Május 20, 2019, 11:51:47 am CEST

Szerző Téma: Zene  (Megtekintve 21525 alkalommal)

Elérhető Pozzato

  • Régi motoros
  • *****
  • Hozzászólások: 5038
  • Polihisztor
Re:Zene
« Dátum: Október 10, 2018, 13:02:11 pm CEST »
Ott volt pár hónapja a Narcos című szám a Migostól, ami egészen szépen kezdett, aztán megrekedt 80-90 millió között és elmúlt a hype. Pedig simán lehetett arra is apellálni, hogy ez egy 300-400 milliós szám lesz, ezzel a bad and boujee felét eléri majd (ami a Migos berobbanása volt a 700 millióval), hiszen a szöveg adott volt, téma is (Narcos miatt nagyon népszerű kint ez a dolog), plusz Madonna háza nem nézett ki rosszul a klipben és az atlantai csapat most eléggé felkapott kint.

Gondolom az is közrejátszik ebben, hogy már csak az igazán felkapott (vagy nagyon minőségi) számokat nézik az emberek, mivel annyi az új inger (zene, videó stb.), hogy nincsen mindenre idő és még a spotify is közbeszól, szóval ezért "rekedhetnek" meg a youtube videók egy bizonyos számnál.

Petercrouch: Emlékszem rá, hogy amikor viszonylag friss számlám volt náluk, akkor az ennyire peremen lévő eseményekre nem engedtek nagyobb téteket. Már az is nagy szó, hogy ilyenekkel foglalkoznak, ellentétben a többi irodával. Szóval nagyon manipulálni nem tudják véleményem szerint, de lehet hatalmasat tévedek vele.

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team