Április 03, 2020, 03:41:02 am CEST

Szerző Téma: Vuelta a Espana 2019  (Megtekintve 7509 alkalommal)

Nem elérhető firgabácsi

  • Tősgyökeres
  • ****
  • Hozzászólások: 1000
Re:Vuelta a Espana 2019
« Dátum: Szeptember 11, 2019, 18:59:37 pm CEST »
Igen, én is hasonlóra gondolok @Latzka , hogy gondban volt ma mind a két szlovén, még akkor is, ha ezt nem mutatták annyira a világ felé. Pogacar elhasználta az összes emberét, nem lennék meglepve, ha holnap megtörne. Roglic dettó, plusz őt folyamatosan támadni fogják. Őrült szakaszra számítok, ahol szó szerint bármi megtörténhet.

Az oldalszeles szakaszok elsősorban a nagyobb testű, illetve a jól helyezkedő versenyzőknek kedveznek. Nagyon fontos, hogy egy ilyen etap előtt hogyan méred fel a helyzetet. Ebben élen jár rendszerint a Quick Step, akik monitorozzák az időjárást és ehhez mérten választják ki az optimális taktikát. Ezt láthattuk ma is, de az Ineos is épített már erre párszor. Természetesen, hogy a többi csapat is tisztában van ennek jelentőségével, de mondjuk egy Astanában nincsenek meg az emberek erre, hogy egy ilyen típusú támadást végig is vigyenek.

Igen, a Quicksteptől amúgy várható volt valami ilyesmi, valahol olvastam is egy elemzést erről a mai szakaszról ahol megemlítik hogy konkrétan Gilbert az adott körülmények között ( oldalszél ) meg fogja próbálni a szakaszgyőzelmet, de nem klasszikus sprintben. Ezért is volt többek között Oak tippje jó, én meg élőben bepróbáltam Gilbertet kicsivel, bejött, de az csak 4x odds volt.
A három nagy körverseny közül messze a Vueltát tartom a legkiszámíthatatlanabb versenynek, soha nem tudod mi történik majd, lásd a mai szakaszt, na meg itt aztán több olyan szakaszgyőztes is előfordul aki 100x körüli odds:-)

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team