Július 03, 2020, 22:12:57 pm CEST

Szerző Téma: Vuelta a Espana 2019  (Megtekintve 8462 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Pozzato

Re:Vuelta a Espana 2019
« Válasz #330 Dátum: Szeptember 11, 2019, 18:25:25 pm CEST »
Nagyon jó a felsorolás, köszi szépen!
Én mindössze csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem még Luke Rowe is egyértelműen közéjük sorolható.
Nagyon jó észrevétel, valahogy kimaradt a gondolataimból, pedig ő is Ineos versenyző.  :ok:

Nem elérhető firgabácsi

Re:Vuelta a Espana 2019
« Válasz #331 Dátum: Szeptember 11, 2019, 18:59:37 pm CEST »
Igen, én is hasonlóra gondolok @Latzka , hogy gondban volt ma mind a két szlovén, még akkor is, ha ezt nem mutatták annyira a világ felé. Pogacar elhasználta az összes emberét, nem lennék meglepve, ha holnap megtörne. Roglic dettó, plusz őt folyamatosan támadni fogják. Őrült szakaszra számítok, ahol szó szerint bármi megtörténhet.

Az oldalszeles szakaszok elsősorban a nagyobb testű, illetve a jól helyezkedő versenyzőknek kedveznek. Nagyon fontos, hogy egy ilyen etap előtt hogyan méred fel a helyzetet. Ebben élen jár rendszerint a Quick Step, akik monitorozzák az időjárást és ehhez mérten választják ki az optimális taktikát. Ezt láthattuk ma is, de az Ineos is épített már erre párszor. Természetesen, hogy a többi csapat is tisztában van ennek jelentőségével, de mondjuk egy Astanában nincsenek meg az emberek erre, hogy egy ilyen típusú támadást végig is vigyenek.

Igen, a Quicksteptől amúgy várható volt valami ilyesmi, valahol olvastam is egy elemzést erről a mai szakaszról ahol megemlítik hogy konkrétan Gilbert az adott körülmények között ( oldalszél ) meg fogja próbálni a szakaszgyőzelmet, de nem klasszikus sprintben. Ezért is volt többek között Oak tippje jó, én meg élőben bepróbáltam Gilbertet kicsivel, bejött, de az csak 4x odds volt.
A három nagy körverseny közül messze a Vueltát tartom a legkiszámíthatatlanabb versenynek, soha nem tudod mi történik majd, lásd a mai szakaszt, na meg itt aztán több olyan szakaszgyőztes is előfordul aki 100x körüli odds:-)

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Nem elérhető SPF Előzetes

Re:Vuelta a Espana 2019
« Válasz #332 Dátum: Szeptember 11, 2019, 20:03:38 pm CEST »
Vuelta a Espana: Őrületes verseny!

Eddig eléggé egyoldalúnak tűnt az összetett verseny. Szerdai őrület azonban mindent felülírhat! Olvasd tovább


Nem elérhető Latzka

Re:Vuelta a Espana 2019
« Válasz #333 Dátum: Szeptember 11, 2019, 20:08:09 pm CEST »
Még 2 témát feldobok:

1. Volt valami egyértelmű indoka, hogy a Grand Tourokon (máshol nem tudom hogy volt és most hogyan van ::)) 9 versenyző helyett csak 8 indulhat el egy csapatban?
Az én olvasatomban ez a döntés kicsit rákényszeríti a csapatokat, hogy célt válasszanak maguknak. Ha összetettre mennek, akkor hanyagolják a spint részt; nem nagyon hoznak klasszikus sprintert, neki felvezetőt stb. Ha a sprintes szakaszgyőzelmekre mennek rá inkább, akkor a hegyekben lesznek ez miatt sebezhetőbbek stb. Lehet rossz a gondolatmenet, de ha mégis van benne valami, akkor ez nem volt jó ötlet.

