2018, 09:20:33 am CET
tipikus bunda meccs  ;D ;D

https://www.eredmenyek.com/merkozes/84vXphJE/#osszefoglalas (https://www.eredmenyek.com/merkozes/84vXphJE/#osszefoglalas)
Az kemény, mondjuk a nézőszám is  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: zsivany20 - December 21, 2018, 10:14:32 am CET
tipikus bunda meccs  ;D ;D

https://www.eredmenyek.com/merkozes/84vXphJE/#osszefoglalas (https://www.eredmenyek.com/merkozes/84vXphJE/#osszefoglalas)

Ahh, ha ez pénzre megy, nem kockáztatják meg, hogy a spori ne adj isten lefújja a meccset a 93. vagy 94. percben. Akkor azért nem a 95. percben döntötték volna el...  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - December 21, 2018, 11:10:23 am CET
Nem biztos, hogy a spori nem volt benne  ;D Lehet, hogy már rég meg kellett volna jönnie a gólnak, aztán megunta, és befújt egy tizit. Ha nem megy be, akkor újrarúgatja  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ricsi046 - Január 06, 2019, 11:17:48 am CET
az események alapján elég tiszta meccsnek tűnik
https://www.eredmenyek.com/merkozes/GfmZvh58/#osszefoglalas
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: NoCukor - Január 13, 2019, 12:46:20 pm CET
Ez az ausztrál egyébként valami hihetetlenül bundás egy nemzet...Futószalagon termelik az ehhez hasonló félidős/végeredményes mókaságokat az utóbbi időben...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Január 16, 2019, 20:44:49 pm CET

Europeans unravel big tennis match-fixing ring
https://www.apnews.com/6d051d5ee704465087607376d88c33c2
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: benedek185 - Január 16, 2019, 21:11:11 pm CET
Ez az ausztrál egyébként valami hihetetlenül bundás egy nemzet...Futószalagon termelik az ehhez hasonló félidős/végeredményes mókaságokat az utóbbi időben...

Minden 2. meccsen van átlagban kb. egy piros lap, és hiába vezet 2 vagy 3-0-ra az adott emberhátrányban levő csapat, valahogy a másik csapat 1 félidő alatt mindig "fordít"...  :D :D :D
Nem első eset... örülök, hogy más is észrevette.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LosGabos - Január 30, 2019, 23:01:06 pm CET
Bournemouth   4 - 0   Chelsea 

A mérkőzés előtti odds erre az eredményre  201.00.

Valaki ma keveri a Don Perignont a Chivas Regallal.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: flamman - Január 31, 2019, 09:06:30 am CET
Bournemouth   4 - 0   Chelsea 

A mérkőzés előtti odds erre az eredményre  201.00.

Valaki ma keveri a Don Perignont a Chivas Regallal.

Az előző napi Newcastle-M. City V/H-ra "csak" 121 volt  :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ricsi046 - Február 02, 2019, 12:56:19 pm CET
Ez az ausztrál egyébként valami hihetetlenül bundás egy nemzet...Futószalagon termelik az ehhez hasonló félidős/végeredményes mókaságokat az utóbbi időben...

https://www.eredmenyek.com/merkozes/zwJSpKXb/#osszefoglalas

újabb kabaré meccs, nem értem hogy ezt hogy csinálják, de kizárt hogy ez mind tiszta meccs legyen

bónusz: az előző ausztrál meccs
https://www.eredmenyek.com/merkozes/MZEOo0Ih/#osszefoglalas
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: NoCukor - Február 02, 2019, 13:42:03 pm CET
Néztem este a Central Coastot, de mondom 2x egymás után csak nem játsszák be...(Ugye multheten is 0-1 2-1-eztek) Erre tessék...Ideje elkezdeni rakni ezeket tétemeléssel vagy valami szisztémát kidolgozni rá, mert bár az átlagnál alacsonyabb oddsokat adnak az auszikra, de még így is marha jók a HT/FT-k
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: benedek185 - Február 02, 2019, 14:07:55 pm CET
https://www.eredmenyek.com/merkozes/zwJSpKXb/#osszefoglalas

újabb kabaré meccs, nem értem hogy ezt hogy csinálják, de kizárt hogy ez mind tiszta meccs legyen

bónusz: az előző ausztrál meccs
https://www.eredmenyek.com/merkozes/MZEOo0Ih/#osszefoglalas

Jaj ne is mondd... ezek képesek emberhátrányban is 2-0-ás hátrányból fordítani mindig... meg 10 perc alatt 3 gólt lőni úgy, hogy egész addig alig volt kapuralövés... bohócliga komolyan...
90+7. percben szerzett gól a kedvencem  ;D

Gyanúsan sok a piros lap is náluk. Nem ritka egy meccsen 2-3 kiállítás sem.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Február 17, 2019, 18:05:30 pm CET
https://www.flashscore.com/match/hbih8c8M/#match-summary
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: peshark - Február 17, 2019, 20:10:30 pm CET
https://www.flashscore.com/match/hbih8c8M/#match-summary

8 jatekossal alltak fel a vendegek, ebbol 7-en 19 ev alattiak voltak, valami anyagi csod utott be a csapatnal, de elsore en is neztem amikor meg nem olvastam utana, hogy na ez mi... :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: BaXee - Február 17, 2019, 20:16:25 pm CET
8 jatekossal alltak fel a vendegek, ebbol 7-en 19 ev alattiak voltak, valami anyagi csod utott be a csapatnal, de elsore en is neztem amikor meg nem olvastam utana, hogy na ez mi... :D

7-en álltak fel ebből 6 19 éven aluli a maradék pedig a masszázs terapeuta ;D

"and although the team were briefly bolstered to eight men by an additional player who had forgotten his documentation at kick-off, it failed to improve their miserable hand." ;D

(https://images.performgroup.com/di/library/GOAL/c3/22/pro-piacenza-2018-19_1oh8pktlfs3n21b1fxf6p4p9aj.jpg?t=-62055624&quality=60&w=1600)
faszán le van ragasztva a terapeuta meze, gyanítom ő az mivel erősen kopaszodik, de azért a 10est vette fel:D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: peshark - Február 17, 2019, 23:21:42 pm CET
faszán le van ragasztva a terapeuta meze, gyanítom ő az mivel erősen kopaszodik, de azért a 10est vette fel:D

Jól tette, én is azt vettem volna fel... ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: dgabesz - Február 17, 2019, 23:29:00 pm CET
Ha nem álltak volna ki, akkor 3-0, de gondolom pénzbünti is, amit nem tudtak volna kifizetni. Ezért megtették az olasz tipszmikszen, h első félidő 15+ gól 1000x szorzón... 😋 és máris kilábaltak a csődből..
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: BvB_09 - Február 18, 2019, 08:07:17 am CET
Ha nem álltak volna ki, akkor 3-0, de gondolom pénzbünti is, amit nem tudtak volna kifizetni. Ezért megtették az olasz tipszmikszen, h első félidő 15+ gól 1000x szorzón... 😋 és máris kilábaltak a csődből..

Az előző három mérkőzésen nem álltak ki, és ha most a negyediken sem, akkor kizárták volna őket.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: MarkoPolo - Február 18, 2019, 08:22:32 am CET
https://www.flashscore.com/match/hbih8c8M/#match-summary
hazai megyei ifi szinten hány ilyen történik hetente.... emlékszem nálunk is a szombati buli után ha vasárnap idegenbe mentünk, a fél falut be kellett járjuk mire találtunk 11 játékost aki már ébren volt és tudott csatlakozni :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Február 18, 2019, 09:08:13 am CET
Az kemény  :D
Defendi 30perc alatt gurított ötöt, aztán lecserélték. Kanisnak nagyobb mákja volt, őt kapott egy félidőt, és hatig jutott. De ahogy nézem, oddsot nem nagyon kínáltak a meccsre.

Ha már MarkoPolo említette a megyeit, a mi osztályunkban is volt nemrég egy meccs (felnőtt meccs), ahol picikét kinyílt az olló  ;D Külön érdemes megnézni a 72. perc és 83. perc közti időszakot, mert az komolyabb kézimeccseken is megsüvegelendő gólszámot hozott  ;D

https://adatbank.mlsz.hu/match/46/16/16933/16/1327342.html
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: zsivany20 - Február 18, 2019, 11:24:24 am CET
Az kemény  :D
Defendi 30perc alatt gurított ötöt, aztán lecserélték. Kanisnak nagyobb mákja volt, őt kapott egy félidőt, és hatig jutott. De ahogy nézem, oddsot nem nagyon kínáltak a meccsre.

