Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Megtetszett oak női kosár tippje!
Legyőzik a csajok a szlovák válogatottat, a sportingbullon 1,58-ért megkaptam.

Sziasztok!

Jó volt a tegnap. Érdemes többször naponta visszanézni az orgra tippért, mert egyszer-egyszer belefuthat az ember a tuttiba.
Ilyen volt oak női kosártippje. Néztem is a végjáték sima volt, de maga a meccs nem volt könnyű, a szorzó viszont az én szintemen bika: 1,58.
Nem kellett izgulni a Basel meccséért sem. A Lausanne együttesében nem volt meg a kellő kraft 0:2 után ki is kapcsoltam, persze követtem: 0:3, végül 1:3.

Ma egy újabb gurus tippet dobok be, remélem ez is sima lesz, mint a tegnapi, a szorzó nem erős, de legalább van:
20:30
Hertha-Bayern
2,5 over

Üdv, béke:
sound

Sziasztok!

A tegnapi berlini meccsel megégett a gurum...
Amikor láttam, hogy mennyire esik a hó, már gondoltam, hogy szívás lehet...Ennek ellenére rengeteg helyzetet hagytak ki a csapatok, szóval jönnie kellett volna a bulinak.

Írom a mait, sajnos épp hazaestem a szombati teendők után. Első számú feladat a mérkőzések nézése.

15:00
Osijek-Hajduk


Győzni fog szerintem az eszéki csapat, de az 1x is 1,30 felett van! Akartam guruzni, időm semmi sem volt rá...

15:30
Freiburg-Dortmund


Overezném! Nézem írom.

16:30
PSV-Twente


Idegenben hasít a Twente, de a hazaiaknak kellene a győzem. Szerintem lesz olyan pillanat, amikor overbe, vagy háromesélyes/kétesélyes kimenetelbe be lehet majd szállni.

18:00
Juve-Roma


Jó meccset, gólokat várok! Remélem lesz lehetőség élő fogadásra!

20:45
Genoa-Napoli


Alapban x-ben gondolkodtam az összecsapás kapcsán! Várda ráerősített! Nézem, s remélem tudok üzletet csinálni.

Üdv:
sound


Juve meccsén 1,5 over 1,63

Kicsit matekozom az nba késő esti meccsèn:
Sac-Den 23:00-tól:

Az over határ 226-ra van lőve. A csapatok összesített átlaga 21/21 meccs után 229. Így esemény előtt a 216/17 1.30 környékén köthető.
Számolom nézem írom ha úgy adja a könnyű over.

Rég csináltam ezt a játékot de most adja...végig néztem 4-5 focimeccset ma, s csak a Juvéra kötöttem üzletet - s már napok óta alig-alig fogadok csak várok, figyelek...hátha most sikerül egy könnyű hasznot csiholni.

210,5  lett meg 1,28-on.

Sziasztok

Vasárnap alapban egy kicsit visszapillantok, mert január 24-én vontam havi mérleget, és azóta két hét telt el. Most valószínűleg február 28-án zárok majd egy etapot. Két hét alatt a valós fogadások alapján 10,5 a Roi.

Tegnap sok meccset néztem:

Osijek-Hajduk 2:0

Jobbak voltak a splitiek! Aztán emberelőnybe került a hazai csapat és felborult a pálya. Nem szokásom 0:0-nál rakni a 0,5 overt, de épp kerestem valami irodát/szorzót amikor Lacink bevágott egy bombát. 1:0 után Bjelica képes egy visszafogott, óvatosabb játékot kérni játékosaitól, hiszen ember és gólelőnyben is volt csapata, így hagytam a meccset, de a végjátékban csak meglett a második találat is.

A Freiburg meglepetésre 2:0-al ment három perc alatt (49, 52), s ilyenkor hagyom az eseményt a csudába. Írtam korábban is: a mérkőzések gyakorta 8-10 perces periódusokban dőlnek el. A baj csak az, hogy a játékon amúgy nem érezhető, hogy mikor következik el ez a periódus. 1:0 után egy 15 perccel jól overezhető lett volna az esemény, de így nem, ráadásul csak a véghajrában tudott szépíteni a Dortmund.