2. Bukik szorzó képzése
Alapvetően érthető, hogy hogyan sakkoznak a számokkal (kronó, sík, hegyi szakasz), de azt azért mondjátok már meg, hogy honnan érezték ennyire a 16. szakaszon FUGLSANG győzelmét? A szakasz előtt hasonló szorzót kapott, mint az összetett menők, de élőben amikor még együtt volt a mezőny már akkor bőven ő volt a favorit ???

Nem elérhető Pozzato

Re:Vuelta a Espana 2019
« Válasz #334 Dátum: Szeptember 11, 2019, 20:38:40 pm CEST »
Remélhetőleg többen is kifejtik a véleményüket, én szemszögemből:
1. Az indoklás az volt, hogy biztonságosabbá kell tenni a versenyeket (rengeteg bukás volt), ezért kell csökkenteni a nagy létszámú pelotont. A másik indok a versenyképesség, ergo megszüntetni az akkor még Sky néven futó Ineos dominanciáját. Minél kevesebb a versenyző, annál több támadás van, minél több támadás, annál nagyobb az izgalom és a nézettség. Mivel a Sky akkoriban 8 emberrel élre állt, ezzel dominálta a versenyeket, mert senki sem tudta őket megtörni.

Ha a mostani helyzetet nézzük, akkor azt gondolhatnánk, hogy mennyire bevált, de közbe mégsem. Az Ineos megcsinálta a TdF 1-2. (oké, tudjuk, hogy milyen körülmények között), ráadásul ugyanúgy lehet dominálni versenyt 6-7 emberrel is. Erre a tavalyi év volt példa, mikor Thomas nyert. Biztonság szintén nem valósult meg, mert nem csak ezen múltak a bukások, hogy sokan voltak. Ami miatt mégis izgalmasabbak a versenyek, hogy gyengül az Ineos csapata. Formát illetően estek vissza, emiatt nincsen akkora dominanciájuk. Azonban most ott lesz a Jumbo-Visma, akik kvázi egy Sky 2.0, jövőre tehát, ha összeáll a Dumoulin - Roglic - Bennett - Kruijswijk - Martin - De Plus - Kuss - Van Aert, akkor bizony odaverhetnek a mezőnynek. Ők nem fognak viccelni, minden idők legerősebb sora lehetnek (főleg, ha Kuss helyére esetleg Foss kerül), kérdés, hogy Roglic mondjuk egy Giro win után megy-e a hollandért, illetve fordítva megvalósul-e ez.

Ami viszont pozitívum, hogy rengeteg fiatal van, akik leszegett fejjel mennek, ezzel problémát okoznak a Roglic vagy Froome-féle versenyzőknek.

Az összetett csapatok korának szerintem leáldozott. Talán az utolsó klasszikus ilyen team a 2012-es Sky volt:
- hegyekre: Wiggins (összetett), Froome (kiemelt segítő), Porte (második segítő), Rogers, Suitsou
- sprint: Cavendish, Boasson Hagen, Eisel és Knees
Két vonat, akik közt van átmenet is (Rogers és Knees), illetve az a csapat, amely mindkét szegmensben dominált. Akkori Tour de France végeredménye:
Összetett:
1. Wiggins
2. Froome
Szakaszgyőzelmek:
Cavendish 3
Wiggins 2
Froome 1

Ilyen csapatokat már nem láthatunk, mert talán még a Jumbo-Visma tudná megoldani, de szerintem ott már készítik elő jövőre a lejáró Groenewegen távozását.
A helyzet az, hogy a csapatok már nem versenyekben gondolkoznak, mielőtt irányt választanának, hanem úgy építik fel a profiljukat, hogy ahhoz szabják a versenyek taktikáját. A QS-ről évek óta tudvalevő, hogy sprint+pavé+egynapos, de ott volt anno a Milram (Zabel, Petacchi, Ciolek) vagy a Fassa Bortolo is hasonló motivációkkal anno. Lehet látni, hogy sok csapat így építkezik. Nekik ez nem is jelent problémát, inkább a sprintereknek, akiket majd mostohán kezelenk a többiek. Régebben egy Kittel vagy Cavendish még 4-5 évig simán TdF-szinten ment volna, top5-ket elhozva, most vagy visszavonul vagy eltűnik. Nem lesz helyük, mert az a kevés csapat, amelyik bevállalja őket, azoknak a top versenyzők kellenek.
Ilyen irányba megy továbbra is a QS (Evenepoel és Alaphilippe miatt kitudja majd medddig..), Lotto (Ewan és Degenkolb), Cofidis (Viviani és a felveztői, akik jövőre WT szinten lesznek), Bora (Ackermann és Sagan, Buchmann kérdés, hogy meddig viseli még ezt..), NTT (Nizzolo, Walscheid).
A többi sprinter pedig gondban lehet, mert vagy a zavarosban kell halászniuk felvezetők nélkül, vagy el sem viszik őket nagyobb versenyekre. Érdekes lehet majd a Jumbo-Visma és az UAE helyzete, akik megint sokat akarnak ez ügyben.

