Augusztus 26, 2019, 11:21:47 am CEST

Szerző Téma: csabax tippek  (Megtekintve 1537021 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #23160 Dátum: Február 11, 2019, 15:15:39 pm CET »
FC Botosani - FC Voluntari 1  :great:

Reménykedik még abban a hazai csapat, hogy bejuthat a felsőházi rájátszásba. Jogosnak is tűnik ez a dolog, szerintem, hiszen talán ki lehetne használni azt, hogy sűrű a mezőny, s ugyan több csapat reménykedik még a felsőházba jutásban, de az jó jel lehet a házigazdáknak, hogy az egyik rivális csapat, az ebben az ebben a fordulóban már játszó sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK hazai pályán szenvedett 1-0-ás vereséget fővárosi ellenfelétől, míg a másik rivális nagyszebeni csapat Bukarestben fog vendégszerepelni a bajnoki címért küzdő ellenfél otthonában és így várhatóan ki fog kapni.

Amennyiben most győzni tud a házigazda FC Botosani az utolsó helyezett FC Voluntari ellen, akkor még az eddigieknél is sűrűbbé fog válni a román élvonalbeli mezőny középső része. És ekkor, értelemszerűen, bármi megtörténhet majd a közeljövőben. Ugyanis egy esetleges hazai győzelemmel az FC Botosani - FC Voluntari mérkőzésen a következőket lehet majd látni a tabellán: 1.) az 1-6. helyezések felsőházi rájátszást érnek, míg a 7-14. helyezések alsóházi rájátszást jelentenek; 2.) 33 ponttal a 6. helyen marad a Sepsi OSK; 3.) az FC Voluntari elleni hazai győzelemmel 32 pontos lesz és a 9. helyről a 7. helyre lép fel az FC Botosani; 4.) a medgyesi Gaz Metan ellenében aratott 1-0-ás győzelemnek köszönhetően a 11. helyről a 8. helyre lép előre a jászvárosi Poli; 5.) az FCSB otthonában várhatóan elszenvedett vereséggel az AFC Hermannstadt 29 pontos marad és visszacsúszik a 7. helyről a 9. helyre. Ennyi!

Mint fentebb látható, nagyon kifizetődő lehet ez a hazai győzelem az FC Botosani számára. Az az igazság, hogy még némi jóindulattal sem nevezhető jónak az FC Botoşani otthoni teljesítménye, de ehhez azért azonnal hozzá kell tenni, hogy ez a csapat általában a nála jobbaktól szokott kikapni otthon, s általában verni szokta a hozzá hasonló szintet képviselőket. És, persze, a nála is gyengébb csapatokat. Márpedig a mostani ellenfél FC Voluntari ez utóbbi kategóriába tartozik. Nem csak simán utolsó helyezett a román élvonalbeli bajnokságban, de ebben az idényben még egyetlen egyszer sem bírt győzni idegenben. Ráadásul az eddigi 11 idegenben játszott találkozóján mindössze csak 4 alkalommal bírt döntetlen eredményt kiharcolni, s a többi 7 meccsen pedig vereségeket szenvedett.

Na, ezt a csapatot kell legyőznie hazai pályán az FC Botosani csapatának. Várhatóan sikerülni fog!
« Utoljára szerkesztve: Február 20, 2019, 13:47:38 pm CET írta csabax »

Elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #23161 Dátum: Február 11, 2019, 15:38:01 pm CET »
Wolverhampton Wanderers - Newcastle United 1X  :great:
Hamburger SV - Dynamo Dresden 1X  :great:

Szorzó: 1.29


Zsák a foltját.

José Mourinho az orosz állami propagandatévé műsorvezetője lett
https://444.hu/2019/02/11/jose-morinho-az-orosz-allami-propagandateve-musorvezetoje-lett
« Utoljára szerkesztve: Február 20, 2019, 16:46:20 pm CET írta csabax »

Elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #23162 Dátum: Február 11, 2019, 17:18:13 pm CET »
FCSB - AFC Hermannstadt 1  :great:

Röviden és tömören: hazai győzelem várható.

Bővebben:
A 2. helyezett házigazda fővárosi alakulatnak nagyon ajánlatos nyernie, hiszen az éllovas kolozsváriak már több ponttal előzik meg őket, s ha még továbbra is "tököl" az FCSB, akkor bizony kurtán-gyorsan elbúcsúzhat a bajnoki címtől. Pedig, ugyebár, még abban reménykednek Bukarestben, hogy hozzájuk fog kerülni a trófea, s nem pedig Kolozsvárra fog menni. Már megint!

