Július 23, 2019, 14:18:05 pm CEST

Szerző Téma: TippmixPro  (Megtekintve 215278 alkalommal)

Nem elérhető Knapp

  • Régi motoros
  • *****
  • Hozzászólások: 7130
Re:tippmixPro
« Dátum: Április 29, 2017, 15:27:01 pm CEST »
Köszi, hát megpróbálom majd ezeket valahogy, ha nagyon tippmixprozni akarok. Annyira nem siettetem, úgyis máshol játszok, de majd valamikor intézkedem. Egyébként a nő azt mondta, hogy nem hiszi hogy a tag elgépelte volna a bankszámlaszámot, mert a bankszámlaszámok között nem 1 karakternyi különbség van, szóval több számot el kellett volna ahhoz ütnie. Azt javasolta amúgy, hogy kérdezzek körbe ismerősök között, hogy regisztrált-e valaki...Most meg erre mit mondjak, gondolja hogy a haverjaim tudják a bankszámlaszámom? Meg semmi értelme nem lett volna, ha ők az enyémmel regisztrálnak be, szóval ebben én nem sok logikát láttam.

Na én ilyenkor leszek ideges, és úgy elküldöm a picsába az "illetékest", hogy egyből utánajár!
Nem te regisztráltál, valaki tehát visszaélt az adataiddal. És ezt már ők is tudják.
Ez nem csak a pro szabályzata szerint tilos, hanem büntetendő is. Mi az, hogy te kérdezgess utána, mikor ők fogadtak hibás/hamis adatokkal regisztrációt a nevedben?!
Miért te kérdezgess körbe, mikor ők látják, hogy kihez tartozik a számlaszám?!
A bankszámlaszám személyes adatod, amelyet most az engedélyed nélkül egy másik ügyfélhez rendelve kezelnek!
Kérheted ám, hogy ezt a gyakorlatot szüntessék meg!   ;)

(mert különben élve a szabályzatuk 13. pontjában említett lehetőséggel, a Nemzeti Adatvédelmi Hatósághoz fordulsz...)

És ez nem csak arról szól, hogy te akarsz-e tippmixprózni vagy sem, hanem hogy ők basznak a dolog kivizsgálására, mikor kiderül, hogy valaki direkt vagy véletlenül rossz adatot adott meg nekik.
Mondjuk mivel konkrétan ez miatt nem tudsz náluk játszani, így még ügyfélmegtartás miatt is nekik kéne utánajárniuk ennek egy normális piaci szolgáltató esetében...


(azon meglepődnék, ha nem lehetne egyetlen szám elírásával - vagy akár kettő felcserélésével - "belefutni" egy másik számlaszámba, mikor a 16 jegyű számlaszámok esetén 10 számjegy általában azonos, ha ugyanahhoz a fiókhoz/egységhez tartozik az ügyfél... Szerintem inkább az igaz, hogy nem egymást követő számlaszámokat generálnak az egymást követő ügyfeleknek.)

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team