Ha már MarkoPolo említette a megyeit, a mi osztályunkban is volt nemrég egy meccs (felnőtt meccs), ahol picikét kinyílt az olló  ;D Külön érdemes megnézni a 72. perc és 83. perc közti időszakot, mert az komolyabb kézimeccseken is megsüvegelendő gólszámot hozott  ;D

https://adatbank.mlsz.hu/match/46/16/16933/16/1327342.html

Mondjuk ahogy nézem, Hadházi vezette ezt az Ibrány meccset, szóval a hangulat garantált volt...   ;D ;D ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: BvB_09 - Február 19, 2019, 03:44:35 am CET
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-c-kizartak-a-20-0-s-zakot-elszenvedo-csapatot-a-bajnoksagbol-2684813
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: NoCukor - Március 09, 2019, 12:19:41 pm CET
Igen, itt tuti az volt...Pláne, hogy 1 éve eljátszották ugyanezt... ;D ;D ;D ;D
Hihetetlen egy brigád ez az ausztrál...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: peshark - Március 09, 2019, 12:22:04 pm CET
Igen, itt tuti az volt...Pláne, hogy 1 éve eljátszották ugyanezt... ;D ;D ;D ;D
Hihetetlen egy brigád ez az ausztrál...

Annyira rosszindulatuak vagytok, nem ertem miert nincs benne egy 4-5 golos forditas barmelyik meccsben...  ::)  ;D

Ahogy neztem a fo ausztral meccsen is jol lehetett keresni ma a 8-2-es vegeredmennyel es mindenfele overrel..
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: petercrouch - Március 09, 2019, 19:36:16 pm CET
Annyira rosszindulatuak vagytok, nem ertem miert nincs benne egy 4-5 golos forditas barmelyik meccsben...  ::)  ;D

Ahogy neztem a fo ausztral meccsen is jol lehetett keresni ma a 8-2-es vegeredmennyel es mindenfele overrel..

Persze, benne van. Mint ahogyan az is, h a mai meccseket a vízilabda keretei között rendezték le. Ausztrália...
Hápogunk itt, miközben az Aussie-knál full aranybánya van. Túl sok a szláv és hellén odaát, nem figyel az UEFA, a thai/maláj sportfogadói kultúra meg közelebb van, mint az AFC CL cím. 
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: bitang - Március 09, 2019, 20:30:11 pm CET
Hogy ne menjünk olyan messzire, ez a Hali-Újpest sem volt gyenge.. ( A Honvéd után. Jövő hétre Fradi felkészül.  :redchug: )
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: alexthebest - Március 09, 2019, 21:42:18 pm CET
Hogy ne menjünk olyan messzire, ez a Hali-Újpest sem volt gyenge.. ( A Honvéd után. Jövő hétre Fradi felkészül.  :redchug: )

Vagy bunda, vagy Horvath Feri egy magus, mert ha jol lattam a cserei hoztak ossze par perc alatt a harom dugot  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Április 27, 2019, 22:09:15 pm CEST
https://www.smh.com.au/sport/tennis/the-price-of-being-a-whistleblower-for-argentine-tennis-player-20190419-p51fqh.html
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - Május 28, 2019, 12:50:54 pm CEST
https://www.origo.hu/sport/futball/20190528-korabbi-real-madrid-jatekosokat-tartoztattak-le-bundazas-miatt.html
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csabax - Június 04, 2019, 14:02:52 pm CEST
Ez már egy másik ügy?

Hangfelvétel bizonyítja, hogy megbundázták a spanyol bajnokság egyik utolsó meccsét
"A Valenciának nagy szüksége volt a győzelemre ahhoz, hogy a biztos Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyen végezzen. 2-0-ra meg is nyerték a meccset."
https://444.hu/2019/06/04/hangfelvetel-bizonyitja-hogy-megbundaztak-a-spanyol-bajnoksag-utolso-fordulojat

(https://uploads.disquscdn.com/images/f352e7966ee97b7c7d3a9f33d12c253fef9a7e1969f2019331c9323d178efc05.jpg)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Sound - Június 04, 2019, 19:00:08 pm CEST
Vicces ez a spanyol liga...
Az említett meccset néztem, 0:0-nál raktam is a Valenciát....
de egy-két összefüggés:
Amikor Ronaldo tulajdonába került a Valladoid biztosra lehetett menni, hogy benmarad...
Az idény legemlékezetesebb bunda meccse a Barca-Valladoid 1:0 volt. Előtte a Betis-el játszottak 4:4-et a katalánok.
Az egész piac ráment az over-re, értelmes szorzót a 4,5 fölé lehetett kapni.
Van egy jelegzetes Barca trükk:
Suarez kiugorna a leshatáron, csak egy passz kellene 3-5 méterről, és akkor ajtó ablak....(általában sarkon rúgja Messi, támaszkodó láb direkt nem lép...)
A Valladoid ellen háromszor csinálták meg!!!! Láttam a Lyon elleni odavágón is (0:0), a BL-ben....ezt a trükköt.
Általában akkor csinálja a Barca amikor nagyon el akarja játszani a gólratörő focit...
A meccs után a Valladoid el kezdte kapni a pontokat....lsd utolsó előtti forduló.
Nyilvánvaló volt, hogy a Getafe BL-szereplését nem akarja a Liga.

Az a fő baj, hogy egy csomó bajnokságban ez van....nagyon kevés a tiszta meccs!
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csabax - Június 04, 2019, 19:08:50 pm CEST
Nyilvánvaló volt, hogy a Getafe BL-szereplését nem akarja a Liga.
Nekem is ilyesmi volt az érzésem.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: SPF Admin - Június 05, 2019, 09:54:47 am CEST
Nyilvánvaló volt, hogy a Getafe BL-szereplését nem akarja a Liga.

És szerintem az UEFA sem.  :noway:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ricsi046 - Június 23, 2019, 21:30:05 pm CEST
https://www.eredmenyek.com/merkozes/nRR81aPE/#osszefoglalas

Ez se kamu meccs gondolom
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: ricsi046 - Július 30, 2019, 20:06:46 pm CEST
https://www.hatharom.com/2019/07/24/europa-liga-bunda-az-ev-bundaja?h3_refsite=newsletter_2019_07_30

kapus maguk ellen tett félidőben
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Coutinho - Augusztus 18, 2019, 11:12:09 am CEST
Újabb ausztrál gyöngyszem :D
Úgy néz ki arrafelé 3 gólos hátrányból sokkal könnyebb a győzelem...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Szeptember 20, 2019, 11:54:25 am CEST
Indonéz 3 liga

Nostalgia FC - Bocah Liar

Meccs előtt a Bocah Liar győzelme 1.03-1.05 körül volt.

Az első félidő eredménye 2-0  ;D
bet365 kis grafikáján követtem, a Nostalgia FC-nek volt csak lövése és szöglete, a Bocah Liar  1.03-as szorzójú favoritként sem lövést nem engedett el, sem szögit nem harcolt ki  ;D

Második félidő kezdődik, a Liar odsa felkúszott 1.36-ra, a gól under/over piacokon 6,5 volt a line...

Most a 87. percnél tartanak, ahhoz képest, hogy a fívorit Liar az első fi-ben nem lőtt egyet sem, most van 16 kísérlete. Ebből 7 ment kapura, mind a hét gól lett. Nem mellesleg a Liar 'kiharcolt' 3 büntetőt is  ;D

Hát ennél nyílvánvalóbb bundát nehéz összehozni  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - November 06, 2019, 09:54:00 am CET
https://www.eredmenyek.com/merkozes/KhqN5CL5/#osszefoglalas

0 kapuralövés tőlük félidőben bónuszként. Ennyire undorító dolgot már rég láttam.

Update: kihagyott tizi, 56. perc...  :hanyas:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: SPF Admin - November 06, 2019, 10:08:53 am CET
https://www.eredmenyek.com/merkozes/KhqN5CL5/#osszefoglalas

0 kapuralövés tőlük félidőben bónuszként. Ennyire undorító dolgot már rég láttam.

Most kell fogadni élőben a hazai győzelemre, vagy legalább a döntetlenre.  :ok:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: SPF Admin - November 06, 2019, 10:25:44 am CET
Hoppá! 1-2.  ::)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: SPF Admin - November 06, 2019, 10:41:27 am CET
2-2, s még van kb. 10 perc a meccsből.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - November 06, 2019, 10:47:40 am CET
2-2, s még van kb. 10 perc a meccsből.

12-es oddsot csináltak magukra, a 63. percben rakhatták a haverok, mert hirtelen 7-re esett vissza, rá egy percre már jött is a gól. Bunda.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: SPF Admin - November 06, 2019, 10:48:58 am CET
12-es oddsot csináltak magukra, a 63. percben rakhatták a haverok, mert hirtelen 7-re esett vissza, rá egy percre már jött is a gól. Bunda.