2.
A bukik iszonyatosan sokat fejlődtek az évek alatt, gyakorlatilag a nulláról egy profit szintre. Azt mondom, hogy alig van hiba a h2h, illetve winner fogadásokban, míg régebben minden szakaszra jutott egy. Látszik, hogy adatbázisokból dolgoznak és nagy valószínűséggel belsős infókból. Fuglsang abból a csoportból top favorit volt a hegyen, logikus lépés live során kiemelni őt, mint legjobb. De Gendt volt érdemi riválisa, esetleg Brambilla, de Fuglsang egy top tavasz után nyilatkozta, hogy szakaszgyőzelemért jött. Jobb és jobb lett napról napra, előtte való etapon ment egy kicsit a hegyen Lópeznek, de nem hajtotta túl magát. Reálisnak érzem a live és pre oddsait is. Eléggé sok hegyi etapon van hasonló, hogy egy összetettben már elszállt, de összességében jó formában lévő vagy szimplán csak top hegyimenőt így kiemelnek, ha pedig benne van a szökésben, akkor megnyomják az oddsát.

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Nem elérhető firgabácsi

Re:Vuelta a Espana 2019
« Válasz #335 Dátum: Szeptember 11, 2019, 21:49:37 pm CEST »
A bukik iszonyatosan sokat fejlődtek az évek alatt, gyakorlatilag a nulláról egy profit szintre. Azt mondom, hogy alig van hiba a h2h, illetve winner fogadásokban, míg régebben minden szakaszra jutott egy. Látszik, hogy adatbázisokból dolgoznak és nagy valószínűséggel belsős infókból.

Ezzel nagyon egyetértek. Nem csak kerékpárban, általánosságban mindenhol sokat fejlődtek a bukik, de kerékpár esetében különösen igaz. Az általánosan látható, hogy sokkal több forrást figyelnek nyilván, sokkal profibbak, hozzáértőbb emberek ülnek ott, de kerékpárnál néha nekem is olyan érzésem van, hogy belső infóik is vannak:-)
Azért visszaemlékszem, 10-15 éve milyen lazán lehetett nyerni H2H-ekkel.
Volt hogy szimplán hibás oddsszot raktak ki, meg volt sok olyan ahol maga a párosítás volt hibás, mittudomén, emlékszem berakták Cadel Evansot H2H-be valaki olyannal aki nyilvánvalóan rosszabb hegyimenő volt, igaz csak 1.50 volt, de tudta az ember, hogy csak akkor nem jön ha Cadel bukik. Ma elképzelhetetlen ilyen, ha mégis akkor meg 1.01-el jönne ki nem 1.50-el.
Meg olyanokra nem figyeltek akkor, hogy x.y. előző szakaszon bukott, minden baja van és tuti nem fog támadni vagy szökni másnap mert örül hogy él. Kitették H2H-be egy olyannal aki kb. legesélyesebb volt aznap szökésre.
Na szóval ilyen hibákat ma kizárt hogy elkövessenek.
Kézilabdában, vízilabdában pl. előfordul, hogy belehibáznak, látszik néha hogy nem tudnak valami infót, nincsenek képben mindig hogy ez vagy az sérült, erősödött egyik vagy másik csapat, de kerékpárban ott nagyon topon vannak.

