Szeptember 22, 2019, 20:23:12 pm CEST

Szerző Téma: Sorozatok  (Megtekintve 48291 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Pozzato

Re:Sorozatok
« Válasz #450 Dátum: Augusztus 27, 2018, 13:00:50 pm CEST »
Rakerestem wtf az a Riverdale. Aztán láttam valami sorozat a CWn. Gyorsan megnéztem 2 részt és tetszett. Talán mert Veronica sokat szerepel, vagy mert volt benne egy két ismerős szereplő(Betty anyja) vagy mert a másik lány is bejövős..

Megmondom őszintén rákerestem hogy nagyjából mi fog történni(nem zavarnak a spoilerek, sőt sokszor szeretem tudni.. Nagy faszsag, tudom..) és tetszett.

Valakinek vélemény róla?
CW-s sorozatokat már nem nézek, de ez jutott eszembe:
Valami olyasmi rémlik róla, hogy az első évad eléggé megosztó volt, aztán a második már a többségnek tetszett, felfelé ívelt a színvonal (gondolom ezért kaphatott 3. évados berendelést).
« Utoljára szerkesztve: Augusztus 27, 2018, 13:03:08 pm CEST írta Pozzato »

Nem elérhető vmlinuz

Re:Sorozatok
« Válasz #451 Dátum: Augusztus 27, 2018, 22:33:04 pm CEST »
Unsolved szintén nagyon jó volt, amolyan félig doku, félig fikciós sorozat. Erős volt a szereplőgárda, Tupac és Biggie castingja jól sikerült nagyon, érdekes volt a sok kérdés az ügy kapcsán, amiről tényleg alig esett szó a médiában is (én azért utánaolvastam anno a háttérsztorinak, meg érdekelt is). Ne várjatok óriási következtetéseket vagy megoldásokat, nézőre bízza a sorozat, hogy akkor mi is az igazság, ami nagy valószínűséggel sosem fog kiderülni. Szerintem a végén hasonló következtetésre fog jutni az emberek többsége. Nálam ez 9/10, mert végig lekötött.

Szintén ezt gondolom, jól alakitották a szerepüket mindketten, és valóban lekötött, még akkor is, ha tudtam, hogy nem lesz eredmény a végén.

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Nem elérhető vmlinuz

Re:Sorozatok
« Válasz #452 Dátum: Augusztus 28, 2018, 21:18:23 pm CEST »
Youtube-on fent van az összes rész, ha esetleg nem esne jól letölteni.
Rohadjanak meg, most csak az első két rész lehet megnézni, a többihez Premium kell.

Elérhető sunik29

Re:Sorozatok
« Válasz #453 Dátum: Augusztus 28, 2018, 21:51:49 pm CEST »

Nem elérhető Pozzato

Re:Sorozatok
« Válasz #454 Dátum: Szeptember 07, 2018, 11:02:41 am CEST »
Narcos új évad előzetese, mely a mexikói üzleteket dolgozza fel és novemberben jön: Aranyélet október 14-én jön a záróévaddal:  Topkomment: jó, csak több segg meg csöcs kéne bele.  ;D
The Truth About The Harry Quebert Affair: Közben kijött a Mayans, szerintem kezdésnek nem volt ez rossz, voltak benne kisebb bénaságok, de majdcsak alakul. Itt van hozzá is egy videó:

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Nem elérhető TiB

Re:Sorozatok
« Válasz #455 Dátum: Szeptember 07, 2018, 16:05:09 pm CEST »
Utódlás

Kevés olyan sorozat van, ahol nincs pozitív szereplő, na ez a kevesek egyike. Médiabirodalom tulajdonosa 80 éves lesz, ezért felmerül az utódlás kérdése. Az öreg már nincs jó bőrben, az irodába vizel meg ilyenek, de azért a hatalomvágya maxon van, mint mindenkinek a sorozatban. A legidősebb testvér tipikus olyan gazdag idióta, amilyenből szerintem sok van a valóságban. Főcímzene egész jó:

Nem elérhető Pozzato

Re:Sorozatok
« Válasz #456 Dátum: Szeptember 11, 2018, 14:04:18 pm CEST »
Bodyguard:
Brit sorozat, elsőre az akcentus sokaknak fura lesz, de gyorsan hozzá lehet szokni. Kimértek, tisztelettudóak. A főszereplő egy testőr, aki terrorelhárítással és védelemmel foglalkozik. Bemutatják a terrorelhárítók munkáját, sok esetben aprólékosan. Ugyanakkor nem unatkozunk már a pilot alatt sem, rövid, de annál pörgősebb akciók vannak be, gyakorlatilag folyamatosan fenntartják a feszültséget. Még egy kávéval leöntött ruha cseréje is izgalmas.  ;D

A Luther óta kicsit elfogult vagyok a brit sorozatokkal, mert sok esetben nagyon beletalálnak, most is így történt. Nálam ez egy 9/10-es kezdés, főszereplőt még szokni kell, de jó karakter. Így kell kezdeni egy sorozatot és ami fontos, hogy aktuális témával foglalkozik. Profi az egész. Mivel brit sorozat, ezért bőven számíthatunk majd fordulatokra és meglepetésekre. Itt senki sem lesz biztonságban.u.i.: magyar felirat is elérhető az eddigi négy részhez és ahogyan látom, fokozatosan készítik hozzá, amint kijön egy új epizód.

Sportfogadas.org

Online tippjáték
« Válasz #456 Dátum: Szeptember 11, 2018, 14:04:18 pm CEST »
Tippelj ingyen, valós nyereményekért!

Vegyél részt te is ingyenes tippjátékainkban, ahol havi szinten több, mint 100 000 Forint kerül kiosztásra akár pénznyereményként, akár sportfogadás bónuszként.


Nem elérhető SPF Előzetes

Re:Sorozatok
« Válasz #457 Dátum: Október 12, 2018, 13:29:42 pm CEST »
Havas Jon elpatkol a Trónok harca 8. évadában?

Eddig összesen 174 373 halált láthattak a nézők. Tovább


Nem elérhető Pozzato

Re:Sorozatok
« Válasz #458 Dátum: Október 16, 2018, 10:59:34 am CEST »
Yellowstone:
Kevin Costner. Én kedveltem anno a játékát és most sem okozott csalódást. Taylor Sheridan a Wind River és a Hell or a High Water után újabb minőségi alkotást tett le az asztalra, csak most egy sorozatot. Nagyon jót tett neki, hogy a színészi pályát lecserélte íróira és rendezőire. Kilenc rész mindössze a Yellowstone, nem Maci Laciról szól (és nem is Buburól), hanem a Dutton családról, akik évek óta próbálják megvédeni a farmjukat (farm ::), akkora, mint egy kisebb ország). Természetesen különböző csoportok akarják megszerezni, hiszen kiváló befektetés lehetne a hatalmas föld és a csodaszép táj. Az első rész másfél óra, ami sokakat elrettenthet. Engem megfogott az egész, érdekes karakterek vannak benne (Rip, Walker és Beth), vége felé kicsit túl lett tolva a családi dráma, meg pár felesleges jelenet is került bele, de összességében rendben van a dolog. Kapott egy második évadot, nincs még vége a sztorinak. Elsőre nálam ez így 7,5/10. Egy hűvös hétvégén jó megnézni.

Aranyélet 3. évad
Szóval az HBO felrakta egybe a záróévadot. Aki akarja és még nincsen előfizetése HBO GO-ra, annak az első hónap ingyenes. Mondjuk utána is, ha jól emlékszem 1500 forint / hó, ami nem vészes. Alapjáraton elfogult vagyok a sorozattal, mert lássuk be, ilyen alkotás még nem volt kis hazánkban. Nagy patent volt, nagy egyben volt, még a kisebb hibái ellenére is. Ez olyan, amit bátran lehet külföldön is promózni. Ugyanakkor a harmadik évad vegyes érzéseket keltett bennem. Lehet a gyors darálás miatt, lehet mert vége lett, de nem vagyok teljesen elégedett. Nagyon jó ötletek voltak benne (például a részek előtti rövid kis monológok), a politikai és társadalmi aktualitása, ami tényleg a jelenlegi magyar helyzettel foglalkozik. Volt itt mindenféle témakör érintve, emiatt nem is lehet hiányérzetünk. A képi világ még mindig nagyon rendben van, voltak ugyan erőltetett dolgok, gyengébb dialógusok, de ettől függetlenül ez majdnem egy kerek egész lett. Számomra csak a végét szúrták el kicsit, de ez már az egyéni problémám. Nekem a harmadik évad 8/10, egész sorozat pedig 8,5/10. Ebben benne van az, hogy ilyen még nem volt Magyarországon, illetve az is, hogy azért még mindig jó volt darálni.