A téli szünetet főleg arra használták a bukarestiek, hogy megerősítsék a csapatot, s így a bajnokság idén februári folytatásától talán még az eddigieknél is közelebb kerülhetnek a hőn áhított bajnoki aranyérmekhez. Voltak már igazolások eddigi is, s valószínűleg még a közeljövőben is lesznek, ám a legnagyobb "húzás" talán mégis az, hogy nem igazolt el és továbbra is az FCSB-nél maradt a csapat legeredményesebb játékosa, az eddigi 11 góljával a román élvonalbeli góllövőlista dobogóján levő francia csatár, Harlem-Eddy Gnohere. Szintén a bukaresti csapatnál maradt és nem igazolt el a fiatal és tehetséges Dennis Man sem. Akiért az első hallásra, de még második és sokadik hallásra is irreálisnak tűnő átigazolási díjat, több tízmillió eurós pénzösszeget remél kasszírozni az FCSB tulajdonosa. (Akiről érdemes tudni, hogy egy börtönviselt és excentrikus pacák.) Dennis Man tényleg jó focista és tehetséges is nagyon a mindössze 20 éves játékos, ám azért talán nem ártana nem ábrándozni és nem álmodozni feleslegesen, hanem a realitás "talaján" maradni. Hiszen ezzel az erővel akár bármelyik férfi álmodozhat - például - arról, hogy valamikor a közeljövőben valamelyik szexbomba fogja várni őt meztelenül az ágyban.

A nagyszebeni alakulat a középmezőnyben van, idegenben eléggé gyengén szokik teljesíteni, de az újonccsapatnál úgy tűnik, hogy talán azóta kezdenek némileg rendezettebbé válni a dolgok, amióta - tavaly ősszel - oda került edzőnek a Magyarországon is jól ismert Miriuta Laci. (Romániában: Vasile Miriuta.) Persze, nem kell ki tudja, mire gondolni, hiszen mégis egy kis költségvetésű együttesről van szó. Ám már abban is meglátszik Miriuta viszonylag jó munkájának eredménye, hogy nem "pofozógép" az újonccsapat, hanem a középmezőnyben foglal helyet, s talán még arra is lehet némi esélye, hogy bejusson a felsőházi rájátszásba.

Ez a nagyszebeni alakulat még nagyon messze van az FCSB szintjétől. Amennyiben nem komolytalankodja el ezt a meccset a fővárosi csapat, akkor itt legalább 2-3 gólos különbség lesz a javára.
« Utoljára szerkesztve: Február 20, 2019, 18:41:05 pm CET írta csabax »

Elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #23163 Dátum: Február 11, 2019, 17:55:34 pm CET »
Wolverhampton Wanderers - Newcastle United 1  :noway:

Mindkét oldalon motiváltak lesznek a játékosok: a házigazda Wolverhampton Wanderers azért küzd, hogy megnyerje a "minibajnokságot", vagyis a Top 6-on kívüliek angol élvonalbeli bajnokságát és a 7. helyen zárja a pontvadászatot, míg a vendég Newcastle United azért küzd, hogy lehetőleg minél több pontot szerezve sikerüljön elkerülni az élvonalból való kiesést.

Jó meccs lehet ebből a Wolverhampton-Newcastle mérkőzésből, hiszen egyik csapatból sem sérült vagy eltiltott senki sem, s így hazaiak edzője, a portugál Nuno Espirito Santo is, valamint a vendégek menedzsere, a spanyol Rafa Benitez is egyaránt pályára küldheti majd saját csapatát olyan felállásban, ahogyan akarja. Hazai győzelemre tippelek, s bár könnyű lehetne úgy fogalmazni, hogy a Farkasok szét fogják tépni a Szarkákat, én úgy vélem, hogy leginkább 1-2 gólos hazai győzelem várható, ahol arról szólhat majd a történet, hogy magabiztos játékkal nyerték meg a meccset a hazaiak.

Azért mégis be vannak jelölve néhányan a kérdéses szerepeltetésnél (a portugál Diogo Jota és a szintén portugál Ruben Vinagre, illetve Jonjo Shelvey, Robert Elliot, a szenegáli Mohamed Diame, a dél-koreai Ki Sung-yueng, az angol Karl Darlow és a walesi Paul Dummett), de ez jobbára valószínűleg csak azért van így, hogy lehessen valamikről dumálni a mérkőzés kapcsán. Persze, ez egyáltalán nem zárja ki azt, hogy az előbb említettek közül néhányan tényleg apróbb problémákkal bajlódnak. Az is eléggé valószínűnek tűnik, hogy a vendégek új focistája, a rekordigazolás paraguayi válogatott Miguel Almiron bemutatkozására még várni kell.