A hazaiakra volt 20 fölött is az odds.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - November 06, 2019, 11:00:41 am CET
A hazaiakra volt 20 fölött is az odds.

Elképzelhető, betsapin csak a Bet365 oddsait néztem meg. 2-2 FT, érdekes egy meccs volt, az viszont biztos.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: SPF Admin - November 06, 2019, 11:02:19 am CET
Elképzelhető, betsapin csak a Bet365 oddsait néztem meg. 2-2 FT, érdekes egy meccs volt, az viszont biztos.

Megvan ma estére a pénzük a piára a kengurufejűeknek.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: LosGabos - November 10, 2019, 22:25:29 pm CET
Nagyon sok mindent elhiszek, de hogy a Kiel kikapjon otthon a portugál-kubai vegyestől, az már nekem is sok. Mocskos lett ez az egész....
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - December 17, 2019, 08:52:45 am CET
https://www.welt.de/vermischtes/article204340410/Wettskandal-im-Tennis-Ermittlungsverfahren-gegen-deutschen-Spieler.html

állítólag összesen 135 patkányt sikerült megvennie a dollármilliókkal fogadó örmény maffiának
TOP30-as, 3 tornagyőzelemmel rendelkező is a bundázók között...
ezek közül valamelyik: Matteo Berrettini, Diego Schwartzman, Alex de Minaur, Nikoloz Basilashvili


basilashvilire (esetleg schwartzman vagy paire??) tippelnék :bash:  :hanyas:
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Greipel - December 17, 2019, 09:48:50 am CET
https://www.welt.de/vermischtes/article204340410/Wettskandal-im-Tennis-Ermittlungsverfahren-gegen-deutschen-Spieler.html

állítólag összesen 135 patkányt sikerült megvennie a dollármilliókkal fogadó örmény maffiának
TOP30-as, 3 tornagyőzelemmel rendelkező is a bundázók között...
ezek közül valamelyik: Matteo Berrettini, Diego Schwartzman, Alex de Minaur, Nikoloz Basilashvili


basilashvilire (esetleg schwartzman vagy paire??) tippelnék :bash:  :hanyas:

Svarci, Vili... Úgy néz ki, náluk se alap nélkül gyanakodtam.

Ja, hogy nincsenek név szerint említve, mindegy, róluk simán el tudom képzelni.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - December 17, 2019, 10:00:19 am CET
csak annyit írnak, hogy egy darab top30-as, 3 tornagyőzelemmel bíró patkány is a 135 bundás között van
nagy valószínűséggel basilashvili lesz az..

basilashvili, paire, schwartzman; fogadási szempontból mindegyiknek számtalan gyanús meccse volt már
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: junglefever - December 17, 2019, 13:09:48 pm CET
állítólag összesen 135 patkányt sikerült megvennie a dollármilliókkal fogadó örmény maffiának
TOP30-as, 3 tornagyőzelemmel rendelkező is a bundázók között...
Hol tudnak feltenni dollarmilliokat egy teniszmeccsre? Az ormeny tippmixen?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: afrikailajos - December 17, 2019, 14:39:39 pm CET
Hol tudnak feltenni dollarmilliokat egy teniszmeccsre? Az ormeny tippmixen?
ha 1 ember 1 ország 1 irodában gondolkodsz úgy nehéz ám
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: flamman - December 17, 2019, 15:03:08 pm CET
Hol tudnak feltenni dollarmilliokat egy teniszmeccsre? Az ormeny tippmixen?

Idézet A bundamaffia c. könyvből:

"Dan Tan kínai kapcsolatai révén a bűnszervezet számos
új fogadási ügynökségben szerzett érdekeltséget. Ezek a csoportok
általában a Triádok felügyelete alá tartoztak, és fő érdekeltségük a
rabszolgamunka volt Délkelet-Ázsiában. Ettől kezdve a munkások
számítógépek előtt ültek tömött sorokban, és olyan sebességgel kötöttek
3000 dollár értékű fogadásokat, amilyen gyorsan csak be tudták pötyögni a
billentyűzetbe a betűket. A fogadások elég kis összegűek voltak, és
elegendő mennyiségű hitelkártyáról tették meg őket ahhoz, hogy se a
legális, se az illegális fogadási oldalaknak ne tűnjön fel, hogy valami
gyanús. A fentiekkel szemben korábban a bűnszervezet – az adott mérkőzés
rangjától függően – csak nagyjából egymillió dollárnak megfelelő összeget
tudott feltenni egy meccsre anélkül, hogy felkeltette volna a bukmékerek
figyelmét. Mostanra a teljes feltett összeg meghaladta az ötmillió dollárt
is."
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: junglefever - December 17, 2019, 16:21:31 pm CET
ha 1 ember 1 ország 1 irodában gondolkodsz úgy nehéz ám
Nyilvan nem, de ez a fent vazolt triados 'betting farm' is szinte csak Azsiaban kivitelezheto a koltsegek miatt.

Azt pl. el tudom kepzelni h. bekuldenek tobbszaz angliai fogadoirodaba embereket h. szemelyesen tegyenek fel tobb ezer eurokat egy tenisz meccsre (ezzel elerve hogy ne maradjon online nyoma egy esetleges manipulacionak - IP cim/MAC address stb.) ugyanabban az idointervallumban de lekoordinalni ezeket sokkal nagyobb melo mint hinnenk.
Ha ue. energiat fektetne a maffia legalis ugyletekbe is lehet nem kellene tenisz meccseket, fegyvereket, drogokat meg prostitualtakat adni-venni a megelhetesert...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: MessiÁs - December 17, 2019, 16:33:05 pm CET
Idézet A bundamaffia c. könyvből:

"Dan Tan kínai kapcsolatai révén a bűnszervezet számos
új fogadási ügynökségben szerzett érdekeltséget. Ezek a csoportok
általában a Triádok felügyelete alá tartoztak, és fő érdekeltségük a
rabszolgamunka volt Délkelet-Ázsiában. Ettől kezdve a munkások
számítógépek előtt ültek tömött sorokban, és olyan sebességgel kötöttek
3000 dollár értékű fogadásokat, amilyen gyorsan csak be tudták pötyögni a
billentyűzetbe a betűket. A fogadások elég kis összegűek voltak, és
elegendő mennyiségű hitelkártyáról tették meg őket ahhoz, hogy se a
legális, se az illegális fogadási oldalaknak ne tűnjön fel, hogy valami
gyanús. A fentiekkel szemben korábban a bűnszervezet – az adott mérkőzés
rangjától függően – csak nagyjából egymillió dollárnak megfelelő összeget
tudott feltenni egy meccsre anélkül, hogy felkeltette volna a bukmékerek
figyelmét. Mostanra a teljes feltett összeg meghaladta az ötmillió dollárt
is."

Ez a Dan Tan a Perumalos konyben is aktivan szerepel.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: flamman - December 18, 2019, 08:26:56 am CET
Ez a Dan Tan a Perumalos konyben is aktivan szerepel.

A Perumalos könyv maga A bundamaffia :)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: MessiÁs - December 20, 2019, 08:40:57 am CET
Perumal konyve a A Bundakiraly
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: SPF Admin - December 20, 2019, 15:30:18 pm CET
A lényeg, hogy mind a kettő jó bundás.  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: butyi - Január 25, 2020, 15:19:48 pm CET
FORMER WORLD NO. 69 JOAO SOUZA RECEIVES LIFETIME BAN FOR MATCH-FIXING
https://www.tennis.com/pro-game/2020/01/brazilian-tennis-player-banned-for-life-for-match-fixing/87097/


(https://pbs.twimg.com/media/EPID2pSWoAIRLrs?format=jpg&name=large)

(https://pbs.twimg.com/media/EPID2pIXsAI_6tj?format=jpg&name=large)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: SPF Admin - Január 31, 2020, 15:36:00 pm CET
Osasuna involved in La Liga match fixing case

Osasuna’s former club secretary, Angel Vizcay, has claimed that the club had made a series of payments to Getafe and Real Betis to influence the outcome of matches during the 2012-2013 and 2013-14 seasons.

Vizcay claimed in a provincial court in Pamplona on Tuesday that Getafe had been paid €400,000 in cash to lose to Osasuna in 2013, while also paying €250,000 to Betis the following year for the same reason. He continued by stating that Betis were paid a further €400,000 as a ‘bonus incentive’ for beating Valladolid.

The issue stems below club executive level as Vizcay stated that one of the payments to Betis was made directly to three players. Xavi Torres, Jordi Figueras and Antonio Amaya are all reported to have accepted payments from the club, with Vizcay identifying Figueras and Torres during the court proceedings.

The players had allegedly collected the money in a garage in Seville. Amaya, who was present at the court case, is also on trial after he was identified as the recipient of the earlier payment.