Ugyanez volt a Psv-vel is: 30. 36. perc 2:0. Utána már mit csináhatsz...

Juve-Roma 2:0

Itt adott volt egy jó forgatókönyv. 1:0-s hazai vezetésnél, meddő vendégpróbálkozások után Pirlo hozta a friss embereket – addig is veszélyesebb volt az Öreg Hölgy. Raktam, beírtam, s vagy két perc múlva jött is a második dugó. Ez szépen jött.

Genoa-Napoli 2:1

Erőtlen vendégcsapatra készültem. Kezdés után mégis a nápolyiaké volt a pálya, így Pandev vezető gólja némileg váratlanul esett, be. 11. perc 1:0 – korai bármit is lépni, de a 26-ban 2:0-nál azt mondtam, hogy ez is leves lesz! Onnantól hasónló volt a forgatókönyv, mint a Freiburg meccsén. Csak a hajrában szépített a Napoli.

Sac-Den 119:114

Fogtam egy könnyű overt. Nehezen indult be a pontgyártás, a félidőben csak 105 volt. Előzetesen 116 környékére lőttem a meccset. A harmadik negyed végén látható volt, hogy amit kötöttem (210) az sima lesz! A vége 233 – utólag nézve nem hazudtak a számok, kicsit alálőtték a bukik az overhatárt.

Jó sok meccsbe mentem bele (6) és csak két üzletet tudtam csinálni, mindkettő jónak bizonyult. Ilyen ,,munkás" ez...talán ez a pozitív mérleg titka: mindig ugyanazt kell megcsinálni; ki kell várni, meg kell csinálni. A stílus sikerességének szerintem legalább 60-70 %-ban a türelem és a fegyelem az alapja. A többi maga a sportszakma, illetve a szerencsés kiválasztás (mindkettő a figyelmen alapul).

Hamarosan írom a mai kiválasztott eseményeket!

Üdv, sound

Sziasztok!

A mai programom:

14:10
Paks-Budafok
Tipp: 1,5 over 1,22


Látva miket művel előre játékban ez a két csapat, szerintem ez a tipp a sima, ne hagyd ott kategória, lehet lesz 10 perc alatt 2:0, s akkor lecsúszás...

Három további meccsen egy sablonos fogadási taktikát követek: Várd ki a hazai győzelem szorzójának emelkedését, és szállj be jól az üzletbe pl.: 30-ik perc környékén egy 30-40 %-al jobb szorzóért, mint amit a meccs előtt kínáltak a bukik!

15:00
Milan-Crotone


Szerintem nem kérdés, hogy Ibráék ezt behúzzák. Ha egy jó 25 percet kihúz a Crotone, akkor az már hálás lehet: 1,22-ről indulunk, s 1,40 körül ez már jó üzlet!

16:00
Young Boys-Lausanne


Láttam a vendégeket hét közben. Elfogytak a Basel-el szemben (1:3), és az éllovas azért Svájc legjobbja. 1,44-en kezdett, lassan esik a hazai szorzó. Ha olyan a játék akkor itt érdemes lehet az első negyedóra után beszállni.

18:30
Fradi-Vidi


Veretem a Vidit, mert pocsék formát mutat. Rebrov ma gyakorlatilag lerendezheti a bajnoki címet, és marad 12 lötyögős felkészülési meccs a szezonból. Némileg meglep az 1,95-ös kezdőszorzó. Nézem, ha fogom, írom!

a ma estét pihenéssel töltöm! rám fér – no meccs!

Üdv, sound

1,30-ért raktam a Milan győzelmét

Biztos, hogy nem maradok fenn éjjel nfl döntőt nézni!!!
Két főképp passzoló csapat szerintem simán overes làtványos meccset csinál...
A 46,5 over 1,29 - nem tudom otthagyni! Novemberben 51 pontot hozták össze, s a főcsoport-döntőkben sem a védelmekről szóltak!