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Nem elérhető Pozzato

Re:Vuelta a Espana 2019
« Válasz #336 Dátum: Szeptember 11, 2019, 22:03:46 pm CEST »
Azért visszaemlékszem, 10-15 éve milyen lazán lehetett nyerni H2H-ekkel.
Volt hogy szimplán hibás oddsszot raktak ki, meg volt sok olyan ahol maga a párosítás volt hibás, mittudomén, emlékszem berakták Cadel Evansot H2H-be valaki olyannal aki nyilvánvalóan rosszabb hegyimenő volt, igaz csak 1.50 volt, de tudta az ember, hogy csak akkor nem jön ha Cadel bukik. Ma elképzelhetetlen ilyen, ha mégis akkor meg 1.01-el jönne ki nem 1.50-el.
Meg olyanokra nem figyeltek akkor, hogy x.y. előző szakaszon bukott, minden baja van és tuti nem fog támadni vagy szökni másnap mert örül hogy él. Kitették H2H-be egy olyannal aki kb. legesélyesebb volt aznap szökésre.
Pontosan, nagyon nehéz lett bringában tippelni, régebben kis túlzással jött minden, de mostanra megváltoztak a feltételek. Manapság 1.60-as szorzóért is szenvedni kell, igazán nagy meglepetéshez pedig tényleg olyan infók kellenek, amik felett átsiklanak. Elvétve hibáznak, de utána rögtön korrigálnak. Előfordult nem olyan régen, hogy kiszúrtam még egyet-egyet, megfogadtam, de utána vagy levették, vagy szimplán úgy változtatták az oddsot, hogy a többinek már ne legyen fogadható határon.

Sokáig látványosan nem tudtak mit kezdeni a fiatalokkal (még idén is előfordult egy ideig), de mostanra ebből is felkészültek. Pontosan belövik egy Pogacar vagy Evenepoel erejét a felnőtt mezőnyhöz képest is. Természetesen kisebb versenyzőkkel (kontinentális szint, esetleg WT kevésbé előtérbe lévő, például Ravasi, Bernas, Venter stb.) néha még gondban vannak, akkor lehet még keresni egy keveset, de ez is egyre ritkább. Itt jön ki az, hogy ki mennyi versenyt nézett, mennyi menedzser játékkal játszott, akkor lehet némi előnye.

A fogadási piac ugyan növekedett, több a lehetőség, több a párosítás, de már ritkábban éri meg játszani. Régebben még simán fogadhattál Froome, Wiggins vagy akár Contador ellen is, ha felkészülési időszakukban voltak, parádés oddsokon h2h piacon (2.50-4.00 között), mára pontosan tudják, ki mikor edz, milyen versenyt mire használ stb.

Sportfogadas.org

Exkluzív ajánlat!
« Válasz #336 Dátum: Szeptember 11, 2019, 22:03:46 pm CEST »
5000 forint értékű ingyenes fogadás

Regisztrálj általunk az Unibethez és a regisztrációs bónuszod mellett egy 5.000 Forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz.

Kérdésed van ezzel kapcsolatban? Segítünk.


Nem elérhető Pozzato

Re:Vuelta a Espana 2019
« Válasz #337 Dátum: Szeptember 11, 2019, 22:10:06 pm CEST »
de kerékpárnál néha nekem is olyan érzésem van, hogy belső infóik is vannak:-)
Ezzel kapcsolatban pedig a "legfrissebb" élményem/élményünk a Tour de France és Thibaut Pinot feladása. Emlékszem, hogy a szakaszt megelőzően érthetetlenül nagy szorzón lehetett fogadni rá, Bernal ellenében asszem 2.20-2.30 volt rá, míg dobogója is nagyon magas volt egy hegyi etapon, mikor ő volt a legjobb formában. Utána kiderült, hogy már előtte nap betegséggel küzdött, sajtótilalom volt az FDJ-nél, de akkor honnan tudta az iroda, hogy nem Pinot az esélyes? Mert minden ember tisztában volt vele, hogy ő a legjobb hegyekben? Hirtelen hogy lett jobb nála Bernal, Thomas és még páran? Aztán utána elmondták, hogy a csapatvezetés volt beavatva, meg 1-2 csapattárs. Elkezdték pakolni az emberek a francia oddsát, azt hiszem zuhant is, utána meg mi is pofára.