Other allegations Vizcay made during the trial included paying Valladolid €150,000 as a win bonus to defeat Deportivo La Coruña; giving Betis  the same sum to beat Celta Vigo, as well as €250,000 to Espanyol following a draw against Osasuna.

Miguel Archanco, Osasuna’s former club president, has denied the allegations made by Vizcay, claiming that the club had never paid players nor had they fixed any games. However, he has admitted to the €400,000 payment to Betis against Valladolid in 2014, this was seen as an incentive to the already relegated La Liga side.

The case in question is only investigating the payments made to Betis, no other accusations are being investigated. Court proceedings are still ongoing at present.

(forrás: sbcnews.co.uk)

Legközelebb az Osasuna a Villareal (https://www.sportfogadas.org/merkozesek/237774005) otthonában lép pályára.

Vajon most mennyibe kerülne számukra, hogy a Villareal odaadja a meccset?  :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Milan - Február 10, 2020, 09:34:26 am CET
A milánóiak ha bundáznak, akkor azt igazán látványosan teszik!

Első félidő, Ac Milan 2-0-ra vezet, gyarkolatilag úgy, hogy az Inter alig jut labdához. Második félidő 55. perc 2-2, majd a vége 4-2, úgy hogy a második menetben ugyanazt mutatja a Milan, mint az Inter az első játékrészben.

Értékes volt a 25.00-ás szorzó, mi? Lehet az asszonynak Guccsit venni belőle.

Na menjetek a picsába, bundás tetvek.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: peshark - Február 10, 2020, 12:54:27 pm CET
A milánóiak ha bundáznak, akkor azt igazán látványosan teszik!

Első félidő, Ac Milan 2-0-ra vezet, gyarkolatilag úgy, hogy az Inter alig jut labdához. Második félidő 55. perc 2-2, majd a vége 4-2, úgy hogy a második menetben ugyanazt mutatja a Milan, mint az Inter az első játékrészben.

Értékes volt a 25.00-ás szorzó, mi? Lehet az asszonynak Guccsit venni belőle.

Na menjetek a picsába, bundás tetvek.

Az elso felido es az Intertol ott latott jatek (=szenvedes) alapjan kikapcsoltam 0-2-nel, ugy voltam vele az Inter gyozelem elszallt. Ezek szerint a szunetben erdekes dolgok tortenhettek... ::)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csacsa44 - Február 10, 2020, 13:01:12 pm CET
A milánóiak ha bundáznak, akkor azt igazán látványosan teszik!

Első félidő, Ac Milan 2-0-ra vezet, gyarkolatilag úgy, hogy az Inter alig jut labdához. Második félidő 55. perc 2-2, majd a vége 4-2, úgy hogy a második menetben ugyanazt mutatja a Milan, mint az Inter az első játékrészben.

Értékes volt a 25.00-ás szorzó, mi? Lehet az asszonynak Guccsit venni belőle.

Na menjetek a picsába, bundás tetvek.

Hát, az inter egyenlítő gólját még Stevie Wonder is lesnek látta volna.. És ezek csalózzák a Juventust.  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Milan - Február 10, 2020, 13:17:22 pm CET
Hát, az inter egyenlítő gólját még Stevie Wonder is lesnek látta volna.. És ezek csalózzák a Juventust.  ;D

Nem szólt senki a játékvezetőnek, hogy nem kell az extra segítség. Megvannak ezek közösen nélküle is.  :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Sound - Február 26, 2020, 11:32:50 am CET
Sziasztok!

Sztem tudjátok, hogy alapban olyan csávó vagyok, aki nem nagyon hiszi el, hogy azt amit a meccseken (akár a legmagasabb szinten is...) látunk az a valóság.
Annyira jók a játékosok (pl a topcsapatokban a legjobbak..), hogy bármit eljátszanak nekünk, mi meg benyaljuk...

Berakok egy videót:

Magán a meccsen - Real hétvégi veresége - volt egy jobb kameraállás, a közvetítésben a kapu mögül. Vagy 20-szor visszanéztem a tv-ben.. Curtois elindul a labdáért, nyújtja/emeli a kezét fölfelé, majd elugrás helyet letérdel és visszaveszi a kezét és gól! a videóban a jelenet 1:03-1:04 sokszor kikockáztam...

Ti mit láttok mi a véleményetek - direkt nyalta be?

és utánna jön a kérdésfelvetés - miért csinálta???
Hazai győzelem 7.00
Félidő/hazai 17.00

s közben a bajnoságban vezet a Barca...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sunik29 - Február 26, 2020, 12:27:02 pm CET
Sziasztok!

Sztem tudjátok, hogy alapban olyan csávó vagyok, aki nem nagyon hiszi el, hogy azt amit a meccseken (akár a legmagasabb szinten is...) látunk az a valóság.
Annyira jók a játékosok (pl a topcsapatokban a legjobbak..), hogy bármit eljátszanak nekünk, mi meg benyaljuk...

Berakok egy videót:

Magán a meccsen - Real hétvégi veresége - volt egy jobb kameraállás, a közvetítésben a kapu mögül. Vagy 20-szor visszanéztem a tv-ben.. Curtois elindul a labdáért, nyújtja/emeli a kezét fölfelé, majd elugrás helyet letérdel és visszaveszi a kezét és gól! a videóban a jelenet 1:03-1:04 sokszor kikockáztam...

Ti mit láttok mi a véleményetek - direkt nyalta be?

és utánna jön a kérdésfelvetés - miért csinálta???
Hazai győzelem 7.00
Félidő/hazai 17.00

s közben a bajnoságban vezet a Barca...
 

Szerintem ez nem bunda , keves ember van a foldon aki ellentetes mozgast is tod csinalni, ha a teste lefele zuhan akkor logikus hogy a kezevel probalja felfogni az utest , ha foditva tesz akkor gondolom jol beuti a fejet. Es van az a bomba loves mikor minden kapus erzi , ezt mos beszoptam. De ez csak az en velemenyem.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Pozzato - Február 26, 2020, 12:55:38 pm CET
Nem hiszem, hogy Courtois vagy egy Real Madrid rá van szorulva egy 7.00-es szorzóra, ezért leadnak egy meccset a Clásico előtt, pedig lehetne utána 4 pont előnyük is. A spanyol szövetségnek sem érdeke, hogy a Barcelona megnyerje a bajnokságot (főleg zsinórban háromszor), szimplán Courtois képes ilyen "bravúrokra". Emlékezhetünk rá, hogy ősszel milyen hetei voltak, mikor mindenkitől benyelte a gólokat, mert éppen nem volt minden rendben nála. Rosszul mérte fel a helyzetet, lehet arra gondolt, ez kapufa lesz, vagy a @sunik29 által említett dolog. Courtois a magánéletében is eléggé fura fazon, volt már körülötte pár botrány, ezek pedig szerintem hatással vannak a pályán mutatott teljesítményére. Ha minden klappol nála, akkor top3 kapus, ha van egy kis gond, akkor viszont tudja ezt a szintet is hozni.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Sound - Február 26, 2020, 12:57:15 pm CET
Rendben, hogy ha térdel leteszi a kezét..
De jön a lövés fölfelé - azért Curtois nem egy senki... - emeli a kezét föl. Közben letérdel, és ha kikockázuk látjuk, hogy a feje félrefordul, nem is nézi a labdát, és látványosan eltűnik a keze. Azért egy sztárkapus tud esni, és az is felmerül, hogy miért térdel le...
Tudom, hogy ezek tizedmásodpercek...de mégis ezt nem tudja eljátszani egy Curtois? Szerintem simán.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Sound - Február 26, 2020, 13:00:09 pm CET
...nem a Realnak kell a 7.00 szorzó.
Ez egy mélyebb ügy. Fogadóirodák nélkül nincs foci..nem csúcsfoci...semmilyen foci nincs. Ők tartják el nagy százalékban a ligákat, szövetségeket és a klubokat is.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Pozzato - Február 26, 2020, 13:06:25 pm CET
Van az úgy, hogy egy kapusnak szimplán nem minden esetben jó a helyzetfelismerése, rossz döntéseket hoz. Ha beírod, hogy Courtois mistake, akad róla pár videó, ahol csinál ennél cifrább dolgokat is. Ajax elleni bohóckodás is zseniális volt. Valdés tudott hasonlókat fénykorában.  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Sound - Február 26, 2020, 13:09:08 pm CET
Igazad van Pozz
és itt a de...ezek mind véletlenek/bénázások?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Pozzato - Február 26, 2020, 13:25:23 pm CET
Igazad van Pozz
és itt a de...ezek mind véletlenek/bénázások?
Szerintem az igazság sokrétű, simán benne van, hogy fentről is szólhattak, érdekesebb legyen a liga. Mondjuk számomra már az érdekes, hogy ez a botrány szarul focizó Barca az első, de ha bunda, akkor nálam Atlético.
Őket sújtja a legtöbb ítélet, ellenük van a legtöbb kétes szituáció, ez az, ami számomra fura. Nem csak ebben a szezonban, hanem évek óta.