Közben mentek itt más sorozatok is, például a Ballers (amit évad végén kaszálok, most lett sok Dwayne, de azért élveztem a sorozatot), The Good Doctor (ami erősen kezdett, nem sok ilyen kezdést láttam még..), Shameless (ami tiszta bolondság, viszont ez is kap egy kaszát, mert két főbb szereplő is kilép a 9. évadban, így én is búcsúzom), Snowfall (mely talán túl erős évadot produkált és nem igazán látom, hogy tudnák ezt továbbvinni a harmadikban).

Ott vannak az újoncok:
- New Amsterdam: újabb kórházas, akartam szeretni, de nem tudom, hogy fog ez menni 18-20 részen át..
- Kidding: Jim Carrey in da house, aki szereti, annak külön öröm, hogy rögtön dobták mellé a szinkront is
- YOU: egy újabb Netflix darab


Volt még Manifest, meg God Friended Me és még más egyéb is, de azokról még ennyi jót sem olvastam, pedig szívesen belekezdtem volna azokba is.

Nem elérhető hubika88

Re:Sorozatok
« Válasz #459 Dátum: Október 16, 2018, 11:14:20 am CEST »
Aranyéletet én is végig daráltam, nekem a harmadik egy kicsit szürreális lett néhol, sok dolgot még most se értek, h miért? nekem a második évad a legjobb, de összességében simán 9/10 nekem az egész

S
P
O
I
L
E
R

pozz, miért mira neveli a gyereket? az a szülési rész az nagyon fájdalmas volt, majdnem énis kiugrottam a rész közbe, mint bius  ;D

Nem elérhető Pozzato

Re:Sorozatok
« Válasz #460 Dátum: Október 16, 2018, 11:31:09 am CEST »
Spoiler

Én a szülési részt kihagytam volna belőle, meg Ónodi Eszter szemfelakadós jelenetét is, amit hosszú másodperceken át mutattak..
Ahogyan az éneklős rész is egy rossz vicc volt. Meg a bunyó is, mikor Ati hol Tibit szedi le Márkról, hol fordítva  ;D

Gyerekkel kapcsolatban elvileg ő nem Enikő volt, hanem Mira sajátja. Azért is lett más a haja, gondolom közben így "öregítették" őt. Mondta is asszem Janka, hogy itt a nagyi. Mondjuk akkor azt nem értem, hogy miért hívták Enikőnek. Lehet hogy amit próbáltak a végén sulykolni, hogy ezt a gyereket nem érzi magáénak Janka, ezért neveli Mira tovább. 

Amit nem értettem: elégették a pénzt, az oké, de így nem kutatták fel őket az arabok? Vagy megsajnálták őket?  ;D Hát nekik azért csak hiányzik az a "kis összeg".


u.i.: Mira kurvaként volt a legjobb  ;D
« Utoljára szerkesztve: Október 16, 2018, 11:33:53 am CEST írta Pozzato »

Nem elérhető hubika88

Re:Sorozatok
« Válasz #461 Dátum: Október 16, 2018, 11:37:36 am CEST »
haha abszolút, amúgy nekem még kicsit szürreális volt ez a sok következmény nélküli gyilkolás is, tibi is leszurkálja fényes nappal azt az öreg faszit, aki összehozza a két képet

ja hát a pénznél kicserélték a két kocsit, sztem azt hitték a rendőrök lefoglalták, nem jampiskodtak tovább

