December 07, 2019, 17:22:12 pm CET

Szerző Téma: Karácsonyi üdvözletek/Újévi fogadalmak  (Megtekintve 1168 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető SPF Admin

Karácsonyi üdvözletek/Újévi fogadalmak
« Dátum: December 19, 2017, 13:56:09 pm CET »
Most így az ünnepek közeledtével oldjuk egy picit a feszültséget, összegezzük az elmúlt esztendő pozitívumait, esetleg hibáit. Kíváncsiak vagyunk, hogy ti, sportfogadók, milyen újévi fogadalmakat tesztek. Érdekes lesz mondjuk egy év múlva visszatekinteni e témába, s megnézni, hogy mit sikerült megvalósítani az itteni fogadalmakból, s mit nem.

Mindnyájatoknak kívánunk egy szeretettben gazdag, békés Karácsonyt és természetesen zöld fogadásokban dús, sikeres új esztendőt.

A mi újévi fogadalmunk: jövő ilyenkor már remélhetőleg mindenki "megunta" weboldalunk/fórumunk új arculatát.  ;)

Nem elérhető Tomka

Re:Karácsonyi üdvözletek/Újévi fogadalmak
« Válasz #1 Dátum: December 25, 2017, 15:00:51 pm CET »
Sziasztok!

Egy ideig vártam..., nem én akartam lenni az első hozzászóló, mint felhasználó.
Nem szeretek meggondolatlanul ígérgetni vagy fogadalmat tenni, így mindössze két fogadalmam lesz az új vére vonatkozóan.
Egyik inkább személyes, míg a másik a fogadásaimra vonatkozik.

1.) Egy újabb idegen nyelvet megtanulni.

2.) Azon fogadásokat elhagyni, amiket csak "buliból" helyeztem el. Lassan itt az év vége és összegeztem ezen fogadásaimat is... Igaz, hogy jóval kisebb tétekkel játszottam meg őket, de elég sok ment el így visszanézve, ezek a következő évben eléggé ösztönzőek lesznek, hogy ne csináljak ilyet. Lehet többször megfogom nézni az excel táblát, amikor valamilyen eltérő fogadásra készülök...

Remélem mások is leírják majd fogadalmunkat. :)
Tomka

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Elérhető Szabcsi151

Re:Karácsonyi üdvözletek/Újévi fogadalmak
« Válasz #2 Dátum: Január 01, 2018, 01:43:16 am CET »
Hali!

Én is írnék egy-két dolgot a sportfogadást illetően. Igaz én is a papiros tippmixen kezdtem 13 évesen, anno 15 éve, mint sokan mások.
2017-ben is a gólokat, az over fogadásokat hajszoltam, mert mindenki szereti a gólnak a hangját, ugye ki nem.
Viszont pár éve nyitottam egy jégkorong naplót, amiben talán le is írtam, hogy a világ futballja egyre inkább célfutballá válik, mintsem a szurkolók szórakoztatására, azaz a látványos, célratörő és gólokban gazdag mérkőzésekre.
Példának tudnám említeni a Holland 2-őt, melyről minden sportfogadó tudja, hogy az utóbbi évek egyik legtermékenyebb bajnoksága volt, ami a gólokat illeti. Mióta bevonták egyes csapatok ifi csapatát is ide, azóta teljesen felborult minden. Kiszámíthatatlan kezdő, aztán eredmények, stb.
Láttam viszont a fórumon egy olyan hozzászólást, hogy hiába nézzük vissza egy bizonyos csapat eredményeit akár az utóbbi 10 évben, az közel sem biztos, hogy olyan hatékonysággal fogja termelni, avagy kapni a gólokat. A Holland 2 azért jó példa erre, mert akár név szerint is tudok említeni játékosokat, akiket láttam focizni a 2. csapatban ( Fred Friday AZ 2.) és abszolút a célfutballra törekednek.
Szóval egyes csapatok statisztikájának böngészésével felesleges foglalkozni, ami a gólokat illeti, mivel a játékosok természetesen cserélődnek, de ami a legfontosabb a világ futballja is változik.

1. Annyit szeretnék megfogadni, hogy ebben az évben nem fogom hajszolni az overeket, ami a focit illeti.

2. A fentebb említett okok miatt lehetőséget adok újra az Ázsia Hendiknek, Hendiknek, DNB-nek, KE-nek, ami 2 éve sem működött olyan rosszul.

3. Nem teszem fel az összes pénzt egyetlen "biztos" eseményre sem és nem kamikázézok, mert már öreg vagyok hozzá! XD


Minden Sportfogadas.org Fórumtársamnak és a Fórum Üzemeltetőinek Sikerekben Gazdag Boldog Újévet Kívánok!  :beerchug: :beerchug: :beerchug:

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Nem elérhető Anyuci123

Re:Karácsonyi üdvözletek/Újévi fogadalmak
« Válasz #3 Dátum: Január 01, 2018, 06:19:59 am CET »
Nem fogadok meg semmit!67 évesen meg főleg.Ismeretlenül is örülök hogy virtuálisan köztetek lehetek!Egyszerűen BUÉK!mindenkinek!

Nem elérhető Várda64

Re:Karácsonyi üdvözletek/Újévi fogadalmak
« Válasz #4 Dátum: Január 02, 2018, 19:57:10 pm CET »
Sziasztok!

Új évi fogadalom?? Nem igazán ismerem ezt a kifejezést. Bevallom férfiasan, életemben nem fogadtam még meg semmit új évkor. Viszont azt maradéktalanul be is tartottam, így számomra minden évvége a teljes és totális elégedettség jegyében zajlik, hisz a semmit sikerült teljesítenem.  ;D ;D

Most a játék kedvéért kivételt teszek, de nagy dologra nem kell gondolni. ;)

Nyeretlen kétéves koromban naplóztam-naplózgattam itt a Sportfogadas.org-on. Most valami hasonlóban gondolkodtam az elmúlt hetekben és azt a döntést hoztam magamban, hogy záros határidőn belül beindítom a "Várda64-vegyes 2018-tól" című "remekművemet". Reményeim szerint ez már elkísér majd életem végéig -nem véletlen a cím választás- és lesz benne minden ami szembe jön az idők folyamán.

A hölgyeknek puszi, az uraknak pacsi! B.Ú.É.K. Mindenkinek!  :beerchug:


Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Nem elérhető TiB

Re:Karácsonyi üdvözletek/Újévi fogadalmak
« Válasz #5 Dátum: Január 04, 2018, 00:09:47 am CET »
Én sem szoktam újévi fogadalmakat tenni nagyon, de meghoztátok a kedvem. Két tervem amúgy is van, így legalább megnézhetem év végén meddig jutottam velük egy év alatt. Egyik sem a nulláról indul igazából, a fotósnál például méreteztem már kérésre nagyobb melleket csajnak, és hihető lett ;D

- Szeretnék még többet tudni a labdarúgásról, a taktikákról, és elemzéséről
- Photoshop terén erre a szintre akarok eljutni: példa fotók

Ha január negyedikén még lehet ilyet, akkor boldog új évet Nektek!

Sportfogadas.org

Mi ezt ajánljuk neked:
« Válasz #5 Dátum: Január 04, 2018, 00:09:47 am CET »