Március 30, 2020, 21:15:54 pm CEST

Szerző Téma: Foci-Eb 2020 - Budapest  (Megtekintve 3792 alkalommal)

Nem elérhető Knapp

  • Régi motoros
  • *****
  • Hozzászólások: 7360
Re:Foci-Eb 2020 - Budapest
« Dátum: Július 05, 2019, 22:40:46 pm CEST »
Ha jol tudom Budapest Munchennel lesz egy parban, s ha kijut a magyar es nemet valogatott biztosan egy csoportban lesznek (csak az a kerdes, h az Allianz vagy a Puskas lesz a helyszin), illetve a magyarok 2 meccset fixen itthon jatszanak. De van-e olyan megkotes, hogy melyik (hanyadik) meccset kell itthon jatszani? Mert ha minden rendezo 2-t jatszik otthon, akkor nyilvan elofordulhat olyan, hogy a ket meccs kozott lesz egy meccsuk a parban levo orszagban. A jegyigenyles miatt kerdezem, hogy erdemes az elso meccsre fokuszalni vagy sem.

Akár mindhárom magyar meccs lehet hazai pályán, ha a németek is kijutnak, akkor ezt sorsolni fogják.

Azt nem látom sehol, hogy a meccsek sorrendje meg lenne már határozva (pl. hogy a csoport 1. kiemeltje mikor játszik a 4. kalapossal), így tippelni sem lehet rá, melyik lehetne a magyar-német.

További kavarás, hogy az EB-selejtezős helyezések alapján készül majd el a kiemelés: először a csoportelsőket listázzák, majd a csoport 2. helyezetteket, s mivel a selejtezőkben 10 csoport van, az EB-n meg csak 6 lesz, így 4 csoportgyőztes biztosan a 2. kalapba kerül, míg egy csoport 2. kerülhet simán a 4. kalapba is. (a csoportmásodikok kapják a 11-20. közötti helyeket, tehát 2 csoportmásodik a 4. kalapban lesz...)

Szélsőséges esetben Magyarország csoportgyőztesként lehet 1. kalapos (ha legalább négy másik csoportgyőztest megelőzünk), Németország meg egy körbeveréses csoport 2. hely után kerülhet akár a 4. kalapba is...   ;D

Köszönetek ezért a hozzászólásért:

RedMunchen

Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team