Május 28, 2020, 10:02:31 am CEST
Ingyen fogadásban részesülhetsz!

Lépj be Unibetes számládra, s ellenőrizd a bónuszajánlataid! Megtörténhet, hogy egy 3000 forint értékű ingyenes fogadást aktiválhatsz fogadásaid által.További részletek

Szerző Téma: Hosszútávú (Long term) fogadások!  (Megtekintve 15193 alkalommal)

Nem elérhető iLogic

  • Tősgyökeres
  • ****
  • Hozzászólások: 1095
  • The Player
Re:Hosszútávú (Long term) fogadások!
« Dátum: Július 31, 2014, 18:24:58 pm CEST »
Én is a Bet365 kínálatából szemezgetek! Elég változatos, főleg labdarúgás terén! Van egy kicsit merész álmom, majd látjuk, hogy mennyire fogom tudni megvalósítani de bízom benne. A lényeg, hogy elkezdek játszani egy kb. 250-300 ezer ft-os kezdőösszeggel, és minden szezon elején(vagy közben) összehozok egy 2-es szorzó körüli szelvényt(a megfogadott események száma lényegtelen). Ezt az összeget ha 4-5 éven keresztül sikeresen dupláznám akkor elég szép összeg jönne össze a végére! Kell hozzá türelem de biztosabb mint bármelyik más fogadás szerintem és a szorzók is nagyon jók! És persze a bajnokságok közben az aktuális helyzettől függően is lehet fogadni a legtöbb végkimenetelre.

Már bocs, de ez életképtelen szerintem. Benyalsz egy olyat, mint amikor a BVB húzta be a salátást, aztán csak nézel. Most is lóhugyos szorzót nyomnak a PSG/Bayern kettős győzelmére, és hidd el, az oddsmesterek sem teljesen hülyék. Jól tudják, milyen szorzót kell megállapítani a csapatokra, és bíznak a BVB-effektusban. Ezeket kombinálni egy ideig működhet, de egyszer biztosan jön a cumi. Az meg a szavaidból ítélve all-in veszteség. Én inkább hiszek abban, hogy az egyenleget elosztva több eseményre fogadok, aztán jöhet a buli az évad végén, vagy a bundázással vádolásosdi játék.
« Utoljára szerkesztve: Július 31, 2014, 18:45:24 pm CEST írta iLogic »

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team