Nem elérhető firgabácsi

Re:Vuelta a Espana 2019
« Válasz #338 Dátum: Szeptember 11, 2019, 22:43:40 pm CEST »
Igen, az irodák nagyon felkészültek. Tudok pár dolgot erről mert ismerek egy srácot aki ebben dolgozik úgymond, Máltán, bár manapság már nem beszélünk, régebben ő is ezen az oldalon állt nem a túloldalon, azaz tipster volt:-). Konkrétan ő monitorozza a fogadókat, meg kiszűri aki úgymond "veszélyes", magyarul aki potenciálisan sokat nyerhet a jövőben.
Egy halom adatbázisuk van mindenre, meg nyilvántartásaik arra hogy ki melyik sportágban erős, aztán jön a sportágspecifikus korlát és csak néz a fogadó, hogy NBI focira nem tehet szinte semmit, de BL-re arra persze amennyit akar annyit:-)
Régebben sokkal amatőrebb szinten ment ez, mára ez más, pl. tőle konkrétan megtudtam hogy svéd kézi 2. ligára az esélyekről, oddsszokról egyeztetnek a svéd kéziszövetség egyik szövetségi edzőjével aki képben van teljesen abban a ligában. Ez is több éves info már, ki tudja azóta még mi minden van. Azt is tudom, hogy sportfogadói fórumokat is figyelnek, hogy ott feltűnik-e valami belső info vagy bármi egyik vagy másik meccsről.
Pinot esetében is belső info lehetett, nyilván bet365-nek évek óta van bejáratott kapcsolata mert ez látszik abból ahogy kezelik az oddsszokat meg reagálnak mindenre, de ez olyan személy lehet aki benne van nagyon, valószínűleg személyesen ismer versenyzőket, sportigazgatókat tehát vagy valami kerékpáros szakíró aki utazik versenyről versenyre és minden infót tud, vagy egy volt kerékpáros aki szintén ott van folyamatosan tűzközelben és van valami pozícíója is mondjuk a nemzetközi szövetségben. 
Egyszerűen szerintem rájöttek az irodák, hogy egyszerűbb ( és főleg kevesebbe kerül ) pár hozzáértő, bennfentes, profi embert jól megfizetni mint kifizetni a sok nyereményt olyan fogadóknak akik szintén eléggé értenek adott sportághoz.

Nem elérhető Ghastly

Re:Vuelta a Espana 2019
« Válasz #339 Dátum: Szeptember 11, 2019, 23:57:58 pm CEST »
Hopika :D
« Utoljára szerkesztve: Szeptember 12, 2019, 08:38:06 am CEST írta Ghastly »

Nem elérhető Pozzato

Re:Vuelta a Espana 2019
« Válasz #340 Dátum: Szeptember 12, 2019, 11:03:24 am CEST »
Aki szeretné követni a mai etapot: Eurosport 12:25-től

18 Szakasz
1Thomas De Gendt
2Tao Geoghegan Hart
3Wout Poels
4Esteban Chaves
5Alejandro Valverde

José Joaquin Rojas
Tobias Ludvigsson
Amanuel Ghebreigzabhier
Sam Bennett
Casper Pedersen

1. A. Valverde
2. N. Quintana
3. J. Fuglsang
4. S. Higuita
5. G. Brambilla

18. Szakasz
1.Valverde, Alejandro
2.Roglic, Primoz
3.Lopez, Miguel Angel
4.Pogacar, Tadej
5.Quintana, Nairo

Vuelta 18. szakasz
1. Valverde
2. Roglic
3. Pogacar
4. T.G Hart
5. Ruben Guerreiro

