Május 28, 2020, 00:01:24 am CEST

Szerző Téma: Kerékpár  (Megtekintve 60168 alkalommal)

Nem elérhető firgabácsi

  • Tősgyökeres
  • ****
  • Hozzászólások: 1070
Re:Kerékpár
« Dátum: Június 13, 2019, 00:24:06 am CEST »
Van Aert annyira komoly amit művel, hogy kénytelen voltam tenni rá valamit holnapra amit átmásolok napi tippekből. Közben leesett az odds rá mert csatarid valaki leverte  :D

kerékpár 5. szakasz, Criterium du Dauphiné 2019, 2019.06.13 10:25

tipp: Wout Van Aert 1-3. helyen végez
odds: 4.00
iroda: unibet

Nagy formában van a belga, nem klasszikus sprinter egyáltalán, de igazi őserő és nagyon megy neki eddig. Már két sprintszakaszon is 1-3. helyen volt + ma nagy meglepetésre megnyerte az ITT-t.
Azt nyilatkozta ma, hogy szeretné megnyerni a pontversenyt. Holnapi szakasz után jönnek a hegyek, szóval most tud még pontokat szerezni.
Bennett a legnagyobb favorit holnapra, ő klasszikus sprinter, Van Aert ugyan vezeti a pontversenyt jelenleg elég jó kis előnnyel, de azért pár pont még nem ártana neki. Holnap szerintem rá fog menni a minél jobb helyezésre megint, a szakasz vége nagyon technikás, valami enyhébb 3%-os kis kaptató is van talán a végén ha igaz amit olvastam. A technikás vége neki kedvezhet, még azt sem tartom kizártnak hogy többen megpróbálnak elmenni a legvégén köztük ő is és nem lesz klasszikus sprint. Bár eddig bizonyította, hogy ebben a mezőnyben, ezekkel a sprinterekkel felveszi a versenyt ( kivéve Bennettet aki egyértelműen erősebb a többieknél ).

Lehet Sonny Colbrelli ellen H2H még jobb tipp persze Van Aert 1.72-ért. Eddig két sprintben egyik alkalommal rá lehet fogni, hogy azért verte csak Colbrellit mert az olaszt bezárták kissé, de a másikon Colbrelli nem volt sehol, Van Aert meg ott is dobogón volt.
 

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team