Sziasztok!

Ilyen ez a ,,vak" – előre, és ráadásul még nem is nézed..-fogadás:
NFL 40 pont...a Kansasnak nem volt TD-je ennyi kellett volna, ami így leírva kevés, a pályán meg láthatóan sok. Mindenki overes meccset várt joggal.
A Paks simán hozta a 1,5 overt.
A Milan esetében könnyen meg tudtam csinálni a hazaira való fogadást.
Kicsit korán a 10. percben vezetett már a Young Boys, s gyorsan megvolt a 4 közte...nem tudtam üzletet kötni
A Fradi meccsében ténylegesen bealudtam. Ha észnél vagyok, akkor a második félidő elején foghattam volna egy 1,5 overt...

Új nap új esélyek:

18:00
Slaven-Gorica


Nálam x2 ez a meccs, bár a vendégek varasdi veresége, kicsit visszaveszi a lelkesedésem. Tudom ma nézni, s ha láttam volna Lovricék múlt heti vereségét, s okait lehet megírtam volna guruban...így marad a mai figyelés, a könnyű over is benne van!

21:00
Atleti-Celta


Gólokra mennék. A 1,5 over 1,40 körüli! Erős a főoldali elemzés, Trippier hiánya eltántorít a sima hazai győzelemtől! Eső pillantásra úgy érzem, hogy az is jönni fog! Élőzöm, írom4

Üdv,
sound


Atletico győzelem 1,82

Sziasztok

Tegnap az történt, hogy egész délután számoltam. Konkrétan az orgon megjelenő népszerű tippekkel (legtöbbek által játszott napi kimenetek) dolgoztam. Kizárólag foci, és 2,00 alatti kimenetek, visszamenőleg 2020 jan 1-ig. Éjjel feldolgoztam a rengeteg adatot, melyet osztályoztam különféle ligákra. Persze a spanyolt még koraeste megcsináltam, az Atletico miatt, az angolt (Leeds) nem, mert látható, hogy nagyon mínuszos a szigetország. A LaLiga viszont plusszos, így ezzel a többletinfóval mentem a meccsnek neki.

Gorica – félidő végén kötöttem az x2-őt. Lovric megint vágott egy hatalmas gólt 0:1, a kaproncaiaknak nem sok közük volt a meccshez.

Atleti – a főoldali elemzés nagyon ült a meccs elejére. Úgy alakítják a matracosok a játékot, hogy Oblaknak könnyű labdaszerzései legyenek a beadások, kiugratások, reménytelen helyekről leadott lövések. Beszálltam magam is a hazaiba, mert mikor a Celta eladta a zsugát gyorsan felért a kapu elé az éllovas. Aztán 0:1 után mérges voltam, hogy miért nem voltam türelmesebb..ekkor kellett volna inkább 1x-et fogni. A forgatókönyv ismert 2:1, majd a hajrában egyenlítés. Nagyon gondolkodtam a cash outon a 80. perc környékén...ez fogadói hiba a részemről, hogy nem tettem meg, mert a betklick-nél volt a tét,  s ott van ilyen funkció! Meg kellett volna írnom a gurut 1,5 overről...

hamarosan, írom a mai tervet!!
üdv, sound

Sziasztok

Ma a kupameccseké a főszerep:

Juve-Inter
Tipp: 1,5 over 1,26


Megyek rá az SpfLigában is. A recept adott a Zebrák múlt heti 1:2-es idegenbeli győzelme miatt. Kell két vendég gól, és ebből így bármi (is) kijöhet.

21:00
MU-West Ham


Titkon egy hazai tarcsit remélek, és vendég vezetést. Aztán jönnek a manchesteri cserék a második félidőben és könnyű overt fogok! Jó kis forgatókönyv...ember tervez.

Üdv,
sound