18. Szakasz
1. J. Fuglsang
2. M. Nieve
3. P. Latour
4. T. Geoghegan Hart
5. G. Brambilla

18.szakasz
1. Miguel Angel Lopez
2. Alejandro Valverde
3. Tao Gheoghegan Hart
4. Jakob Fuglsang
5. Pierre Latour

18. szakasz
1. GEOGHEGAN HART Tao
2. GUERREIRO Ruben
3. HIGUITA Sergio
4. LÓPEZ Miguel Ángel
5. VALVERDE Alejandro

18.szakasz
1. M Nieve
2. P Latour
3. S Higuita
4. R Guierrero
5. W Poels

18. szakasz
1. A. Valverde
2. T. Pogacar
3. P. Roglic
4. J. Fuglsang
5. M.A. Lopez

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


afrikailajos

Re:Vuelta a Espana 2019
« Válasz #341 Dátum: Szeptember 12, 2019, 12:00:49 pm CEST »
Igen, az irodák nagyon felkészültek. Tudok pár dolgot erről mert ismerek egy srácot aki ebben dolgozik úgymond, Máltán, bár manapság már nem beszélünk, régebben ő is ezen az oldalon állt nem a túloldalon, azaz tipster volt:-). Konkrétan ő monitorozza a fogadókat, meg kiszűri aki úgymond "veszélyes", magyarul aki potenciálisan sokat nyerhet a jövőben.
Egy halom adatbázisuk van mindenre, meg nyilvántartásaik arra hogy ki melyik sportágban erős, aztán jön a sportágspecifikus korlát és csak néz a fogadó, hogy NBI focira nem tehet szinte semmit, de BL-re arra persze amennyit akar annyit:-)
Régebben sokkal amatőrebb szinten ment ez, mára ez más, pl. tőle konkrétan megtudtam hogy svéd kézi 2. ligára az esélyekről, oddsszokról egyeztetnek a svéd kéziszövetség egyik szövetségi edzőjével aki képben van teljesen abban a ligában. Ez is több éves info már, ki tudja azóta még mi minden van. Azt is tudom, hogy sportfogadói fórumokat is figyelnek, hogy ott feltűnik-e valami belső info vagy bármi egyik vagy másik meccsről.
Pinot esetében is belső info lehetett, nyilván bet365-nek évek óta van bejáratott kapcsolata mert ez látszik abból ahogy kezelik az oddsszokat meg reagálnak mindenre, de ez olyan személy lehet aki benne van nagyon, valószínűleg személyesen ismer versenyzőket, sportigazgatókat tehát vagy valami kerékpáros szakíró aki utazik versenyről versenyre és minden infót tud, vagy egy volt kerékpáros aki szintén ott van folyamatosan tűzközelben és van valami pozícíója is mondjuk a nemzetközi szövetségben. 
Egyszerűen szerintem rájöttek az irodák, hogy egyszerűbb ( és főleg kevesebbe kerül ) pár hozzáértő, bennfentes, profi embert jól megfizetni mint kifizetni a sok nyereményt olyan fogadóknak akik szintén eléggé értenek adott sportághoz.
Colombo is nyomoz már a belso ember kilétét illetoen.
https://scontent.fbts3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13921166_1076435239106336_1525174047925787674_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_oc=AQkPntpT5Td1VDV7DxVvlMM5wCsPrYc8CG-nqoXWEoOHba8kwoAMHbpoYRbeu3zJ5b0&_nc_ht=scontent.fbts3-1.fna&oh=cb9a3fe1c6d9c909db8c3321c6d0a0d9&oe=5E0501BC

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Nem elérhető firgabácsi

Re:Vuelta a Espana 2019
« Válasz #342 Dátum: Szeptember 12, 2019, 12:38:54 pm CEST »
Mára nekem megtetszett ez a tipp:

T.G Hart top3-ban végez 4.00

Szökés lesz nagy eséllyel, amiben sokan benne lehetnek, pl. ő is, meg Guerreiro, Padun, Rodriguez és még ki tudja ki.  Hart azért elég jó formát mutatott utóbbi szakaszokon, többször megpróbálta szökésből a szakaszgyőzelmet, eddig nem jött össze, de lehet ma majd igen vagy legalább egy dobogó, igaz abból már van neki kettő itt.
Ha nem ér célba a szökés akkor az én tippem Valverde egy ilyen szakaszon ahol nem hegyibefutó a vége hanem egy sprint síkon. De még azt sem zárom ki, hogy mivel sok emelkedő van ugyan ma, de nem olyan vészes egyik sem így valaki a Quickstepből kibírja a hegyeket és simán lesprintel mindenkit majd a végén.