A hazaiak jobb formában vannak, és ráadásul a legutóbbi három bajnoki találkozójukat összesen 10 gólt szerezve nyerték. Várhatóan ismét egynél több gólt fognak szerezni a hazaiak, ám én maradok a sima győzelmükre való tippnél. Nyernek és kész, vége, kampec, ámen, ennyi!

Tipp: győz a Wolverhampton Wanderers.
« Utoljára szerkesztve: Február 11, 2019, 22:54:32 pm CET írta csabax »

Elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #23164 Dátum: Február 11, 2019, 19:57:58 pm CET »
Defensa y Justicia - Argentinos Juniors 1  :great:

Hiányzók tekintetében nagyon jól állnak a csapatok. E téren a vendégeknél minden rendben van, de a hazaiaknál is egyedül csak a 35 éves Jonas Gutierrez lesz kénytelen kihagyni a találkozót. Ő pedig igazából nem okozhat semmi problémát ezzel a kimaradással, hiszen korából kifolyólag már amúgy is alig-alig játszik. Egészen pontosan nem csak a kezdőcsapatban nincsen benne sohasem, de ráadásul még a cseréknél is csakis abban az esetben lehet szó az ő szerepeltetéséről, ha már majdnem mindenki képtelen játszani. Pedig korábban megbízható iparos volt, például éveken át játszott Angliában, előbb Newcastle United csapatában, majd utána a Norwich City együttesében is, de még korábban Spanyolországban is szerepelt a Mallorca mezében. Mostanra viszont már eljárt felette az idő.

A fővárosi Defensa y Justicia és a szintén fővárosi Argentinos Juniors találkozóján a 39 ponttal 2. helyezett hazaiak vendégül fognak látni egy 11 ponttal utolsó helyezett csapatot. Most lehetne azon is siránkozni, hogy milyen pocsék helyzetben van az az Argentinos Juniors, amelyik korábban olyan focistákkal ajándékozta meg a világot, mint például a zseniális Diego Maradona, valamint Fernando Redondo, Esteban Cambiasso és Juan Roman Riquelme, de ezúttal nem érdemes ilyesmivel foglalkozni. Elegendő mindössze csak ahhoz a következtetéshez jutni, hogy jelenleg nagyon gyengén teljesít a vendégcsapat, s igencsak jelentős színvonalbeli különbség van a két együttes között. Természetesen a Defensa y Justicia javára.

Várhatóan a Nicolas Fernandez, Matias Rojas, Gaston Togni alkotta trió vezérletével fogja rohamozni az ellenfél kapuját a hazai gárda. És ezen dolog miatt bizony egyáltalán semmi irgalomra sem számíthatnak a viszonylag gyenge védelemmel rendelkező Argentinos Juniorsnál. Azért ám nem várok én nagyobb gólkülönbséget, hiszen a hazai pályán játszó Defensa y Justicia valószínűleg szerez majd 2-3 gólt, s utána pedig "ráül" az eredményre és pihenni fognak a játékosok.
« Utoljára szerkesztve: Február 20, 2019, 21:00:51 pm CET írta csabax »

Elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #23165 Dátum: Február 12, 2019, 00:14:59 am CET »
Manchester City - Arsenal 1  :great:

Óriási meglepetésre vereséget szenvedett az előző fordulóban a Manchester City. A kiesés elöl menekülő Newcastle United volt a "tettes", ám mivel a következő napon a listavezető Liverpool nem bírt győzni hazai pályán, így 7 pont helyett mindössze csak 5 pontra nőtt a bajnoki címért küzdő két csapat közötti pontkülönbség.

Az már eddig is úgy volt, hogy lehetőleg mindegyik mérkőzését nyernie kell a manchesteri alakulatnak. Méghozzá úgy, hogy nem szabadna pontot-pontokat veszítenie, hiszen minden további pontvesztés esetén azért kell majd imádkozni vagy rimánkodni, hogy a rivális gárda is bukjon és ne bírja befoghatatlanra növelni az előnyét. Így volt ez a legutóbbi fordulóban is, amikor a vereséget szenvedő Manchester City csakis úgy kapott mégis egy úgymond "utolsó utáni" esélyt, hogy a Liverpool mindössze csak döntetlent játszani volt képes a Leicester City ellen.

