Július 09, 2020, 07:40:30 am CEST

Szerző Téma: Game-Set-Match  (Megtekintve 213355 alkalommal)

Nem elérhető Milan

  • Veterán
  • ******
  • Hozzászólások: 26167
  • Siempre Milan!
Re:Game-Set-Match
« Dátum: Augusztus 24, 2019, 16:16:42 pm CEST »
Nem azzal van a baj hogy van velemenyed, hanem hogy paraszt vagy. Kigunyolni egy serult, agyonoperalt jatekost nem illo.

Sportolók ezreit/százezreit operálják, mondhatni majdhogynem természetes ez náluk. Nincs ezzel semmi gond. Van aki ezt jól viseli, s gyorsan felépül, van aki lassabban.

Nyilván nálad bekapcsolt a Murray-lámpa, amikor a bejegyzést írtam, s gyorsan kellett reagáljál, arra viszont nem vetted a fáradtságot, hogy el is olvasd amit írtam. A parasztozás viszont alapból megy.
Tudom, paraszt vagyok, ezért is a kurva anyám a hibás.  ;D

Ha viszont vetted volna a fáradtságot, hogy csak úgy rátekints, hogy mit is írtam, akkor láthattad volna, hogy én az egészségügyi állapotáról semmit sem írtam, még csak nem is utaltam rá.

Murray számomra a "hisztis picsa" kategóriába tartozik, egy csoportban Ronaldóval, meg Serena Williams "hercegnővel".
Ronaldo a világ legjobb focistája, DE egy hisztis picsa is egyben. Van aki velem egyetért, van aki nem. Ez már csak ilyen.

A 2019-es Ausztrál Open nem Murray-ről szólt, de neki nehéz volt ezt elfogadnia. Első körben kikapott, sajtótájékoztatón simán elmondhatta volna, hogy "srácok nehéz időszak előtt állok, jönnek a műtétek, majd meglátjuk mi lesz". De ő nem, drámakirálynő módra jött a pityergés, meg a sajnálkozás, hogy mindenki érezze át, hogy neki mekkora a lelki nyomora.
Erre fel eltelik 3-4 hónap, s látod, hogy újra pályán, amivel mondom semmi gondom nincs, csak akkor minek az a januári hiszti? Nyilván a TheGuardian meg társai fenn kell, hogy tartsák a szerkesztőséget.

Ismétlem, ez az én személyes véleményem. Nem kell vele egyetérteni.

Köszönetek ezért a hozzászólásért:

Greipel

Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team