Április 24, 2019, 00:52:50 am CEST

Szerző Téma: TiB naplója  (Megtekintve 31309 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető TiB

Re:TiB naplója
« Válasz #270 Dátum: Június 22, 2018, 19:25:40 pm CEST »
Szerbia - Svájc
Pontos eredmény 0:0 (6.50)
Lesz piros lap (5.00)

A góltalan döntetlen szüzességét még nem vesztette el ez a vébé. Fél zacskó szotyit teszek rá, hogy talán most összejön. A piros meg azért tetszik, mert itt lehet azért ellentét, az újburzsuj szlávok és az otthon maradt nacionalista szlávok között.

Nem elérhető TiB

Re:TiB naplója
« Válasz #271 Dátum: Június 22, 2018, 19:53:46 pm CEST »
Argentína végső győztes szorzója:

- Világbajnokság előtt: 11.00
- Izland elleni döntetlen után: 13.00
- Horvátok elleni bukás után: 32.00
- Izland - Nigéria utóbbi győzelme után: 21.00

 ¯\_(ツ)_/¯

Nem elérhető TiB

Re:TiB naplója
« Válasz #272 Dátum: Június 22, 2018, 20:07:51 pm CEST »
Szerbia - Svájc
Pontos eredmény 0:0 (6.50)

Négy perc alatt ment el. :D Hajrá piros lap!

Nem elérhető TiB

Re:TiB naplója
« Válasz #273 Dátum: Június 22, 2018, 22:28:18 pm CEST »

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Nem elérhető TiB

Re:TiB naplója
« Válasz #274 Dátum: Június 26, 2018, 19:29:23 pm CEST »
Izland - Horvátország
Szerez gólt Izland (1.57)

Nagyon csábít a viking győzelem, de maradok a góljuknál a horvát kezdő fényében.

Nem elérhető TiB

Re:TiB naplója
« Válasz #275 Dátum: Július 10, 2018, 14:09:01 pm CEST »
Franciaország - Belgium
AH 2 felett (1.50)

Alashkert - Celtic
Hazai csapat szerez gólt (2.75)

Szerintem mindkét védelem le lesz futva, ütközve, dominálva, kérdés hogy mennyi ziccert hagy ki Giroud :D Emellett tuti lesz cigánykodás a BL-ben, a macskám nyakát tenném rá. Az olyan párosítások közül fognak bundázni, ahol a visszavágót otthon játssza majd az esélyes. Az Alashkert gólját játszom, de nagyon tetszik a Flora gólja is a Beer Sheva ellen. A zsidók sosem mondanak nemet a könnyű pénzre, kikapnak 1:0-ra ötös szorzón, aztán következőre 2:0-ra nyernek. Új kocsi, plusz BL-prémium is jön.

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Nem elérhető TiB

Re:TiB naplója
« Válasz #276 Dátum: Július 10, 2018, 23:16:33 pm CEST »
Franciaország - Belgium
AH 2 felett (1.50)

Alashkert - Celtic
Hazai csapat szerez gólt (2.75)

Ma is jól tippeltem nincs mese. Vb-elődöntőn gólt várni, micsoda hülyeség ;D

Sportfogadas.org

Ajánlat
« Válasz #276 Dátum: Július 10, 2018, 23:16:33 pm CEST »
Szeretnél online fogadni?

Amennyiben megbízható helyen szeretnél játszani, akkor ajánljuk, hogy nézd át az általunk javasolt online fogadóirodákat tartalmazó listát.


Nem elérhető TiB

Re:TiB naplója
« Válasz #277 Dátum: Július 13, 2018, 00:17:33 am CEST »
Nem igazán értem a nagy felháborodást a magyar csapatok kupaeredményei kapcsán. Még talán a Videoton favorit volt valamilyen szinten, de a többi meccsen nem borult a papírforma. Sőt, ha a hülye lilák nem kapnak ki, az lett volna a meglepő! Persze magas szorzók jöttek, de láthatjuk hogy kiegyenlített volt a kínálat például a Honvéd és Fradi meccsén. Ha a Vidi itthon nem nyer, az égés, de a többi esetben a kiesés tükrözi a valóságot. Más kérdés, hogy ezt nem látjuk, mert túl sokáig maradt fenn a bezzeg Puskásék lemez.


Nem elérhető TiB

Re:TiB naplója
« Válasz #278 Dátum: Július 15, 2018, 23:12:35 pm CEST »
Az Everton 22:0-ra nyert felkészülési meccsen a minap. Na most hogyan jön össze egy ilyen eredmény?

Hát így:


Nem elérhető TiB

Re:TiB naplója
« Válasz #279 Dátum: Január 22, 2019, 17:35:31 pm CET »
Időnként kérdeznek tőlem privátban dolgokat, nem is értem miért, néhány válasszal újraindítom a naplóm. Kezdjük is!

Ha épp szünetel a kedvenc bajnokságod, hogyan választasz tippet?

Először is itt az oldalon a naplókban, sőt a tippjátékokban is van egy rakás tipp. Én vakon nem hiszek senkinek, szóval ezeknek is utána járok, de ez egy ingyenes szűrő rendszer, hiszen a sok meccsből valaki kiválasztotta a tippet, jónak gondolta. Ezek után az én követelményeimnek is meg kell felelnie.