Megmondom őszintén, fogalmam sincsen, hogy mind véletlen bénázás-e. Vannak olyan kapusok, akik nem tudnak konzisztens teljesítményt nyújtani, óriási a kilengés egy-egy periódus között. Nem mindenki ter Stegen vagy Alisson. Barcás példával élve, emlékszem még a Valdés időkre, amikor azon imádkoztam, hogy legyen inkább egy az egyben valakivel, mert azt megoldja, mintsem valami könnyű szituációt (megfogni egy távoli gyengébb lövést stb.). Nem figyeltem végig Courtois pályafutását, de azokra emlékszem, amikor top formában volt, mindent fogott, ami kapura ment, meg olyat is, amikor sorra kapta be a gólokat és csinálta a hülyeséget. Lehetséges, hogy van mögötte más dolog is, amit én gyanítok, az elsősorban a magánélete. Azért az eléggé komoly hatással van a munkára, csak pár infó a belga kapus életéről:
- tavaly a feleségét és gyerekei anyját lecserélte egy szőke topmodellre
- ami megfejeli a sztorit, pár hete egy angol nő állította, hogy mikor Courtois korábbi felesége terhes volt a második gyerekükkel, ő lefeküdt egy másik nővel, akitől gyereke született
- de volt sztorija 8 évvel ezelőttről is, mikor Kevin de Bruyne nőjével feküdt le, mikor az Madridba utazott

A faszi annyi nővel kavar és annyiszor szerepel a bulvárban, hogy nem csoda, ha néha nem éri el a labdákat.  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Sound - Február 26, 2020, 13:43:26 pm CET
Ez tök jó, így sztori szempontjából..már a nő ügyi kavarás. Meg a gyerekek hülyének nézése...
Mennyi hazugság kell ahhoz, hogy ezt meg tudja valaki csinálni a magánéletében.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: SPF Admin - Február 26, 2020, 16:41:20 pm CET
Ez tök jó, így sztori szempontjából..már a nő ügyi kavarás. Meg a gyerekek hülyének nézése...
Mennyi hazugság kell ahhoz, hogy ezt meg tudja valaki csinálni a magánéletében.

Van az a szint, amikor már a nevét sem tudja.  :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: csacsa44 - Február 26, 2020, 17:27:17 pm CET
Van az a szint, amikor már a nevét sem tudja.  :D

Nincs abban semmi rossz.

Üdv,

Laci
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: SPF Admin - Február 26, 2020, 17:39:03 pm CET
Nincs abban semmi rossz.

Üdv,

Laci

A tegnap nem Géza voltál?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: TiB - Február 26, 2020, 19:39:32 pm CET
Egy Real-kapusról beszélünk, szóval nem zárhatjuk ki, hogy szimplán egy balfasz. ;D

Én nem kockáztam ki, de szerintem nem is érte volna el, és ő is erre gondolt, ezért nem nyúlt érte. De menjünk bele, bunda. Egy ilyen helyzetet dumáltak le előre, hogy szélről jön majd egy középmagas lövés, amit nem kéne megfogni, és a reflex mozdulatokat kellene tizedmásodpercek alatt kikapcsolni, és a bundára gondolni. Néhány játékosnak biztos megy, de ez a Courtois úgy néz (https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2019/10/NINTCHDBPICT000527413901-e1570641615223.jpg) ki, mint akinek megalszik a tej a szájában, aztán még tejföl és sajt is lesz a megaludt tejből.

(https://media.giphy.com/media/j4wKyu9ah0gHSZ1GmF/giphy.gif)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Sound - Február 26, 2020, 20:12:53 pm CET
Tételezzük fel, hogy bunda - ledumálták az 1:0-át, úgy hogy a szünet 0:0.
A real játéka ezt simán adta...
Nem a szitut dumáljuk meg, hanem azt hogy ebben mindenki profi - ha jön a lehetőség megcsináljuk. Találjátok el a kaput egyszer/kétszer stb, Courtois megcsinálja - előadja, hiszen nem ma kezdte az ilyeneket.
Mi majd eljátszuk, hogy fáj az 1:0 - lövünk kurva sokat nem találunk kaput...

Kinek jó ez? Nem bundázták meg a távol-keletiek nem azt mondom, se a maffia...
Bár a belga kapust újabb szexbotrányok visszatartásával simán sakkban lehet tartani, zsarolható. Szerintem csak annyi, hogy kellett a "banknak" fogadóirodáknak a bevétel. Nem úgy képzelem, hogy van egy fogadóiroda és cső ők csinálták. Van egy "bank" hívjuk csak így van érdekeltségében 10-15 fogadóiroda - pl sportinbull-os átállás anno bebzonyította, hogy a bwin és a sportingbet ugyanaz!! és még hány átfedés van - hány érdekterület: tiétek a baseball, miénk az ausztrál foci - tietek a golf, mienk az összes európai tenisztorna stb...

Csak annyi az ügy, hogy nem mindenesetben a csapat - jelesül a Real dönt (megnyeri a meccset), a rendszer fenntarthatósága/finanszírozása miatt kell, hogy időnként akár egy Reál szintű klub is adjon egy-egy meccset...
Cuortois megcsinálja..
de nézzétek a "védőt"...jól látom a Modric az, ő ment a szélsővel vissza, ő támadta meg??? Nyilván a bekkek elől ragadtak, de milyen messze van már... se egy bevetődés semmi, tisztes távolság...csak épp nem mondja: középmagassan lőd lefekszik...

és a lövés - a védhetetlen bomba...nézzétek a labda ívét. Telibe lövi rüszttel, semmi csavarás, behullik a léc alá a labda. Akkor megkora erő lehetett benne? Egy ilyen löket simán lehetne 100 km/óra körüli. De ilyen rövid távon veszít az erejáből, s a gyors labda, ha tartja az irány fölé megy, ez meg beesik...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Nezocsa - Február 26, 2020, 22:59:50 pm CET
Szerintem az igazság sokrétű, simán benne van, hogy fentről is szólhattak, érdekesebb legyen a liga. Mondjuk számomra már az érdekes, hogy ez a botrány szarul focizó Barca az első, de ha bunda, akkor nálam Atlético.
Őket sújtja a legtöbb ítélet, ellenük van a legtöbb kétes szituáció, ez az, ami számomra fura. Nem csak ebben a szezonban, hanem évek óta.

Megmondom őszintén, fogalmam sincsen, hogy mind véletlen bénázás-e. Vannak olyan kapusok, akik nem tudnak konzisztens teljesítményt nyújtani, óriási a kilengés egy-egy periódus között. Nem mindenki ter Stegen vagy Alisson. Barcás példával élve, emlékszem még a Valdés időkre, amikor azon imádkoztam, hogy legyen inkább egy az egyben valakivel, mert azt megoldja, mintsem valami könnyű szituációt (megfogni egy távoli gyengébb lövést stb.). Nem figyeltem végig Courtois pályafutását, de azokra emlékszem, amikor top formában volt, mindent fogott, ami kapura ment, meg olyat is, amikor sorra kapta be a gólokat és csinálta a hülyeséget. Lehetséges, hogy van mögötte más dolog is, amit én gyanítok, az elsősorban a magánélete. Azért az eléggé komoly hatással van a munkára, csak pár infó a belga kapus életéről:
- tavaly a feleségét és gyerekei anyját lecserélte egy szőke topmodellre
- ami megfejeli a sztorit, pár hete egy angol nő állította, hogy mikor Courtois korábbi felesége terhes volt a második gyerekükkel, ő lefeküdt egy másik nővel, akitől gyereke született
- de volt sztorija 8 évvel ezelőttről is, mikor Kevin de Bruyne nőjével feküdt le, mikor az Madridba utazott

A faszi annyi nővel kavar és annyiszor szerepel a bulvárban, hogy nem csoda, ha néha nem éri el a labdákat.  ;D

De Bruyne most megbosszulta ....
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Szabcsi151 - Február 27, 2020, 01:17:58 am CET
Ez se kutya 5 perces hosszabbítás mellett (inkább macska).  ;D

https://www.eredmenyek.com/merkozes/niRoo1Ru/?detail_refresh=1#osszefoglalas
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Knapp - Február 27, 2020, 11:09:36 am CET

Csak annyi az ügy, hogy nem mindenesetben a csapat - jelesül a Real dönt (megnyeri a meccset), a rendszer fenntarthatósága/finanszírozása miatt kell, hogy időnként akár egy Reál szintű klub is adjon egy-egy meccset...