A Manchester City - Arsenal mérkőzésen a hazai győzelemre ajánlott szorzó híven tükrözi, hogy mennyire nagyon-nagyon-nagyon szükséges a győzelem a hazaiak számára. Természetesen nem annyira rossz és gyenge az Arsenal, mint ahogyan a bukmékerek szorzói ítélik meg, s az is eleggé biztos, hogy hatalmasat kockáztatnak a fogadóirodák. Hiszen már egy döntetlen eredménynek köszönhetően is rengeteg pénzt nyerhetnek a szerencsés fogadók. Hát még vendégsiker esetén... De inkább ne is említsek ilyesmit. Az biztos, hogy egy újabb ManCity-kudarc akár azt is jelentheti majd nemsokára, hogy ebben az idényben már nem lehet angol bajnok a Manchester City.

Szinte biztosnak mondható Claudio Bravo, Eliaquim Mangala és Vincent Kompany, illetve Danny Welbeck, Hector Bellerin, Sokratis Papastathopoulos, Rob Holding és Konstantinos Mavropanos hiányzása, de a vendégeknél amolyan apróbb problémák miatt még Henrikh Mkhitaryan, Laurent Koscielny és Ainsley Maitland-Niles játéka is kérdéses.

A hazaiak közül szinte bárki képes gólt szerezni, míg a vendég londoniaknál leginkább a két csatár, vagyis a francia Alexandre Lacazette és a gaboni Pierre-Emerick Aubameyang lehet főbb esélyes a gólszerzésre. A Manchester City szinte biztosan fog szerezni legalább 2 gólt, s mivel valószínűleg az Arsenal is szerezni fog legalább egy gólt, az az említett döntetlen leginkább a vendégcsapat támadóin fog múlni. Szerintem.

Tipp: győz a Manchester City.

3-1

Elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #23166 Dátum: Február 12, 2019, 11:22:52 am CET »
Holstein Kiel - Jahn Regensburg DNB 1  :great:

Nagyon fontos mérkőzés előtt áll az észak-németországi alakulat: ha győzni bír a Jahn Regensburg ellen, akkor még továbbra is harcban maradhat az élvonalba való feljutást jelenthető osztályozós helyezésért (3. hely), ám a győzelmen kívüli minden egyéb másik eredmény már csak csökkenteni vagy eltüntetni tudja az első osztályos szereplési reményeket. Van tehát bőven tét, s ennek tudatában nem kell majd meglepődni, ha egy picit remegni kezdenek a kieli lábak és a vártnál nehezebben sikerül csak teljesíteni majd a küldetést. Vagy, egyéb másik helyzetekben, nem sikerül.

Az mindenképpen előnyt jelenthet a hazaiaknak, hogy ők mostanában kiváló formában vannak, miközben e téren a vendég Jahn Regensburg játékosairól mindössze csak annyi mondható el, hogy közepesnek nevezhető a formájuk. Talán még az is némi előnyük a hazaiaknak, hogy náluk nagyon sok játékos lehet gólszerző, azaz gyakorlatilag bármelyik focista betalálhat az ellenfél kapujába, miközben a regensburgiaknál talán elegendő lehet figyelmesebben őrizni a 8 gólos örmény Sargis Adamyant, s ezzel máris jelentősen csökkenteni lehet a hazai kapura nehezedő nyomást.

A hazaiaknál, például, Janni Serra, David Kinsombi, Jonas Meffert, Alexander Mühling, Mathias Honsak, Kingsley Schindler, akár a dél-koreai válogatott Jae-Sung Lee is képesek lehetnek gólszerzésre, miközben a vendégcsapat részéről tényleg csak jobbára arra lehet számítani, hogy az előbbiekben említett Sargis Adamyan vagy talán a 33 éves német Marco Grüttner, vagy esetleg a marokkói Hamadi Al Ghaddioui közül valamelyik focista fog eredményes lenni. Már ha egyáltalán.

Azért abban is van némi igazság, hogy ennek a Jahn Regensburgnak az idegenbeli teljesítménye még véletlenül sem nevezhető gyengének. Ezért is van az a biztonsági dolog beleépítve a tippbe, hiszen ha döntetlen lesz az eredmény, akkor sem bukom el a tétet. Viszont az is eléggé valószínűnek tűnik, hogy sokkal motiváltabb lehet a hazai együttes, ezért billent felé a mérleg nyelve.

Tipp: DNB 1.

2-0

Sportfogadas.org

Ajánlat
« Válasz #23166 Dátum: Február 12, 2019, 11:22:52 am CET »
Szeretnél online fogadni?

Amennyiben megbízható helyen szeretnél játszani, akkor ajánljuk, hogy nézd át az általunk javasolt online fogadóirodákat tartalmazó listát.


Elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #23167 Dátum: Február 12, 2019, 13:43:10 pm CET »
PSV Eindhoven - Fortuna Sittard, PSV Eindhoven 2.5 gól felett  :great:

Szerintem könnyedén lehet akár 3-4-5 hazai gól ezen a mérkőzésen, hiszen várhatóan hat játékos fog hiányozni a vendégektől: Branislav Ninaj, Wessel Dammers, Lazaros Lamprou, Djibril Dianessy, Gavin Vlijter és Rowen Koot. Közülük az első három focista kiesése tényleg nagyon érzékeny dolog lehet, hiszen velük együtt a Fortuna Sittard eddig szerzett góljainak egynegyede is hiányozni fog. A házigazda eindhovenieknél mindössze csak az eddig egyetlen játékpercnyi lehetőséget sem kapó új-zélandi Ryan Thomas szerepel a hiányzók listáján. Jelenleg úgy tűnik, hogy a mexikói válogatott Hirving Lozano szerepeltetése is kissé kétséges, de esetében nem kell meglepődni túl nagyon, sőt, talán még csak egy kicsit sem, ha ő valahogyan mégis a kezdőcsapatban lesz és 1-2 gólt szerezve vagy gólpasszokat adva végig fogja játszani a meccset.

Az éllovas PSV Eindhoven menetelni látszik az újabb bajnoki aranyérem felé, ám mivel mindössze csak néhány pontra van lemaradva tőle az őt üldöző amszterdami AFC Ajax, egyelőre még semmi nincs eldőlve, s így úgymond "kötelező" a PSV Eindhoven Fortuna Sittard elleni győzelme. Gólátlag tekintetében is csak néhány gól előnnyel előzik meg az eindhoveniek az amszterdamiakat, ezért ezen is érdemesnek tűnik javítani. Erre a célra pedig éppen kapóra jöhet az idegenben gyengécske és sok gólt kapni képes Fortuna Sittard (2 győzelem, 2 döntetlen, 5 vereség, 15-22-es gólarány). A 10 otthoni mérkőzésen 10 győzelemmel rendelkező PSV Eindhoven nem csak a holland élvonalbeli focibajnokság legjobbja ezen a téren, de ellenfele teljesítményéhez képest akár még kiválónak is nevezhető.

A hazai pályán majdnem pontosan 4 szerzett gólos átlaggal rendelkező PSV Eindhoven minden valószínűség szerint a kitűnő formában levő támadó négyesfogattal (Luuk de Jong, Steven Bergwijn, Hirving Lozano, Gaston Pereiro) fog nekiesni ellenfele kapujának. Az előbb említettek közül Luuk de Jong a holland élvonal góllövőlistájának vezetője, míg Hirving Lozano ott a második helyezett, de a másik két focista is a gólszerzők listájának élmezőnyében található.

Tipp: 2.5 gól felett a PSV Eindhoven.

56. perc: 3-0

Elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #23168 Dátum: Február 12, 2019, 14:20:00 pm CET »
Manchester United - Paris SG, 2.5 gól felett  :noway:

Az ecuadori Antonio Valencia és az olasz Matteo Darmian, illetve a brazil Neymar, az uruguayi Edinson Cavani és a belga Thomas Meunier lesznek az egymás ellen játszó angol és francia csapat hiányzói. Egyértelműen a vendégeknél vannak a magasabban jegyzett kimaradók, s ez már csak azért is így van, mert három meghatározó játékosról van szó. Ezért talán érthető is, hogy Thomas Tuchel PSG-tréner az utóbbi időben kétségbeesetten próbálkozott a különböző felállásokkal, és meg akarta találni, hogy milyen összeállításban lehet ütőképesebb az együttese. Ez a dolog jobbára Neymar kiválása óra tart, ám ahelyett, hogy jobbra fordultak volna a dolgok, kiderült még, hogy Cavani és Meunier sem vállalhatja a játékot Manchester United ellen. Mindezeken túlmenően még az olasz Marco Verratti állapotával is némi gondjuk a párizsiaknak. Bár az valószínű, hogy az irányítói és védekező középpályási képességekkel rendelkező focista végül játszani fog, de mivel Verratti éppen mostanában épült csak fel a sérüléséből, egyelőre igencsak kérdéses a jelenlegi fizikai állapota, valamint az is, hogy végig bírja-e majd "hajtani" a mérkőzés teljes időtartamát, vagy a második játékrészben le kell-e majd cserélni őt.

A hazaiak nagyon jó formában vannak. Annyira, hogy szerintem, ez már kissé sok is. Bár, kétségtelen, hogy jó ez így a nekik szurkolóknak, hiszen most minden rózsaszínű és lehet álmodozni. Sajnos olyan a világ rendje, hogy előbb-utóbb minden véget ér, s a közeljövőben valami hasonló fog bekövetkezni a Manchester Unitednél is. Természetesen nem arra gondolok én egyáltalán, hogy ez akár már a párizsiak elleni manchesteri találkozón be is fog következni, hanem csakis arra, hogy majd valamikor a közeljövőben ilyen időszak is érkezni fog.

