December 06, 2019, 23:50:29 pm CET

Szerző Téma: Karácsonyi Adományozás 2016  (Megtekintve 3074 alkalommal)

Nem elérhető SPF Admin

  • senki
  • Régi motoros
  • *****
  • Hozzászólások: 6545
Re:Karácsonyi Adományozás 2016
« Dátum: Január 03, 2017, 15:08:13 pm CET »
Tegnap átadtam az adományokat. Hamarosan jövök a részletekkel.  :cya:

Picit lassabban indulnak a dolgok, de íme a részletek:

Az összegyűjtött összeg tudatában segítséget kértem egy barátomtól, aki napi szinten számos rászorulóval találkozik, s ő nekem 4 esetet küldött. Én ebből eredetileg egy családot választottam ki, de végül az utolsó pillanatban egy második család is részesült adományainkban. Íme a két eset:

1. Szilágyi Ferenc és Tili Annamaria, van egy 4 hónapos gyerekük. Ők 20 évesek. Annamaria árvaházban nőtt fel. Ferenc dolgozik. Tűzifájuk van, de vizes. Ezért hideg van náluk. A gyereket a szomszédba teszik tisztába, hogy ne fázzon.

2. Toncean család. 4 gyerek. Az apuka napszámban dolgozik, de úgy értettem, hogy el is játssza a pénzt. Van egy kis improvizalt kályhaszerűség a ház közepén, a földön. Nagyon veszélyes. A parázs szökik ki belőle a földre. Főzni az egy udvaron élő nagytatánál tudnak csak. Nagyon szegények.

Eredetileg az első családnak adtam volna az adományt, de végül bevásároltam egy pár hasznosabb dolgot a második eset tagjainknak is. Mind a négy gyereknek kialakult így egy kis édességeket tartalmazó csomag, ezen kívül meg: liszt, olaj, szalámi, májkrém, krumpli, párizsi.

Az első családnak a következőket vásároltam: pelenka, törlők, sudocrem, sampon (mind a csecsemőnek). A maradék összeget készpénz formájában adtam át nekik.

Látván életkörülményeiket szerintem most is jó helyre került adományunk.
« Utoljára szerkesztve: Január 03, 2017, 15:15:08 pm CET írta SPF Admin »

Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team