A fogadóirodák alapból miért lennének rászorulva a bundázásra?
Matematikailag ők a nyerők a valószínűséghez képest megadott kisebb szorzók miatt és az emberi pszichológia is nekik kedvez. (a nyertes a nyereményből tovább játszik, amíg el nem bukja, a vesztes meg vissza akarja nyerni az elbukott pénzét... Na meg kell az adrenalin-löket, bármi is az ára)

A fogadáshoz meg nem kell sportesemény (lásd pl. e-sport és rulett) a sporthoz meg sportfogadás nem kell, mert az irodák szponzorációja ugyan plusz bevételi forrás bizonyos csapatoknak és bizonyos sportágaknak, de bőven működnek ez nélkül is ligàk és klubok.
(a nézők, a tulajdonosok, az állam, az önkormányzatok, az egyéb szponzorok és a tv társaságok "hozzájárulásaiból" is bőven fenntartható fogadóirodák nélkül is a profi sport)

Az meg már afrikailajosi szint, mikor azt hisszük, hogy az egész világ azon fáradozik, hogy megtévesszen és rendszeresen becsapjon minket.

Ha egy kapus nem véd ki egy védhetetlen lövést, az nem feltétlenül bunda. Szerintem itt miután érezte, hogy nem éri el, nem akart nekiesni a kapufának és már a landolásra figyelt.

Asszem Buffon mondta, hogy aki számon kéri, miért nem ér oda egy kapus mindenhova az ötösön belül, az gondoljon bele, hogy ez önmagában egy polgári lakás alapterületének felel meg... (kb. 100 m2)
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Február 27, 2020, 11:29:18 am CET
Van egy kapus haverom, amikor ilyen nagy dugókat benyel, azt szokta mondani: Azért nem védte ki, mert meg akarta nézni, mekkora gól lesz  ;D -szerintem Courtois is így volt vele.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Sound - Február 27, 2020, 12:44:09 pm CET

A fogadáshoz meg nem kell sportesemény (lásd pl. e-sport és rulett) a sporthoz meg sportfogadás nem kell, mert az irodák szponzorációja ugyan plusz bevételi forrás bizonyos csapatoknak és bizonyos sportágaknak, de bőven működnek ez nélkül is ligàk és klubok.
(a nézők, a tulajdonosok, az állam, az önkormányzatok, az egyéb szponzorok és a tv társaságok "hozzájárulásaiból" is bőven fenntartható fogadóirodák nélkül is a profi sport)

Ezzel nem értek egyet. Szerintem sehol sem rentábilis a profi foci, és nem csak Magyarországra gondolok.
Fizetések - itt nem csak a játékosokat kell számolni egy gigaklubnál...Sztem max 3-4 hónapot fedeznek azok a bevételek amiket írtál. Kap egy bl szereplésért 15 millió eurót egy topcsapat...mi az egy havi bérek se..+járulékok, tv-s pénzek max 2-3 hónapot fedeznek, jegybevételek/bérletek talán 1-2-re elég - mennyit kaszál egy csapat egy telt házas meccsen? 50 eurós átlagjegyárX60.000= 3.000.000 euró, hány ilyen meccs, van egy szezonban 30-az kb 90 millió? Mennyi egy meccs rendezési költsége??? fél millió euró??
Mennyi a havi bérköltség - Dzsudzsák keres évi 3 milliót, legyen havi 280.000 - na ez egy reálnál nem áll meg, akkor mennyi a havi átlag 2 misi járulákokkal? legyen másfél, van 25 játékos az első csapatnál...csak az havi 40 millió...és a különböző fiókcsapatok, edzők, egészségügy, marketing osztály? Mennyi a havi bérköltség, de tényleg 80 millió, 100 millió?
Mennyit költenek egy vendégmeccs alkalmával? Mondjuk elmegy a Real Manchesterbe, mire jön ki? sztem alsó hangon 1 millió minimum, hányszor megy egy évben? 30-szor? Hányszor mennek edző táborozni, alkalmanként mennyiért 10 millió..és nem csak az első csapat...

Eladott mezek/ajándéktárgyak egy topklubnál az mennyi? évi 100 millió kb max.
Mennyiért igazolnak?
Igen szponzoráció - ki szponzorál? Ja a fogadóiroda. Aha...
Létesítményfenntartás?

Ezek a kérdések, felvetések nem találnak válaszra sohasem. Titok? Miért titok? Akárhogy nézem a bevételeket és a kiadási oldalt amelyek mindkét esetben felvetéseken alapulnak, sehogy sincsenek egyensúlyban.
Se egy szlovák DAC-nál, se a Kaposvári Rákóczinál, se egy Manchester Unitednél...

..és igen a fogadóiroda pénzénél van! Mindig! A sportfogadás viszont "A fő kínálat"! Csak rulettezni nem mész fel online, az e-sportok "csak" csatolt termék. Ha a fogadóirodák (mögöttük lévő bankok) a szponzorok, azaz kvázi ők tartják fenn a rendszert, akkor...Akkor is elég az a pénz amit a "fogadóiroda mindig nyer"-ből beszed?? Na ezt sem tudjuk meg sohasem.

Lehet igen/lehet nem...
Lehet véletlen csinálta Courtois lehet nem...
Lehet bunda volt, lehet nem...

Ezeket a dolgokat sosem fogjuk megtudni. Csak kiváncsi voltam a fenti videó kapcsán, ki mit gondol...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Milan - Február 27, 2020, 13:17:31 pm CET
@Sound : azt a bombát nincs olyan kapus amely kivédte volna. A linkelt videón nem látszik annyira, viszont másik kameraállásból ez védhetetlen volt.

Azért én a fogadóirodáknak nem adnék olyan nagy jelentőséget, mint amekkorát te adsz. Része a marketingtevékenységnek, és igen, vannak bundák, de csak erre fektetni az egész sportvilágot, hát nem tudom.

Egy Real Madrid, vagy az Fc Barcelona, mint brand/termék, Coca-Cola szinten van.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Pozzato - Február 27, 2020, 14:49:08 pm CET
@Sound
Legyen akkor egy Barcelona szintű csapat gazdasági helyzete az alap.

A Barcelona főszponzora a Rakuten. Óriási összegeket ölnek a csapatba, ők nem csak egy sima mezszponzor, jóval több annál. Sorozatot készítettek a csapatról, melyet a saját platformjukon lehet megnézni, népszerűsítés minden téren. Olyanok ők, mint az Amazon, csak Ázsiában. Egyre jobban terjeszkednek, mit várnak el cserébe a katalánoktól? Azt, hogy Iniesta ne Gyirmótra menjen el levezetni, hanem az ő egyik Japán csapatukhoz, ahogyan azt is, hogy kapcsolataik révén, olyan játékosok is átvigyenek hozzájuk, mint David Villa. Ezekből a szponzorokból akad bőven egy csapatnál, akinek megéri beletenni évi 50-100 millió eurót ebbe a projektbe, ugyanis sokszorosát kapják viszsa a termékek által. A Nike oldalára lépve mit látunk a kollekciónál: Barcelona, PSG, Chelsea stb.

Ők is hivatalos szponzor, temérdek pénzzel, mezekkel, amiből egy darab 30-40 ezer forint, ázsiai szurkolók úgy veszik, mintha nem lehetne minden bazárban kapni "eredetit" 10 euróért. Volt olyan kínai srác, akit ámulva figyeltem a stadion melletti hivatalos üzletben, 10 darab dedikált Messi mezt tett be a kosarába, az alsóhangon 1,5 millió forint. A meccs végeztével 2 órán át gyakorlatilag be sem lehet jutni az üzletbe, annyian vannak, minimum 20 percet állsz sorba (hatalmas kasszarendszer, ahol egyszerre ilyenkor minimum 8-10 kassza üzemel). Senki sem ússza meg 20-30 euró alatt, de általában 200-300 euró ilyenkor az átlag, ahogyan elfigyeltem, ez egy focimeccs napja. Akkor még ott a kosárlabda, futsal és a sima hétköznap is, ez csak a stadion melletti hivatalos üzlet. Ezeken kívül még van városszerte egy csomó kis hivatalos üzlet, ahol mindig vannak vásárlók, ahogyan láttam. Ezekhez hozzá lehet venni az online rendelést, 100 millió euró a minimum, ami összejön egy ilyen klubnál csak a termékekből, de szerintem jóval nagyobb összeg is. Emlékszem, mikor Ronaldót leigazolta a Juventus, mondták is, hogy pár nap alatt megtérült az egész.

