Június 06, 2020, 02:22:59 am CEST

Szerző Téma: SfGuru Prémium  (Megtekintve 9421 alkalommal)

Nem elérhető SPF Admin

  • senki
  • Régi motoros
  • *****
  • Hozzászólások: 7868
Re:SfGuru Prémium
« Dátum: Június 26, 2019, 13:31:57 pm CEST »
Sziasztok! Csak egy kis technikai kérdés a kínálattal kapcsolatban. Ha jól rémlik, talán az Unibet-től vannak lehúzva a szorzók a játékhoz. Korábban beszéltük, hogy jó lenne, ha több fogadási opcióra tudnánk írni elemzéseket. Igazából az Unibet kínálata jóval bővebb a Guru-ban megtalálható opcióknál, a példa kedvéért a női foci VB-re nincsenek itt a továbbjutás szorzók, hogy egy populárisabbat említsek.... vagy a "Mérkőzés események" sem pl... (itt vannak pl a tizik, öngólok stb... ).

A kérdésem csak erre irányulna, hogy technikailag ez nem megoldható-e, hogy a Guruba ezeket a részletesebb opciókat valahogy belevegyük az Unibet-től!?  :) 
Tudom, itt a Napitippes játék, ami amúgy szerintem nagyon jól bevált, baromi jó tippeket lehet ott gyűjteni.  :ok: De a Guru-ban nem bánnám, ha kicsit szélesebb kínálatra tudnánk részletesebb elemzéseket írni...  :)  Véletlenül sem akarom, hogy elégedetlenkedésnek tűnjön ez a poszt, és tudom hogy volt ez már terítéken... vegyétek építő jellegű érdeklődésnek!  :beerchug:

Feljegyeztük.

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team