December 07, 2019, 20:01:39 pm CET

Szerző Téma: stdavid naplója  (Megtekintve 84574 alkalommal)

Nem elérhető stdavid

  • Tősgyökeres
  • ****
  • Hozzászólások: 3213
stdavid naplója
« Dátum: Szeptember 19, 2013, 23:53:20 pm CEST »
Üdv!  :cya:

Volt már itt 2 naplóm is, de azokat sajnos nagyon elhanyagoltam, így jobbnak láttam újat indítani.

Azért néhány szót magamról a fogadások terén.. A fő "profilom" az élő fogadások, legyenek akár az eltúlzott oddsok, value betek, keresztbefogadások. Így a naplómba leginkább csak az elemzéseim, és néhány mérkőzés előtti tippem kerül csak be.

Nem szeretem a kombikat, mára letisztult annyira a "játékom", hogy kizárólag szóló fogadásokat kötök, többnyire 1.7-1.8-as átlagoddson.

Hogy mikre fogadok? Leginkább focira, azon belül is magyar NB1, angol Premier League és természetesen a mainstream BL, válogatott meccsek. Emellett kosárlabda, leginkább NBA, illetve férfi tenisz.

Hogy mekkora téten játszok azt sose szoktam beírni, volt egy időszak mikor a tőke % -át írtam be, de ezt is hanyagolnám már.

Kedvelt irodáim közé tartozik a Bet365, a Betclic az Unibet.

A régi naplómban volt pár "törvényem", melyet módosítás nélkül átmásolnék:

1. A tét maximum a tőke 10% -a! A bankroll menedzsment úgy érzem az egésznek az alapja, lehet bármilyen jó találati arány, ész nélkül mindenki 0 -ra van ítélve.
2. Minimum 1.5 -ös odds! Vannak sikeres fogadók, sikeres stratégiák is az 1.1-1.3 -as oddsokra, én azonban sose éreztem túl kifizetődőnek, nagyon sokat kéne ahhoz fogadni, hogy ezek megtérüljenek, hiszen 1 bukott fogadást követően majdhogynem 10 -et kéne nyerni hiba nélkül, hogy csak megtérüljön ez.
3. Csak olyan eseményre fogadok, mellyel én magam is tisztában vagyok. Csak, mert meggyőző egy elemzés, vagy sokan ajánlanak egy fogadást, annak általában nem szoktam bedőlni. Inkább szeretek magamra hallgatni, magam utánanézni a dolgoknak. Az pedig alap, hogy olyan sportágakat, mérkőzéseket követek, mely érdekel és ebből adódóan tisztában vagyok az erőviszonyokkal!
4. Egy eseményen csak egy függő fogadás lehet! Ez leginkább a Live dolgoknál jöhet szóba, persze a sure bet az más. Itt leginkább arra gondolok, hogy például rakom egy csapat győzelmét és mellé még egy zsíros over -t is. Aztán ha bukik a megérzésem, akkor oda mindkét fogadás!
5. Ha sorrendben 3 vesztes fogadásom van akár legyen az Live, szelvények stb akkor kis pihenő! Ez leginkább a türelemről, önfegyelemről szól.
6. Fogadási kényszer legyőzése! Ne azért üljek le nézni egy mérkőzést, mert arra fogadni akarok, hanem a sportélményért! És ha van valamilyen megérzésem, akkor mobilról esetleg ránézek az oddsokra, semmi több!

Szeretném végre nem elhanyagolni a naplóírást, sajnos az előző kettő a végére elég átláthatatlan és igénytelen lett.. elsősorban azért vezetem majd, hogy magamnak átláthatóbbá tegyem a tippjeimet, de természetesen örömmel fogadok itt bárkit, ha hozzáfűznivalót, plusz információt talál a tippjeimhez, esetleg vitatkozna valamin.

Sok sikert mindenkinek! :beerchug:
« Utoljára szerkesztve: December 17, 2013, 23:16:08 pm CET írta stdavid »

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team