A Manchester United - Paris SG mérkőzésre azt tippelem, hogy legalább három találat lesz majd. Főleg azért tippelem ezt, mert a hazai csapat tényleg kiváló formában van, s már csak ezért is minden bizonnyal fog szerezni egy gólt, de a vendégeket sem kell félteni, ugyanis ők még így is, ebben a fontos hiányzásoktól sújtott helyzetben is képesek arra, hogy legalább egy gólt szerezzenek. Az előbbiek alapján pedig már összesen két gólnál tart a számlálás, s a harmadik gól majd ott lehet, hogy a gólváltás után majd valamelyik csapat - a mérkőzés mindhárom pontját próbálván begyűjteni - szerez egy újabb gólt.

Tipp: 2.5 gól felett.
« Utoljára szerkesztve: Február 12, 2019, 23:52:43 pm CET írta csabax »

Elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #23169 Dátum: Február 12, 2019, 16:18:20 pm CET »
Roma - FC Porto, 2.5 gól felett  :great:

Akárcsak a Manchester United - Paris SG összecsapás esetében, itt az AS Roma - FC Porto találkozónál is arra tippelek, hogy lesz legalább három gól ezen a mérkőzésen. Ezt leginkább azért gondolom így, mert nagyon szeszélyes a hazai csapat, s ezért bizony könnyen előfordulhatnak olyan meccsek, amelyeken szerez 2-3-4 gólt vagy kap 2-3-4-5-6 gólt. Egy ilyen eset - miért ne? - előfordulhat akár az FC Porto elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen is. Persze, azért az is benne van a pakliban, hogy most éppen nem fog gólzáporos mérkőzést játszani az olasz csapat, hanem "bereteszeli" a saját kapuját, majd pedig minden helyzetet kihagyva, köztük az "ordító" helyzeteket is, simán játszani fog egy 0-0-ás, 1-0-ás vagy 0-1-es meccset. Amennyiben mégis az én tippemmel ellentétben valami ilyesmi fog születni, akkor bizony "megszívtam". Ám ennyi kockázatot be kell vállalni. Hiszen 50 százalék esély van arra, hogy nyertes tippem lesz, de szintén 50 százalék esély van arra is, hogy vesztes tippem lesz.

Hiányzók: Diego Perotti, a svéd Robin Olsen kapus, a brazil Juan Jesus, a cseh Patrik Schick és a török Cengiz Ünder, illetve a kameruni Vincent Aboubakar, a Maliból származó csatár, Moussa Marega és az eltiltott mexikói Jesus Manuel Corona. Minden bizonnyal nagy problémát jelenhet a hazaiak számára az első számú hálóőr, Olsen kapus hiányzása, hiszen így valószínűleg a 35 éves Antonio Mirante fog védeni. És a veterán olasz kapusról érdemes tudni, hogy összesen 2 mérkőzésen szerepelt ebben az idényben és összesen csak 180 játékperccel rendelkezik. Na, itt lehet látni a legjobban, hogy miért tippeltem a gólokra!

"Berozsdásodott" kapus fog állni az As Roma kapujában. Persze, egyelőre nincsen ezzel az égvilágon semmi probléma sem. Most még! Hiszen akár még az is előfordulhat, hogy ihletett napja lesz és minden labdát fogni fog. De természetesen olyan eset is előfordulhat, hogy jobbára nem lesznek bajok a védéseivel, viszont a sok parádés védés mellett néhányszor majd "lepkézni" is fog, s úgy fog kapni 2-3 gólt, hogy a meccs után lehet majd mondani, hogy alapjában véve jól védett, csak hát volt néhány hibája is.

Ja, és az azért számomra eléggé egyértelmű, hogy a hazai pályán játszó és továbbjutásban reménykedő olasz gárda is fog szerezni 1-2 gólt.

Tipp: 2.5 gól felett.


79. perc: 2-1
« Utoljára szerkesztve: Február 12, 2019, 23:52:28 pm CET írta csabax »

Elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #23170 Dátum: Február 12, 2019, 17:56:40 pm CET »
Udinese - Fiorentina X2  :great:

Ennél a mérkőzésnél talán a döntetlen eredmény a legvalószínűbb, ám mivel a vendégsikerre is eléggé nagy esély van, ezért - amolyan jobb híján - kétesély mellett döntöttem a tippelésnél. A kiesési zóna közelében található hazai együttes éppen adhatna okot a vendégek győzelmére való fogadásra, ám az a helyzet, hogy a Fiorentina eddigi idegenbeli teljesítménye (11 mérkőzésen 2 győzelem, 6 döntetlen, 3 vereség, 12-13-as gólarány) miatt kissé rizikósnak tűnik kizárólag csak a vendégek győzelmére tippelni. Valószínűleg jobb megoldás lesz az X2-re való fogadás. Bár az is igaz, hogy jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy a firenzei gárda formája nem csak jelentősen jobb az ellenfeléénél, de amúgy is "felszálló" ágban van a csapat. Halkan ismétlem meg, hogy csakis talán.

