Szerencsejáték piac Magyarországon

Indította Admin, július 19, 2022, 16:30:04

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


vmlinuz

***** Tősgyökeres senki
Idézetet írta: MessiÁs Dátum szeptember 27, 2023, 19:14:04Aha, szal nincs jelentosege. Sejtettem.

De szamomra erdekes hogy a 20bet az eredeti cimen megy. Most akkor vagy kitalaltak valamit hogy menjen, vagy valamiert pevettek roluk a blokkot.
Most ellenőriztem, és nálam blokkolva van. Nem lehet, hogy valami vpn vagy más aktiv és azért megy neked?

MessiÁs

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: vmlinuz Dátum szeptember 27, 2023, 19:28:08Most ellenőriztem, és nálam blokkolva van. Nem lehet, hogy valami vpn vagy más aktiv és azért megy neked?

Semmit nem hasznalok. Telefonrol vagyok, Telekom mobilnet.
Pl a betfair sem jon be, bet365 is csak az egyik alternativrol.

joetata

* Újonc
Üdvözlök mindenkit!

Mai nap regisztráltam az oldalra. Nem tudom, jó topikba teszem fel a kérdésemet? Sehogy nem tudok belépni a hatharom.com oldalra.  Már ezt is blokkolják? Továbbá a Vegas.hu-ról röviden, ha valaki tájékoztatna- sportfogadás -témában.
Köszönöm: Joetata

MessiÁs

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: joetata Dátum október 02, 2023, 14:49:49Üdvözlök mindenkit!

Mai nap regisztráltam az oldalra. Nem tudom, jó topikba teszem fel a kérdésemet? Sehogy nem tudok belépni a hatharom.com oldalra.  Már ezt is blokkolják? Továbbá a Vegas.hu-ról röviden, ha valaki tájékoztatna- sportfogadás -témában.
Köszönöm: Joetata

Igen blokkoltak oket is.

Ez az uj cimuk.
https://www.hatharomhu.com/

naxosz

**** Tősgyökeres
Nekem sem jönnek be oldalak,de ezért szép az országunk . Itt olyan csodák vannak amit maximum egy Észak-koreai emberke értene meg. Van itt minden és még sincs semmi...

csucsu

*** Haladó
Idézetet írta: naxosz Dátum október 03, 2023, 20:07:57Nekem sem jönnek be oldalak,de ezért szép az országunk . Itt olyan csodák vannak amit maximum egy Észak-koreai emberke értene meg. Van itt minden és még sincs semmi...

De van 2 új Nobel-díjasunk, holnap bejelentik a harmadikat ?

Knapp

***** Régi motoros
Idézetet írta: csucsu Dátum október 03, 2023, 21:32:04De van 2 új Nobel-díjasunk, holnap bejelentik a harmadikat ?

Nagyjából nulla Nobel-díjasunk van, aki Magyarországon alkotott és kívánt is élni...

Valahogy a Nobel-díjasokat is "honosítjuk", akár magyarnak tartják magukat, akár nem, mert jól néz ki az "éremtáblázaton".    :)

LosGabos

****** Veterán
A pontosság kedvéért.  :)

A Nobel-díj jelenleg a legnagyobb nemzetközi elismerése a kivételes szellemi teljesítménynek, és a díj világraszóló tudományos elismerést jelent nemcsak a díjazott, hanem nemzete számára is. Az ország kis méretéhez képest kiemelkedő szerepet játszottak magyar vagy magyar származású tudósok a világ természettudományi fejlődésében. A magyar tudósok zöme hazájából elvándorolva érte el világraszóló eredményeit. Voltak, akik politikai okokból távoztak, a nem politikai indíttatású elvándorlást pedig leginkább a tudományos kutatás megfelelő hazai feltételeinek hiánya motiválta. Nem egyszerű annak megítélése, hogy ki a magyar, a származás vagy kultúra alapján, illetve hogy mennyire tartja magyarnak magát. Bár a felsoroltak közül a feltételek nem egyforma mértékben teljesülnek, őket joggal tarthatjuk legalább magyar származásúaknak. Ezért szerepel Carleton D. Gajdusek és Milton Friedman is, bár őket nem szokás a magyar származású Nobel-díjasok közé sorolni. Vannak olyanok is a felsorolásban, akik szüleik kivándorlása miatt már külföldön születtek, és nem beszéltek magyarul, bár egyes megnyilatkozásaikban hangoztatták magyar származásukat.

A Nobel-díj történetében két olyan díjazott volt, akik Magyarországról utaztak ki az átadási ceremóniára: Szent-Györgyi Albert (orvosi, 1937) és Kertész Imre (irodalmi, 2002). Szent-Györgyi előbb Szegedre vitte az érmét, majd a világháború kezdetén a Magyar Nemzeti Múzeum megvásárolta tőle: a plakett a mai napig ott látható. Szent-Györgyi a múzeumtól kapott összeget az akkoriban kitört finn–szovjet háború finnországi szenvedőinek ajánlotta fel.