Nem elérhető Pozzato

Re:Vuelta a Espana 2019
« Válasz #343 Dátum: Szeptember 12, 2019, 17:29:03 pm CEST »
18. szakasz:  https://www.procyclingstats.com/race/vuelta-a-espana/2019/stage-18
1. Sergio Higuita
2. Primoz Roglic
3. Alejandro Valverde
4. Rafal Majka
5. Miguel Ángel López

Szakasz eredménye:
1. @Ghastly és @Noppyka 5-5 pont
2. @firgabácsi 4 pont
3. @Latzka 3 pont
4. @BvB_09 és @peshark 2-2 pont
5. @sunik29 és @MessiÁs 1-1 pont

Többiek nem szereztek pontot!

Összetett állása:
1. @Noppyka 51 pont
2. @firgabácsi és @Agot PSF 46-46 pont
3. @Ghastly és @Latzka 45-45 pont
4. @peshark 41 pont
5. @MessiÁs és @BvB_09 39-39 pont
6. @sunik29 38 pont
7. @RedMunchen 30 pont
8. @LuckyBeny 28 pont
9. @monet 24 pont
10. @Nezocsa 20 pont
11. @oakland23 9 pont
12. @hossa81 5 pont

@Ghastly és @Noppyka végzett az élen a mai napon, ezzel átalakítva az összetett állását is!  :ok:
Nézzétek át a tippeket, ha hibát észleltek, jelezzétek bátran!

19. szakasz: Ávila  ›  Toledo   (165.2 km)
Tippelési határidő: 2019.09.13.  11:00

Nem elérhető Pozzato

Re:Vuelta a Espana 2019
« Válasz #344 Dátum: Szeptember 13, 2019, 14:21:21 pm CEST »
Tippjeitek a mai etapra:
1Philippe Gilbert
2Tosh Van der Sande
3John Degenkolb
4Sam Bennett
5Edvald Boasson Hagen

1. S. Bennett
2. P. Gilbert
3. Z. Stybar
4. A. Aranburu
5. R. Cavagna

1. Sam Bennett
2. Zdenek Stybar
3. Phillipe Gilbert
4. Alex Aranburu
5. John Degenkolb

1. Phi. Gilbert
2. Sam Bennett
3. Aranburu
4. Dylan Teuns
5. Stybar

1.Bennett, Sam
2.Gilbert, Philippe
3.Stybar, Zdenek
4.Aranburu, Alex
5.Aberasturi, Jon

1. Sam Bennett
2. Alejandro Valverde
3. Zdenek Stybar
4. Philippe Gilbert
5. John Degenkolb

1. S. Bennett
2. P. Gilbert
3. A. Valverde
4. Z. Stybar
5. T. Van der Sande

1. Stybar
2. Bennett
3. Van der Sande
4. Gilbert
5. Dylan Teuns

1. T Van der Sande
2. A Aranburu
3. C Venturini
4. D Teuns
5. E B Hagen

John Degenkolb
Sam Bennett
 Zdenek Stybar
Luis León Sánchez
Valerio Conti

1. P. Gilbert
2. Z. Stybar
3. A. Valverde
4. S. Bennett
5. D. Teuns

1. Lastra J.
2. Morabito S.
3. Stybar Z.
4. Kuss
5. Arashiro

Sportfogadas.org

Mi ezt ajánljuk neked:
« Válasz #344 Dátum: Szeptember 13, 2019, 14:21:21 pm CEST »