Június 01, 2020, 14:10:35 pm CEST

Szerző Téma: Választás 2018 - Fogadjunk rá!  (Megtekintve 6256 alkalommal)

Nem elérhető TiB

  • Veterán
  • ******
  • Hozzászólások: 10837
  • orgceleb
Re:Választás 2018 - Fogadjunk rá!
« Dátum: Április 09, 2018, 13:01:01 pm CEST »
Szóval az értelmesebbjének volt alternatíva....

Hja, akkor nézzük. Az általad vázolt verzió szerint az LMP-nél kisebb pártokra nincs értelme szavazni, mert az nem taktikus értelmiségi döntés, hiszen a voksom semmit nem érne egy olyan pártra, ami bejutásra esélytelen. Elpocsékolás, ahogy írtad. Mindjárt nincs annyi választási lehetőségem. Marad az LMP, Jobbik, MSZP és DK. Tegyük fel hithű MSZP-s vagyok évek óta, most az utolsó két hétben arra kér a pártom, hogy szavazzak már a Jobbikos jelöltre, mert a Fideszt le kell váltani. Bennem lehet felmerülne a kérdés, hogy ti kedves MSZP mégis mi a jófenét csináltatok eddig, hogy egy teljesen más nézetre kell szavaznom? Ti képtelenek vagytok a változás kiharcolására, ezért az elveimet feladva szavazzak arra, amit eddig megvetettem? Ez például felelősséghárítás, erre is gondoltam korábban.

Mindezt ráadásul az utolsó napokban kérik tőlem, mert nekik a 8 év is kevés volt arra, hogy ellenzékből alkossanak valamiféle kormányváltó taktikát, gondolatot, kampányt, BÁRMIT, ami széles körben pártolható lenne. Ehelyett vannak többszörösen megbukott arcok, például az általad említett Gyurcsány Ferencek, akik már egyszer szétlopták az országot. Hitelesnek kellene tartani ezeket, amikor a Fidesz lopásáról beszélnek? Nem a migráció, meg az ENSZ volt itt a döntő, hanem a te politikai oldalad Knapp, ami egy rakás balfék gyülekezete.

A másik nagy mantrád, gondolom a 444-en kódolták beléd, hogy közmédia, közmédia, közmédia. Ha nem tudnám a nézettségi adatokat, akkor is leesne, hogy a rossebb se nézi. Ha a flamingók párosodásáról menne 0-24 órás közvetítés, azt se venné észre senki. A mai világban a beszűkűlt médiamegjelenésre fogni a saját bukásom, nálam szintén felelősséghárítás. A Gütyül Gang - Straight Outta Gütyül nem futott szombat este kiemelt sávban az M1-en, mégis milliós nézettségű: Tudom mi lesz erre a válaszod, a politika nem gagyi rap stb, de itt most nem is ez a lényeg, hanem hogy vannak igenis lehetőségek még néhány vidéki srác számára is, csak meg kell találni, és nem beérni annyival, hogy azt ismételgetjük, hogy a Fidesz lop. Ez kevés manapság, egysíkú, unalmas, lejárt lemez, pont mint a magyar ellenzék.

Köszönetek ezért a hozzászólásért:

Greipel, sunik29

Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team