A 2023-as évi díjazottak között van Karikó Katalin magyar származású biokémikus, aki az orvostudomány területén, az mRNS-alapú vakcinákkal és a koronavírussal kapcsolatos kutatásaival ért el úttörő eredményeket. A vakcinákkal kapcsolatos felfedezései a jövőben forradalmasíthatják a rákos megbetegedések gyógyítását is.


https://hu.wikipedia.org/wiki/Nobel-d%C3%ADj

Admin

***** Veterán senki
Tóth Gabit és Patakyt is támogatta a Szerencsejáték-cég, de a legtöbb szponzorpénz Tiborcz felé vándorolt

Tizenöt, javarészt már korábban is támogatott szervezet között osztott szét több, mint 500 millió forintot a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. augusztusban és szeptemberben, írja a HVG. Hárman kaptak adómentes közérdekű adományt (25-15-5 millió forintot), a többiekkel szponzorációs szerződést kötöttek.

A legmagasabb összeget, nettó 105 millió forintot a KOD Média Kft. kapta, őket már az elmúlt két évben is támogatták, összesen 115 millióval. A KOD Média tulajdonosa a HGY Invest Kft., amelynek új tulajdonosa viszont május óta a Tiborcz István köreihez sorolt Jupiter 888 Magántőkealap.

Nettó 100 milliót kapott a Havasi Balázs zongorista többségi, 70 százalékos tulajdonában álló Symphonic Concert Management Kft., a cég tavaly és 2021-ben is 150-150 millióhoz jutott ugyaninnen.

Nettó 78 740 157 Ft ütötte a markát a P.Management Kft-nek, a cég marka azonos a nemrég tiszteletbeli székellyé avatott Pataky Attila markával, ugyanis a P.Management Kft. egyszemélyes tulajdonosa az Edda énekese. Pataky ugyanennyit kapott 2021-ben is, tavaly viszont nettó 141 732 284 forintot.

A Tóth Gabi koncertjeit szervező cég, a Backstage Management Bt. nettó 30 millió forintot kapott, ez ötmillióval kevesebb, mint amennyit tavaly juttatott neki a Szerencsejáték-cég.

A Kisebbségekért – Pro Minoritate Alapítvány a Bálványosi Nyári Szabadegyetemet szervezi, idén 25 milliót kaptak. 20 millió jutott a TRP Hungary Kft.-nek, Őry Tamás felesége, Szijjártó Sarolta a magyar külügyminiszter testvére, közös cégük az autósportban utazó cég, nemrég vásárolták meg a 4,6 kilométeres, KymiRing nevű motorpályát Finnországban.

15-15 milliót kapott a Békemeneteket szervező CÖF alapítójához, Fricz Tamáshoz köthető Demokrácia és Politikai Kultúra Alapítvány, valamint a Network 360 Reklámügynökség Kft., amely Csetényi Csabáé.

(forrás: Telex)

havenofear

** Kezdő
Repültek újabb ip-tartomány tiltások. Az egyik a bet365, a másik Cloudflare-es (felteszem, ez az Unibet lesz). Ha van hozzájuk erősebb kontakt, lehetne jelezni nekik, hátha előre tudnak lépni.

vukika1982

* Újonc
Idézetet írta: havenofear Dátum október 12, 2023, 14:01:48Repültek újabb ip-tartomány tiltások. Az egyik a bet365, a másik Cloudflare-es (felteszem, ez az Unibet lesz). Ha van hozzájuk erősebb kontakt, lehetne jelezni nekik, hátha előre tudnak lépni.
[/q
Idézetet írta: havenofear Dátum október 12, 2023, 14:01:48Repültek újabb ip-tartomány tiltások. Az egyik a bet365, a másik Cloudflare-es (felteszem, ez az Unibet lesz). Ha van hozzájuk erősebb kontakt, lehetne jelezni nekik, hátha előre tudnak lépni.

Én nem vagyok nagy tech-guru, így kérdezném, hogy ip  tartomány tiltás esetén "továbbköltöznek" egy másik ip tartományba ezek az irodák? És ez mehet a végtelenségig így tovább, hogy tilt , továbbköltözik?

dki1980

* Újonc
A Zsozéatya, PSGogli, Ruben, Kinyeri stb által fiataloknak promotált curacaoi licenszű szennyoldalakat bezzeg békén hagyja a SZTFH, pedig oda (is) iszonyat pénz vándorol ki.

Admin

***** Veterán senki
Idézetet írta: dki1980 Dátum október 12, 2023, 16:45:03A Zsozéatya, PSGogli, Ruben, Kinyeri stb által fiataloknak promotált curacaoi licenszű szennyoldalakat bezzeg békén hagyja a SZTFH, pedig oda (is) iszonyat pénz vándorol ki.

Hol az igazság, mi?

Milán

****** Veterán
Felmerül a kérdés:

Ha ennyire védjük a magyar szolgáltatásokat, akkor miért nem magyar fejlesztőkkel dolgozzák ki a rendszerüket? Miért kell egy máltai cégnek fizetni? Ilyenkor jó a külföldi is?

Magyar gulyásba külföldi paprika.  ;D


dki1980

* Újonc
Valószínűleg olcsóbb egy meglévő megoldást licenszelni, mint sajátot kifejleszteni / fenntartani.