Nem elérhető Pozzato

Re:Sorozatok
« Válasz #462 Dátum: Október 16, 2018, 11:49:12 am CEST »
haha abszolút, amúgy nekem még kicsit szürreális volt ez a sok következmény nélküli gyilkolás is, tibi is leszurkálja fényes nappal azt az öreg faszit, aki összehozza a két képet

ja hát a pénznél kicserélték a két kocsit, sztem azt hitték a rendőrök lefoglalták, nem jampiskodtak tovább
Tibi jól lecsúszott, ha jól emlékszem, akkor az első évadban volt az ingatlanos üzletnél, ott még konszolidál feje volt.  ;D Most meg mint egy sorozatgyilkos.

Utolsó rész kapcsán kicsit az volt az érzésem, hogy már rohadtul be akarták fejezni, pedig az első 3-4 rész nagyon jól indult, azt hittem valami hatalmas zárást kapunk folyamatos csavarokkal. Ehelyett Gál Feri egyik nap utálja Atit és megölné Márkot, pár nappal később meg a lánya halála ráébreszti, hogy amúgy Ati az egyetlen barátja, ezért őt kihagyja a nagy vallomásából.

Összességében azért rendben volt, fényképezés is szép volt és jó tudni, hogy azért a magyarok is képesek minőségre.

Közben utánaolvastam és elvileg hasonló véleményem vannak a második felvetésemmel, miszerint az Enikő volt, csak Mira neveli mintha sajátja lenne. Akkor most elvileg elkezdték a "rendes életet", rögtön egy hazugsággal.  ;D  Ezek a Miklósiak, csak a baj van velük.  ;D  Ezeket a zavaros utalásokat elhagyhatták volna. Meg ez a biolekváros cucc is stb., hogy most már abból élnek, "normális családként" panelben. Kicsit olyan utalása van ennek, hogy csak gyilkolással, csalással lehet meggazdagodni, ha tisztességes vagy, akkor egy panelban végzed.

Nem elérhető hubika88

Re:Sorozatok
« Válasz #463 Dátum: Október 16, 2018, 12:00:58 pm CEST »
na ja pont ezeket nem értem, meg h márk meg akarja öletni az apját, következő részben meg együtt mennek rabolni ;D csóró gyerek szopta meg a legjobban, de hát ez van, jó cím volt az utolsónak, h karma  ;D

Nem elérhető Pozzato

Re:Sorozatok
« Válasz #464 Dátum: Október 16, 2018, 12:30:14 pm CEST »
na ja pont ezeket nem értem, meg h márk meg akarja öletni az apját, következő részben meg együtt mennek rabolni ;D csóró gyerek szopta meg a legjobban, de hát ez van, jó cím volt az utolsónak, h karma  ;D
Ami érdekes volt, hogy mikor Tibi el akarja vágni Ati torkát, akkor jön le Márk, hogy ne most. Utána meg Ati nem érti, hogy miért akarja Tibi megölni őt, mert asszem a gyerekágy mellett magyarázott neki aztán Tibi. Ati lassan fogta fel a dolgokat. Mondjuk az a hetedik rész az nem volt semmi.  ;D Áram nincsen, de azért pár elektromos cucc megy, már rég elindulhattak volna a kórházba, de inkább Márki Dzsí rappelt egyet a születendő gyereknek. Fúj a szél, mindenki szétfagyott kint, de azért Márk kimegy a szakadó hóesésbe meg hidegbe kis pulcsiba lazán, meg az apja is beszélgetni, mert a meleg szoba derogál nekik.

Lehet, ha nem darálva nézzük, akkor nem folyik így össze az egész, jobban el tudjuk választani, bár akkor is furcsa lett volna. Talán Döbrösi Laura írta/mondta valahol, hogy ne nézzük egybe.

Nekem ami nagy pozitívum volt, hogy ilyen módon hozták vissza Endrebát, amolyan mentori szerepben. Ez nagyon jó ötlet volt.

Sportfogadas.org

Mi ezt ajánljuk neked:
« Válasz #464 Dátum: Október 16, 2018, 12:30:14 pm CEST »