Március 02, 2021, 14:38:17 pm CET

Szerző Téma: TippmixPro  (Megtekintve 269104 alkalommal)

Nem elérhető Dezmop

  • Régi motoros
  • *****
  • Hozzászólások: 7874
Re:tippmixPro
« Dátum: Május 31, 2013, 22:03:38 pm CEST »
Lehet hogy most hülyeséget fogok írni de ezt vállalom  :laugh:

A Tippmixpronál  sokan félnek megadni az adataikat ( Személyi ,lakcím )  ezt a két adatott sok irodánál kérik .
Az Apeh ha valakiről megakar valamit tudni akkor azt le ellenőrzi. Viszont csak azokat tudja le ellenőrizni akiről már van infója , a tippmixpronál is elképzelhetőnek tartom ,hogy bizonyos összeg felett utánanéznek az illetőnek ,hogy menyit vall be évente és ,hogy a bevallásából futja e erre a nagyobb tétekre a pénze. Ha igen semmi gond !!!  Ha nem akkor ba'eg van mert adót csal fekete pénzel játszik és lecsaphatnak rá... 
Na most gondolom én a többség aki nagy pénzzel  játszik az legálisan kereste rá a pénzt így szarik rá az adóhivatal ,hogy mire veri el a pénzét ... 
Aki meg adót csal az ráfarag   és éppenséggel ez irányba mozdul el számos ország ,hogy ki fehérítse ezen bevételeket is és a magyar állam is ezt akarja  amit nem is titkolnak .

Viszont akinek van pénze  jól is fogad sikeres is  és jól keres vele annak biztos lesznek kellemetlenségei ezzel az irodával korlátozás stb  ,na de nagyon sok irodánál ugyan ez történne de aki ennyire profi annak tényleg nem érné meg a felesleges kockázatot ,hogy felfedje a kilétét. 

Az 500 ft befizetés meg igen is jó főleg azoknak akik csak bontogatják a szárnyaikat ( igaz ekkora összeggel én sem szórakoznék de lehet ,hogy más igen). A többi meg majd kiderül az irodáról mert rémhírek eddig is keringtek aztán azóta is csak annyi történt ,hogy elindult az iroda de még minden az elején van .....adjunk egy fél évet nekik aztán majd kiderül. ;) 

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team