A hazaiak edzője, Davide Nicola számára biztosan problémát jelent, hogy hiányozni fog csapatából a brazil hátvéd Samir. Így lehet ezzel firenzei kollégája, Stefano Pioli edző is, hiszen a Fiorentina együtteséből a szintén brazil focista és szintén hátvéd Vitor Hugo fog hiányozni. (Az már tényleg csak mellékes dolog, hogy - szerintem - ilyen névvel akár író is lehetne a csávó.) Ő, vagyis Vitor Hugo megsérült az AS Roma ellen nagyon fölényesen, 7-1-re nyert Olasz Kupa-meccsen. Helyette valószínűleg Federico Ceccherini kap majd bizalmat. Ja, és még jó, hogy eszembe jutott erről a találkozóról: az azon a kupamérkőzésen gólt szerző Marco Benassi szintén hiányozni fog a vendégektől, hiszen az előző bajnokin - a Chievo ellen idegenben 4-3-ra megnyert meccsen - piros lapot kapott.

Ott lesz viszont a vendégek támadói között az azon a bajnoki találkozón 2 gólt szerző Federico Chiesa, s a szintén akkor gólt szerző kolumbiai Luis Muriel is. Várhatóan az Atletico Madrid trénerének, Diego Simeone edzőnek a fia, Giovanni Simeone is ott lesz majd a Fiorentina csatársorában. És akárhogyan és akárhonnan is nézem ezt a Chiesa, Muriel, Simeone triót, hát részemről bizony igencsak gólveszélyesnek tűnik. Úgy még inkább, ha még azt is hozzáteszem, hogy meghatározó védő fog hiányozni a hazai csapatból.

Tipp: győz vagy döntetlent játszik a Fiorentina.

1-1

Elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #23171 Dátum: Február 12, 2019, 19:58:24 pm CET »
Manchester City - Arsenal, 1.5 gól felett  :great:
11. perc: 1-1

Elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #23172 Dátum: Február 12, 2019, 20:55:56 pm CET »
Boca Juniors - Godoy Cruz 1  :great:

Továbbra is hajtania kell a hazai csapatnak, hiszen az argentin bajnokság kezdeti időszakában történt megingások miatt egyelőre csak az 5. helyen van, s ugyan még jelenleg sincsen dél-amerikai Bajnokok Ligáját, vagyis Copa Libertadorest biztosító helyezésen (1-4. helyek), azért már nincsen messze a cél: 28 ponttal 5. helyezett a Boca Juniors. Ám mivel a tabellán előtte levő Huracan együttese már lejátszotta e fordulóbeli mérkőzését, ezért a világ egyik legismertebb focicsapatának számító Boca Juniors előre léphet a Copa Libertadores-indulást jelentő helyezésre. Sőt, a tabellán előtte kettővel álló, azaz 3. helyezett Atletico Tucuman is mindössze csak 31 pontos. Ráadásul a két gárda közötti gólkülönbség is csak csekély különbségű az Atletico Tucuman javára. Tehát amennyiben a Boca Juniors nem csak egyszerűen győz a Godoy Cruz elleni hazai mérkőzésen, hanem még a gólarányon is bír javítani, még az sem elképzelhetetlen, hogy már ebben a fordulóban dobogós lesz. Persze, mindehhez az is szükségeltetik, hogy az Atletico Tucuman vereséget szenvedjen Parana városban, az utolsó előtti helyezett Patronato otthonában.

Örömhír a hazaiak háza táján, hogy várhatóan Dario Benedetto, Carlos Tevez és Sebastian Villa is visszatérhet a fővárosi csapatba. Főleg amiatt jó a hír ez a Boca-szurkolóknak, hogy az előbb említettek személyében három nagyon gólveszélyes focistáról van szó. Akik kivétel nélkül mindhárman csatárok, de persze akik, ha úgy szükséges, akár támadó középpályásként is játszhatnak. Ezek mellett még úgy tűnik - továbbra is fővárosi csapatról van szó -, hogy idén Ivan Marcone és Jorman Campuzano is megbízhatóan teljesítenek a védekező középpályási poszton.

