Május 29, 2020, 21:42:12 pm CEST

Szerző Téma: Serie A 2018/19  (Megtekintve 4904 alkalommal)

Nem elérhető Sound

  • Tősgyökeres
  • ****
  • Hozzászólások: 846
  • Megoldóember
Re:Serie A 2018/19
« Dátum: Március 05, 2019, 09:48:03 am CET »
Szerintem a VAR - megint csak egy ékes bizonyíték arra a sportfogadók felé, hogy csalnak. Ezt csak a hülye nem látja. Úgy csalnak el meccseket a legnagyobb nyilvánosság előtt, a sportfogadók kárára, és a saját hasznukra ahogy akarnak...
Nehogy bárki azt gondolja, hogy egy Spal-Samp meccset bárki megnézne csak úgy szórakozásból, ha nem lenne sportfogadás! Kivéve persze a két csapat szurkolóit. Az egész rendszert a sportfogadás generálta figyelem tartja fenn!
Régóta kritikusan szemlélem mi zajlik és őszintén csodálkozom, hogy erre a színházra, ami a nemzetközi labdarúgást jellemzi - vevők az emberek, tele vannak a stadionok. Tényleg nem látják, hogy a legmagasabb szinten is a mérkőzések döntő része manipulált?
Van néhány kivétel, lehet találni tiszta meccseket de nagyon keveset. Napi 1-3 meccset tuti megnézek/belenézek + összefoglalók. Legutóbb két hete az FA-kupában láttam tiszta mérkőzést - ahol valóban fociztak, s nem eljátszották...
A VAR - csak méginkább elárulja őket...van aki észreveszi/számol vele, hogy manipulálnak és a szerint fogad/vagy nem fogad. Be kell látni, hogy ez egy "harc" a fogadók és a rendszert fenntartók között. A fogadóknak a vesztes oldalon kell állniuk ebben a játékban, különben fenntarthatatlan a rendszer!

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team