Sportfogadas.org

Sportvilág és nem csak => Sportmentes fogadások => A témát indította: SPF Előzetes - Október 17, 2018, 18:31:21 pm CEST

Cím: Brit királyi család
Írta: SPF Előzetes - Október 17, 2018, 18:31:21 pm CEST
Brit királyi család

A brit királyi család (angolul British Royal Family) Nagy-Britannia mindenkori uralkodójának családja, illetve azokban a Brit Nemzetközösségi országokban uralkodik, amelyek államfője II. Erzsébet brit királynő. A fogadóirodák rendszeresen adnak kínálatot velük kapcsolatban, legyen szó újszülöttről, vagy épp házasságról.

Ha látsz érdekes kínálatot és van jó tipped a témában, oszd meg velünk!
Cím: Re:Brit királyi család
Írta: SPF Előzetes - Október 17, 2018, 18:34:13 pm CEST
Harry herceg és Meghan Markle gyermekére is fogadhatsz (https://www.sportfogadas.org/hirek/harry-herceg-es-meghan-markle-gyermekere-is-fogadhatsz)

A királyi család új taggal bővül, az Unibetnél tippelhetsz is az utódra! Tovább (https://www.sportfogadas.org/hirek/harry-herceg-es-meghan-markle-gyermekere-is-fogadhatsz)

(https://media.giphy.com/media/yNi9Ll5QI7rDMziekq/giphy.gif) (https://www.sportfogadas.org/hirek/harry-herceg-es-meghan-markle-gyermekere-is-fogadhatsz)
Cím: Re:Brit királyi család
Írta: SPF Előzetes - Január 04, 2019, 14:26:28 pm CET
Vilmos herceg trónra kerül, de nem mostanában (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/vilmos-herceg-tronra-kerul-de-nem-mostanaban)

II. Erzsébet fejére ráragadt a korona, állítólag alvás közben sem esik le róla. Nézd, fiatalon is szeretett integetni! Tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/vilmos-herceg-tronra-kerul-de-nem-mostanaban)

(https://media.giphy.com/media/1zhr6DmZJePEwbsMmu/giphy.gif)
Cím: Re:Brit királyi család
Írta: SPF Előzetes - Január 14, 2020, 15:41:13 pm CET
Meghan és Harry feladták a királyi melót (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/meghan-es-harry-feladtak-a-kiralyi-melot)

Lelépnek a nagymama kötelékéből, és gyárba mennek dolgozni. Vagy mégsem. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/meghan-es-harry-feladtak-a-kiralyi-melot)

(https://i.imgur.com/1xzGKU8.jpg) (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/meghan-es-harry-feladtak-a-kiralyi-melot)