A meccsjegyek kisebb átlagát teszik ki a bevételnek, jobb esetben évi 25 mérkőzés, Camp Nou esetében átlag mondjuk 70 ezer néző, meccsjegyek ára változó, de azért bőven akad drágább (kiemelt) mérkőzés, szóval 40 ezer forinttal érdemes számolni. Ez jelen pillanatban olyan évi 200 millió euró környéki bevétel, de ha végig teltház közeli az arány, nagyobbak a meccsek, több a sztár, akkor ez még nagyobb összeg. És ez utóbbi mire elég? A Barcelona bértömege egy évben 600 millió euró környéke. Magyarán még a felét sem teszik ki a jegyeladásokból származó összegek.

Mennyi az aktuális éves kiadása a Barcának? Az elmúlt két évben 900-1000 millió euró volt, ennek nagyobb hányadát tette ki a bértömeg. A bevétel viszont ennél is több, a hivatalos adatok szerint a katalánok folyamatosan profitba zárnak az elmúlt években. A jegyeladások és merchandising nem teszik ki a teljes bevételt. Ez azt jelenti, hogy a maradékot a szponzorok (és a játékos eladások) hozzák, akikből egy katalán csapatnál van szép számmal, ahogyan említettem. A Rakuten és a Nike mellett a másik kiemelt szponzor a Beko, míg a prémium kategóriába tartozik a Caixa Bank. Ha megnyitod a bank hivatalos oldalát, meccsjegyeket lehet venni például:
https://www.caixabank.es/particular/family/passion-fc-barcelona-family-senior.html

Katalónia legnagyobb, míg Spanyolország egyik legnagyobb bankja, gondoljuk el, hogy ők se két forintért hírdetnek náluk. A többi kisebb nemzetközi szponzor: Estrella, Konami (a kiadó játékában, szinte minden évben kiemelt szerepet kap a Barcelona, sok esetben erre épül a PES), Nestlé, Gatorade, Canon és igen, az 1XBet is. Ezeken kívül rengeteg regionális szponzor, de mindössze egyetlen fogadóiroda, itt a teljes lista:
https://www.fcbarcelona.com/en/club/sponsors#

Ezzel arra akarok utalni, hogy olyan kishal a sportfogadó iroda, hogy csalás szempontjából irreleváns, gyakorlatilag, ha nem tennék bele az évi x milliójukat, akkor szerezne helyettük mást a Barcelona (évente sorban állnak a nagyobbnál nagyobb szponzorok, Barcánál olyan támogató, mint a Coca Cola, kishalnak számít). Miközben a végére értem a bejegyzésnek, pontosan megnéztem az adatokat a könyvelés alapján, fentebb leírt számok többsége helyes volt, tavalyi adatok alapján 1 milliárd euró volt a kiadása és a bevetéle a Barcának, minimális profitba zártak. Így oszlik ez el a kiadás:
Bértömeg: 670 millió (csak játékos)
Egyéb munkatársak bértömege: 50 millió
Vezetési költségek: 200 millió
Egyéb összegek és ammortizáció: 50 millió

Bevétel:
Jegyeladás: 210 millió
Szponzorok+Merchandising+TV-s közvetítések stb.: 625 millió
Játékosok eladása: 110 millió
Vannak még egyéb bevételek is: 40 millió

Szerintem érzékelhető, hogy egy ilyen nagy klubot nem igazán érdekel egy fogadóiroda pénze, esetleges hatása.

Amiket feltettél kérdéseket Sound, azokra megvan a válasz az interneten, szépen le van írva, én csak a Barcelona példáján keresztül mutattam be, mert őket ismerem jobban. Biztos vagyok benne, hogy kisebb utánajárással a Real Madridról is ki lehetne deríteni hasonló dolgokat, szerintem nem szorulnak egy Courtois bakira, ahogyan a spanyol szövetség sem, ha csak a pénzügyi oldalt nézzük. Nekik jóval nagyobb üzlet a közvetítés és egyéb szponzoráció. Az egy másik kérdés, ha egy csapat kárára vagy javára tévednek folyamatosan, ott már lehet szó gyanús dologról.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Március 24, 2020, 12:48:31 pm CET
https://betsapi.com/r/2253713/Atlant-Moscow-v-Kristall-Moscow

Az Atlant 2-0-ra vezet, az ellenfele kapu felé sem nagyon megy. Aztán az a Kristall, amely a 60 percig 1-szer talált kaput, és négy-öt lövést küldött kapu mellé, az a 60. és a 65. percek között rúg négyet, és fordít.  ;D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: SPF Admin - Március 24, 2020, 13:05:15 pm CET
https://betsapi.com/r/2253713/Atlant-Moscow-v-Kristall-Moscow

Az Atlant 2-0-ra vezet, az ellenfele kapu felé sem nagyon megy. Aztán az a Kristall, amely a 60 percig 1-szer talált kaput, és négy-öt lövést küldött kapu mellé, az a 60. és a 65. percek között rúg négyet, és fordít.  ;D

Emlékeztet a Milan - Inter "rangadóra".
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sarkanyolo2 - Március 24, 2020, 16:18:54 pm CET
https://betsapi.com/r/2253713/Atlant-Moscow-v-Kristall-Moscow

Az Atlant 2-0-ra vezet, az ellenfele kapu felé sem nagyon megy. Aztán az a Kristall, amely a 60 percig 1-szer talált kaput, és négy-öt lövést küldött kapu mellé, az a 60. és a 65. percek között rúg négyet, és fordít.  ;D

Áh, csak rendbe tette a fejeket az edző a szünetben... :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Március 25, 2020, 16:45:35 pm CET
az újabb orosz csoda:

Amikor 3-1-nél a 79. percben már azt hiszed, zsebben a győzelem, de nem bírod a hajrát  ;D

https://betsapi.com/r/2255082/Setun-Kuntsevo-v-SSH-Granit

Viszont nagyon úgy tűnik, a fogadóirodáknak még így is megéri, mert ezek szerint mi mezei függők többet veszítünk, mint amit az ilyen-olyan maffia kihoz belőle, mert kétség nem férhet hozzá, ezeknek a meccseknek úgy a 80-90%-a valamilyen formában bundás

5 bünti, meg 9 sárga, hihető :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: tonijani - Április 08, 2020, 16:17:34 pm CEST
TADZSIKISZTÁN: Vysshaya Liga - 1. forduló
08.04.2020 13:00
CSKA Pomir Dushanbe-Khujand
Délelőtt amikor megrakom az odds:2.30-3.20-2.90
pár (tényleg pár, a meccs 13.00-kor kezdődött) órával később: 8.50-5.50-1.25
A végeredmény:1-3
Azért érdekes....  :D :D :D

ja, persze hazaiaknál piros, vendégeknél 11-es...
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sarkanyolo2 - Április 08, 2020, 23:57:10 pm CEST
TADZSIKISZTÁN: Vysshaya Liga - 1. forduló
08.04.2020 13:00
CSKA Pomir Dushanbe-Khujand
Délelőtt amikor megrakom az odds:2.30-3.20-2.90
pár (tényleg pár, a meccs 13.00-kor kezdődött) órával később: 8.50-5.50-1.25
A végeredmény:1-3
Azért érdekes....  :D :D :D

ja, persze hazaiaknál piros, vendégeknél 11-es...

Akkor a fehérorosz mellett mostmár a Tadzsik-ot is figyelni kell.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Április 09, 2020, 19:21:40 pm CEST
Akkor a fehérorosz mellett mostmár a Tadzsik-ot is figyelni kell.
Azért nem árt a fehéroroszt is figyelni továbbra, ezek is 60 perc semmittevés után toltak egy hét-gólos utolsó 30 percet  :D
https://www.eredmenyek.com/merkozes/8YwgTK3I/#osszefoglalas
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Donwemer - Április 09, 2020, 20:10:17 pm CEST
Azért nem árt a fehéroroszt is figyelni továbbra, ezek is 60 perc semmittevés után toltak egy hét-gólos utolsó 30 percet  :D
https://www.eredmenyek.com/merkozes/8YwgTK3I/#osszefoglalas

Megraktam kissebb vagyonnal a 4,5 overt. 60.percben mar azon gondolkoztam hogyan mondom meg az asszonynak hogy iden husvetkor nem hogy sonka, de vajas kenyer sem lesz.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Április 09, 2020, 21:11:19 pm CEST
.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sarkanyolo2 - Április 10, 2020, 01:41:53 am CEST
Azért nem árt a fehéroroszt is figyelni továbbra, ezek is 60 perc semmittevés után toltak egy hét-gólos utolsó 30 percet  :D
https://www.eredmenyek.com/merkozes/8YwgTK3I/#osszefoglalas

Féildőben dörrentettem egy DNB 2-t erre a meccsre pont picipénzzel. Hát mindenre számítottam csak erre nem, de 2. félidő overekre lehet berendezkedek. :D

Donwemer
Akkor lehet halmozni a sonkát mostmár. :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lacuss - Április 12, 2020, 13:43:05 pm CEST
Csekkoljátok a most futó Tádzsik bajnokit. Jön fordítás vagy nyer a dog a faszán felvert oddson?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: Szabcsi151 - Április 12, 2020, 15:08:25 pm CEST
Csekkoljátok a most futó Tádzsik bajnokit. Jön fordítás vagy nyer a dog a faszán felvert oddson?

