Május 20, 2019, 11:01:22 am CEST

Szerző Téma: SfGuru Infó  (Megtekintve 4906 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Elérhető prigioni1

Re:SfGuru Infó
« Válasz #135 Dátum: Május 03, 2019, 15:06:47 pm CEST »
NAGYON nagy tévedésbe vagy esve. Ez itt NEM KÖZPÉNZ.

Ennek a mondatnak nem ez volt a lényege, tudom, hogy nem KÖZPÉNZ.
A többiek meg ahelyett, hogy szapulnának,inkább megköszönhetnék a több "húst".
Szabcsi151-szerinted ezek után írnék elemzést? Sose akartam mindegyik játékot megnyerni(amúgy a Tipster Ligán kívül már mindegyiket sikerült), nagyon jó játékosok vannak itt. Az arányt tartom túlzónak a prémium guruban feat sima tippjátékok.

Nem elérhető SPF Admin

Re:SfGuru Infó
« Válasz #136 Dátum: Május 03, 2019, 15:29:45 pm CEST »
Szabcsi151-szerinted ezek után írnék elemzést?

Nyugi, nem is lesz rá alkalmad. Tudod, nem vagy a húsosfazék közelében. Neked csak a csont jutott.

Nem elérhető SPF Admin

Re:SfGuru Infó
« Válasz #137 Dátum: Május 03, 2019, 15:35:26 pm CEST »
Idejössz egy játéknak az információs témájába, bepofázol, lenullázol mindenkit, majd még te vagy felháborodva, hogy bezzeg a te személyeskedő hozzászólásod törölve lett. Tessék:

Inkább beverte volna Bernardo a 20.percben a helyzetét, hogy butyi nyerjen. Ezektől a plusz-mínusz egy percet tippelő játékosoktól mindig elkap valamilyen inger. De vajon melyik? :crazy: :crazy:

Ezek után már várható módon átmész támadó módba, hogy aki nincs veled, az ellened van tuti, meg az oly sokszor emlegetett falka, meg a húsosfazék sem maradhatott el. Más valami?

Ezen kívül még mindig nem veszed észre, hogy mennyire szánalmas vagy.

Saját pénzünkkel talán, ismétlem talán, azt csinálunk amit akarunk és úgy osszuk szét ahogy mi szeretnénk, nem ahogy neked kedvezőbb. Megengeded ezt nekünk? Köszi.

Ha mi 10 eurós fődíjazást biztosítunk az egyik játéknak és 10 ezer euróst egy másiknak, akkor maximum eldöntheted, hogy szerepelsz benne, vagy sem.

Ha meg esetleg egy privát, meghívásos versenyben osztunk szét 1 milliót, akkor az is a mi bajunk, mert nem tőled vettük el. Max. a mi családunk "éhezik". 
« Utoljára szerkesztve: Május 03, 2019, 15:41:36 pm CEST írta SPF Admin »

Nem elérhető TiB

Re:SfGuru Infó
« Válasz #138 Dátum: Május 03, 2019, 18:19:33 pm CEST »
Én azt gondolom, hogy a tippjáték és az elemzés között nagyon nagy különbség van. A tipp az annyi, hogy megjátszhatod, az írás viszont gondolatébresztő inkább, normál esetben szerintem a tipp nem is számítana az írásnál, én legalábbis így működöm. Próbálok infót, vagy akár meglátást nyerni egy-egy írásból. Nyilván vannak gyengébben sikerült írások, de vannak olyanok is, amik simán elférnének egy nagyobb magyar sportújság online felületén.

Az első főnököm mondta ezt még anno a gyárban diákmunkán, hogy van itt pénz, de bizonyítani kell érte. Előbb a munka, aztán jöhet a több pénz. Ezt most úgy kell ide érteni, hogy bármelyik felhasználó elkezd a naplójában minőségi írásokat írni, ahol a lyuk lyuk és nem juk, meg hasonlók, akkor felkelti az érdeklődést, aztán bekerül a játékba, ahonnan már nehezen esik ki, ha hozza a saját szintjét.

Ami engem különösen bánt ebben az egészben, az az oldal troll reakciója. Ennek a site-nak a vezetői nem egyszer tettek bizonyosságot róla, hogy jó fejek. Nekem olyan is rémlik, hogy az összegyűlt adományt megduplázták, ami azért nem jellemző a versenyszférában. Ha ezt most bizonygatnom kell, akkor vagy legyél új felhasználó, vagy ha régi vagy, akkor legyen valami komoly sérelmed, mert én például részrehajló idegesítő arc vagyok, de a site vezetői már-már bántóan normálisak ;D Sztem isznak reggelente vagy nem tudom hogy csinálják, nálam néhány felhasználó már nem tudna panaszkodni, azon egyszerű oknál fogva, hogy ki lenne tiltva.

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Sportfogadas.org

Neked ajánljuk
« Válasz #138 Dátum: Május 03, 2019, 18:19:33 pm CEST »