Október 16, 2019, 11:13:14 am CEST

Szerző Téma: NBA 2018/19  (Megtekintve 4695 alkalommal)

Elérhető Pozzato

  • Régi motoros
  • *****
  • Hozzászólások: 5433
Re:NBA 2018/19
« Dátum: Április 16, 2019, 08:36:50 am CEST »
Ez még így akár érdekes is lehet idén, mert ezek szerint nem volt véletlen az alapszakaszban az a jó pár botlás a GSW részéről. Hajnali leolvadást nehéz felfogni, mert címvédő hazai közönség előtt még sosem kapott ki PO meccsen 30 pont feletti előnyből (még olyan sem volt, hogy valamely csapat a rájátszásban ekkora hátrányból visszajöjjön).

Cousins megsérült, ma lesz neki MRI, ha szakadás, akkor oda a szezon (meg szerintem a pályafutása is, nem nagyon alkalmazzák majd ilyen súlyos sérülések után), szerencsétlennek idén sem valószínű, hogy tényező lesz a rájátszásban. Clippers pedig óriási pozitívum, én nem szeretem Doc Riverst, de le a kalappal a munkája előtt, hogy ilyen játékosokból ennyire ütőképes csapatot csinált.

Azért durva, hogy Durant mennyire homály volt, ha lehet azt mondani, rajta ment el a meccs (9 eladott labda, kipontozódás). Nekem van egy olyan érzésem, hogy nyáron ő dobbant (New York..), mert szeretne egy saját kis királyságot, mert rohadtul nem tiszteli őt senki sem, hiába az MVP-címek, bajnoki cím, de úgy tekintenek rá, mint aki beállt a sorba Curryékhez, hogy bajnok lehessen. Voltak idén viták a GSW-nél, összeakaszkodott Draymonddal is, lehet nyáron alaposan átalakul majd a Warriors.

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team