De hogy más példát is említsek, rengeteget időzök azzal, hogy táblázatokat bújok és anomáliákat keresek. Ez nagyon X-aktásan hangzott, de nézzünk egy példát. Csütörtökön este játszik egymással az Al Masry és Arab Contractors az egyiptomi bajnokságban. Utóbbi csapat sokkal jobban áll, ötödik helyet foglalják el ebben a rangos, de kissé homokszemes pontvadászatban. Az Al Masry eközben meg épphogy elkerüli a kieső zónát és 17 meccsükből 10 volt döntetlen. Mindezek ellenére az Arab Contractorsra több mint négyes szorzót ajánlanak. Egyetlen góljuk is jól fizetne, csak hogy miközben ezt az egészet leírtam, törölték a bet365 kínálatából a mérkőzést.

Nyilván van oka, hogy egy sokkal jobban álló csapat vendég győzelmére négyes szorzót adnak, de ennek utána kell járni, amennyire az internet erre lehetőséget biztosít. Szerintem például nagyon hasznos tud lenni a csapatok facebook/twitter oldalainak a böngészése, ahol a szurkolók maguktól írnak kedvenceik gyengeségéről, erősségéről, formájáról és hiányzókról. Szóval az a lényeg, hogy hogy totál ismeretlenre szeretek tippelni, ha épp az általam követett dolgok szünetelnek, és a jó, értékes (value) szorzóknak szeretek utána járni. Én magamtól is találok ilyet, mert tényleg sokat böngészem a táblázatokat, statisztikákat, de ha neked erre nincs időd, vannak erre szakosodott oldalak is, amik ingyen adnak ilyen párosításokat. Például ez az oldal: https://www.soccervista.com/bet.php

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Nem elérhető TiB

Re:TiB naplója
« Válasz #280 Dátum: Január 22, 2019, 18:27:50 pm CET »
Na még egy kérdés gyorsan, aztán megyek építek egy hóembert.

Mi volt életed első fogadása?

Nem vagyok rá büszke, nem is szoktam emlegetni. Negyedikes voltam és imádtam a bokszot, Ali meccseit néztem ahogy mozog, ahogy előre kitervelt taktikával viszi be az ütést az ellenfélnek, bokszoló akartam lenni. Aztán jött faterom, és mondta, hogy Don King az igazi menő arc, ő promóter és sosem verik be képét, de tele van pénzzel.

Egy csapásra promóter akartam lenni, és a gyakorlati munkát másnap elkezdtem a suliban. Volt egy aprócska srác, Lacikának hívták, de én nagyon bíztam benne. Mindenkivel jóban voltam, elsőtől a nyolcadikig, szóval néhány félinfót elejtettem, és Lacika két szünettel később már meg akarta verni a nagydarab, verekedős, renitens Kristófot. Minden sulis bunyónál én voltam bíró, bennem mindenki bízott, én döntöttem el mikor van vége, ki nyert ilyenek. Most is engem kértek fel, suli után háromkor a kisutcában bunyó Lacika és Kristóf között. Megbundáztam volna, ha kell, geciség, de ez van, epres sulis tej volt a tét.

Volt még néhány szünet a sulis napból, én pedig elkezdtem fogadásokat kötni aprócska Lacikára, hogy ő fog nyerni. Dupla vagy semmi, fél sulival fogadtam. Iskolatej, osztálypénz, tolltartó, nem viccelek, még a tornazsákom is felraktam Lacikára, annyira hittem benne. A bunyó össze is jött, elkezdődött, de akkora hírverést csaptam neki, hogy az igazgató is feltűnt a dulakodás megkezdése után. Jó tanuló voltam, kiváló magatartással, ezért engem kérdeztek arról, mi is történt, szóval mondtam hogy én csak szét akartam választani őket, meg hogy egy lányon verekedtek össze, a Dórin. Ötödikesként akkora melle volt, mint a fejem, hihető érvnek tűnt. Aztán persze másokat is kifaggatott az igazgatónő. Értékben állítólag olyan 100 ezer forintot tettem fel Lacikára. Bedobták hogy kirúgnak illegális fogadásért és verekedés megszervezéséért, de végül csak igazgatói megrovást kaptam.

És a poén most jön. Hazaértem, anyámat már addigra felhívták, látszott is rajta. Közeledtem felé, tudtam hogy pofon lesz, szóval kicsit balra fordítottam az arcom, az a fele jobban bírta a gyűrődést. Erre jobbról jött a teljes tenyeres, azt hittem kiesik a fogam. Majd jött életem kedvenc kérdése: "Legalább megnyerted a fogadást kisfiam?". Úgy elkezdtem röhögni, mint még sosem. Szóval ez volt az első fogadásom, aztán még kaptam párszor szaktanárit hasonlókért, mert a DNS-ben van a fogadásmánia, de azok maradjanak a múlt titkai ;D

Nem elérhető TiB

Re:TiB naplója
« Válasz #281 Dátum: Tegnap - 16:32:44 »
Doncaster - Accrington
AH 2 felett (1.30)

Angol harmadosztály, és ha hiszitek, ha nem, mindkét csapatot láttam többször is játszani. A látottak alapján nem hinném, hogy gólzápor lesz, főleg a vendégek miatt, de most az overre teszek fel némi lovét, elvégre fontos meccs mindkét félnek. Ti ne játszátok meg a tippet, csak röhögjetek rajtam majd utólag. :D

Sportfogadas.org

Mi ezt ajánljuk neked:
« Válasz #281 Dátum: Tegnap - 16:32:44 »