Február 27, 2021, 10:11:14 am CET

Szerző Téma: TippmixPro  (Megtekintve 268844 alkalommal)

Nem elérhető spongyabob

  • Kezdő
  • **
  • Hozzászólások: 8
Re:tippmixPro
« Dátum: Október 24, 2013, 22:32:30 pm CEST »
Sajnos olyan helyen vagyok, ahol egyetlen sportcsatorna sem fogható, úgyhogy erre nem tudok válaszolni, de nekem az ügyfélszolgálatos írta korábban (amikor rákérdeztem a kevés lehetőségre), hogy jelenleg még csak az idehaza látható mérkőzésekre lehet élőben fogadni.

Más.
Olvasva itt az elmúlt napok hozzászólásait, kezdem magam úgy érezni, mintha én lennék a csúnya, rossz fogadó, aki megtámadja szegény, becsületes Szrt.-t. :) Pedig tényleg nem ez a szándékom. Egyszerűen csak arról van szó, hogy egy cég meghirdetett egy játékot, ami azóta is hemzseg a furcsaságoktól. Amikor pedig azok az emberek, akik "pénzt fektettek" ebbe a játékba, szeretnének választ kapni egy-két számukra érthetetlen dologra, akkor a játék szervezője vagy megtagadja a választ, vagy pedig küld egy gépi sablont, amivel az ég világon nem mond semmit.
Esküszöm, nem az a 2500 Ft zavar, amit nem nyertem meg, hanem először is az, hogy hülyének néznek, másodsorban pedig, hogy mindezt egy olyan cég teszi, aki úgy hirdeti magát, hogy "a tiszta sportfogadó". Nem beszélve arról, hogy emlékezzünk csak rá, az induláskor csupa olyan hirdetésük jelent meg mindenhol, hogy ne a külföldi fogadóirodákhoz tegyék be a pénzt az emberek, mert azok csak átverik őket, esetleg lenyúlják az összegeket, hanem inkább hozzájuk, mert ők az egyetlen tisztességes cég. Nem tudom, hogy itt mások hogy vannak ezzel, de engem még egyszer nem vert át sem a Sportingbet, sem a bwin, sem pedig a bet-at-home (a többieknél még nem próbálkoztam). Ezzel szemben a TippmixPro-nál már az első játéknál "zavar támadt a rendszerben".

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team