Tényleg nem volt rossz, bár itt még a sima V is megérte volna.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: lacuss - Április 12, 2020, 21:40:44 pm CEST
https://www.oddsportal.com/soccer/nicaragua/liga-primera-u20/ocotal-walter-ferreti-IszMQUyA/#1X2;2

Itt is jópofavolt az oddsmozgás ::) Egyenlőre csak egy kimaradt tizi történt  :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: BvB_09 - Április 16, 2020, 01:46:20 am CEST
A Real Madriz - Chinandega nicaraguai ifjúsági bajnokin a 84 perc alatt már 6 tizenegyest kapott a hazai csapat. Ebből 3 kimaradt, jelenleg 5-0. Ha nem lesznek kizárások, akkor nem tudom meddig tudják még ezt fokozni. Vagy úgy vannak vele, hogy legalább van meccs?
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: sunik29 - Május 04, 2020, 08:09:50 am CEST
https://www.talkesport.com/news/upto-10-years-jail-term-for-5-men-involved-in-csgo-match-fixing-in-australia/
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: zbking - Május 04, 2020, 22:11:13 pm CEST
Ez nem feltetlenul bunda, de erdekes:

Tegnap ejjel nicaraguai noi kosar

Academica vs Jass

-28,5 hc a Jass
82,5 a hatar
Mint egy ovodaban kb.

Elso negyed 3-6 lett, ha jol emlekszem, felido 7-19.
Itt a masodik negyed elejen 55,5-es szumma overhatar volt.

A 3. Negyedre es a 2. Felidore giga oddsok voltak a race 20,25,30-ra.

Megkezdodott a 2. Felido, mondom kicsit varok.
Kimentem wc-re, 3:04 telt el a 3.negyedbol 0-16 volt a negyed akkor...
A 3. negyed 6-29 lett vegul, a meccs pedig vmi 21-67.

Ezek a nicaraguai noi kosarak 82-86 koruli overhataron futnak.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: benedek185 - Május 05, 2020, 11:31:37 am CEST
Ez nem feltetlenul bunda, de erdekes:

Tegnap ejjel nicaraguai noi kosar

Academica vs Jass

-28,5 hc a Jass
82,5 a hatar
Mint egy ovodaban kb.

Elso negyed 3-6 lett, ha jol emlekszem, felido 7-19.
Itt a masodik negyed elejen 55,5-es szumma overhatar volt.

A 3. Negyedre es a 2. Felidore giga oddsok voltak a race 20,25,30-ra.

Megkezdodott a 2. Felido, mondom kicsit varok.
Kimentem wc-re, 3:04 telt el a 3.negyedbol 0-16 volt a negyed akkor...
A 3. negyed 6-29 lett vegul, a meccs pedig vmi 21-67.

Ezek a nicaraguai noi kosarak 82-86 koruli overhataron futnak.

Na akkor erre a ligára figyelek majd. Szerintem nem bunda, szimplán ennyire balfa*ok...
Hogy lehet egy negyed alatt eleve összesen 8 pontot dobni?  :D
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: zbking - Május 09, 2020, 22:53:17 pm CEST
Na akkor erre a ligára figyelek majd. Szerintem nem bunda, szimplán ennyire balfa*ok...
Hogy lehet egy negyed alatt eleve összesen 8 pontot dobni?  :D
Lesz ma is egy meccs
Raptors women vs Eagles women

Nem sok info van, a múltkor ezt a meccset követtem:
https://betsapi.com/r/2343123/Eagles-Women-v-UNA-Women

Itt szintén 84,5-es határ volt, és -32,5 volt az UNA HC.   20-49 lett.

Kemény lesz, a HC-k alapján a Raptors gyengébb, mint az UNA (Raptors -12,5 HC). A UNA ellen is volt 10-5 és 11-4-es negyed (lásd link), talán itt is az lehet a legjobb tipp, hogy egyik csapat se éri el 10-et, a 15-öt, nem tudom lesz-e rá odds, és ha igen, milyen.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: zbking - Május 09, 2020, 22:57:17 pm CEST
Lesz ma is egy meccs
Raptors women vs Eagles women

Nem sok info van, a múltkor ezt a meccset követtem:
https://betsapi.com/r/2343123/Eagles-Women-v-UNA-Women

Itt szintén 84,5-es határ volt, és -32,5 volt az UNA HC.   20-49 lett.

Kemény lesz, a HC-k alapján a Raptors gyengébb, mint az UNA (Raptors -12,5 HC). A UNA ellen is volt 10-5 és 11-4-es negyed (lásd link), talán itt is az lehet a legjobb tipp, hogy egyik csapat se éri el 10-et, a 15-öt, nem tudom lesz-e rá odds, és ha igen, milyen.

Egyébként el nem tudom képzelni, hogy ez a bajnokság hogy megy. Ha 9:00-12:00 között kikapnánk random 2x5 öregasszonyt az Auchanból, szerintem ők is tolnának 24-10-es félidőt.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: MessiÁs - Május 10, 2020, 19:15:55 pm CEST
Kosárlabdáztál valaha? Mármint nem a grundon ahol ellenfél nélkül dobáltál közép távolikat? Hanem amikor 5v5ben játszotok és mondjuk 3an ott vannak körülötted felemelt kézzel és így kell mondjuk 4méterről betalálnod? Mert nagyon nem egyszerű.

Bátran állítom hogy büntetőből egy random ember nem dobna jobban mint Shaq anno.(30%) Na most mennyivel nehezebb ez ha emberek is állnak előtted.


Ezek ennyit tudnak.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: zbking - Május 10, 2020, 21:33:38 pm CEST
Kosárlabdáztál valaha? Mármint nem a grundon ahol ellenfél nélkül dobáltál közép távolikat? Hanem amikor 5v5ben játszotok és mondjuk 3an ott vannak körülötted felemelt kézzel és így kell mondjuk 4méterről betalálnod? Mert nagyon nem egyszerű.

Bátran állítom hogy büntetőből egy random ember nem dobna jobban mint Shaq anno.(30%) Na most mennyivel nehezebb ez ha emberek is állnak előtted.


Ezek ennyit tudnak.
Versenyszerűen nem kosárlabdáztam.
Shaq FT jobb volt, mint 50%, de mindegy is. Versenyszerűen 10-20 dobott pont meccsenként vicc kategória, ezt akartam kihozni ebből.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: MessiÁs - Május 10, 2020, 22:00:29 pm CEST
Igazad van, tényleg vicc. :D

De ők tényleg ennyit tudnak.


Nem tudom miért emlékeztem 30%ra, tényleg 50felett volt.
Cím: Re:Bunda volt?
Írta: oakland23 - Május 11, 2020, 10:48:15 am CEST
Azért az tegyük hozzá, hogy ezek a lányok nem profik, itt 13 évestől 50 éves mamikig mindenki játszik, a 38 kilós 13 éves irányítótól a 130 kilós 3 gyermekes mamiig mindenki megtalálható egy-egy csapatban. Nem is feltétlenül fedett pályán tolják a meccseket, márpedig azért azt tudni kell, hogy szabad ég alatt kurvára más játszani, mások a dimenziók, mint pl. egy szabvány NBA pályán. Én hobbiból street ball-t toltam (na szigorúan csak azért, mert szerettem, nem voltam benne jó), és azért lehet olyan homályokat dobni, pláne ha a nap épp úgy süt a szemedbe, hogy ihaj. De láttam felvételt, ahol valamelyik meccsen (szerintem az egyik játékos) kislánya ment be a pályára (tök aranyos volt, ahogy betotyog), szóval ezt így nézzük. Itt azért sok lánynak a labdavezetés is gondot okoz, ezek a nicaraguai csajok is kb olyanok, mint én a street ballban, inkább szeretnek játszani, mintsem tudnak :D Full ilyen backyard hangulata van azoknak a meccseknek, de ez igaz amúgy a kézijükre is. Amit mi itt európaiként mondjuk azt gondoljuk, hogy kézi, hát ott azért még full máshogy játsszák, tényleg sok játékos labdát sem tud vezetni, messze nincs meg az a mozgáskultúra, dinamika. Egyébként meg pár éve tán egy magyar-török női meccsen mi is toltunk 0 pontos negyedet, ha jól emlékszem  ;D