Kriptovaluta

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#90 augusztus 15, 2022, 01:57:14, Alk
A kriptopiacokon zajló eseményekhez érdemben jelenleg nem tudok hozzátenni, de az elmúlt fél év alapján olybá tűnik, hogy nem a kriptovaluták/részvények/valuták/nyersanyagok árai változnak, hanem valami más. Ki tudja, hogy mi a közös a Bitcoinban, Teslában, forintban és rézben? :) Valószínűleg egyébként semmi, kivéve azt, hogy ezeket mind dollárban mérik. Egy példával szemléltetve, jelenleg nem a magasságunk vagy a súlyunk változik, hanem a mérőszalag, illetve a mérleg. Persze a piacokra sok más tényező is hat egyidejűleg, de a dollár értékének változása alakítja leginkább a trendeket idén. A dollár értéke meg megint ezer más dologtól függ, legutóbbi fellendülés okát sokan a vártnál kedvezőbb inflációs adatokban látják. Számomra kissé ez is érdekes, pont hogy rosszabbodó inflációs adatoknál vásároltam volna szívesebben, de a többség úgy látja, hogy azt a Fed képes lenne kordában tartani kamatemelések által. Így viszont a recessziós félelmek erősödtek volna. Mindez abból eredeztethető, hogy mindenki bízik a Fed hatékonyságában. Én valamelyest kevésbé. Igazából nem is bennük nem bízom, de ha a kínálati oldal csökkenése okozza az inflációt, azzal nem sok tennivalója van a jegybanki alapkamatnak. Tavasztól rengeteget erősödött a dollár egészen júliusig, s ez kihatott szinte mindennek az árára. Azóta gyengülőben, viszont az összes veszély a világban, ami erősítette, továbbra is jelen van. Azt, hogy azokkal (infláció, recesszió, stagfláció, háború, járvány(ra való reagálás)) mi lesz, megjósolhatatlan, de - körbenézve a világban - egyelőre sok okot nem látok az optimizmusra (pénzpiacokat is beleértve).

BTCSzámodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.
CopperSzámodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.
TeslaSzámodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.
HUFSzámodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban. 

Ekozben Michael Burry kapott a rovid bull runon es eladta tozsdei portfoliojanak 98%-at. Ha valakire, ra lehet szamitani es hallgatni ilyen teren, ugyhogy jonnek a piros (ho)napok, oveket becsatolni.. ;D

Bankrupt Celsius Network just received approval by the courts to sell their millions in mined #Bitcoin to cover its operations.

Ha ezt a mennyiseget tenyleg raontik a piacra, akkor megint 10% feletti piros napok lesznek.. ::)

Na, csak eldőlt az irány. Nincs pozícióm, de most nőtt rá az esély, hogy jövőre legyen.

Idézetet írta: Alk Dátum november 09, 2022, 20:31:43Na, csak eldőlt az irány. Nincs pozícióm, de most nőtt rá az esély, hogy jövőre legyen.

Mentunk szepen lefele, aztan SBF tett rola, hogy gatya legyen az egesz szektornak. Kozel lehet a bottom, ha btct nezunk olyan 12-14k kore varjak a nagyon okosok, en hiszek nekik. Van aki szerint benez 10k ala, 8 kornyekere, az is benne lehet. Ezzel nem azt mondom, hogy btct vennek a bottom kornyeken, csak hogy ehhez lehet viszonyitani.. :)
Egyebkent aki nincs benne napi szinten, elkepzelni nem tudja mik mennek, imadom amugy ;D


Kriptos irodáknál játszott valaki mostanában?

Minden OK. Egyelőre. Vagy mire gondolsz?  ???

Mely irodákat próbáltátok, milyen kriptóval fogadni, ilyesmi.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum november 22, 2023, 13:12:35Kriptos irodáknál játszott valaki mostanában?

22bet fogad cryptot, de azonnal fiat penzze konvertalja. Fizet is ki cryptot. Teljesen jol mukodik
En ha van cryptom akkor azt hozzajuk fizetem be.

Nem kellene még ezekre is felhívni a figyelmüket..

Sportbet.one full kripto alapú. Ilyesmivel kapcsolatos tapasztalatokra lennék kiváncsi.

Idézetet írta: bitang Dátum november 22, 2023, 17:19:43Nem kellene még ezekre is felhívni a figyelmüket..
Lehet, hogy igazad van, de van egy olyan érzésem, hogy ezeket nem zavarja, ha vpn-t vagy ilyesmit használsz.

Bittrex lehúzza a rolót, akinek van bent coinja vegye ki.