Mendoza város együttese, a vendég Godoy Cruz pillanatnyilag 23 szerzett ponttal a 9. helyen van, s a Boca Juniors elleni idegenbeli mérkőzésen hiányolni fogja a sérült Juan Andrada középpályást és a piros lap miatt eltiltását töltő Tomas Cardona hátvédet. Mindkét hiányzó játékos esetében szó szerinti hiányzásról van szó, hiszen előbbi általában csere szokott lenni, utóbbi pedig stabil kezdőjátékos volt eddig.

Mindezekhez hozzá lehet még tenni, hogy jó formában van a Boca Juniors, s idegenben pedig gyengén szokott teljesíteni a közepes formát mutató Godoy Cruz.

Tipp: győz a Boca Juniors.

2-0

Elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #23173 Dátum: Február 12, 2019, 22:02:13 pm CET »
Jong AZ Alkmaar - Cambuur, 1.5 gól felett  :great:
Jong PSV - FC Oss, 1.5 gól felett  :great:

Szorzó: 1.28


A Honvéd fél évre megszerezte a gólerős grúz csatárt, aki már az első tétmeccse előtt annyira lesérült, hogy valószínűleg fél évig nem léphet pályára
https://444.hu/2019/02/03/a-honved-fel-evre-megszerezte-a-goleros-gruz-csatart-aki-mar-az-elso-tetmeccse-elott-annyira-leserult-hogy-valoszinuleg-egyaltalan-nem-fog-palyara-lepni-budapesten
2-1
3-1

Elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #23174 Dátum: Február 12, 2019, 23:50:58 pm CET »
FC St. Pauli - FC Union Berlin 1  :great:

Hatalmasat léphet előre a házigazda hamburgi csapat - vagyis az FC St. Pauli -, hiszen egy esetleges győzelem esetén a jelenlegi 6. helyről egészen az osztályozó nélküli feljutást jelentő 2. helyre léphetne előre. Azaz a észak-német alakulat nagyon alaposan kihasználhatná azt a dolgot, hogy vasárnap elmaradt az Erzgebirge Aue - FC Köln mérkőzés, s így a 34 pontos St. Pauli ezzel a remélt három ponttal megelőzhetné a 36 ponttal jelenleg 2. helyezett kölni együttest. És amennyiben sikerülne a St. Pauli hazai bravúrgyőzelme, akkor már arról is sok szó eshet majd, hogy a német másodosztályú focibajnokság mindkét feljutó helyezésén hamburgi gárda van: a listavezető Hamburger SV és az FC St. Pauli.

Bravúrgyőzelmet említettem az előbbiekben, s ez korántsem véletlen, ugyanis a házigazda FC St. Pauli a jelenlegi osztályozós helyezettet, vagyis a 3. helyen álló FC Union Berlin ellen fog játszani. És hát az az igazság, hogy a vendég berliniek is vannak annyira jó formában, mint amilyenben a házigazda hamburgiak vannak.

Ám nem csak a két együttes pillanatnyi formája sugall nagyon kiegyenlített mérkőzést, hanem még az a tény is az esetleges döntetlen eredményre hívja fel a figyelmet, hogy a vendég fővárosi csapat eddig mindössze egyetlen 1 vereséget szenvedett az eddigi kilenc idegenbeli mérkőzésen. Illik azonnal hozzátenni, hogy az 1 vereség mellett mindössze csak egyetlen 1 győzelem is van, s a többi 7 idegenbeli találkozó mind-mind döntetlennel zárult. Vagyis a berlinieknek bőven van tapasztalatuk arról, hogyan kell döntetlent játszani az idegenbeli meccseken.

Talán csakis az az egyetlen dolog szólhat a hazaiak kínkesereves győzelme mellett, hogy otthon jó teljesítménnyel bír az FC St. Pauli: (9 mérkőzésen 5 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség, 18-11-es gólarány, 17 pont). De nem! Van még egy másik dolog is, ami a hazaiak győzelme mellett szólhat, éspedig a korábbiakban említettekből leszűrhető motiváltság. Az, hogy egyetlen mérkőzésen aratott győzelemnek köszönhetően a 6. helyről a feljutást jelentő 2. helyre lehet előrelépni! És ez nagyon-nagyon hatalmas motivációs erőt jelenhet. Olyanat, hogy a hazaiak - szerintem - képesek lesznek "meghalni" a pályán.

Tipp: győz az FC St. Pauli.

3-2

Sportfogadas.org

Mi ezt ajánljuk neked:
« Válasz #23174 Dátum: Február 12, 2019, 23:50:58 pm CET »