Április 03, 2020, 03:00:18 am CEST

Szerző Téma: Vuelta a Espana 2019  (Megtekintve 7507 alkalommal)

Nem elérhető firgabácsi

  • Tősgyökeres
  • ****
  • Hozzászólások: 1000
Re:Vuelta a Espana 2019
« Dátum: Szeptember 11, 2019, 21:49:37 pm CEST »
A bukik iszonyatosan sokat fejlődtek az évek alatt, gyakorlatilag a nulláról egy profit szintre. Azt mondom, hogy alig van hiba a h2h, illetve winner fogadásokban, míg régebben minden szakaszra jutott egy. Látszik, hogy adatbázisokból dolgoznak és nagy valószínűséggel belsős infókból.

Ezzel nagyon egyetértek. Nem csak kerékpárban, általánosságban mindenhol sokat fejlődtek a bukik, de kerékpár esetében különösen igaz. Az általánosan látható, hogy sokkal több forrást figyelnek nyilván, sokkal profibbak, hozzáértőbb emberek ülnek ott, de kerékpárnál néha nekem is olyan érzésem van, hogy belső infóik is vannak:-)
Azért visszaemlékszem, 10-15 éve milyen lazán lehetett nyerni H2H-ekkel.
Volt hogy szimplán hibás oddsszot raktak ki, meg volt sok olyan ahol maga a párosítás volt hibás, mittudomén, emlékszem berakták Cadel Evansot H2H-be valaki olyannal aki nyilvánvalóan rosszabb hegyimenő volt, igaz csak 1.50 volt, de tudta az ember, hogy csak akkor nem jön ha Cadel bukik. Ma elképzelhetetlen ilyen, ha mégis akkor meg 1.01-el jönne ki nem 1.50-el.
Meg olyanokra nem figyeltek akkor, hogy x.y. előző szakaszon bukott, minden baja van és tuti nem fog támadni vagy szökni másnap mert örül hogy él. Kitették H2H-be egy olyannal aki kb. legesélyesebb volt aznap szökésre.
Na szóval ilyen hibákat ma kizárt hogy elkövessenek.
Kézilabdában, vízilabdában pl. előfordul, hogy belehibáznak, látszik néha hogy nem tudnak valami infót, nincsenek képben mindig hogy ez vagy az sérült, erősödött egyik vagy másik csapat, de kerékpárban ott nagyon topon vannak.

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team